gazeta_mi_placi 18.08.11, 19:56 Widzę coraz więcej na mieście aut z naklejką na tylnej szybie "Uwaga! Jedzie z nami pies!". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:23 gazeta_mi_placi napisała: > Widzę coraz więcej na mieście aut z naklejką na tylnej szybie "Uwaga! Jedzie z > nami pies!". żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:28 ja mam taka naklejke co w tym zalosnego bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:53 homohominilupus napisała: > ja mam taka naklejke > > co w tym zalosnego bo nie rozumiem? > żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 09:57 "> > żałosne > " żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 10:00 Tak samo żałosne są tez napisem "uwaga jedzie z nami dziecko". Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 10:05 popieram albo "Antoś w aucie" - wczoraj widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 11:59 O właśnie. Wszelkiego typu naklejki na szybach dotyczące prywatnego życia są żenujące. A jak widze wózek z dzieckiem i blaszką typu rejestracja z napisem, np AMELIA, to mi słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:08 To mi wyjaśnij, dlaczego policjant, który mnie zatrzymał powiedział, że powinnam taką naklejkę mieć na tylnej szybie? Bo to dotyczy mojego życia prywatnego czy jest żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:18 Ale czemu mialabys miec? przeciez brak naklejki nie swiadczy ze dziecka nie ma na pokladzie, a jej obecosc - ze dziecko jest. Czyli niezaleznie od tego czy jest naklejka czy nie, to i tak nie wiadomo czy w samochodzie bylo dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
vampire-freak Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:11 Ja mam naklejkę na aucie i wcale nie w celu pochwalenia się swoim życiem osobistym. Po prostu naiwnie wierzę, że może kiedyś jakiś imbecyl za mną spojrzy na naklejkę i daruje sobie jakiś niebezpieczny manewr.Tylko tyle. Natomiast rejestrację z imieniem mam na drzwiach do pokoju córki. Ale nawet jeśli ktoś przyczepia taką tabliczkę na wózku to jego sprawa. Zwisa mi, dynda i powiewa co sobie pomyślą jakieś nadęte kwoki, której wyżej s.....ą niż tyłek mają. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:26 vampire-freak napisała: Zwisa mi, dynda i po > wiewa co sobie pomyślą jakieś nadęte kwoki, której wyżej s.....ą niż tyłek mają > . Tyle w temacie. W całości popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 14:10 Uważasz, że imbecyl bardziej ceni życie dziecka niż osoby dorosłej? Odpowiedz Link Zgłoś
vampire-freak Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:38 Wierzę w podświadomy impuls. Każdy utożsamia dziecko z kruchą, bezbronną istotą, więc mam wielką i naiwną, jak już pisałam, nadzieję, że ten impuls pierwotny zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:45 Gorzej jeżeli równie lubi te małe kruche istotki jak np. ja Odpowiedz Link Zgłoś
vampire-freak Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:49 Wiesz, lubi nie lubi - mam nadzieję, że nie narazi świadomie na niebezpieczeństwo, bo taka sytuacja to już by było wynaturzenie. Nie ma się co spierać, że naklejka na szybie to antidotum na szalonych i nierozważnych za kółkiem, ale ja wychodzę z założenia, że nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:53 ttaa, blachy na wózkach - bezcenne. W dodatku same ameli, emilki, zuzki czy julki. weeeźź Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 15:49 Jeżeli dziecko robi za kierowcę to naklejka przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:27 Jeszcze takiej naklejki nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:29 nie wiem "na jakim miescie" sie bujasz, ale u mnie nie ma takich naklejek. A prowokacja ponizej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:09 Akurat tym razem to nie prowokacja, faktycznie widuję takie jajcarskie naklejki opatrzone albo wizerunkiem psa albo łapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Psiarze 18.08.11, 20:43 na mojej naklejce jest napis: BABY ON BOARD i zdjecie boksera oraz psie lapki. I nie widze w tym nic niestosownego. Zadna to prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
fantastyczna Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:54 Czy ktoś wie gdzie można dostać taką naklejkę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:11 na allegro sa rozne Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:12 Na przykład tu: allegro.pl/naklejka-pies-w-samochodzie-aucie-7-wzorow-i1767065139.html Lub tu: allegro.pl/przyssawka-pies-w-samochodzie-ladna-grafika-i1760093950.html Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann a ja widzialam ostatnio ekstra naklejke 18.08.11, 20:57 exhusband in boot czyli eksmaz w bagazniku Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:09 A ja widuje "Dog is my co-pilot". Oryginalnie "God is my co-pilot" Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 10:07 Żałosne. Mam zbyt ładny samochód, by go oszpecać jakimikolwiek naklejkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pleschanka Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 11:35 Ja mam po prostu nalepkę ze zdjęciem mojego psa. Każdy, kto ma inaczej - żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 15:46 zachwycać się blaszanym pudłem? żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 11:51 Fajne,o ile oczywiscie ktos posiada cos takiego jak poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:59 naklejki typu "dziecko w samochodzie" maja jak najbardziej sens, moze niektórym "rajdowcom" z przykrótkim stażem i przyciasnym mózgiem cos zaswita. Natomiast - pies (kot, kanarek, tchórzofretka) to nie wiem jaki ma sens...? Moze to fobia sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat w stylu kleksy, rózaniec na lusterku, burssztyn w lewarku, piesek kręcący głową albo włochacz na kierownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:03 alexandra74 napisała: > naklejki typu "dziecko w samochodzie" maja jak najbardziej sens, moze niektórym > "rajdowcom" z przykrótkim stażem i przyciasnym mózgiem cos zaswita. mysle, że nie zaświta w ogóle i naklejka nie ma sensu Natomiast > - pies (kot, kanarek, tchórzofretka) to nie wiem jaki ma sens...? dokładnie taki sam jak w przypadku dziecka, czyli żaden Odpowiedz Link Zgłoś
kura28 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:06 >Moze to fobia sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat w stylu... Jaka fobia??? Znasz w ogóle znaczenie tego słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:14 > >Moze to fobia sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat w stylu... > > Jaka fobia??? Znasz w ogóle znaczenie tego słowa? moze miało być moda? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:13 Rzecz w tym, ze wcale nie trzeba sie doszukiwac we wszystkim glebszego sensu.Wiele dzialan podejmuje sie dla kaprysu czy fanaberii. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:01 no i co z tego? Niech sobie każdy nakleja co chce. Mnie to wali. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:09 a to koronny argument w każdej dyskusji na forum - mnie to wali, co cie to obchodzi, zajmij sie swoimi sprawami. to o czym, bedziemy dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 14:17 nie lubię czepialstwa, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 19.08.11, 14:13 A ja bardzo lubie naklejki na autach. Zawsze czytam . Mowia wiele o wlascicielu - jakiego ma psa, ze dziecie chodzi na gimnastyke, ze jest gejem, ateista albo ma autysyka w rodzinie.... Sama tez mam kilka . Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 15:36 www.dzienniklodzki.pl/wiadomosci/422612,lodz-miejsce-dla-psa-w-mpk,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:43 Czemu nie? Właściciel psa płaci za swój i jego bilet. Odpowiedz Link Zgłoś