Dodaj do ulubionych

po 2 dniach na emamie

26.08.11, 11:12
Na wielu innych forach emama jest wyśmiewana. Postanowiłam tu wejść oblukać co i jak... No i generalnie wcale się nie dziwie.
Emamy zamiast zajmować się swoimi dziećmi forumują całymi dniami. Pisząc takie bzdety że aż czytać się nie chce...
Naprawdę trzeba się nudzić żeby spierać się o jakieś pierdoły typu czy jedną z forumek stać na dom czy nie. Wątek o dużym piesie i małym kundelku, homeopatii i uzależnieniu od kefiru - OMG.

Obserwuj wątek
    • owianka Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:14
      No to jesteśmy kwita, bo inne fora są wyśmiewane na emamie.
      • mali_nowo Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:19
        inne czyli jakie? chętnie poczytam i te inne...
        Jeśli chodzi Ci o Ciąże i poród to akurat jestem w stanie wybaczyć ciężarny - hormony i te sprawy...
        • nowel1 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 12:39
          Ale co, hormony odbierają zdolność logicznego myślenia?
          • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 15:22
            Często.
    • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:15
      > Na wielu innych forach emama jest wyśmiewana.

Dziwię się gdyby było inaczej.
      Ale Kwoczusie też muszą gdzieś pisać.
      • morgen_stern Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:23
        I trolle.
        • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:45
          Oj, tak, zwłaszcza pewna wątrąbianka.
    • czarnaalineczka Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:16
      to sio na CiPe tam sie juz fasolkami zajmuja suspicious
    • lilly_about Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:17
      Wypraszam sobie. Ja pisze z pracy, więc dziecko moje na tym pisaniu nie ucierpi. Bardzo mi przykro, że taka jesteś zdegustowana. Być może jednak nie zamkniesz się w sobie w związku z tym i wrócisz na te lepsze fora, na których ematke obśmiewają.
      • mali_nowo Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:19
        współczuje pracodawcy
        • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:22
          Ja też współczuję. Ciekawe co by zrobił gdyby wiedział jak pracowici są jego pracownicy.
          • insomnia0 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:25
            ja tez piszę z pracy i co Ci do tego?

ps mam swoją dzialalność/swoją firmę.. i robie co chcę..
            • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:43
              Każdy właściciel firmy ciężko pracuje i na pewno nie "robi co chce" w pracy, chyba że jest Billem Gatesem albo ma malutko klientów i firma cienko przędzie, więc czas trzeba jakoś zająć...
              • wuika Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:45
                Uważaj, będzie ciężka lekcja logiki - nie każda działalność pracownicza, czy nawet prezesowska wink polega na wiecznym zapieprzu. Np. w sklepie są godziny, kiedy nie ma jak napić się herbaty oraz są godziny, gdzie klient przychodzi raz na 10 minut - wystarczy czasu na jeden wąteczek. Ba! Są firmy, gdzie trafia się 5 klientów na dzień, a ta firma - niesamowite - nadal na siebie, właściciela i pracowników zarabia. Skoro właścicielowi się opłaca, to Tobie nic do tego, ile i kiedy się narobi.
                • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:59
                  W porządku, ale raczej tutejsze E-mamy do tej kategorii osób raczej nie należą sądząc po wątkach typu : "Jak załatwić zasiłek", "W tym roku nie stać mnie na wyjazd" , "Jak odroczyć spłatę" itp., narzekanie na drogie wyprawki do szkoły, oburzanie się, że niania nie chce pracować za 6 zł za godzinę , przedszkole prywatne za drogie, sępienie nawet na urlopie i wiezienie ze sobą nad polskie morze (aż brzuch mnie bolał ze śmiechu) własnej wałówki co by nie wydać ani grosika w nadmorskich restauracjach bo drogo, narzekania i oburzenie innej forumowiczki (pozostałe jej wtórowały) jaka to drożyzna w jednym z dużych Aqua Parków i oburzenie że w cenie za bilet nie ma darmowego jedzenia i picia, zaś jedzenie do kupienia tam na miejscu drogie, wątek innej forumowiczki dającej rady jak przemycić własne domowe kanapki do parku rozrywki gdzie jest zakaz konsumpcji własnego prowiantu zaś jedzenie do kupienia na miejscu "drogie".
                  No jakoś nie sądzę, że osoby piszące tego rodzaju posty to prezeski tych świetnie działających firm, jakoś mi się nie wydaje żeby taka osoba musiała np. przemycać kanapki do parku rozrywki bo 20 zł na jedzenie na miejscu dla dziecka to dla niej za drogo.
                  • bez_seller Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 12:52
                    A to nie wiesz, ze im kto bogatszy, tym mniej pieniedzy chce wydac?

Znam ludzi niesamowicie bogatych, a nie napijesz sie u nich szklanki herbaty, a na zakupy chodza z kuponami, zeby zaoszczedzic na jakims produkcie 0.1$.
                    • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 14:56
                      >a nie napijesz sie u nich szklanki herbaty....

Było przynieść własną torebkę herbaty i własny cukier w saszetkach a nie przychodzić na sępa tongue_out
                      • bez_seller Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 21:06
                        Cukru nie uzywam, a herbate nie raz przynioslam. smile
                      • naomi19 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 21:07
                        Może po prostu (wg stardatów ememy) nie chcą organizować miniwesel z okazji jakiejś tam wizyty big_grin
                    • czarnaalineczka Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 14:57
                      moze cie nie lubia po prostu
                      i nie chca zebys przychodzila ? big_grin
                      • bez_seller Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 21:05
                        czarnaalineczka napisała:

> moze cie nie lubia po prostu
                        > i nie chca zebys przychodzila ? big_grin

Lubia, lubia i chetnie przychodza do mnie na herbate i takie tam rozne smakolyki. smile
                  • marychna31 No więc oświeć nas gazetko 26.08.11, 14:10
                    Z jakiej to pracy pisze pan gazetka? Z własnej działalności gospodarczej, w której nie musi nic robić gdyż jest Billem Gatsem, czy też z pracy, w której okrada swojego pracodawcę?
                  • gonia28b Re: po 2 dniach na emamie 27.08.11, 09:49
                    Jakieś dziwne stereotypy gazeta, przez Ciebie przemawiają...
                    Ja ciężko pracuję dniami i nocami - w jakim charakterze, to już o tym pisałam i nie będę się powtarzała. Mój mąż też pracuje - oboje ciężką pracą uczciwie zarabiamy na życie.
                    A mimo to: wałówkę na wakacje zabieramy z domu. Jeździmy na kemping z przyczepą (tak, na kempingach są restauracje) i zabieramy ze sobą jedzenie i ogólnie chwalimy sobie. I nie widzę w tym nic śmiesznego - wprost przeciwnie, nawet sobie nie zdajesz sprawy z tego ile to jest pracy i ile trzeba poświęcić czasu w kuchni przed wyjazdem, żeby ugotować ileś tam potraw, zapakować to wszystko do słoików i zapasteryzować... smile
                    Wyprawki owszem drogie, coraz droższe - nam jakoś pieniędzy nie przybywa. Podręczniki powinny być ujednolicone te same wg. konkretnego programu, a nie żeby wszystkich zmuszać do kupowania co roku nowych, bo takie akurat nauczyciel wybrał.

Co do prezesów. Uwierz mi nasi bardzo bliscy przyjaciele prowadzą firmę od wielu lat i dopiero jakieś trzy lata temu udało się nam namówić ich na rodzinne wakacje na kemping. Wyjechali na tydzień, bo na dłużej nie chcieli zamykać firmy w obawie przed utratą klientów. I też zabrali ze sobą jedzenie. Nie wiem co w tym takiego śmiesznego. Raczej można nam tylko zazdrościć świetnego pomysłu na wakacje smile
              • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:45
                A gucio, ja mogę sobie pozwolić na odwiedziny na emamie, oczywiście nie zawsze, ale mogębig_grin
                Gazeta przecież Tobie to nawet płacą za to że tu siedzisz, to co się czepiasz....
                • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:48
                  Dziwię się, że tu siedzisz wśród matek które uważają Cię za przemocowca znęcającego się nad słabszymi od siebie dziećmi, które mają z tego powodu traumę i na starość ani chybi za te wszystkie klapsy i ścierki obiją Cię z liścia big_grin
                  • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:51
                    Ja masochistyczne skłonności mam, a siedzę tu bo doszłam do wniosku, ze ja też mam traumę, matka mnie zdzieliła parę razy po głowie a na dodatek dwa razy dostałam od ojca laniebig_grin
                    • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 12:00
                      Przepraszam, nie wiedziałam, że pochodzisz z patologicznej rodziny sad
                      To tłumaczy Twoją przemoc do dzieci i te wszystkie klapsy sad
                      • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 12:27
                        To teraz już wiesz...tongue_out
                        • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 14:58
                          A co przeskrobałaś, że dostałaś lanie od Starego? Z "narzeczonym" Cię przyłapał? big_grin
                          • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 15:08
                            Dwóje z matmy miałam na półroczebig_grin - to jeden
                            Wyszłam do kościoła i wróciłam po 5 h- ciemno już dawno było a ja mocno nieletniabig_grin- to dwa
                            • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 15:10
                              Ojej, co tak długo robiłaś w kościele?
                              • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 16:00
                                Ja tylko wyszłam z domu do kościoła a konkretnie na tą wieczorną mszę co w wielką sobotę test, a zamiast tego poszłam ze znajomymi do Kampinosu i trochę pobłądziliśmybig_grin
                                Byłam punktualna tak więc moi rodzice widzieli już oczami wyobraźni moje zmasakrowane zwłokismile
                                Nie dziwię się że dostałam laniebig_grin
                                • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 17:34
                                  Stąd ta trauma i przeniesienie tej traumy na dzieci, a potem na wnuki i prawnuki sad
                                  Spirala przemocy sad
                                  • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 20:52
                                    Dobra, idę na terapiębig_grin
              • insomnia0 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 21:19

• lilly_about Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:25
          I jeszcze mi za to płaciwink
    • gryzelda71 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:20
      Byłaś,poczytałaś,zdziwiłas się.Poinformowałaś o tym ematki to co jeszcze zostało?Pożegnać się?
      • aneta-skarpeta Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:31
        w sumie to budujące, ze tyle kobiet w PL ma tyle wolnego czasuwink
        • gryzelda71 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:37
          Typwe też dla kobiet to umartwianie się,choćby przez czytanie tego forum.
    • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:23
      spadaj na inne fora, na te jesteś za cienka...
      • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:45
        A Twoje bite dzieci mają traumę!
        • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:48
          Aj tam zaraz traumę, co najwyżej traumkębig_grin
          • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:49
            A na stare lata za te wszystkie klapsy nie podadzą Ci nawet szklanki wody i jeszcze gębę Ci obiją tongue_out
            • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:53
              aj tam, aj tam wezmę lagę i nauczę ich moresutongue_out
          • mia_siochi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 14:24
            "Traumunię" się mówi.
    • wuika Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:29
      Istnieje taka kategoria życia codziennego - rozrywka. Forum nie musi służyć wyższym celom (choć zdarza mu się, np. zorganizowanie pomocy, cenne rady, czasem wartościowe dyskusje), naprawdę. Jeśli Tobie nie pasuje, trudno, da się z tym żyć.
      Sama często z niektórych postów się nabijam - jak można być tak głupim. I co? Toż to samo życie, nie spotykamy samych pięknych, bogatych, wykształconych i o nienagannych manierach.
    • a.va Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:29
      Dajcie spokój, takie złote myśli (musicie się nudzić, inne fora obśmiewają, marnujecie czas przeznaczony dla dzieci/pieniądze pracodawcy itd.) pojawiają się tu średnio raz w miesiącu, naprawdę chce wam się jeszcze na to odpowiadać?
      • wuika Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:32
        Nie raz w miesiącu. W tym miesiącu jest to już co najmniej drugi taki wąteczek suspicious
      • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 15:10
        Ostatnio nudno byłotongue_out
    • lilly_about Poczytał blog tej pani 26.08.11, 11:30
      I już wiem, dlaczego nie odnalazła sie na emtace:
      1. Nie potrafi pisać po polsku, a my tak
      2. Ma depresję, bo nie może zgubić kilku kilogramów po porodzie, a my potrafimy
      3. Ma zmienne nastroje, a my zawsze dobrysmile
    • stara_dominikowa Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:31
      smile Teraz czas na forum "seriale" i wątek: "Nie rozumiem, po co wy to wszystko oglądacie? Nie lepiej iść na spacer?".
      • kosheen4 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:35
        dominikowa, apropos! pojawiły się nowe streszczenia Klanu, sezon nadchodzi, wielkie odkurzanie na Serialach! big_grin
        • gupia_rzona Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:41
          klanu i NW smile ja już wczoraj odświeżyłam wiedzę. Zauważam jednak z przykrością, że większości imion i opisanych postaci w NW nie kojarzę uncertain chyba muszę pooglądać big_grin
        • azjaodkuchni Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:43
          Siedzą i piszą ... bo ematki dobrze zorganizowane są dzieci zadbane, uśmiechnięte a takim jak ty niech bedzie szkoda.
    • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:43
      Jeszcze klapsa mi daj tongue_out Ty przemocowcu!
      • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:46
        O nie, na przyjemność to trzeba zasłużyćbig_grin
        • gazeta_mi_placi Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:50
          To chociaż ścierką przez łeb big_grin
    • mali_nowo Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:47
      I jeszcze tak łatwo dają się prowokować... żal
      • gryzelda71 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:52
        Potwierdziłaś,że załosne.Co dalej,co dalej hehehe
      • imasumak Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 12:26
        A to prowokacja była? big_grin
        Napisz jeszcze: żal.pl big_grin
      • czar_bajry Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 20:54
        Jak prowokować? Nie bądź świnia i napisz o tej prowokacji...
    • bea.bea Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 11:56
      temat o małym penisie to poważna sprawa.....smile nie zauważyłeś...kobiety wiedzą o czym piszą smile ale nie martw się zawsze możesz sobie kupić duży samochód
    • 18_lipcowa1 witamy i buziaczki ! 26.08.11, 12:03
    • kropkacom Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 12:09
      Jeśli ktoś na ematce nie umie znaleźć czegoś ciekawego to się zastanawiam dlaczego? Fakt, stawiania wirtualnych flaszek tu nie ma big_grin Są tematy trywialne i te naprawdę wartościowe. Farumki piszą z domu, pracy i wakacji. Nie ma się sensu przekrzykiwać kto, co zaniedbuje big_grin
    • ola Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 13:25

>Emamy zamiast zajmować się swoimi dziećmi forumują całymi dniami. Pisząc takie bzdety że aż czytać się nie chce...

bo kobieta po urodzeniu dziecka ma prawo przemawiać tylko o pieluchach i przecierkach?
      W innych tematach ma milczeć, bo jej kaszka wykipi???
      To jest dopiero OMG!
      • zajola Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 14:46
        smile
    • kali_pso tez uważam, że watek... 26.08.11, 15:15

..o małym i duzym psie to głupota, ale autorka tego watku tego watku produkuje prawie wyłacznie takie gnioty, więc...ten, tego, tamwinkp
      • czar_bajry Re: tez uważam, że watek... 26.08.11, 16:03
        Świnia jesteśbig_grin, teraz muszę koniecznie odnaleźć i poczytać wątek o tych psachbig_grin
      • anetapzn Re: tez uważam, że watek... 26.08.11, 16:07
        kali_pso napisała:

>
        > ..o małym i duzym psie to głupota, ale autorka tego watku tego watku produkuje
        > prawie wyłacznie takie gnioty, więc...ten, tego, tamwinkp
        Też sie biorę za szukanie wątku o małym i dużym psiebig_grin big_grin big_grin
        • wuika Re: tez uważam, że watek... 26.08.11, 16:09
          Prosz: forum.gazeta.pl/forum/w,567,128233210,128233210,Zalozmy_ze_.html
          • kali_pso Re: tez uważam, że watek... 26.08.11, 16:27

...o, i jeszcze reklamę zrobiłam pani od cudownych metod wychowawczychwink
          • anetapzn Re: tez uważam, że watek... 26.08.11, 16:29
            wuika napisała:

> Prosz: forum.gazeta.pl/forum/w,567,128233210,128233210,Zalozmy_ze_.html
            Dzięki big_grin rozerwałam sie trochę.
    • mali_nowo Drogie emamy 26.08.11, 15:50
      Zostaje na waszym forum... big_grin
      za sprawę honoru postawiłam sobie podniesienie poziomu tego forum wink
      Tak więc przybywam! Będę łączyła się z wami w bólach, cierpieniu i radości!!!

A co do pierdów na rożnych forach - ktoś słyszał o Naszej Szkapie - tam to dopiero jest o niczym ;p
      • czar_bajry Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:02
        O matko i córko....
        • morgen_stern Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:05
          Jeden troll więcej, jeden mniej tongue_out
          • wuika Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:08
            Ale ile się można kopać z koniem i ile słuchać, jakie to denne jesteśmy? Jesteśmy twarde i zaprawione w bojach, ale litości, no. Za gorąco jest na takie przepychanki tongue_out
            • siejeczka Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:15
              Ha! Twarda to ja jestem! od 2 tygodni w budynku w którym pracuję (za ścianą) zbijają tynki pod nowe prywatne przedszkole! a dziś jeszcze postanowili wiercić! ch... mnie tu zaraz strzeli! własnych myśli nie słysze! wrrrrrrrrrrr
            • czarnaalineczka Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:21
              chesz zimnej coli na ochlode ?
              • wuika Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:35
                Chcę!
                Choć w lodówce chłodzi się soczek pomarańczowy. A najlepszy napój, czyli domowe ice-tea właśnie się kończy zaparzać. Za chwilę tona lodu i dawaj! To w ogóle bardzo dziwne, jak domowym sposobem można zaparzyć herbatę, dodać do niej sok z cytryny i trochę cukru i normalnie - jak w mordę strzelił - butelkowany napój! big_grin
                • czarnaalineczka Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:36
                  <podaje cole przelana do kubka >
                  udawaj ze to woda albo specjlna herbatka dla ciezarnych
                  bo inaczej cie zlinczuja i mnie przy okazji tongue_out
            • rosapulchra-0 Wuika! :> 26.08.11, 17:55
              Za goraco?? suspicious
              Wyjechalam bladym switem z domu, gdy padalo i co? suspicious
              I leje caly czas sciana
              Ale kciukasy potrzymaj! Bo jak wszystko pojdzie po mojej mysli, to zaden deszcz i wichura mi nie straszne beda tongue_out
              • wuika Re: Wuika! :> 26.08.11, 22:08
                Kurde, w ciągu dnia, około 14, temperatury były takie: w cieniu 34, w słońcu 45, w domu 29 - 30. Nie, to nie jest za gorąco. To jest zbyt wszystko! suspicious
      • wuika Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:07
        O nie!
      • kali_pso Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:29

Daruj sobie na wstępie- nasz poziom jest taki, że nic go już nie podniesie...i dobrzewinkp
      • tosterowa Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:29
        Czekamy zatem na wątek podnoszący poziom.
      • czarnaalineczka Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:35
        no i gdzie ten podnoszacy poziom watek ?
        • wuika Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:36
          Jakby to było takie proste, że siadasz i jest, to byłoby takich setki, a nie ma. Czasu trochę potrzeba, no, dajcie dziewczynie szansę.
          • czarnaalineczka Re: Drogie emamy 26.08.11, 16:37
            gorzej niz z kupa no tongue_out
    • echtom Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 16:19
      Nieodmiennie zadziwiają mnie ludzie, którzy włażą na cudze fora tylko po to, by je skrytykować. To dopiero trzeba się nudzić tongue_out
      • wuika Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 16:35
        Pamiętaj, że to tylko prowokacja! suspicious
        • laaisa a mnie nie rozczarowałyście 26.08.11, 16:39
          po długiej nieobecności wracam i widzę,że dalej trzymacie poziom ...Rowu Mariańskiego.
          • czarnaalineczka Re: a mnie nie rozczarowałyście 26.08.11, 16:44
            och ach
            serce me krwawi gdy takiez okrutne slowa slysze
            czemuz to obrazasz nas szlachetne bialoglowe ?
            czyzli ci twoj pan maz w lozu nie dogadza
            i inne potajemnie chedozy ?
            • laaisa projekcja? 26.08.11, 16:53
              • czarnaalineczka Re: projekcja? 26.08.11, 17:07
                big_grin
                i co jeszcze ? big_grin
                • laaisa Re: projekcja? 26.08.11, 17:12
                  nie chce wiedzieć nic wiecej o Waszych problemach
                  • czarnaalineczka Re: projekcja? 26.08.11, 17:21
                    nie chcesz
                    ale bedziesz siedziec czytac i sie podniecac big_grin
                    • laaisa Re: projekcja? 26.08.11, 17:24
                      myślisz, że Twoje życie może kogoś podniecić poza Tobą? Zapewne jest to jakas jednostka chorobowa, ale nie jestem psychiatrą.
                      • czarnaalineczka Re: projekcja? 26.08.11, 17:33
                        no ciebie chyba bardzo podnieca skoro sie odkleic nie mozesz smile
                        • laaisa Re: projekcja? 26.08.11, 17:49
                          popełniasz stale ten sama błąd - dyskutujesz nie znając merytoryki, ba- nie fatygujesz się nawet zrozumieć słowa pisanego
                          • laaisa i jeszcze jedno: wracaj i podbijaj swój wątek 26.08.11, 17:52
                            nawet plagiat Ci nie wyszedł.
                            • czarnaalineczka Re: i jeszcze jedno: wracaj i podbijaj swój wątek 26.08.11, 18:18
                              wole jak ty to robisz smile
                          • czarnaalineczka Re: projekcja? 26.08.11, 18:17
                            jeszcze jeszcze smile
                            prosze smile
          • gryzelda71 Re: a mnie nie rozczarowałyście 26.08.11, 17:07
            po długiej nieobecności wracam i widzę,że dalej trzymacie poziom ...Rowu Mariań
            > skiego.

Rozumiem,ze twój poziom,stad powrótbig_grin
            • laaisa jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 17:14
              poza tym, nawet tegoroczny maturzysta może tutaj się sporo podbudować.
              • gryzelda71 Re: jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 17:18
                A ty tez w tym celu?
                • laaisa Re: jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 17:20
                  samo wychodzi.
                  • gryzelda71 Re: jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 17:25
                    A nie,że kazdy widzi to co chce?
                    • laaisa Re: jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 17:33
                      jednemu pada deszcz innemu plują w twarz. Kto jest bardziej żałosny?
                      • gryzelda71 Re: jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 17:36
                        Ten kto nie ma parasola?
                        • laaisa Re: jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 17:51
                          albo wodoodpornej szpachli...
                          • ola Re: jeśli wejdziesz między wrony... 26.08.11, 20:59

czy ktoś to juz powiedział?
                            nie? to ja pierwsza!

Współczuję twoim dziecią!
    • zawsze-soffie gów.o prawda 26.08.11, 17:27
      nie jestem matką, nie siedzę cały dzień na necie ( powiedzmy) a na forum kobieta takie głupoty że aż się sr..c chce. Poważny temat raz na ruski rok a i tak moderator wywali. Uważam, że tu jest ciekawiej i poważniej.

A teraz napisz nam na jakich forach sprawdzimy o czym tam piszą. No chyba że lubisz się ośmieszać?
    • demonii.larua Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 17:50
      OMG :F
    • kowalka33 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 18:06
      Co zrobić moja droga, forum o facetach z Egiptu nieczynne, na rozwodach słynny Michszyb zamilkł wraz ze swoja kochanką równie sławną Anią1000 (Gazeta , chyba kojarzysz słynną parę), dla takiego ciemniaka zostaje ino emama, aż skreca że takie intelektualistki tu zaglądają
    • zuzanka79 Re: po 2 dniach na emamie 26.08.11, 21:48
      Podsumowując pragnę stwierdzić , że autorka tego postu spędziła na emamie o jeden dzień za dużo big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka