14.01.12, 13:31
Kupuje od lat, chwale sobie ogólnie.
Dostałam wczoraj paczke a na niej wielkimi wołami (!!!)oczywiście moje dane adresowe ale dodatkwo mail, nazwa uzytkownika i telefon!!!! Listonosz zartuje że będzie do mnie pisał listy miłosne i nareszcie zna mówj numer!! No i oczywiście sprawdzi co ja tak namiętnie kupuje na all.....
Jestem troche zniesmaczona, to chyba przegięcie, te informacje nie są potrzebne żeby dostarczyć paczkę..... Zwrócić uwagę nadawcy czy olać.....
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Allegro 14.01.12, 13:35
      Na drukach paczki pocztowej PP jest rubryka do wpisania nr telefonu więc wygląda na to, że dopuszczalne jest umieszczenie numeru telefonu przy adresie.
      Przypuszczam, że Twoje dane poza adresem zamieszkania dostały się tam za pomocą programu obsługującego sprzedaż (np. manager allegro), kwit jest drukowany i tyle.
      Czy chcesz robić o to szum u sprzedawcy czy nie, to już Twoja decyzja.
      • mewa000 Re: Allegro 14.01.12, 13:48
        Ja też nie raz dostałam tak zaadresowaną paczkę, z nr komórki, mailem i nickiem z allegro, ale zawsze to były przesyłki dostarczane kurierem.
    • gazetowa_krowa Re: Allegro 14.01.12, 14:15
      Możesz dać znać sprzedającemu, że to Ci się nie podoba - może nawet nie wie, że to denerwuje klientów. Wielkiego dymu bym nie robiła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka