Dodaj do ulubionych

Odkupię...

12.08.11, 12:41
Witam mamusie.Odkupię rzeczy dla noworotka(dziewczynki) np wanienkę,ciuszki itp.Mój nr tel 699-172-09-128.Proszę o smska-oddzwonię.
Obserwuj wątek
    • rossalie Re: Odkupię... 14.08.11, 03:29
      Chetnie odkupie elektroniczna nianie,ksiazeczki i plyty z bajkami dla dzieci po Polsku.
      Pozdrawiam wszystkie mamusiesmile
    • sagula Re: Odkupię... 14.08.11, 13:01
      Ja mam sporo ubranek dziecięcych. Tylko są w Polsce ale we wrześniu mogę je mieć w Wiedniu. Wszystkie w bardzo dobrym stanie, dobre gatunkowo. Jeśli jesteś chętna to mogę je przywieźć i możemy się umówić to sobie coś powybierasz. Są tylko po mojej córce (2 latka).
    • maugosia1 Re: Odkupię... 15.08.11, 12:29
      Witam, wlasnie wrocilam do Wiednia, a ze mna ogromna torba ubranek po mojej coreczce (kupione note bene w wiedniu smile) - chetnie sprzedam, ale najpierw musze urodzic synka - tak na wszelki wypadek, gdyby wszystkie usg sie mylily smile - mam termin na koniec sierpnia, zadwonie do ciebie w tym tygodniu, pozdrawiam
      • ewa2426 Re: Odkupię... 15.08.11, 16:48
        powodzenia Małgosiu i czekam na telsmile
        • szagaa3 Re: Odkupię... 01.09.11, 23:14
          Hej ja mam ubranka chłopięce (2-latek). Mam też sporo rzeczy do pielęgnacji i karmienia, wanienkę, zabawki i książeczki. Jeśli się przydadzą odsprzedam. Pozdrowienia Aga
          • sindi21l Re: Odkupię... 19.11.11, 08:57
            Czesc dziewczyny
            Chetnie odsprzedam dresik zimowy firmy Esprit (ubranko zewnetrzne takie cos jak kombinezonik tylko dwuczesciowy) rozmiar 62 ale dziecko wzrostu 68 spokojnie w nie sie miesci, kolor fioletowy.
            Jak rowniez bujaczek firmy Graco .
            Zdjecia oraz wiecej informacji moge podac na emeila.
            Chetne osoby prosze o emeila sindi21l@hotmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka