Dodaj do ulubionych

Mucha- spory brzuszek i... szpile

10.09.11, 21:25
Co sądzicie o takim połączeniu?
Szczerze, mnie się jakoś wizualnie obie rzeczy gryzą... Nie mówię o wygodzie, bo przecież każdy wie czy umie w czymś wytrzymać czy nie, kręgosłup też nie mój. Nie mówię też, że kobiety w ciąży mają w worku po ziemniakach chodzić. No mnie jakoś takie coś się niezbyt podoba, aczkolwiek do niej samej nic nie mam, bo jej nie znam zbytnio.
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:32
      Dba o image osoby seksownej, a od image'u zależą jej przyszłe kontrakty. Mnie rażą nie tyle buty (domyślam się, że jest jej niewygodnie) co obcisła niewygodna suknia. Fryzura też okropna.
      • kitty4 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 23:25
        Ma ładny lakier do paznokci
    • karra-mia Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:32
      ale co się gryzie? brzuch i szpilki? Wg mnie, jeżeli jej stan pozwala jej na takie połaczenie, to super i wygląda bardzo kobieco i seksownie w tej ciąży. Nie bardzo rozumiem zarzut, bo niby w czym mają chodzić kobiety w ciąży? Nie odsłania brzucha, nie jest ubrana wulgarnie, jest ubrana kobieco. To źle, ze kobieta w ciązy nadal czuje się kobieco? Jak śmie prawda? Powinna się ukryć na czas swojego stanu i nie razić otoczenia?
      • niektorymodbija Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:53
        Mnie sie gryzie nie tyle ciaza i szpilki, co szpilki i ciaza nazwana pare linijek nizej "ciaza wysokiego ryzyka" z uwagi na krotkowzrocznosc i problemy z kregoslupem.
        Oczywiscie biore poprawke na buja wyobraznie gryzipiorkow smile
        BTW - Seksowny/kobiecy ubior w ciazy - ok, ale moim zdaniem ten akurat stroj jest wulgarny (spojrz na zdjecie, na ktorym siedzi).
    • angazetka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:36
      Akurat w tej wersji wygląda świetnie. Nic mi się nie gryzie. Skoro daje radę...
      Fascynuje mnie tylko obsesja pism i stron plotkarskich jej ciążą - przeżywają ją, jakby nosiła pod sercem następcę tronu wink
      • karra-mia Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:41
        prawda? nie wiem, co ich dziwi? że kobieta w wieku rozrodczym jest w ciąży, czy to, że nie załozyła worka na śmieci na siebie i nie schowała się w piwnicy
    • kozica111 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:39
      Chodziłam w szpilkach póki nie dostałam kaczego chodu big_grin wtedy zrezygnowałam bo wyglądałam zbyt intrygująco, kaczka na obcasach...wink
    • dzoaann Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:40
      a mnie sie nie podoba... ale nie z powodu brzucha, tylko tak w ogle jej styl mi sie nie podoba.
    • miska_malcova Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:52
      a mnie sie bardzo podoba.
    • naomi19 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:54
      Są kobiety,które muszą na każdym kroku i wkażdej sytuacji udawadniać, jakie są seksowne. A pamiętacie jak się ubrała doprogramu Lisa? I jak wymalowała? Prostytutki na trasie wyglądają skromniej i są gustowniej umalowane. Pomijając to, że nie miała nic do powiedzenia, tylko świeciła tyłkiem.
      Mnie zniechęcają jej żyły na nogach. Nie wiem, czy takie solary się jeszcze podobają, na pewno części mężczyzn -tak.
      Mam nadzieję, że nie wszystkim.
      • bri Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 12.09.11, 14:33
        >>>Mnie zniechęcają jej żyły na nogach.

Gdzie ona ma żyły na nogach???
    • jul-kaa Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 21:56
      Ja bym się zabiła na takich szpilach, a ona pewnie na płaskich.
      Moim zdaniem wygląda kwitnąco smile
      • gabriela1999 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:02
        A fee jaka sztucznasad
      • najma78 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:02
        Jak zwykle wyglada bardzo dobrze smile
    • hawa.etc Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:01
      Według mnie wygląda bardzo ładnie. Nie wiem, jak niby brzuch miałby się gryźć z obcasami.
      • miska_malcova Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:04
        hawa.etc napisała:

> Według mnie wygląda bardzo ładnie. Nie wiem, jak niby brzuch miałby się gryźć z
        > obcasami.

no jak to? dla niektórych kobieta w ciąży ma wyglądać jak zakonnica. A tu mini i szpilki smile
    • kropkacom Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:17
      Ładnie wygląda. Jeden szkopuł, ze Mucha nic nie robi tak sobie. Do pewnego "ukrywała" brzuch (potrzecie, nie przejmuje się moim stanem), a teraz kiedy go się nie da ukryć ubiera jeszcze wyższe szpilki i jeszcze krótszą sukienkę (patrzcie, nadal jestem hot). Mnie to od niej odrzuca.
      • kropkacom Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:18
        Do pewnego CZASU - miało być tongue_out
    • lilly_about Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:21
      Czyli coś ci się nie widzi, ale sama nie wiesz co. Fajnie. Według mnie wygląda ładnie. Sama wkładałam czasem w ciąży szpilki, bo lubię chodzić na obcasie i dobrze się w nich czułam.
    • na_pustyni Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:22
      takie tam, nieudolne podrabianie Beckhamowej
    • gaja78 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:44
      Wygląda niefajnie.
      Ciąża zwykle wydobywa z kobiety jeszcze więcej kobiecości. Tymczasem Mucha zaciekle broni się przed byciem kobietą na rzecz imidżu taniej seks-bomby.
      • blekitny.zamek Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 20:59
        Wygląda niefajnie.
        > Ciąża zwykle wydobywa z kobiety jeszcze więcej kobiecości. Tymczasem Mucha zaci
        > ekle broni się przed byciem kobietą na rzecz imidżu taniej seks-bomby.
        >

Dokładnie smile
        nie mam nic przeciwko szpilkom,ale ona w tej kiecce wygląda wulgarnie i po prostu śmiesznie,jeszcze tylko głębokiego dekoltu brakuje,żeby wyglądała,jak z pod latarni.
    • szyszunia11 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 22:56
      mni się nie podoba, choć akurat najmniej przeszkadzają mi tu szpile. Ogólnie nie podaba mi się stylizacja która jest pretensjonalna i na siłę. Bezkształtnie to wygląda i groteskowo , zwłaszcza na zdjęciu z profilu, w środku. Widac w tym jakąś obsesje na temat bardzo wąsko pojmowanej "seksowności". Po por stu do figury w zaawansowanej ciąży warto ubrać nico inne rzeczy żeby LEPIEJ wyglądać. Poza tym fatalne akcesoria - tandetna zawieszka z H&M i za dużo kolorów: ostry róż w makijażu i na paznokciach + turkus na szyi + fiolet na ręce...
    • an_ni Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 23:08
      czy ty wiesz jak ona wygladalaby bez szpilek ? jak okragla pilka ktora latwiej przeskoczyc niz obejsc
      jest po prostu za niska zeby bez szpilek a do tego z tak wielkim brzuchem dobrze sie medialnie prezentowac
      ale niestety widac cierpienie i zmeczenie na twarzy
      nawet szyje jej ciezko wyciagnac zeby wygladac na wyzsza co miala w zwyczaju
      a w ogole ma ogromny ten brzuch, rodzi chyba pod koniec roku? ale nie dziwne ona w koncu krotki tulow ma i niewysoka jest
      a stylizacja jest IMO tandetna, natomiast nie gryzie sie dla mnie brzuch i tandeta, no coz kazdy moze (jesli moze) byc w ciazy i miec dzieci
      • szyszunia11 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 23:11
        an_ni napisała:

> a stylizacja jest IMO tandetna, natomiast nie gryzie sie dla mnie brzuch i tand
        > eta,

a noga i tandeta się gryzie? albo biust i tandeta? mnie się najbardziej tandeta z oczami gryzie, bo przykro si na nią patrzy...
        • an_ni Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 10.09.11, 23:34
          rozumiesz skrot myslowy? tandetna stylizacja i ciaza
          byla tam rowniez ironia, czy mam to tlumaczyc??!
          a moze napisze, bo w koncu temat o pudelku czytaja wszyscy
          szpile i ciaza versus tandeta i ciaza
          autorka napisala: kobieta w ciazy na szpilkach nie wyglada odpowiednio, "takie cos mi sie nie podoba" , "wizualnie sie gryzie"
          ja napisalam ze to tandeta w stylizacji Muchy rzuca sie w oczy, a nie szpilki
          ze to jest to, co sie mi sie nie podoba, to sie gryzie z ladna, inteligentna kobieta, w ciazy czy nie
          natomiast tandeciarstwo Muchy nie gryzie sie ze stanem ciazowym, bo ona tandety sie nie wyzbyla wraz z zajsciem w ciaze i pojawieniem sie brzucha ciazowego.

ufff zmeczylam sie tlumaczeniem z polskiego na polski emam
          • szyszunia11 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 00:14
            an_ni napisała:

> rozumiesz skrot myslowy? tandetna stylizacja i ciaza
            > byla tam rowniez ironia, czy mam to tlumaczyc??!
            > a moze napisze, bo w koncu temat o pudelku czytaja wszyscy
            > szpile i ciaza versus tandeta i ciaza
            > autorka napisala: kobieta w ciazy na szpilkach nie wyglada odpowiednio, "takie
            > cos mi sie nie podoba" , "wizualnie sie gryzie"
            > ja napisalam ze to tandeta w stylizacji Muchy rzuca sie w oczy, a nie szpilki
            > ze to jest to, co sie mi sie nie podoba, to sie gryzie z ladna, inteligentna ko
            > bieta, w ciazy czy nie
            > natomiast tandeciarstwo Muchy nie gryzie sie ze stanem ciazowym, bo ona tandety
            > sie nie wyzbyla wraz z zajsciem w ciaze i pojawieniem sie brzucha ciazowego.
            >
            > ufff zmeczylam sie tlumaczeniem z polskiego na polski emam

dziękuję za pochylenie się nad moimi potrzebami inteligentnej inaczejsmile
            domyślam się, o co Ci chodzi choć nie bardzo rozumiem co masz dokładnie na myśli uparcie twierdząc że tandeta nie gryzie się z brzuchem i stanem ciążowym. O, to zdanie mnie frapuje tym razem:
            > natomiast tandeciarstwo Muchy nie gryzie sie ze stanem ciazowym, bo ona tandety
            > sie nie wyzbyla wraz z zajsciem w ciaze i pojawieniem sie brzucha ciazowego.

no ale ja tylko ograniczona umysłowo emema, albo na tyle znerwicowana, że się maniakalnie doszukuję głębszego sensu tam, gdzie go nie mawink

• dziennik-niecodziennik Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 00:52
              to znaczy ze Mucha tandetna była i tandetna pozostała, i ciąza wpływu na to nie miala.
              • szyszunia11 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 01:02

dziennik-niecodziennik napisała:

> to znaczy ze Mucha tandetna była i tandetna pozostała, i ciąza wpływu na to nie
                > miala.

ja wiem, że taka teze postawiono, choć ze stwierdzeń o których wspomniałam nijak akurat to nei wynikawink
            • an_ni Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 01:19
              szyszunia11 napisała:

> dziękuję za pochylenie się nad moimi potrzebami inteligentnej inaczejsmile
              > domyślam się, o co Ci chodzi choć nie bardzo rozumiem co masz dokładnie na myśl
              > i uparcie twierdząc że tandeta nie gryzie się z brzuchem i stanem ciążowym. O,
              > to zdanie mnie frapuje tym razem:
              > > natomiast tandeciarstwo Muchy nie gryzie sie ze stanem ciazowym, bo ona tandety sie nie wyzbyla wraz z zajsciem w ciaze i pojawieniem sie brzucha ciazow
              > ego.
              >
              > no ale ja tylko ograniczona umysłowo emema, albo na tyle znerwicowana, że się m
              > aniakalnie doszukuję głębszego sensu tam, gdzie go nie mawink
              >
              nie bede oceniac stanu twojego umyslu
              ale inteligencje i umiejetnosc rozumienia tekstu juz moge
              nie wybijaj zdan z kontekstu czytaj calosc i probuj znalezc w niej doze ironii i uszczypliwosci do podejscia autorki do kreacji Muchy, ktora fakt ze jest w ciazy przekuwa na medialny wow a nie celebracje stanu ciala
              Mucha zalozy te szpile nawet do porodu byle dobrze wygladac i nie wypasc z obiegu oraz nie wypasc ze schematu "jestem wyzwolona, wolna, piekna i moge wszystko nawet w ciazy i pologu"
              nic tu zatem nie razi, nie gryzie sie - jest spojne dla Muchy, dla mnie tez bo ja widze jej konsekwentnie utrzymywana konwencje, wizerunek a nie matke polke w ciazy, umiem sie domyslic ze w show biznesie ona taka musi byc bo w ciazy wiecznie nie bedzie a aktorka chce wiecznie byc
              Mucha przyszla w tym stroju na jakas tam impreze, przyszla zaprezentowac swoje medialne JA, a nie poszla do sklepu czy na spacer
              IMO kfiatuszkowa patrzy na to okiem dziuni, ktora w ciazy byla po prostu W CIAZY i z tej racji byla juz atrakcyjna (dla pewnej grupy, dla ktorej chciala/ mogla byc atrakcyjna), Mucha tak prosto biedaczka nie ma, a na pewno na zawsze takiego boomu zainteresowania ciaza i uroda miec nie bedzie i dlatego przyodziewa nadal te szpile, te obcisla tandete i ten makijaz, ktory ja postarza, bo chce byc pamietana jako sexy dzika sucz ktory to image wyniosl ja z niebytu pt. MjM, zeby przez nastepne 2 - 4 miesiace, kiedy rozedmie sie jak pilka, nie zapomniano o niej

PS nastepnym razem (jesli najdzie cie taka ochota) radze ci analizowac moje posty z uwzglednieniem znajomosci specyfiki moich wypowiedzi, podtekstow i ironii, bo przyznam ze bardzo zmeczylam sie tym wyluszczaniem doslownosci tresci (bo sens zawsze byl wyluszczac go nie trzeba), zupelnie jakbym tlumaczyla wlasnie opowiedziany zart, ale wiem probowalas mi dogryzc, wylapujac rzekomy brak sensu w tym wybitym z calosci zdaniu
              jesli nie chcesz zapoznawac sie ze specyfika moich wypowiedzi, to nie czepiaj sie ponownie zgoda? nie pisz tez ze nie ma czego, bo to w stylu innej forumki, ostatnio tu, nadaktywnej.
              • szyszunia11 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 01:47
                an_ni napisała:

,
                > bo przyznam ze bardzo zmeczylam sie tym wyluszczaniem doslownosci tresci (bo s
                > ens zawsze byl wyluszczac go nie trzeba),

niepotrzebnie kobitko droga, nie traktuj z taką powagą swojego pontyfikatuwink ja do tematu podchodzę lekko (bo i wątek z tych tzw. lajtowych), nie czepiam się Ciebie, ogólnie z twoimi tezami się zgadzam, rozbawiły mnie pewne frazy i tyle.
                Wracając do wizerunku Anny Muchy, to dodam jeszcze, że bardzo mi się nei podoba fryzura, ale to już kwestia gustu.
      • mama_kotula Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 07:14
        Cytat
        a w ogole ma ogromny ten brzuch, rodzi chyba pod koniec roku? ale nie dziwne ona w koncu krotki tulow ma i niewysoka jest

Dokładnie, to jest kwestia proporcji ciała i wzrostu (mam dokładnie tak samo, ech - pod koniec roku rodzę, a przed sobą noszę megabalon już teraz).

Oraz tu dochodzi tragicznie dobrana sukienka, która w zamierzeniu miała być sexy, ale dodatkowo jej skróciła tułów, przez co mimo obcasów Mucha wygląda jak piłka na dwóch sprężynkach.
    • imogen0 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 00:15
      Szczerze to zazdroszcze...
      Wygląda bardzo seksi,ja ze względu na straszne bóle krzyża pomykałam obie ciąże w płaskich klapciach...no i nóżki szczuplutkie,mi tam kostki puchły...smile
    • chloe30 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 00:28
      Pominąwszy fakt, że wygląda milion razy lepiej niz jakakolwiek ciężąrna mijana przeze mnie na ulicy, od dłuższego czasu obstawiam, że ciąża jest medialna, a brzuch sztuczny wink
      ale ponieważ zazwyczaj moje teorie spiskowe sie nie sprawdzają, i Mucha jednak urodzi powiem - gdybym była w ciązy chciałabym zdecydowanie tak wyglądać, a nie jak reszta znanych mi lub widzianych ciężarówek.
      • an_ni Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 01:23
        o ile pamietam cie ze zdjec wygladasz 100 razy lepiej niz Mucha
        a na dowod ze w ciazy mozna wygladac lepiej niz celebrytka moge ci przeslac moje foty, wprawdzie sprzed 6 lat, ale bylam wtedy mniej wiecej w wieku Muchy
        • chloe30 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 01:54
          an_ni napisała:

> o ile pamietam cie ze zdjec wygladasz 100 razy lepiej niz Mucha
          dodaję wątek do ulubionych big_grin

> a na dowod ze w ciazy mozna wygladac lepiej niz celebrytka moge ci przeslac moj
          > e foty, wprawdzie sprzed 6 lat, ale bylam wtedy mniej wiecej w wieku Muchy
          zdjęcia chętnie obejrzę z wścibskiej ciekawości wink , ale tak naprawdę wierzę na słowo - mam koleżankę, która w ciązy wyglądała tak, że po prostu wszystkie światowe modelki wymiękają, Ale mam taką jedną koleżankę - śmiem twierdzić, że ani ona, ani Ty to nie jest uliczna norma smile
          • an_ni Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 14:16
            jak obiecasz ze zaraz po tym co zobaczysz zabierzesz sie do roboty, to ci przesle big_grin
            a wiesz ze mam cie gdzie dopasc big_grin
    • aniani7 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 00:43
      A mnie zastanawia to "...bo jej nie znam zbytnio. " Czyli jak się znacie, jesteście na cześć, jesteście koleżankami, a nie przyjaciółkami, tak?

• dziennik-niecodziennik Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 00:59
      moim zdaniem wygląda dobrze. jakby zmienila biżuterię wyglądałaby bardzo dobrze. nie zgodze się z okresleniami że tandetnie. moim zdaniem tak mlodziezowa elegancja.
      mnie w Muszce denerwuje nieziemsko zmiana frontu jakiej doswiadczyla po schudnieciu. jeszcze niedawno miala dosc ciekawe rzeczy do powiedzenia, z ktorych widac bylo ze intelekt>wygląd. po schudnięciu celne riposty i prowokacje słowne zamieniła na piękne uśmiechy i machanie futrami.
      nie zazdroszcze jej figury, naprawde nie (to znaczy zazdroszcze, ale nie żeby ona przytyła tylko zebym ja tez tak schudła wink ), ale wolałabym zeby połączyła obecny wygląd i dawną bystrośc.
      • czar_bajry Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 01:44
        A co Polacy nie gęsi i swoją Muchę majątongue_out- skoro angole Victorięsmirk
        Ładnie wygląda i skoro w szpilkach jej wygodnie to czemu nie, jedyne co bym zmieniła to ciut po dłużyła spódnicę a i o tylko dla tego, że jak siedziała to jej majtki w kroku było widaćtongue_out
    • moofka Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 06:10
      osobiscie jej nie znoze ale przyznac trzeba ze wyglada bardzo dobrze
      na szpilach w ciazy chodzila tez Bekhamowa i wiele innych (byl material na pudelku big_grin)
      i mnie nie gorszy, bo tez chodzilam, na obcasach i na wysokich koturnach - tak mi bylo najwygodniej
      lubie i umiem
      nic mi nie puchlo, moglam sobie pozwolic
    • mama_kotula Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 06:57
      Do szpilek nic nie mam, nie "gryzą" mi się z ciążą (kwestie zdrowotne to inna broszka, ale wspaniałomyślnie zakładam, że niebotyczne szpile włożyła jeno do zdjęć i przejścia się po dywanie - taki zawód).

Niemniej sukienka jak dla mnie fatalna, i w ogóle całość do bani, ze skórzanym (?) pokrowcem na cycki na czele (i zaklinam, niech tę panią wreszcie ktoś ostanikuje). No ale to już kwestia gustu, a de gustibus i tak dalej.
      • seniorita_24 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 08:11
        Figurę ma bardzo ładną (śliczne nogi i piękne szpile), ale sukienka jest taka "pańciowata" z tandetnym "sexi"akcentem. Wygląda jakby chciała udowodnić, że jeszcze się w nią mieści. Mucha od momentu zadbania o swoją powierzchowność ładnie się prezentuje, chociaż jej stylizacje bywają bezsensowne (te z futrami przede wszystkim).
        Jeśli jest jej wygodnie w tak wysokich butach to niech w nich biega. Ja mając już tak duży brzuch czyli w 9mc za nic nie włożyłabym tak wysokich butów bo byłoby mi niewygodnie. Do 5-6 miesiąca też jeszcze chodziłam w butach na obcasie.
        Przy okazji u wygląda na Muchy to już raczej 8-9miesiąc.
    • mama303 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 08:18
      Super wygląda ale pewnie bardzo sie męczy z tym poobciskanym brzuchem i na szpili. Cóż od tego pewnie zalezą jej przyszłe kontrakty wiec pocierpi pare godzin i potem zalegnie na łóżko i odpocznie wink

• maggi9 Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 10:51
      Szpilki mi sie nie gryzą.
      Gryzie mi się za to sukienka.Wygląda to...dziwnie?
      Ja nie jestem zwolenniczka namiotów ciążowych bo takiego brzucha nie da się ukryć za bardzo(no i po co?). Niemniej sukienka obcisła niczym kondom tez wygląda źle bo Mucha wygląda w niej jak wąż, który połknął piłkę.Myślę, że można się ubrać w ciązy lepiej.
      • mama_kotula Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 10:55
        Cytat
        Niemniej sukienka obcisła niczym kondom tez wygląda źle bo Mucha wygląda w niej jak wąż, który połknął piłkę. Myślę, że można się ubrać w ciązy lepiej.

Szczególnie mając do dyspozycji sztab stylistów, można ubrać się tak, aby nie wyglądało to na manifestację "ludzie, mam taką seksi minisukienkę elastyczną i patrzcie, jeszcze w nią wchodzę, chociaż już pęka w szwach".
    • venexiana Re: Mucha- spory brzuszek i... szpile 11.09.11, 11:12
      W tych szpilach ma spore szanse na żylaczki. ale co tam, Photoshop w użyciu od zawsze big_grin
      A naszyjnik "kończący się na wysokości pępka" fatalnie dobrany. To naprawdę budzi fatalne skojarzenia (z łańcuchem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka