Dodaj do ulubionych

Kalendarz ścienny

30.10.11, 13:13
Dziewczyny, liczę na wasze wszechstronne doświadczenie... wink
Od lat szukam idealnego kalendarza ściennego, a kończy się na zwykłych trójdzielnych reklamówkach... Ideał to kalendarz "miesięczny" (cały miesiąc na jednej stronie), ale musi mieć DUŻO wolnego miejsca przy każdej dacie dziennej do wpisywania ważnych spraw. Dzieci rosną, informacji typu: szczepienie, lekarz, klasówka, trening przybywa i coraz bardziej daje mi się we znaki brak ww ideału wink
Szukałam w księgarniach, na allegro, ale z tego co się zorientowałam, wydawcy kładą nacisk na ładne obrazki/zdjęcia, a nie na miejsce do notowania (zwłaszcza w k. miesięcznych).
Może któraś z Was napotkała mój ideał ?
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Kalendarz ścienny 30.10.11, 13:17
      Założę się, że za parę postów sama "znajdziesz" dokładnie taki i podasz nam link. Nie mam nic przeciwko, mnie też się przyda. Ale wolałabym taki roczny - wielka płachta z kwadracikiem na każdy dzień. Czasem takie mam - reklamowe. A po prostu kupić nigdy mi sie nie udało.
    • kropkacom Re: Kalendarz ścienny 30.10.11, 13:33
      www.helma365.eu/produkt-little-joys-293
      Mam tej firmy tylko na 2011. Też z myszkami. Na górze zdjęcie a pod spodem karta z poszczególnymi dniami. Dla mnie wystarczająco dużo miejsca w kwadraciku jest na zapiski smile I bardzo dobra jakość wykonania.
      • eliszka25 Re: Kalendarz ścienny 30.10.11, 13:53
        moze popytaj w ksiegarniach o terminarze rodzinne? u nas "familien planer" sa bardzo popularne. ja w tym roku pierwszy raz powiesilam sobie cos takiego i faktycznie, super sprawa. moj wyglada tak, ze przy kazdym dniu miesiaca jest miejsce na zapiski dla 5 czlonkow rodziny, dzieki temu mam gdzie wpisac np. szczepienie mlodszego, moja gimnastyke, zebranie meza i wycieczke starszego, nawet jesli wszystko jest tego samego dnia.

moj terminarz wyglada mniej wiecej tak:
        allegro.pl/kalendarz-scienny-2012-rodzinny-kalendarze-i1785782889.html
        znalazlam jeszcze cos takiego, podobno tez fajny
        www.quovadis.com.pl/e-sklep/47/produkt/132
    • sokhna Re: Kalendarz ścienny 30.10.11, 13:59
      Ja tez mam i moge polecic (jak ktos ma wystarczajaco duzo miejsca) kalendzarz roczny. Miejsca jest sporo na zapiski, a do tego jest wszyskto przejzyste, np. jak zaznacze ferie i inne dni wolne. Mam wszystko "jednym ciagiem" pozaznaczane kolorami, a na dole stworzylam wlasna legende smile
      • nangaparbat3 Re: Kalendarz ścienny 30.10.11, 14:57
        To polec, bardzo prosze.
    • mozyna Re: Kalendarz ścienny 30.10.11, 14:56
      to poszukaj sobie takiego do wydrukowania
      wzorow pod dostatkiem
      • greca Re: Kalendarz ścienny 30.10.11, 15:41
        To może zamiast ściennego kup mały stojący - jedna kartka na cały tydzień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka