pierr-dzioszek 13.01.12, 21:19 powiedzieć,że jest piękna???? Ja jestem. Mam piękne nogi, wąziuteńką talię, wspaniałe włosy i skórę, piękne zęby. A o moich piersiach i pośladkach możnaby napisać poemat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:21 Cieszymy się twoim szczęściem Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Która z Was ma odwagę 15.01.12, 11:42 rosapulchra-0 napisała: > Cieszymy się twoim szczęściem Nie mogę się wręcz otrząsnąć ze jest taka piękna ,ale ciesze się jej szczęściem Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:22 Papier - monitor - wszystko przyjmie Ja też dokładnie tak samo piękna jestem! Bliźniaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:23 W moim przypadku nie nazywanie siebie piękną to nie kwestia odwagi, tylko dobrego wzroku i braku zaburzeń postrzegania swojego ciała Gratuluję urody Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:24 tak trzymaj u mnie to zalezy od tego czy akurat nie mam pmsa dzisiaj mam i czuje sie jak poczochrane monstrum za pare dni pewnie wypieknieje Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:28 Udowodnij. Dawaj zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:29 pierr-dzioszek napisała: > A o moich piersiach i pośladkach możnaby napisać poemat... Autor! Autor! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:31 ja mam odwagę! ja! JESTEM PIĘKNA! poproszę medal!... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:33 Po raz drugi chyba muszę rzec: nomen omen. Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:33 ha ha! Zaraz się piękności posypią ))) Ale w sumie - co w tym złego że się lubi siebie? Ja mam masę kompleksów ale tak po prawdzie uważam że jestem całkiem ładną kobietą. Jak miałam 20 lat byłam piękna. Teraz już nie tak super ale ujdzie. Wtedy nie doceniałam tego co miałam (świetną figurę, świetne piersi i nogi a do tego ładną buzię, duże oczy i piękne włosy) Czasem się śmieję że jak będę miała 50 to będę uważała że jak miałam 34 to byłam piękna tylko tego nie widziałam )) Ogólnie - mogło być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:35 powiedziec? Ok powiedziec to moge ale nie jestem, nie bylam i juz nie bede. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:39 uff odetchnelam z ulga ladnie ze strony natury ze uroda wynagrodzila ci inne braki Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:43 MI SIE TERAZ PRZYPOMNIALO JAK (ups) kiedys lipcowa podobny watek zalozyla na ematkach malo jej nie zezarly Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: moofka 13.01.12, 22:02 niutaki napisała: > byc moze dlatego ze niektore widzialy lipcowa? > jedna, powtarzam JEDNA mnie widziała Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: moofka 13.01.12, 23:04 ej, jedna nie. chyba, ze mnie liczysz, w co watpie. Ale nie kojarze, zebym sie w tamtym watku wypowiadala,) Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: moofka 14.01.12, 13:51 No to nie jesteś TAMTĄ lipcową, bo tamta zdjęcia swoje zamieściła i widziały ją wszystkie ematki Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: moofka 15.01.12, 11:26 no i sprawa sie rypla mamy wyjasnienie dodatkowej 1... Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:48 > MI SIE TERAZ PRZYPOMNIALO JAK (ups) kiedys lipcowa podobny watek zalozyl > a na ematkach > malo jej nie zezarly No, ale Lipcową wiele z nas miało okazję ocenić pod względem urody, więc nie ma się co dziwić, że ematki mało jej nie zeżarły, bo Lipcową raczej mały procent nazwałby piękną. Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: z tym pięknem 14.01.12, 12:40 MI SIE TERAZ PRZYPOMNIALO JAK (ups) kiedys lipcowa podobny watek zalozyl > > a na ematkach > > malo jej nie zezarly > No, ale Lipcową wiele z nas miało okazję ocenić pod względem urody, więc nie ma > się co dziwić, że ematki mało jej nie zeżarły, bo Lipcową raczej mały procent > nazwałby piękną. pokazywała także do oceny swoje "piękne" dziecię. Do dzisiaj jak czytam na forum o "pięknie", zaczynam się bać ---------%---@ ---------%---@ www.youtube.com/watch?v=z-2mO3KTVHg Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: z tym pięknem 14.01.12, 12:46 Nieładnie....... bardzo. Twoje oczywiście jest "piękne"? Po grzyba mieszasz w to urodę dzieci? Córka Lipcowej jest bardzo ładnym dzieckiem. Nie podoba sie pewnie bo nie jest spasionym łysym niemowlakiem jakich tysiące... Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: z tym pięknem 14.01.12, 12:53 Nieładnie....... bardzo. > Twoje oczywiście jest "piękne"? Córka Lipcowej jest bardzo ładnym dzieckiem. Nie podoba sie pewnie bo nie jest > spasionym łysym niemowlakiem jakich tysiące... moje (niestety nie było spasione, ani łyse buu...) wydawało mi się najbrzydszym noworodem, dopóki na forum nie zawisło zdjęcie lipcowej . > Po grzyba mieszasz w to urodę dzieci? a co za różnica na czyją urodę przeprowadza się plepiscyt? ---------%---@ ---------%---@ www.youtube.com/watch?v=z-2mO3KTVHg Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: z tym pięknem 14.01.12, 13:07 Poczucie piękna może być różne. W takiem razie dobrze ze nie widziałam twojego dziecka jak dziecko lipcowej jest brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Prunio głupia jesteś 15.01.12, 00:41 Akurat dziecko Lipcowej jest bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Prunio głupia jesteś 15.01.12, 11:47 imasumak napisała: > Akurat dziecko Lipcowej jest bardzo ładne. i ja tak uważam ze jest fajne i nie spasione . Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: imasumak 15.01.12, 12:30 imasumak napisała: Prunio głupia jesteś > Akurat dziecko Lipcowej jest bardzo ładne. głupia, bo zdjęcie zamieszczone niegdyś na forum nowonarodzonego latorośla przez jego chwalącą się mamę mnie przeraziło na tyle, że pamiętam je do dzisiaj? imosumak masz bardzo wysublimowane pojęcie głupoty . ---------%---@ ---------%---@ www.youtube.com/watch?v=z-2mO3KTVHg Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: imasumak 15.01.12, 15:18 Nawet jeśli faktycznie przeraziło cię to zdjęcie (w co wątpię, po prostu chcesz dowalić Lipcowej kosztem jej dziecka), to jesteś głupia, że ciągle to przeżywasz i opisujesz na forum. kliknij jeśli chcesz nakarmić zwierzaka w schronisku Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: imasumak 15.01.12, 19:28 Przeraziło?Ło matko co mogło przerazić w zdjęciu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: imasumak 15.01.12, 19:38 gryzelda71 napisała: > Przeraziło?Ło matko co mogło przerazić w zdjęciu dziecka? też nie wiem bo o ile lipcowa urodą nie powala o tyle dziecko ma naprawdę ładne Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:01 moofka napisała: > MI SIE TERAZ PRZYPOMNIALO JAK (ups) kiedys lipcowa podobny watek zalozyl > a na ematkach > malo jej nie zezarly aaaaa!!!! wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:44 pierr-dzioszek napisała: A o moich piersiach i pośladkach możnaby nap > isać poemat... Witam, Poemat?;-P To ty jesteś paskudna czarownica i nic więcej, bo o mnie to można epopeję dwunastozgłoskowcem?;-P Pzdr. Ingu Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:46 yyyyy? i poczułaś taką nagłą potrzebę żeby nam o tym powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:47 Wg mojego N jestem najpiękniejsza na świecie,a on nie klamie Odpowiedz Link Zgłoś
baba-baba Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 21:55 Co to za odwaga przy takich parametrach? Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:00 oglądalyscie przecież program Trinny i Susany jak się kobietę "zrobi" i ubierze to każda będzie piękna Tylko nie wolno się zaniedbać Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:01 ja juz to tu pisalam z 6 lat temu niezla wojna sie wtedy rozpętała Jestem piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:04 18_lipcowa1 napisała: > ja juz to tu pisalam z 6 lat temu > niezla wojna sie wtedy rozpętała pamietamI Twoje zdjęcie tez > > Jestem piekna. A ja nie jestem,ale czesto za piękną/bardzo ladną uchodzę w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:07 A ja jeszcze piękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:24 NIE nie nie ... naprawde jestem Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Która z Was ma odwagę 17.01.12, 09:36 deodyma napisała: > Lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy w świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: i masz też pięknego nicka 13.01.12, 22:12 hahahahaa celny strzał Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: i masz też pięknego nicka 13.01.12, 22:14 Widzicie te naprawdę piękne się nie chwalą jak Morgen np. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:18 Jestem tylko zgrabna ale i tak bym chętnie wszystko poprawiła, zmieniła, zaczarowała To nie tylko teraz, gdy wiekowa sie stałam, ale tak uwazałam od nastoletniego wieku olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 22:45 Mam piękne nogi, wąziuteńką talię, wsp > aniałe włosy i skórę, piękne zęby. A o moich piersiach i pośladkach możnaby nap > isać poemat... -------- daj zdjecie, bo nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 23:00 Przeczytalam tytul ''ktora z was ma nadwage'' zieeeew, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 23:06 I co z tego zes piekna skoro pachniasz zapewne jak wskazuje Twoj nick? I to jest dopiero disability! Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 23:15 Ja też mam wszystko piękne. A potem trzeźwieję Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Która z Was ma odwagę 14.01.12, 12:49 wuika napisała: > Ja też mam wszystko piękne. A potem trzeźwieję Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Która z Was ma odwagę 13.01.12, 23:45 Ja mam duszę piękną Ja to bym pooceniała po fotach, bo na słowo nie wierzę nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Która z Was ma odwagę 14.01.12, 13:55 > Ja mam duszę piękną Oj tam, oj tam... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Która z Was ma odwagę 14.01.12, 00:45 Ja piękna bywam. Mam prawie 40 lat i od 20 mniej wiecej ciagle mnie zdumiewa, jak bardzo moge sie ludziom podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only_bambulek Re: Która z Was ma odwagę 14.01.12, 10:47 I tak się zestarzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś