plyta.platynowa 30.10.11, 20:40 Cześć Jestem tu nowa tzn nie tak do końca bo podczytuję was od paru miesięcy. Ale dziś wyjątkowo mi się nudzi i w końcu napisałam pozdr wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabka22 Re: czesc wszystkim 30.10.11, 20:45 łłłłaaaałłłł,naczytałam się że ho ho!!! Dzięki za długi fajny post Odpowiedz Link Zgłoś
plyta.platynowa Re: czesc wszystkim 30.10.11, 20:55 wolę krótko i treściwie niż kurna potem czytać eee przerwałam w połowie bo za długie Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: czesc wszystkim 30.10.11, 21:42 Ale jesteś świadoma na co się decydujesz?? To nie jest normalne forum Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: czesc wszystkim 30.10.11, 21:46 Cześć ja tam jestem dobrze wychowana i nie będę napadała na dziewczynę tak od razu, zresztą napisała, że podczytuje nas już jakiś czas tak więc powinna wiedzieć na co się decyduje Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: czesc wszystkim 31.10.11, 04:10 Pomylilo ci sie z FK chyba Tu raczej nikogo nie przeraza post dluzszy niz dwa zdania, pod warunkiem, ze ma znaki interpunkcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: czesc wszystkim 30.10.11, 21:52 Czeee.. platynowa Masz lizaka? Odpowiedz Link Zgłoś
maria.vermeer Zmartwiłam się :( 30.10.11, 22:11 No i masz babo placek... Czy ja popełniłam jakieś straszne fo pa tak z marszu zaczynając pisanie na forum? Może powinnam się najpierw przedstawić, cv złożyć, ciasto upiec? Ech, już na początku musiałam coś zepsuć... Wybaczycie? PS Też pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zmartwiłam się :( 30.10.11, 23:57 No wiesz, teraz to już herbatka po obiedzie się wylała i nie próbuj nas brać na ...nie wiedziałam, nie napisałam itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Zmartwiłam się :( 31.10.11, 13:48 zrob jakas dobra nalewke i bedzie ci wybaczone Odpowiedz Link Zgłoś
maria.vermeer Re: Zmartwiłam się :( 31.10.11, 14:59 Ha, wiedziałam że dobrze trafiłam pisząc na emamie! W piwnicy nie mam miejsca na rower, bo tyle nalewek stoi . Wiśnióweczkę? Bo miodówkę otwieramy zazwyczaj na Boże Narodzenie, a pigwówka dopiero się robi . Odpowiedz Link Zgłoś
saguaro70 Re: czesc wszystkim 31.10.11, 06:09 Urzekła mnie Twoja historia. . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: czesc wszystkim 31.10.11, 13:33 A ja dla odmiany witam serdecznie . Rozgość się a właściwie czuj się jak u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: czesc wszystkim 31.10.11, 13:49 >Rozgość się a właściwie czuj się jak u siebie. ty myslisz ze ona ma taki sajgon w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: czesc wszystkim 31.10.11, 15:26 Nikt przy zdrowych zmysłach na ematce nie siedzi jak tu wlazł to ma bajzer nie tylko w chacie , ale wszędzie gdzie się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś