gazeta_mi_placi Re: TzG 23.10.11, 20:06 Jak można oglądać tę rozrywkę dla gawiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TzG 23.10.11, 20:06 Masz na myśli lans najbardziej wkurzającej pary polskiego szołbizu? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TzG 23.10.11, 20:11 Tak, z tą różnicą, że ja bardzo ich lubię a szczególnie Nataszę Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TzG 24.10.11, 23:59 Faktycznie są wkurzający Ona piękna i uzdolniona, on bogaty i wpływowy, do tego willa jak smok i szczęście rodzinne. Co może bardziej rodaka wqrvić? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TzG 25.10.11, 00:02 Co może rodaka bardziej wkurzyć? Otóż ta zgrana płyta o zazdrości. Ileż można... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: TzG 23.10.11, 20:45 Nie lubię tej pary, ale ten taniec Natasi na początku super. Zresztą w ogóle lubię na nią patrzeć, podoba mi się jak tańczy. Nie lubię tylko jak coś mówi Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: TzG 23.10.11, 22:06 Drewniany to jest Szpak. I niestety prawdopodobnie będę musiała oglądać jego pokraczne poczynania co najmniej do przedostatniego odcinka. Buuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: TzG 23.10.11, 22:18 Właśnie się dziś zastanawiałam czy ktoś to jeszcze ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: TzG 23.10.11, 22:38 Fajnie, że w polskim szołbiznesie liczą się oryginalne pomysły. www.youtube.com/watch?v=lkqz3lpUBp0 Od razu wiedziałam, że gdzieś już to widziałam. Szanuję Nataszę Urbańską za to, że jest piękna i wysportowana, że świetnie tańczy i śpiewa, ale jakoś nie mogę jej zdzierżyć. Wkur*ia mnie po prostu. Aha, zęby też ma doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: TzG 23.10.11, 23:42 Za dużo ich tam jest, tego Józefowicza i protegowanej. Mało że jedno siedzi w jury a drugie zajmuje sie konfenansjerką, to jeszcze muszą swoje wygibasy lansować. A co za dużo to sie szybko przejje. Generalnie widac masakryczne parcie na szkło. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: TzG 24.10.11, 18:42 To nie parcie na szkło tylko reklama ich najnowszego musicalu "Pola Negri", jest to jeden z powodów dla których zgodzili się na wzięcie udziału w TzG. Odpowiedz Link Zgłoś