Dodaj do ulubionych

Psiarze zrzynają od dzieciatych.

18.08.11, 19:56
Widzę coraz więcej na mieście aut z naklejką na tylnej szybie "Uwaga! Jedzie z nami pies!".
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:23
      gazeta_mi_placi napisała:

> Widzę coraz więcej na mieście aut z naklejką na tylnej szybie "Uwaga! Jedzie z
      > nami pies!".

żałosne
      • homohominilupus Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:28
        ja mam taka naklejke

co w tym zalosnego bo nie rozumiem?
        • 18_lipcowa1 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:53
          homohominilupus napisała:

> ja mam taka naklejke
          >
          > co w tym zalosnego bo nie rozumiem?
          >

żałosne
          • girasole01 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 09:57
            ">
            > żałosne
            > "

żałosne

• anna_geras Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 10:00
              Tak samo żałosne są tez napisem "uwaga jedzie z nami dziecko".
              • gupia_rzona Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 10:05
                popieram big_grin
                albo "Antoś w aucie" - wczoraj widziałam
              • mynia_pynia Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 11:59
                O właśnie.
                Wszelkiego typu naklejki na szybach dotyczące prywatnego życia są żenujące.
                A jak widze wózek z dzieckiem i blaszką typu rejestracja z napisem, np AMELIA, to mi słabo.
                • rosapulchra-0 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:08
                  To mi wyjaśnij, dlaczego policjant, który mnie zatrzymał powiedział, że powinnam taką naklejkę mieć na tylnej szybie? Bo to dotyczy mojego życia prywatnego czy jest żałosne?
                  • melmire Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:18
                    Ale czemu mialabys miec? przeciez brak naklejki nie swiadczy ze dziecka nie ma na pokladzie, a jej obecosc - ze dziecko jest. Czyli niezaleznie od tego czy jest naklejka czy nie, to i tak nie wiadomo czy w samochodzie bylo dziecko.
                • vampire-freak Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:11
                  Ja mam naklejkę na aucie i wcale nie w celu pochwalenia się swoim życiem osobistym. Po prostu naiwnie wierzę, że może kiedyś jakiś imbecyl za mną spojrzy na naklejkę i daruje sobie jakiś niebezpieczny manewr.Tylko tyle.
                  Natomiast rejestrację z imieniem mam na drzwiach do pokoju córki. Ale nawet jeśli ktoś przyczepia taką tabliczkę na wózku to jego sprawa. Zwisa mi, dynda i powiewa co sobie pomyślą jakieś nadęte kwoki, której wyżej s.....ą niż tyłek mają. Tyle w temacie.
                  • rosapulchra-0 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:26
                    vampire-freak napisała:
                    Zwisa mi, dynda i po
                    > wiewa co sobie pomyślą jakieś nadęte kwoki, której wyżej s.....ą niż tyłek mają
                    > . Tyle w temacie.

W całości popieram!
                  • angazetka Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 14:10
                    Uważasz, że imbecyl bardziej ceni życie dziecka niż osoby dorosłej?
                    • vampire-freak Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:38
                      Wierzę w podświadomy impuls. Każdy utożsamia dziecko z kruchą, bezbronną istotą, więc mam wielką i naiwną, jak już pisałam, nadzieję, że ten impuls pierwotny zadziała.
                      • gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:45
                        Gorzej jeżeli równie lubi te małe kruche istotki jak np. ja tongue_out
                        • vampire-freak Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:49
                          Wiesz, lubi nie lubi - mam nadzieję, że nie narazi świadomie na niebezpieczeństwo, bo taka sytuacja to już by było wynaturzenie. Nie ma się co spierać, że naklejka na szybie to antidotum na szalonych i nierozważnych za kółkiem, ale ja wychodzę z założenia, że nie zaszkodzi.
                • alexandra74 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:53
                  ttaa, blachy na wózkach - bezcenne. W dodatku same ameli, emilki, zuzki czy julki. weeeźź
              • gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 15:49
                Jeżeli dziecko robi za kierowcę to naklejka przydatna.
    • zebra12 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:27
      Jeszcze takiej naklejki nie widziałam.
    • margotka28 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:29
      nie wiem "na jakim miescie" sie bujasz, ale u mnie nie ma takich naklejek. A prowokacja ponizej gazety.
      • gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:09
        Akurat tym razem to nie prowokacja, faktycznie widuję takie jajcarskie naklejki opatrzone albo wizerunkiem psa albo łapkami.
    • 9sol Psiarze 18.08.11, 20:39
      No, to co???
      Coś nie pasi?
      • homohominilupus Re: Psiarze 18.08.11, 20:43
        na mojej naklejce jest napis: BABY ON BOARD i zdjecie boksera oraz psie lapki.
        I nie widze w tym nic niestosownego.
        Zadna to prowokacja
    • fantastyczna Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 20:54
      Czy ktoś wie gdzie można dostać taką naklejkę ???
      • czarnaalineczka Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:11
        https://www.pctr.pl/obrazek/nakkote.jpg
        na allegro sa rozne
      • gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:12
        Na przykład tu:

allegro.pl/naklejka-pies-w-samochodzie-aucie-7-wzorow-i1767065139.html
        Lub tu:

allegro.pl/przyssawka-pies-w-samochodzie-ladna-grafika-i1760093950.html
    • dzoaann a ja widzialam ostatnio ekstra naklejke 18.08.11, 20:57
      exhusband in bootsmile
      czyli eksmaz w bagaznikusmilesmilesmile
    • majenkir Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 18.08.11, 21:09
      A ja widuje "Dog is my co-pilot". Oryginalnie "God is my co-pilot" big_grin
    • gaskama Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 10:07
      Żałosne. Mam zbyt ładny samochód, by go oszpecać jakimikolwiek naklejkami.
      • pleschanka Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 11:35
        Ja mam po prostu nalepkę ze zdjęciem mojego psa. Każdy, kto ma inaczej - żałosne.
      • ally Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 15:46
        zachwycać się blaszanym pudłem? żałosne
    • lola211 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 11:51
      Fajne,o ile oczywiscie ktos posiada cos takiego jak poczucie humoru.
    • alexandra74 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 12:59
      naklejki typu "dziecko w samochodzie" maja jak najbardziej sens, moze niektórym "rajdowcom" z przykrótkim stażem i przyciasnym mózgiem cos zaswita. Natomiast - pies (kot, kanarek, tchórzofretka) to nie wiem jaki ma sens...? Moze to fobia sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat w stylu kleksy, rózaniec na lusterku, burssztyn w lewarku, piesek kręcący głową albo włochacz na kierownicy?
      • miska_malcova Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:03
        alexandra74 napisała:

> naklejki typu "dziecko w samochodzie" maja jak najbardziej sens, moze niektórym
        > "rajdowcom" z przykrótkim stażem i przyciasnym mózgiem cos zaswita.

mysle, że nie zaświta w ogóle i naklejka nie ma sensu

Natomiast
        > - pies (kot, kanarek, tchórzofretka) to nie wiem jaki ma sens...?

dokładnie taki sam jak w przypadku dziecka, czyli żaden
      • kura28 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:06
        >Moze to fobia sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat w stylu...

Jaka fobia??? Znasz w ogóle znaczenie tego słowa?
        • mariolka55 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:14

> >Moze to fobia sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat w stylu...
          >
          > Jaka fobia??? Znasz w ogóle znaczenie tego słowa?

moze miało być moda?
      • lola211 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:13
        Rzecz w tym, ze wcale nie trzeba sie doszukiwac we wszystkim glebszego sensu.Wiele dzialan podejmuje sie dla kaprysu czy fanaberii.
    • miska_malcova Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:01
      no i co z tego? Niech sobie każdy nakleja co chce. Mnie to wali.
      • alexandra74 Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 13:09
        a to koronny argument w każdej dyskusji na forum - mnie to wali, co cie to obchodzi, zajmij sie swoimi sprawami. to o czym, bedziemy dyskutowactongue_out
        • miska_malcova Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 14:17
          nie lubię czepialstwa, po prostu.
    • majenkir Re: 19.08.11, 14:13
      A ja bardzo lubie naklejki na autach. Zawsze czytam smile. Mowia wiele o wlascicielu - jakiego ma psa, ze dziecie chodzi na gimnastyke, ze jest gejem, ateista albo ma autysyka w rodzinie....

Sama tez mam kilka wink.
    • ally Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 15:36
      www.dzienniklodzki.pl/wiadomosci/422612,lodz-miejsce-dla-psa-w-mpk,id,t.html
      • gazeta_mi_placi Re: Psiarze zrzynają od dzieciatych. 19.08.11, 16:43
        Czemu nie? Właściciel psa płaci za swój i jego bilet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka