karolina17w 04.12.11, 22:46 Link do artykułu m.onet.pl/wiadomosci/4946229,detal.html Jak to przeczytałam to aż mną zatrzęsło! Jak tak można?! Skąd tacy zwyrodnialcy się biorą? Kara śmierci dla tego pederasty to moim zdaniem za mało!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgla_jedwabna Re: Zgwałcone niemowle 04.12.11, 22:59 Jeśli już używasz trudnych słów, to najpierw sprawdzaj ich znaczenie w wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zgwałcone niemowle 04.12.11, 23:34 Zwyrodnialcy byli, są i będą. Tego nie zmienimy, ale możemy stosowć skuteczniejsze straszaki dla takich delikwentów, jak właśnie kara śmierci. Jak wyjdzie rozporządzenie które na nią zezwoli to ja sie obiema rękami podpiszę. Są takie sprawy, i ta jest jedną z nich, gdzie przysłowiowy stryczek jest ewidentny. Odpowiedz Link Zgłoś
cygarietka Re: Zgwałcone niemowle 04.12.11, 23:27 JA PIER..... ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Zatkało mnie. www.ticker.7910.org/as1cAb20euJ0010NTBkanwwMDA1MjVkOXxTYW5kcmE.gif Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Zgwałcone niemowle 04.12.11, 23:31 oby sie pedofil i sadysta jeden w piekle smazył. Mam nadzieje, że to dziecko wyzdrowieje i nie trafi do tych zwyrodnialców. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Zgwałcone niemowle 04.12.11, 23:51 a ja bym najpierw takiemu potworowi zrobiła dokładnie to samo co zrobił dziecku, a potem bym zabiła, ale nie od razu, tylko powoli, tak żeby się nacierpiał po wsze czasy i wcale nie miałabym wyrzutów sumienia. niestety za każdym razem kiedy cierpi jakieś dziecko, które niczym nie zawiniło, jest mi wstyd za takich ludzi, ludzi którzy bezmyślnie wydają na świat dzieci, a potem jeszcze sprawiają że takie dziecko cierpi bardziej niż ktokolwiek na świecie, a nie prościej oddać niechciane dziecko do adopcji, jest przecież tyle rodzin które chciałyby,a nie mogą mieć dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 22:43 ja zawsze myślę tak samo jak Ty. Ale za chwilę przychodzi myśl, że on nie cierpiałby tak mocno jak to nieświadome i niewinne niczemu dziecko. I mnie to dobija jeszcze mocniej Nie ma kary dla takich s!@#$%^&*()_+ów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ma.hu Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 00:10 Ile obrażeń ma to niemowlę przez tego zwyrodnialca! w dodatku przeszło zawał serca! Wstrząsające. Znając życie to pewnie był ojciec dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ma.hu znalazłam to na innej stronie 05.12.11, 00:44 www.mojawyspa.co.uk/forum/21/37558/zgwalcone-niemowle wydaje się, że to niemowlę było w domu dziecka!!! No spać nie będę mogła przez ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 02:40 Zatrzaslo? To dawaj z projektem obywatelskim i zbieraj podpisy. Unia to Unia. Kary smierci brak. Mam nadzieje ze wiesz ze sa kraje gdzie praktykuje gwalcenie malutkch dzieci bo to chroni przed AIDS? To tez pozostaje bez echa. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 08:32 boze, biedny maluszek. nawet sobie nie wyobrazam, jak mozna zrobic cos takiego takiemu malenstwu????!!!! ta kruszynka tak krotko zyje, a nacierpiala sie juz wiecej niz niejeden dorosly. jak powiedzial moj kolega, takiemu to jaja w imadlo w jakiejs stodole, stodole podpalic i dac mu do reki tempy noz. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 09:40 > jak powiedzial moj kolega, takiemu to jaja w imadlo > w jakiejs stodole, stodole podpalic i dac mu do reki tempy noz. I przez to zrównać się poziomem z tym zwyrodnialcem. O to wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 09:42 Będą optować za przywroceniem kary śmierci w przeświadczeniu, że spełniają obywatelski obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 09:50 Angazetka, naprawdę wierzysz że wszyscy ludzie są równi i zasługują na równe traktowanie? To coś zgwałciło niemowlę, niewinne dziecko. Jeśli ktos odpłaci mu podobnie to i tak mu nawet do pięt nie dorośnie a Ty mówisz o zrównaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 09:55 Dla mnie człowiek, który marzy o stosowaniu wyrafinowanych tortur (a w tym wątku jest kilka takich osób), nie ma za wiele z człowieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 10:41 Ależ gwałtowne reakcje na krzywdę innych, szczególnie dzieci są jak najbardziej ludzkie. Szczerze wątpię żeby ktoś, z osób piszących tutaj, potrafił na zimno zrobić to, o czym napisał, innemu człowiekowi. Jednak życzenie najgorszych przeżyć zwyrodnialcowi jest zupełnie naturalne dla człowieka. Gdyby ktoś skrzywdził Twoje dziecko sama natychmiast życzyłabyś mu rozjechania czołgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
freakwave Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 11:06 ja nie marze o stosowaniu wyrafinowanych tortur, marze o usypiajacym zastrzyku - eliminacji ze spoleczenstwa takich chorych jednostek... skoro mozna eliminowac niechciane dzieci do 24 tyg ciazy w unijnych krajach to czemu dla bezpieczenstwa ogolu nei mozna wyeliminowac takiego zwyrola, chlodno kalkulujac, bez zadnego zaciecia z zemsta zwyczajnie uspic jak chorego wscieklego psa, bez bolu i innych tego typu udogodnien, pozbyc sie problemu raz na zawsze co ty na to? kara smierci nie jest forma zemsty jest forma permanentnej eliminacji nierokujacych na resocjalizacje jednostek i juz, a lewakom ubolewajacym nad losem zwyroli gwalcacych dzieci kobiety i smiejacych sie w kulak z wymiary sprawiedliwosci podziekujemy, moze w ramach wolontariatu oddaliby takim panom swoje niemowleta i swoje kobiety/ lub swoje tylki wowczas mogliby postawic sie w polozeniu obecnych i przyszlych potencjalnych ofiar delikwenta i zadecydowac o potrzebie jego eksterminacji - na podobnej zasadzie jak walka z wscieklizna Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 11:35 Nie, należy pogłaskać zwyrodnialca po główce, bo na pewno miał ciężkie dzieciństwo, związek mu się rozpadł, ostatnia partnerka mu nie dawała i był sfrustrowany seksualnie. W dodatku cierpiał na pomroczność jasną i nie wiedział co robi. Należy zasądzić mu maks 5 lat, wyjdzie po 2 i niech dalej robi to samo. W imię naszego człowieczeństwa. Jeżeli to dziecko przeżyje, już nigdy nie będzie normalne, zdrowe i szczęśliwe. Dalej litujemy się nad sprawcą? PS Fajnie się prawi komunały, jak to nie dotyczy naszych dzieci. Gdyby ktoś skrzywdził twoje dziecko jakbyś się zachowała? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 09:41 Tacy zwyrodnialcy mają prawie na pewno uszkodzony mózg, nie działa jak powinien. Historia jest wstrząsająca i rozpaczliwie smutna. U nas była podobna parę lat temu i o ile pamietam sprawca był bliskim krewnym niemowlęcia (ojcem lub wujem, nie jestem pewna). Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 11:19 > Tacy zwyrodnialcy mają prawie na pewno uszkodzony mózg, nie działa jak powinien > . Więc nie ma szansy na resocjalizację. Należałoby uśpić takiego osobnika, żeby wyeliminować go raz na zawsze za społeczeństwa. Zadbać po prostu o pozostałych ludzi, żeby na pewno nie mieli styczności z taką osobą. Bo dla niego samego nie można nic zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 09:50 Przerażające... Mam nadzieję, że przeżyje i będzie zdrowy, to jest najważniejsze. Co do zwyrodnialca - wywalicie swoją frustrację i bezsilność pisząc o kastracji, jajach w imadłach, gwałcie, itp. i pójdziecie dalej. Dobrze któraś z dziewczyn napisała - rusza Cię to, to zbieraj podpisy pod petycją o przywrócenie kary śmierci, o której tu krzyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 09:52 www.gopetition.com/petitions/life-sentence-no-chance-of-parole-for-the-person-s-res.html Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 10:14 oo widzę, że znowu nadworne sadystki się poodzywały i puszczają wodze fantazji co by z takim nie zrobiły i to bez namniejszych wyrzutów sumienia a do autorki- sprawdz znaczenie słowa pederasta co do probelmu- to powinna byc dostepna kara smierci w takich wlasnie przypadkach tortury zostawcie sobie na inne okazje Odpowiedz Link Zgłoś
karolina17w Re: Zgwałcone niemowle 06.12.11, 13:15 aneta-skarpeta napisała: > a do autorki- sprawdz znaczenie słowa pederasta Sprawdziłam. Nieco pomyliłam słowa, jednakże w szerszym znaczeniu pasowałoby do tej sytuacji, do malutkiego chłopczyka skrzywdzonego przez dorosłego mężczyznę. Zakładając ten wątek moim celem było wyrażenie emocji, wyrażenie opinii na temat kary dla kogoś tak złego jak ten mężczyzna. Nie wyobrażam sobie, że miałoby si,ę to tylko skończyć więzieniem na X lat. Moim zdaniem tacy zwyrodnialcy powinni dotkliwiej poczuć karę za swoje czyny. Zwłaszcza takie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 zaluje ze to przeczytalam 05.12.11, 10:22 niestety czasem wole nie sluchac, nie czytac i nie patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: zaluje ze to przeczytalam 05.12.11, 10:22 ale dla jasnosci- czy 1 miesieczne czy roczne czy 5 -letnie dziecko? co za roznica... straaaaaaszne! Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: zaluje ze to przeczytalam 05.12.11, 10:36 Proponuję wątek usunąc .Nie wchodzę w linka,nie zamierzam...Wystarczy mi temat wątku.... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: zaluje ze to przeczytalam 05.12.11, 16:03 foro-estupido napisał: > Proponuję wątek usunąc .Nie wchodzę w linka,nie zamierzam...Wystarczy mi temat > wątku.... dlaczego usunąć? bo lepiej pewnych rzeczy nie wiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: zaluje ze to przeczytalam 05.12.11, 18:46 nie...Od razu "lepiej nie widziec"...Jako matka dwójki małych dzieci nie umiem czytac TAKIEJ krzywdzie.Ja pie.dolę,te emamowe Wymądrzanie się.... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 11:13 Ach, to w Wielkiej Brytanii. Szkoda dzieciaka Gdyby to było w Polsce od razu nasze etatowe emigrantki by się uaktywniły w wątku plując, że takie rzeczy tylko w Polsce i w jakim dzikim kraju mieszkamy. Wątek by się rozrósł do 300 wpisów zapienionych emigrantek. A że akurat tym razem Wielka Brytania to jakoś każda z nich siedzi jak mysz pod miotłą. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 15:57 gazeta_mi_placi napisała: > Ach, to w Wielkiej Brytanii. > Szkoda dzieciaka > Gdyby to było w Polsce od razu nasze etatowe emigrantki by się uaktywniły w wąt > ku plując, że takie rzeczy tylko w Polsce i w jakim dzikim kraju mieszkamy. > Wątek by się rozrósł do 300 wpisów zapienionych emigrantek. > A że akurat tym razem Wielka Brytania to jakoś każda z nich siedzi jak mysz pod > miotłą. Ale ale, nie zapędzaj sie tak mój drogi. Kilka lat temu w PL była bardzo podobna, głośna sprawa. To było jeszcze w czasach gdy Uwagę w TVN prowadził Bartłomiej Wrona. Bodajże 5-6 lat temu Tylko że tam chodziło o wcześniaczka, który pierwsze 4 miesiące spęził w szpitalu. I zaraz po wyjściu do tego szpitala dziecko wróciło w strasznym stanie...z tego co pamiętam chłopczyk nie przeżył tego. Dziecko zgwałcił konkubent matki, narkoman. Lekaże byli zdruzgotani, bo walczyli o zycie malca przez tyle czasu, i ktoś to wszystko w tak potworny sposób zniweczył. Pamiętam to dokładnie, nigdy tego nie zapomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 16:01 Owszem, niestety takie rzeczy zdarzają się wszędzie, w każdym jednym kraju. Ale jeśli tym krajem akurat jest Polska miejscowe emigrantki na czele z Rosapulchra plują, że takie rzeczy to tylko w Polsce i jaki to nasz kraj jest podły. Zaś sama widzisz, że jak temat dotyczy innego kraju, zwłaszcza zachodniego Panie emigrantki nabierają wody w usta. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 16:12 gazeta_mi_placi napisała: > Owszem, niestety takie rzeczy zdarzają się wszędzie, w każdym jednym kraju. > Ale jeśli tym krajem akurat jest Polska miejscowe emigrantki na czele z Rosapul > chra plują, że takie rzeczy to tylko w Polsce i jaki to nasz kraj jest podły. > Zaś sama widzisz, że jak temat dotyczy innego kraju, zwłaszcza zachodniego Pani > e emigrantki nabierają wody w usta. Ja jestem emigrantką i co? może nie w WB, ale też na wyspach siedzę. Takie sprawy zdarzały się, zdarzają się i będą zdarzać niestety -pod każdą szerokością geograficzną...a ty jakis przewrażliwiony jesteś na punkcie emigrantek właśnie. Ja myślę że tam czy tu -kara śmierci może skutecznie zniechęcac do takich czynów przynajmniej część kolejnych zwyrodnialców Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 16:03 chyba nie do konca zrozumialas gazecie chodzilo o to, ze wszedzie takie rzeczy sie zdarzają antomiast jesli cos zdarzy sie w Pl to wtedy wiele forumek pisze " to to tylko w Polsce mozliwe, tu gdzie mieszkam Polaków mozna rozpoznac bez pudła po węchu i takie rzeczy nie mają miejsca" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zgwałcone niemowle 06.12.11, 02:19 Gazeciarz znowu się powtarza. Znowu łamie któryśtamważny punkt regulaminu nawołując do nienawiści. Nudny jest potwornie i przewidywalny. Prowokacja kolejna bardziej niż marna. Poziom wypowiedzi poniżej dna, jak w stylu gazeciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Zgwałcone niemowle 06.12.11, 07:38 Dlaczego nie lubisz emigrantek? Wysnulam taki wniosek, bo watek jest o zgwalconym dziecku, a ty wyjezdzasz z emigrantkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 13:47 Ja do teraz nie moge sie otrzasnac. Wczoraj m mi to przeczytal. Po prostu nie moge chce mi sie ryczec. Dziecko walczy o zycie, przeszlo zawal serca, ma popekane wszystkie zebra, przebite pluca, zlamana raczke i obojczyk, cud, ze zyje. No i dodatkowo obrazenia, ktore wskazuja na gwalt. Cisna mi sie do ust najgorsze slowa jakie znam, na miejscu policjanta, ktory zlapal skurw..., chyba bym go rozniosla. Boze jak mi zal tego maluszka, co on musial wycierpiec, taki totalnie bezbronny musial to wszystko znosic Odpowiedz Link Zgłoś
kiszczynska Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 13:52 mylsicie ,ze to dizecko plakalo? I ksad u takiego malego dizecka ZAWAL SERCA, ZE STRAXCHU PEWNIE.. To dizekco musialo czuc strach.. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 14:36 nie atak serca, tylko zatrzymanie akcji, przy takich obrazeniach to nie dziwne, malec jest pewnie w ciezkim stanie na granicy zycia i smierci niestety, przychylam sie w takich sytuacjach do mysli o karze smierci, nie umiem sobie wyobrazic, co siedzi w glowie takiego zwyrodnialca Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 14:44 Ja juz dawno doszlam do wniosku, ze NIC tutaj, w tym zyciu, nie jest w stanie wynagrodzic pewnych rzeczy. Nie ma co oczekiwac sprawiedliwosci na ziemi. Jasne, ze kara musi byc. I czy to bedzie smierc, czy cale zycie w pierdlu, to i tak nadal bedziemy czuli wielka niesprawiedliwosc i strasza krzywde tego dziecka. Nie ma kary, ktora wyrowna cos takiego. Nie potrafie sobie wyobrazic gorszego czynu i nie widze kary, ktora bylaby adekwatna. Mi rece opadly, modle sie, zeby maly wyzdrowial teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 14:39 Ja mam tylko jedna nadzieje - ze teraz maluszek nie cierpi, na pewno jest w spiaczce utrzymywany. Mam nadzieje, ze go wyprowadza z tego stanu, ze bedzie wyleczony i sprawny i po prostu nie bedzie tego strasznego zdarzenia pamietal! Moze slad w psychice zostanie, moze bedzie nieufny itd, ale przynajmniej nie bedzie mial tych strasznych wspomnien, bo z tego okresu nic sie w zyciu nie pamieta. I mam nadzieje, ze znajdzie kochajacych rodzicow teraz, ktorzy wszystko mu wynagrodza, jak tylko to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 16:15 Dokładnie teraz trzeba miec nadzieję, że chłopczyk przy pomocy dobrych ludzi jakoś sie z tego wygrzebie. A sprawcy życzę, aby współwiezniowie zorganizowali mu jesień średniowiecza... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Zgwałcone niemowle 05.12.11, 21:13 Kara śmierci to za mało! Zrobić mu to samo i pomnożyć razy 100! Oj... gdybym ja takiego dorwała w swoje ręce to ja bym mu wymierzyła sprawiedliwość!!! Aż się serce kraja Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Zgwałcone niemowle 06.12.11, 12:21 w takich sytuacjach Dexter moglby istniec naprawde Odpowiedz Link Zgłoś