Dodaj do ulubionych

Przesyłka

15.08.11, 09:29
Muszę zrobić szybką przesyłkę z Warszawy do Bielska-Białej (paczka), możecie polecić jak bedzie najszybciej pocztą/jakaś firma kurierska?? Wiem, że najszybciej jest pociągiem, ale to odpada bo nie będzie miał kto odebrać. Chodzi mi o taką firmę która przesyłkę do rąk własnych dostarczy, bo nie chcę mojej 80-letniej babci po poczcie czy jakichś innych punktach ciągać. No i taki w którym do późna można wysłać tę paczkę, bo wychodzę jutro po 16 z pracy, zanim dojadę do domu, zrobię zakupy do paczki, zrobie paczkę i ją zawioze na pocztę czy do jakiegoś punktu wysyłania to trochę minie. Proszę o rady bo sprawa pilna, zawsze wysyłalam poczta, ale zależy mi na czasie, więc nie wiem czy nie lepsza będzie jakaś firma kurierska.
Obserwuj wątek
    • pruszynkaaa Re: Przesyłka 15.08.11, 09:39
      Jak zamówisz kuriera, to przyjdzie do Twojego domu i osobiście odbierze paczkę - najprawdopodobniej następnego dnia będzie już dostarczona pod adres odbiorcy. Koszt to ok. 25-30 zł niestety... Wpisz w wyszukiwarkę "tani-kurier" na pewno coś wyskoczy
    • el_jot Re: Przesyłka 15.08.11, 10:20
      Ja wysyłam tym kurierem
      www.wysylajnajtaniej.pl/
      Tylko nie wiem, czy na pewno będzie przesyłka na drugi dzień. Z Warszawy do Bielska pewnie tak, ale lepiej się wcześniej upewnić.
    • thea19 Re: Przesyłka 15.08.11, 10:21
      www.wysylajnajtaniej.pl
      za wysylke dhl zaplacilam jakies 17zl
      • iuscogens Re: Przesyłka 15.08.11, 10:57
        Dzięki, będę załatwiać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka