Dodaj do ulubionych

mąż chce zmienić orientacje syna

18.09.11, 06:51
sym ma 15 lat i niedawno przyznal nam sie ze jest gejem, mąż nie chce tego dopuscic do siebie i zabiera go do jakiegos szamana hipnotyzera który ma mu zmienic orientacje na hetero wpływajac na jego podswiadomość ,co o ty sadzicie , czy to bezpieczne?
Obserwuj wątek
    • syswia Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 06:59
      naturalnie, tylko trzeba sprawdzic, czy szaman jest certyfikowany
    • rosapulchra-0 Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 07:37
      Ić spać, synku. Bo ci żaden szaman nie pomoże..
    • dziennik-niecodziennik Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 10:23
      powodzenia big_grin
    • sanrio Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 10:46
      tak tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Zajmij się czymś innym bo tu ci nie poszło.
    • nutka07 Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 10:57
      To uswiadom meza, ze kazdy szaman to gej albo trans.
      Powiedz mu zeby przyjrzal sie sobie, bo homoseksualizm jest dziedziczny.
      Zapoznaj go z terminem kryptogej.
    • nangaparbat3 wyglada na ankiete 18.09.11, 11:21
      z drugiej strony nie tak dawno przyszedl do mnie chlopiec, ktoremu matka bardzo chciala zmienic orientacje, a przedtem inny, ktorego ojciec za nic nie chcial akceptowac stanu rzeczy - nie wiem, czy sie wybieral do specjalistow od zmieniania, czy nie. Dla obu chlopakow to byl dramat, najprawdziwszy, sprawy sie jakos poukladaly, rodzice zmiekli, ale w miedzyczasie co najmniej pare miesiecy zycia zmarnowane, cala energia chlopakow szla na poradzenie sobie z rodzicielska presja.
      Wiec nawet jesli ankieta, to nie ma z czego sie chichrac, a jesli nawet pare % szansy na to, ze pisze prawdziwa matka czy prawdziwy syn, to wystrzegalabym sie dokuczania Autorce.
    • czar_bajry Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 11:35
      Nie wiem czy szaman to dobry pomysł, bardziej obstawałabym za wiejską "babką" one mają większe doświadczenie przy zmianie orientacjitongue_out
    • yenna_m Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 11:40
      wybic mezowi z glowy
      cholernie niebezpieczne

jesli syn jest gejem, to taki totalny brak akceptacji moze sie tak mocno odbic na waszych wzajemnych relacjach, ze po prostu tego syna stracicie

mozna tego syna troche pkierowac, zeby znalazl sobie kogos fanego na stale

lepszy fajny zięc niz francowata synowa, taka prawda.
      • yenna_m Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 11:42
        sorry za literowki
        (dzieci mi jadly nam lapkiem i mi klawiature zapaprochowaly, i nie wstukuje mi sie to i owo)
        • gazeta_mi_placi Re: mąż chce zmienić orientacje syna 18.09.11, 13:33
          Odwróć laptopa i z całej siły uderz kilka razy od spodu (klawiaturą do dołu).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka