Dodaj do ulubionych

Reni Jusis jest w ciąży??

16.12.11, 20:06
coś przeoczyłam?? Rany,cały ten ekologiczny cyrk zacznie się od nowa...
Obserwuj wątek
    • azjaodkuchni Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:21
      I będzie trwać smile kilka lat.
    • attiya Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:24
      o tym samym pomyślałam uncertain
      • mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:27
        z trzecim dzieckiem?
        Czy cos poplatalam?
        Ma Teofila i Teodora..?
        • mysia125 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:17

> z trzecim dzieckiem?
          > Czy cos poplatalam?

Poplatalas smile

• nanuk24 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:54
      zawsze sie zastanawialam, za co ematki ja tak nieznoszawink Az tu, wczytujac sie w serwis edziecko, widze, ze ona wystepuje jako ekspert od porodu az do nocnikowania + wychowanie(na dole znow jakies wideoz ekspertem w postaci Rani na temat rodzicielstwatongue_out)
      • nanuk24 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:54

> zawsze sie zastanawialam, za co ematki jej tak nieznoszawink
    • jopowa Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:56
      najlepiej zrobic test
      • ty-i-ja-razy-dwa Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:00
        Jopowa, to naprawdę Ty?? big_grin
        • jopowa Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:08
          ja, nie Reni Jusiz
    • naomi19 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:07
      Ja się cieszę. Będę znów mogła odświeżyć wiadomości ekologiczne. Dowiem się jak zgniatać butelki i dlaczego warto kąpac się w kobiecym mleku. Prześmiewczynie po prostu nie potrafią czerpac z ekologicznej krynicy mądrości.
      • nowapanna Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:12
        o rety...a juz myslalam,ze to tylko ze mna jest cos nie takwink i nie potrafie zachwycac sie tym pro ekologicznym(???) rodzicielstwemwink))
        Odkad mam polska telewizje,to juz kilkakrotnie widzialam Jusis w DD TVN i juz sama jej stylizacja- te zaczesanie w stylu lat 70tych-nie wspominajac o pogladach mnie lekko odrzucało.
        Nie wiem czy juz wiecie-ale ona wydala ksiazkewink na okladce jest jej zaczesana podobizna z bobasem przy eko twarzy...tylko kto ja tak lansuje w tej tv?
        • naomi19 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:48
          na okladce jest jej zaczesana podobizna z bobasem przy eko twarzy
          Ty jej zazdrościsz i eko-okładki i eko-twarzy.
        • kali_pso trzeba mieć nieźle zryty beret... 16.12.11, 21:58

...coby taką niechęcią pałać do obcej osoby jak niektóre z was..i w sumie za co?

Aha, no tak ktoś osmiela się być inny, bo przecież w niczym ta RJ nie zawiniła..dziecka nie krzywdzi, jadem nie pluje, szatana nie wzywa...
          • nowapanna zryty eco beret... 16.12.11, 23:19
            zryty beret to ma dla mnie ma osoba nie szczepiaca dzieci-podpierajaca sie do tego filozofia eco,piszaca eco ksiazki i udzielajaca sie w TV- jesli nie chce szczepic swoich dzieci jej wola,ale pewnie jakies matolki pojda jej sladem.To nie jest tylko jakies tam niewinne bleblanie o kapaniu syna w mleku z wlasnych cycuszkowwink
    • nutka07 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:40
      Polskie spoleczenstwo nie jest gotowe na Reni Jusis, ktora wyprzedza je o cala dekade tongue_out
    • angazetka Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:53
      Gdyby nie ematka, nie wiedziałabym, że Reni Jusis ma jakiś ekologiczny odchył wink
      • mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:03
        angazetka napisała:

> Gdyby nie ematka, nie wiedziałabym, że Reni Jusis ma jakiś ekologiczny odchył wink

O, to to.
        I serio nie rozumiem, o co chodzi z tym "ekologicznym cyrkiem". Konkretnie: nie rozumiem, jaki wpływ ma ekologiczny cyrk Reni Jusis na życie ematki tongue_out
      • mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:04
        angazetka napisała:

> Gdyby nie ematka, nie wiedziałabym, że Reni Jusis ma jakiś ekologiczny odchył ;
        > )

nie oglądasz ddtvn smile?
        jedna z naszych forumek wystapiła w jednym z programów o eko mamach..razem własnie z Reni..
        • mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:06
          mamaemmy napisała:
          > nie oglądasz ddtvn smile?

A, to już ogarniam, dlaczego mnie ekocyrk Reni ani ziębi ani grzeje - nie mam tv. Polecam tongue_out
          • topola80 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:12
            To ostatni program z tego czwartku:
            dziendobry.tvn.pl/video/mity-i-teorie-na-temat-wychowywania-dzieci,109,newest,16628.html
            Nie wiem, o co chodzi ematkom - fajny był, z sensem mówiły, książka też ok, samej Reni w niej akurat mało, choć jest na okładce.
          • mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 23:15
            mama_kotula napisała:

> mamaemmy napisała:
            > > nie oglądasz ddtvn smile?
            >
            > A, to już ogarniam, dlaczego mnie ekocyrk Reni ani ziębi ani grzeje - nie mam t
            > v. Polecam tongue_out

Martuś,ale nie trzeba miec odbiornika tv,żeby obejrzeć niektóre programy,wystarczy zerknąc
            tutaj
            smile
            • mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 23:16
              chodzilo mi o konkretnie ddtvn smile
            • mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 23:31
              mamaemmy napisała:
              > Martuś,ale nie trzeba miec odbiornika tv,żeby obejrzeć niektóre programy,wystar
              > czy zerknąc
              > tutaj
              > smile

Aaa, tak. Można. Ale mi się nie chce tam zerkać.
              Niemniej zaczynam powoli ogarniać - ekocyrk pani Reni to jak ten Lenin co z lodówki nawet wyskakiwał i dlatego tak drażni forumki?
              • mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 17.12.11, 10:01
                mama_kotula napisała:

> Aaa, tak. Można. Ale mi się nie chce tam zerkać.
                > Niemniej zaczynam powoli ogarniać - ekocyrk pani Reni to jak ten Lenin co z lod
                > ówki nawet wyskakiwał i dlatego tak drażni forumki?

Jak to dlaczego?
                Chocby dlatego,że wolą pampersy -a ona jest za pieluszkami eko-wielorazowymi itd itd.
                Ale tez w sumie do końca tego nie ogarniam tongue_out
                >
                • mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 17.12.11, 10:17
                  Etam. Jak dla mnie może nawet używać liści palmowych zamiast pieluch i w ogóle niech sobie robi co chce - skoro jej to pasuje, to czemu nie?

BTW, też planowałam pieluchy wielorazowe, ale po namysle zrezygnowałam, bo młode się wykluje zaraz po Nowym Roku, suszenia tego w mieszkaniu sobie nie wyobrażam - nie mam zwyczajnie miejsca na kolejną suszarkę do rozwieszania, na suszarkę kondensacyjną nie ma miejsca, zostajemy przy jednorazówkach tongue_out nie jestem eko, chlip tongue_outtongue_out
                  • mamaemmy mama_kotula 17.12.11, 10:25
                    z uwagi na to,że nie mam czasu kukać na KMW to nawet nie wiem,kto dolączy do Waszej rodzinki-on czy ona?smile
                    Napisz mi -na priva jesli chcesz;no i imie,imię smile
                    pozdrawiam cieplutko
                    • mama_kotula ;-) 17.12.11, 11:16
                      A to żadna tajemnica - dziewczę będzie, zwane najprawdopodobniej Marysią, o ile się nam przez te 2 tygodnie nie odmieni big_grinbig_grin
        • angazetka Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:08
          No jakoś nie oglądam, w tygodniu pracuję, w weekendy umarłabym z nudów wink
        • gazeta_mi_placi Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:12
          Która? Która?
    • ola Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:14

Patrzcie, a mnie ten jakistam cyrk zupełnie ominał. Moze teraz się załapię. Gdzie ją można podziwiać?
      • kasia191273 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:19
        ale po co zadane pytanie w wątku, skoro to w programie zostało powiedziane?

• hermenegilda_zenia Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:57
      Może dlatego kobieta działa na nerwy, bo chociaż wszędzie wciska się ze swoją ekologią, to jest zwykłą hipokrytką. Jest eko tam gdzie jest to wygodne i można się trochę polansować, oraz zarobić na tym kasę, a zapomina o zasadach tam, gdzie wiązałoby się to dla niej z pewnymi niedogodnościami. NIe jest dla mnie wiarygodny ktoś, kto trąbi o ekologii a sam rozbija się wielkim samochodem, spalającym chyba z 15 litrów na 100 km i zasmradzającym środowisko. Reni znalazła sobie sposób na łatwe zarabianie kasy wykorzystując modę eko, bo swoją mierną muzyką niestety nie jest w stanie wiele zwojować.
      • grudzien2011 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 17.12.11, 00:10
        Ona jest z tym anemikiem makowieckim./ Zdaje sie, ze to ich drugie dziecko. Druga corka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka