czar_bajry 10.09.11, 19:56 będziecie oglądały? Życzę mu z całego serca zwycięstwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 20:00 nie mam telewizji..będzie gdzieś w necie? Mąż właśnie kładzie robale spać i idzie potem z kumplami z pracy na duży ekran oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
anataza Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 22:28 dzieki mvszka , ide ogladac , trzymam kciuki za Adamka Odpowiedz Link Zgłoś
rudamarta4 Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 22:32 anataza napisała: > dzieki mvszka , ide ogladac , trzymam kciuki za Adamka Nie obejrzysz na RTL. Zablokowali, fuck! Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 20:05 Może bym i obejrzała, ale u nas to będzie 5 rano... więc dzięki wolę się wyspac. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 21:05 slonko1335 napisała: > nie mam telewizji..będzie gdzieś w necie? > Mąż właśnie kładzie robale spać i idzie potem z kumplami z pracy na duży ekran > oglądać. tu można łapać www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 20:14 niestety nie mam hd ani rtl a 40,-nie zapłace.... komentujcie w tym wątku to chociaż prawie na bieżąco będę... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 20:19 Mam nadzieje że walka potrwa długo. Nie tak jak 21 sekundowa Gołoty. Obawiam sie że Adamek łomot dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 20:23 Ja też i dlatego się waham, czy oglądać. Taka jakaś empatyczna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 20:24 W nosie to mam. Nie znoszę sportów walki. Ale wynik sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 21:34 ogladamy Nawet obstawiłam walke ( w jednej grze mmo, za walute gry) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 22:24 Nie, bo boksu nie znoszę, ale mąż obejrzy i zrelacjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_02 Re: :/ 10.09.11, 22:35 Włączam RTL i widzę planszę, na której pisze, że obaj rywale nie zezwalają ja wykorzystanie ich wizerunku w celu komercyjnym na terenie Polski. O co chodzi? Rozumiem, że walka nie będzie transmitowana na RTLu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: :/ 10.09.11, 22:43 Ja oglądam na RTL CH ( Szwajcarskim). Bez kodowania itd. A tu lista kanałów na których jest walka ( tylko nie wiem ile z nich jest zakodowana) liveonsat.com/boxing.php Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_02 Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 22:37 Jeszcze wczoraj RTL wyskoczyło z info, że nie zamierzają zakodować transmisji. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 22:53 nie mam wyjścia, oglądam mam nadzieję, że to dobrze wydane 4 dychy, mąż już skacze przed TV, oby Adamek długo wytrwał Odpowiedz Link Zgłoś
anja1980 Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 22:56 oglądam na RTL CH ,trzymam kciuki za Adamka Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 23:01 i ja trzymam za Adamka, ale postawiłam na Kliczko Odpowiedz Link Zgłoś
freakwave Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 23:01 wlasnie wychodza nie mam zludzen, szanse adamka do kliczki oceniam jak 1:9 ;/ walka tak mysle potrwa pewnie 2-3 rundy, a skonczy sie KO. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 23:11 serce i dusza mi mowia ze wygra adamek...ale rozum krzyczy co innego. oby przegral...nie musi byc taki przemadrzaly chyba za czesnie go sytawili tego adamka do kliczki...nie prezmaia do mnie ze on chcial. dobra. zaczyna sie. rtl szwarc... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kicha 10.09.11, 23:26 Kliczko ma łapy dłuższe, nasz nie podejdzie aby go trafić... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Kicha 10.09.11, 23:28 i jest spokojny, izi. a nasz juz zmachany jak dzika kobyla po westernie.... no nic. ide chyba sie polzyc zeby se nie wscierwiac.... Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Adamek vs Kliczko 10.09.11, 23:56 I po walce. Wgrałam zakłady, idę wiec logować się w grze i odebrać co moje Ale dzielnie się nasz chłopak trzymał, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 01:34 Zawzięty jest jak na górala przystało, jeszcze zdobędzie ten pas i pokona braci Za wcześnie się na Kliczkę porwał, jeszcze nie czas Weźcie pod uwagę że on dość mały jest jak na wagę ciężką... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:08 Szanowni sąsiedzi, za moje okrzyki "j%%bnij mu" serdecznie przepraszam za "j%%bnij ch&%$owi również to druga walka bokserska jaką oglądałam na żywo i w całości, nieźle mnie poniosło Odpowiedz Link Zgłoś
blanus2202 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:10 I tak się dobrze trzymał i pokazał ducha walki!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:21 wiedziałam, że przegra, ale jestem z niego dumna bo wytrzymał 9 rund i poległ w 10. ja oglądałam na rtl ch, a mąż w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:23 Ja mogę przepraszać za krzyki podczas meczu siatkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:32 e_r_i_n napisała: > > Ja mogę przepraszać za krzyki podczas meczu siatkarzy Ale czy też byłaś tak wulgarna? Madre medios!!!!!!!!!! mój mąż właśnie właczył boks na Wii i udaje Adamka, a ja jestem tym co w narożniku pot wyciera Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:35 chloe30 napisała: > Ale czy też byłaś tak wulgarna? Madre medios!!!!!!!!!! Momentami > mój mąż właśnie właczył boks na Wii i udaje Adamka, a ja jestem tym co w narożn > iku pot wyciera Jeszcze mu mało? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:45 e_r_i_n napisała: > chloe30 napisała: > > > Ale czy też byłaś tak wulgarna? Madre medios!!!!!!!!!! > > Momentami Ja też tylko czasami - jakieś 50 razy i gardło mnie boli, ale co taaaam > > > Jeszcze mu mało? spoko - następna walka jest moja, a jedną odbyliśmy w kuchni przeciwko sobie - co za adrenalina Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 01:34 Kurza twarz chciałam obejrzeć horror ktory sobie nagrałam, a mąż dalej ciupie na Wii to wymyśliłam, że odpuszczam, ale rozgrywamy jeszcze jedną walkę między sobą, tylko nikomu nie może się krzywda stać - w wolnym tłumaczeniu - ja mogę celować wszędzie, on tylko w bezpieczne miejsca mężowi bardzo się do zakończenia "walki" spieszyło i parę razy dobrze wycelował - w nadgarstki tylko.... ja piórkuję......... co za bół!!!!!!!!!! oczywiście strzeliłam focha i kazałam przynieść sobie lód mówiąc, że i tak wygrałam, ale ludzie - kto ten sport wymyślił??????? jakbym tak w kośc policzkową np. dostała to bym się chyba z^%$$ła z bólu Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:28 Kurka, ale co to za walka?? Adamek wygladał jak jego młodszy brat.. Gościu prawie 20 cm wyzszy i 20 kg cięższy. Kto dopuszcza do takich masakr? Zanim ten nasz krasnal dosiegnał jego twarzy to juz był obity. Dla mnie to walka bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
nini6 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 00:40 12 cm wyższy i 12 kg cięższy. Co nie zmienia faktu, że od dzisiaj czekam z utęsknieniem na Witalija na deskach. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1970 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 06:20 Sport dla debili i tepaków, kojarzy mi z chlaniem piwa darciem mordy itd Odpowiedz Link Zgłoś
freakwave Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 12:01 tak sobie pomyslalem ze adamek i golota mogliby miec razem dziecko, byloby demonem boksu, warunki goloty psychika adamka na bank dalyby rade kliczkom ;D i tak dlugo chlopak wytrzymal, nie oszukujmy sie z czym do ludzi, niestety przewaga wagowa i przewaga zasiegu robi swoje, kliczko nawet sie porzadnie nie zmeczyl zanim znokautowal naszego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
tobisia13 Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 12:44 Adamek nie mial szans ale trzeba przyznac,ze dlugo wytrzymal.I mimo,ze nie jestem jego fanka,to szacunek sie nalezy jaki taki.Sledzimy z mezem kariery Kliczko od poczatku i Adamek wypadl nie najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Adamek vs Kliczko 11.09.11, 13:44 Niestety rownie dobrze moglby powstac bokser z warunkami Adamka i psychika Goloty... Odpowiedz Link Zgłoś