Dodaj do ulubionych

EDWARD KORBEL ps. CHUDYY

27.01.02, 13:23
No bystrzaki,
o przenikliwej inteligencji, na podstawie jednego mojego zdania zdobyliście
niepodważalne dowody o mojej orientacji seksualnej.
Nie wkurzałbym się gdybyście sobie ubrdali, że jestem gejem, ale jako ojciec
pięcioletniej Moniki mam ochotę naszczać wam na twarz, a szczególnie jednej
kreaturze, której wydaje się, że umie czytać,

Edward Korbel
ul. Kickiego 3 m. 31
04-373 Warszawa,
tel 813-42-58

no, a teraz prędziutko, prędziutko dzwońcie na policję, dostaniecie medal i
nagrodę za zdemaskowanie groźnego przestępcy seksualnego,
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: EDWARD KORBEL ps. CHUDYY IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:27
      chudyy, nie znam sprawy, ale pierdol kreatury.
      nosisz najpiekniejsze meskie imie, jakie kiedykolwiek wymyslono. mam na jego
      punkcie lekka szajbe hehe
    • chudyy POPRAWKA - Kickiego 1 m. 31 - a nie 3. m. 31 27.01.02, 13:29
      chyba się rzeczywiście wkurwiłem
    • Gość: mina Re: EDWARD KORBEL ps. CHUDYY IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:30
      no chyba faktycznie
    • mario2 Re: EDWARD KORBEL ps. CHUDYY 27.01.02, 13:39
      Moje slowo sie chyba liczy?- Gwarantuje, ze Chudyy nie ma jakichkolwiek
      sklonnosci homosexualnych! Widzialem go w akcji!- on na prawde KOCHA kobiety !!

Chudyy- kto Ci swinstwa narobil???
    • Gość: czort CHUDYY co siem stalosiem? IP: *.tkb.net.pl 27.01.02, 13:40
      chudyy, co jezd? kurwa, ale ciem ruszylo!!!! stary - rada - olej to sikiem
      prostym miedzy oczy!!!! niech ci zwisa i powiewa!!!!!
      trzym sie mocno!
      • Gość: mina Re: CHUDYY co siem stalosiem? IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:42
        chudyy, mow kto to byl - pomscimy cie
        • chudyy dzięki Mario2, Czort, Mina 27.01.02, 13:45
          kreatury wiedzą, że to do nich, pewnie tu jutro przyjdą

chodzi mi o tych, co mnie nie znają, bo sobie potem pomyślą, że te brednie to
          prawda i że spierdalam z podwiniętym ogonem, kurwa mać
          • Gość: mina Re: dzięki Mario2, Czort, Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:47
            a pierdol chujow. ja z facetem o imieniu edward moge nawet na publicznie
            udowodnic, ze on hetero:)))
            • mario2 Re: dzięki Mario2, Czort, Mina 27.01.02, 13:50
              Dhudyy- podaj watek- gdzie Tobie cos tak wrednego insynuowano!!
              • chudyy Mario 27.01.02, 13:55
                nie chcę rozróby, ale dzięki za pomoc w utrzymywaniu wątku na górze, ja z tymi
                padalcami już gadał nie będę, chyba, że zmienią sobie nicki bohaterzy
            • chudyy Cze Mina 27.01.02, 13:54
              ale Ty z Belgii jesteś co?
              • Gość: mina Re: Cze Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:56
                ale ojczyzne nawiedzam od czasu do czasu. moze kiedys nawet na jaki viking
                trafie:)
                • chudyy Re: Cze Mina 27.01.02, 13:59
                  Gość portalu: mina napisał(a):
                  > ale ojczyzne nawiedzam od czasu do czasu. moze kiedys nawet na jaki viking
                  > trafie:)

fajnie, to się odezwij, chętnie Cię poznam, mojego adresu nie będę likwidował,
                  Hej
                  • Gość: mina Re: Cze Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:01
                    to jest moje najszybsze zarwanie faceta w zyciu hehehe
                    • chudyy Re: Cze Mina 27.01.02, 14:03
                      u mnie chyba też rekord :))))
                      • Gość: mina Re: Cze Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:06
                        a mowia, ze w dzisiejszych czasach ludzie sie spiknac nie potrafia hahaha
                        • chudyy Re: Cze Mina 27.01.02, 14:13
                          > a mowia, ze w dzisiejszych czasach ludzie sie spiknac nie potrafia hahaha

no pewnie w Ameryce, my tu bardziej tradycyjni i mniej dbamy o dress code i inne
                          takie :))))
                          • Gość: mina Re: Cze Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:18
                            e tam, hameryka. w jewropie nie lepiej. ale na chuj wstepna graaaaaaaa, gdy
                            zabija serca dwaaaaaaaaaa:)))
                            • chudyy Re: Cze Mina 27.01.02, 14:25
                              > e tam, hameryka. w jewropie nie lepiej. ale na chuj wstepna graaaaaaaa, gdy
                              > zabija serca dwaaaaaaaaaa:)))

rym podstawa jesty i basta :))))))))
                              • Gość: mina Re: Cze Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:27
                                chudyy napisał(a):

> rym podstawa jesty i basta :))))))))

a poeta niech sie schlasta:)

• chudyy Re: Cze Mina 27.01.02, 14:31
                                  > a poeta niech sie schlasta:)

gorzką żołądkową ma się rozumieć coby się rym wyostrzył,
                                  ubawiło mnie jak gdzieś przeczytałem, że kompletni abstynenci są średnio mniej
                                  inteligentni od pijących umiarkowanie, a więc kiedy, mniej więcej, będziemy się
                                  mogli napić umiarkowanie w Vikingu????
                                  • Gość: mina Re: Cze Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:41
                                    pod koniec sierpnia. bo kwiecien mam juz zabukowany na amen.
                                    • chudyy Re: Cze Mina 27.01.02, 14:47
                                      > pod koniec sierpnia. bo kwiecien mam juz zabukowany na amen.

do końca sierpnia w internecie to już ze dwie epoki miną ;-)))),
                                      ale przecież Viking, mam nadzieję, będzie raczej stałym punktem dbania o
                                      odpowiedni poziom alkoholu we krwi :)))
                                      • Gość: mina Re: Cze Mina IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:50
                                        jak kochasz, to poczekasz:)))
                                        a teraz niestety musze spadac. do nastepnego, pa.
          • Gość: czort Re: dzięki Mario2, Czort, Mina IP: *.tkb.net.pl 27.01.02, 13:52
            chudyy, przeciez wiesz, kurwa, jak jezd - najglosniej szczekaja psy mikrej
            postury - take ratlerky abo inne sarenki. A ty wiedz, psy szczekaja ..., kurwa,
            pogon wielblady - te kundliczki nie dogonia twojej karawany !!!!!

a terozki cos dla rozweselenia - evergreen weselno-ogniskowo-pijacko-imieninowy:
            jedzie sobie arab, wielblad pod nim hasa.
            arab se spoglada na swego wielblada.
            Hu, ha, hiii!!!!!
            Hop dzis dzis!!! (to maja byc okrzyki pan spiewajacych z kola gospodyn
            wiejskich)
            • chudyy Czorcie, 27.01.02, 13:56
              dzięki, potrafisz podejść na luzie, :)))))))))
              • Gość: czort Re: Czorcie, IP: *.tkb.net.pl 27.01.02, 14:01
                oj nie zawsze, nie zawsze tyn luzik jezd!!! czasami jak siem zapieniem, to
                drzyjcie narody! cale pieklo trzeszczy w posadach!!!! takze nie dziwie ci sie i
                rozumiem to, co zrobiles!!!!
                a chcesz, napisac ci piekna piosenkem, co?
                • chudyy Re: Czorcie, 27.01.02, 14:04
                  Ma się rozumieć, boś normalny człowiek,
                  a piosenkę pisz :))))

• forward Re: Czorcie, 27.01.02, 14:11
                    Ha, mistrz retoryki oxymoron gdzieś znikł. Zainteresowanych odsyłam na wątek
                    pt. Najpiękniejsze słowo...
                  • gero1 Re: 27.01.02, 14:17
                    Przestan tu ludziom wymyslac od kreatur, tylko pomysl nastepnym razem zanim
                    zadasz jakies bzdetne pytanie. Nie musze sie chyba usprawiedliwiac za swoje
                    skojarzenia, ktore same sie nasuwaja. Nie masz sie co obrazac tylko przeprosic
                    oxy i innych, u ktorych twoj bezmyslny post mogl wzbudzic skojarzenia i tyle.

• Gość: czort Re: jesli to o oxa chodzi IP: *.tkb.net.pl 27.01.02, 14:21
                      to zarozki przeczytam, ale w tym wypadku dam se reke obciac, chudyy, oxik jezd
                      spox, powaga!!!!
                      slowo czorta!!!!
                    • chudyy Gero 27.01.02, 14:23
                      faktycznie Twoja uwaga była najłagodniejsza i do Ciebie mam najmniej urazy i
                      rzeczywiście Twój post skłonił mnie do myślenia, że istotnie mogłem trochę
                      pomóc bystrzakom,
                      ale jeśli ktoś - oxy - od razu napierdala na mnie obelgami i kompletnie
                      ignoruje moje wyjaśnienia (również Parki, która zna mnie osobiście) bo on kurwa
                      wie lepiej co ja myślę, to nie widzę powodu, żeby go przepraszać, raczej
                      oczekuję tego od niego, ale nie wierzę, że to zrobi
                      • gero1 Re: pomylki sa rzecza.. 27.01.02, 15:20
                        Chudy,
                        moga byc na forum osoby, ktore podchodza do tematu z inna wrazliwoscia niz
                        Twoja, lub nawet z przewrazliwoscia. Moga miec swoje powody. W takich
                        okolicznosciach wybuch agresji moze byc nawet zrozumialy. Wiec nie zaogniaj
                        jeszcze bardziej. Przepros oxy, nie czekajac az on Ciebie przeprosi, na
                        przyszlosc wiecej wyczucia i zapomnijmy wszyscy o sprawie.
                        • chudyy masz rację, ale 27.01.02, 15:44
                          Tak Gero,
                          nie będę z Oxy wojował, wali mnie on. Mój post jest dla innych, żeby się jakoś
                          przed jego atakiem obronić. Ale nie zamierzam go przepraszać, bo jak coś mi się u
                          kogoś nie podoba to nie napierdalam na niego w taki sposób jak on na mnie.
                          Na świecie jest miejsce dla nas obu i dużo sposobności byśmy sobie w drogę nie
                          wchodzili.
                          Na ra
    • Gość: czort chudyy - czy mozesz za 5 min przeczytac poczte? IP: *.tkb.net.pl 27.01.02, 14:37
      • czort juz mozesz!!!!!! 27.01.02, 14:55
        • chudyy dzięki 27.01.02, 14:56
          Hej
          • czort Re: dzięki 27.01.02, 14:58
            oki, nie ma sprawy.
      • Gość: samanta Re: chudyy - czy mozesz za 5 min przeczytac poczte? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 15:13
        Ales soe wkurwil Chudyy...az mnie zatkalo! Daj se na luzik chlopie,slowo! Po raz pierwszy (i pewnie
        ostatni) zgodze sie z gero ..Pomysl na drugi raz lepiej nad tytulem watku;)))) Ja tam wiem ze
        zboczkiem nie jestes i chyba wiekszosc tu ludzi wiec sie nie przejmuj.A Czort dobrze gada..Oxy jest w
        porzadku ale lubi zamieszac czasami;)Pozdrowko
        • chudyy dzięki 27.01.02, 15:47
          ale musiałem zareagować, bo mi weekend popsuł
          i potem bym jakąś fajną kobietę tu rwał, a on by mi siadał na ogon i kupę
          walił?, albo kto inny, jak Messja w zupełnie innym wątku.
          Bo przecież na początku odpuściłem i nie odzwyałem się.
          Dzięki,
          pozdro
          • porfirio dziękuję Ci mój bracie, mój kacie 27.01.02, 18:18
            Tak sobie Chudyy zatytułuj wątek dziekczynny dla tych, którzy chcą Cię
            zagłaskać, choć nie pisnęli, gdy byłeś zaszczuwany. Najpierw szef wytypował Cię
            jako kapusia (oczywiście, nawet nie mruknął, że jest zabanowany, tylko "czysto"
            walczył o Samantę, on, gdzieżby, nie miał w tym żadnego interesu!). Przypomnij
            sobie, kto Cię bronił?
            Potem te same kreatury zaszczuwały Cię jako pedofila.
            Dziś, aby na Forum o Forum nie ukazał się kolejny wpis protestujący przeciwko
            terrorowi psychicznemu i informujący o kolejnym opuszczeniu forum na znak
            protestu, oni - głaszczą i pocieszają. Oni nic nie widzieli! Obudzili się
            dopiero teraz!
            Jesteś Chudyy - ale chyba nie cienki?
            • Gość: samanta Ty..potfiro czy jak ci tam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 18:32
              "zebys ty tak zdechl i jutra nie doczekal!" Nie zamierzalam bronic Chudego bo rowniez uwazalam ,ze
              ten jego watek jest debilny! W pewnej chwili nawet sama mialam ochote mu dolozyc ale odpuscilam
              sobie.Natomiast nie przypuszczalam ,ze az tak bolesnie odczuje chudy atak oxymorona i dlatego w
              tej chwili ujmuje sie za chudym .Chudy ma swoje za uszkami ale to w koncu nasz,forumowy
              czlowiek.Ty zas dupku podaj sobie raczke ze wredna zmija czy jak tam bylo i idzcie na lody! Jestescie
              dokladnie na tym samym poziomie moralnym. Ty widzisz wylacznie dwa kolory czarny i bialy
              ,zapominajac ze sa jeszcze rozne odcienie szarosci. A od szefa sie odczep bo do piet mu nie
              dorastasz.
              • porfirio Ty Sama-szarość czy jak ci tam 27.01.02, 18:42
                Czas, by to miejsce stało się barwne, trzeba zmniejszyć ilość takiej szarzyzny
                jak Ty.
                Co zrobiłaś, gdy zaszczuwano Chudego? (odp: zaszczuwałam)
                Kiedy "wzięłaś w obronę" Chudego? (odp: kiedy szef pozwolił)
                • Gość: samanta Re: Ty Sama-szarość czy jak ci tam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 18:51
                  Oczywiscie !szefa nalezy sluchac,nie wiedziales o tym? Chudego nie bronie i zgadzam sie z tym co
                  napisal gero .Uwazam tylko ze nie powinno sie ludzi doprowadzac do takich skrajnosci jak zrobil to
                  oxymoron. Probujesz zmijo teraz sklocic mnie z chudym skoro z mario sie nie udalo???? O
                  naiwnosci ludzka ...........................Prezesa szanuje i licze sie z jego zdaniem,w koncu rodzina nie?
                  Starszego brata nalezy sluchac,tak mamusia mnie nauczyla
            • chudyy dzięki 28.01.02, 09:20
              masz rację w paru miejscach, ale ani mi się śni wdawać się w spór poniżej.

jak wspomniałem już, w tym miejscu poznałem parę fajnych osób - nigdy nie dbam
              o akceptację przez wszystkich, wszak dużo jest miejsca na świecie - i właśnie
              ze względu na te parę osób poczułem konieczność obrony,

pozdro
    • ania1 Re: EDWARD KORBEL ps. CHUDYY 27.01.02, 19:36
      Chudyy.....trzymaj się....pierwszy raz widzę by kogoś tu ruszyło aż tak......

ps. na stres kapitalny jest Garbarek,cudownie ciepło jazzujący.....
      Pozdrawiam A.
      • chudyy Re: EDWARD KORBEL ps. CHUDYY 28.01.02, 09:23
        ania1 napisał(a):
        > ps. na stres kapitalny jest Garbarek,cudownie ciepło jazzujący.....
        > Pozdrawiam A.

Dzięki Ania, dobry jazz jest dobry, wczoraj posłuchałem równie wspaniałej rzeczy,
        szczególnie kiedy ma się ochotę trochę odetchnąć i pomyśleć, czyli Bar Kokhba
        Johna Zorna. Polecam. W pierwszym odbiorze byłem lekko znudzony tą płytą, ale jak
        wpadłem w klimat to mnie trzyma.
        Pozdro
        • ania1 Re: EDWARD KORBEL ps. CHUDYY 29.01.02, 15:28
          Chudyy....a Ty to tak serio.....lubisz kokietki?:)
          .......wcale nie kokietuje........
          A.
          • chudyy kokieteria, hie hie, ale zmiana tematu 29.01.02, 15:33
            ania1 napisał(a):
            > Chudyy....a Ty to tak serio.....lubisz kokietki?:)
            > .......wcale nie kokietuje........
            > A.

no zupełny brak kokieterii u kobiety to jak mięso bez przyprawy, no po prostu
            lepiej smakujecie. Bo w odróżnieniu od tej, którą na romantice opisałem,
            pracowałem kiedyś z jedną, no cudo. Inteligenta, bystra, miła i bardzo ładna
            eleganco ubierająca się dziewczyna była. Uwielbiałem z nią rozmawiać. No
            najprzyjemniej jej prośbę o wbicie baniaka z wodą spełniałem. Nie było w tym nic
            z owijania facetów i bawienia się nimi. Dziewczyna jest super, wiedziała o tym i
            nie udawała.
            Hej
            • ania1 Re: kokieteria, hie hie, ale zmiana tematu 29.01.02, 15:48
              chudyy napisał(a):

> ania1 napisał(a):
              > > Chudyy....a Ty to tak serio.....lubisz kokietki?:)
              > > .......wcale nie kokietuje........
              > > A.
              >
              > no zupełny brak kokieterii u kobiety to jak mięso bez przyprawy, no po prostu
              > lepiej smakujecie. Bo w odróżnieniu od tej, którą na romantice opisałem,
              > pracowałem kiedyś z jedną, no cudo. Inteligenta, bystra, miła i bardzo ładna
              > eleganco ubierająca się dziewczyna była. Uwielbiałem z nią rozmawiać. No
              > najprzyjemniej jej prośbę o wbicie baniaka z wodą spełniałem. Nie było w tym ni
              > c
              > z owijania facetów i bawienia się nimi. Dziewczyna jest super, wiedziała o tym
              > i
              > nie udawała.
              > Hej

******No Wiesz lubisz czy nie nie mam pojęcia :)))(już pożartować odrobine nie
              można czy co?),ale z tego co obserwuje to większość facetów tanie gierki wręcz
              uwielbia......ja sama ostatnio spotkałam jednego i wydawało mi sie że facet wart
              jest tego aby z nim sobie nie pogrywać.....no cóż chyba tylko mi sie wydawało.
              No ale to temat dłuuuuugi i stary jak świat.
              Pozdrawiam. Ania(no i oczywiście wcale nie kokietuje:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka