lannntana 16.12.11, 20:06 coś przeoczyłam?? Rany,cały ten ekologiczny cyrk zacznie się od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azjaodkuchni Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:21 I będzie trwać kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:27 z trzecim dzieckiem? Czy cos poplatalam? Ma Teofila i Teodora..? Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:17 > z trzecim dzieckiem? > Czy cos poplatalam? Poplatalas Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:54 zawsze sie zastanawialam, za co ematki ja tak nieznosza Az tu, wczytujac sie w serwis edziecko, widze, ze ona wystepuje jako ekspert od porodu az do nocnikowania + wychowanie(na dole znow jakies wideoz ekspertem w postaci Rani na temat rodzicielstwa) Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 20:54 > zawsze sie zastanawialam, za co ematki jej tak nieznosza Odpowiedz Link Zgłoś
ty-i-ja-razy-dwa Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:00 Jopowa, to naprawdę Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:07 Ja się cieszę. Będę znów mogła odświeżyć wiadomości ekologiczne. Dowiem się jak zgniatać butelki i dlaczego warto kąpac się w kobiecym mleku. Prześmiewczynie po prostu nie potrafią czerpac z ekologicznej krynicy mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
nowapanna Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:12 o rety...a juz myslalam,ze to tylko ze mna jest cos nie tak i nie potrafie zachwycac sie tym pro ekologicznym(???) rodzicielstwem)) Odkad mam polska telewizje,to juz kilkakrotnie widzialam Jusis w DD TVN i juz sama jej stylizacja- te zaczesanie w stylu lat 70tych-nie wspominajac o pogladach mnie lekko odrzucało. Nie wiem czy juz wiecie-ale ona wydala ksiazke na okladce jest jej zaczesana podobizna z bobasem przy eko twarzy...tylko kto ja tak lansuje w tej tv? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:48 na okladce jest jej zaczesana podobizna z bobasem przy eko twarzy Ty jej zazdrościsz i eko-okładki i eko-twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso trzeba mieć nieźle zryty beret... 16.12.11, 21:58 ...coby taką niechęcią pałać do obcej osoby jak niektóre z was..i w sumie za co? Aha, no tak ktoś osmiela się być inny, bo przecież w niczym ta RJ nie zawiniła..dziecka nie krzywdzi, jadem nie pluje, szatana nie wzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
nowapanna zryty eco beret... 16.12.11, 23:19 zryty beret to ma dla mnie ma osoba nie szczepiaca dzieci-podpierajaca sie do tego filozofia eco,piszaca eco ksiazki i udzielajaca sie w TV- jesli nie chce szczepic swoich dzieci jej wola,ale pewnie jakies matolki pojda jej sladem.To nie jest tylko jakies tam niewinne bleblanie o kapaniu syna w mleku z wlasnych cycuszkow Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:40 Polskie spoleczenstwo nie jest gotowe na Reni Jusis, ktora wyprzedza je o cala dekade Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 21:53 Gdyby nie ematka, nie wiedziałabym, że Reni Jusis ma jakiś ekologiczny odchył Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:03 angazetka napisała: > Gdyby nie ematka, nie wiedziałabym, że Reni Jusis ma jakiś ekologiczny odchył O, to to. I serio nie rozumiem, o co chodzi z tym "ekologicznym cyrkiem". Konkretnie: nie rozumiem, jaki wpływ ma ekologiczny cyrk Reni Jusis na życie ematki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:04 angazetka napisała: > Gdyby nie ematka, nie wiedziałabym, że Reni Jusis ma jakiś ekologiczny odchył ; > ) nie oglądasz ddtvn ? jedna z naszych forumek wystapiła w jednym z programów o eko mamach..razem własnie z Reni.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:06 mamaemmy napisała: > nie oglądasz ddtvn ? A, to już ogarniam, dlaczego mnie ekocyrk Reni ani ziębi ani grzeje - nie mam tv. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
topola80 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:12 To ostatni program z tego czwartku: dziendobry.tvn.pl/video/mity-i-teorie-na-temat-wychowywania-dzieci,109,newest,16628.html Nie wiem, o co chodzi ematkom - fajny był, z sensem mówiły, książka też ok, samej Reni w niej akurat mało, choć jest na okładce. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 23:15 mama_kotula napisała: > mamaemmy napisała: > > nie oglądasz ddtvn ? > > A, to już ogarniam, dlaczego mnie ekocyrk Reni ani ziębi ani grzeje - nie mam t > v. Polecam Martuś,ale nie trzeba miec odbiornika tv,żeby obejrzeć niektóre programy,wystarczy zerknąc tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 23:16 chodzilo mi o konkretnie ddtvn Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 23:31 mamaemmy napisała: > Martuś,ale nie trzeba miec odbiornika tv,żeby obejrzeć niektóre programy,wystar > czy zerknąc > tutaj > Aaa, tak. Można. Ale mi się nie chce tam zerkać. Niemniej zaczynam powoli ogarniać - ekocyrk pani Reni to jak ten Lenin co z lodówki nawet wyskakiwał i dlatego tak drażni forumki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 17.12.11, 10:01 mama_kotula napisała: > Aaa, tak. Można. Ale mi się nie chce tam zerkać. > Niemniej zaczynam powoli ogarniać - ekocyrk pani Reni to jak ten Lenin co z lod > ówki nawet wyskakiwał i dlatego tak drażni forumki? Jak to dlaczego? Chocby dlatego,że wolą pampersy -a ona jest za pieluszkami eko-wielorazowymi itd itd. Ale tez w sumie do końca tego nie ogarniam > Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 17.12.11, 10:17 Etam. Jak dla mnie może nawet używać liści palmowych zamiast pieluch i w ogóle niech sobie robi co chce - skoro jej to pasuje, to czemu nie? BTW, też planowałam pieluchy wielorazowe, ale po namysle zrezygnowałam, bo młode się wykluje zaraz po Nowym Roku, suszenia tego w mieszkaniu sobie nie wyobrażam - nie mam zwyczajnie miejsca na kolejną suszarkę do rozwieszania, na suszarkę kondensacyjną nie ma miejsca, zostajemy przy jednorazówkach nie jestem eko, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy mama_kotula 17.12.11, 10:25 z uwagi na to,że nie mam czasu kukać na KMW to nawet nie wiem,kto dolączy do Waszej rodzinki-on czy ona? Napisz mi -na priva jesli chcesz;no i imie,imię pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula ;-) 17.12.11, 11:16 A to żadna tajemnica - dziewczę będzie, zwane najprawdopodobniej Marysią, o ile się nam przez te 2 tygodnie nie odmieni Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:08 No jakoś nie oglądam, w tygodniu pracuję, w weekendy umarłabym z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:14 Patrzcie, a mnie ten jakistam cyrk zupełnie ominał. Moze teraz się załapię. Gdzie ją można podziwiać? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:19 ale po co zadane pytanie w wątku, skoro to w programie zostało powiedziane? Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 16.12.11, 22:57 Może dlatego kobieta działa na nerwy, bo chociaż wszędzie wciska się ze swoją ekologią, to jest zwykłą hipokrytką. Jest eko tam gdzie jest to wygodne i można się trochę polansować, oraz zarobić na tym kasę, a zapomina o zasadach tam, gdzie wiązałoby się to dla niej z pewnymi niedogodnościami. NIe jest dla mnie wiarygodny ktoś, kto trąbi o ekologii a sam rozbija się wielkim samochodem, spalającym chyba z 15 litrów na 100 km i zasmradzającym środowisko. Reni znalazła sobie sposób na łatwe zarabianie kasy wykorzystując modę eko, bo swoją mierną muzyką niestety nie jest w stanie wiele zwojować. Odpowiedz Link Zgłoś
grudzien2011 Re: Reni Jusis jest w ciąży?? 17.12.11, 00:10 Ona jest z tym anemikiem makowieckim./ Zdaje sie, ze to ich drugie dziecko. Druga corka. Odpowiedz Link Zgłoś