23.10.11, 20:03
Ale fajny począteksmile
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: TzG 23.10.11, 20:06
      Jak można oglądać tę rozrywkę dla gawiedzi...
      • czar_bajry Re: TzG 23.10.11, 20:11
        To moja trauma z dzieciństwa ma na to wpływtongue_out
    • angazetka Re: TzG 23.10.11, 20:06
      Masz na myśli lans najbardziej wkurzającej pary polskiego szołbizu? tongue_out
      • czar_bajry Re: TzG 23.10.11, 20:11
        Tak, z tą różnicą, że ja bardzo ich lubię a szczególnie Nataszętongue_out
      • kol.3 Re: TzG 24.10.11, 23:59
        Faktycznie są wkurzający wink Ona piękna i uzdolniona, on bogaty i wpływowy, do tego willa jak smok i szczęście rodzinne. Co może bardziej rodaka wqrvić?
        • angazetka Re: TzG 25.10.11, 00:02
          Co może rodaka bardziej wkurzyć? Otóż ta zgrana płyta o zazdrości. Ileż można...
    • peggy_su Re: TzG 23.10.11, 20:45
      Nie lubię tej pary, ale ten taniec Natasi na początku super.
      Zresztą w ogóle lubię na nią patrzeć, podoba mi się jak tańczy. Nie lubię tylko jak coś mówi tongue_out
      • malgosiek2 Re: TzG 23.10.11, 21:51
        No w końcu drewniana Jagna wypadła.
        • estelka1 Re: TzG 23.10.11, 22:06
          Drewniany to jest Szpak. I niestety prawdopodobnie będę musiała oglądać jego pokraczne poczynania co najmniej do przedostatniego odcinka. Buuuuuuuuuuuuuuuuu
    • iuscogens Re: TzG 23.10.11, 22:18
      Właśnie się dziś zastanawiałam czy ktoś to jeszcze ogląda wink
    • wrednadziewucha Re: TzG 23.10.11, 22:38
      Fajnie, że w polskim szołbiznesie liczą się oryginalne pomysły.

www.youtube.com/watch?v=lkqz3lpUBp0
      Od razu wiedziałam, że gdzieś już to widziałam.

Szanuję Nataszę Urbańską za to, że jest piękna i wysportowana, że świetnie tańczy i śpiewa, ale jakoś nie mogę jej zdzierżyć. Wkur*ia mnie po prostu. Aha, zęby też ma doskonałe.
      • znowu.to.samo Re: TzG 23.10.11, 23:42
        Za dużo ich tam jest, tego Józefowicza i protegowanej. Mało że jedno siedzi w jury a drugie zajmuje sie konfenansjerką, to jeszcze muszą swoje wygibasy lansować. A co za dużo to sie szybko przejje. Generalnie widac masakryczne parcie na szkło.
        • czar_bajry Re: TzG 24.10.11, 18:42
          To nie parcie na szkło tylko reklama ich najnowszego musicalu "Pola Negri", jest to jeden z powodów dla których zgodzili się na wzięcie udziału w TzG.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka