naomi19 26.02.12, 08:48 Ufff, jeszcze nie miałam okazji przeczytać tekstu , więc nie kojarzę jak się pan nazywa, ale wróżę wielką karierę. www.pudelek.pl/artykul/38427/nowa_gwiazda_meskiego_modelingu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 08:54 moze byc ale refleksje mam taka smutna ze apetyczny facet musi wygladac jak rasowy facet - gdzie wasko, gdzie szeroko, gdzie zylasto po swojemu jak pan bog stworzyl kobieta zeby uchodzic za piekna musi byc absolutnie niefizjoligiczna dluga chuda i bezdupna kobieta tzw prawdziwa z krwi i kosci zawsze jest za gruba i za miekka dla obowiazujacych kanonow Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 08:58 Sądzisz,że go takiego bezwłosego stworzył pan bóg? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:10 > ze apetyczny facet musi wygladac jak rasowy facet - gdzie wasko, gdzie szeroko, > gdzie zylasto Apetyczna kobieta też tak powinna wyglądać kwestia proporcji tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:32 > ale refleksje mam taka smutna (...itd) Refleksja rzeczywiście smutna, bo z d... wzięta i całkowicie nieprawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 08:54 jestem przerażona... )) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:02 o ile facet boski to pozy mi nie pasują, jako nazbyt narcystyczne, moze bym powiedziala kobiece ale zajrzalam do wujka gugle i on mi powiedział, że ten pan trenował akrobatykę i jest czestym gosciem gazet men to men etc www.jurgita.com/images_new/models/M/other/w478xh1000/stephane-haffner-195237-156945.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:20 aneta-skarpeta napisała: > o ile facet boski to pozy mi nie pasują, jako nazbyt narcystyczne, moze bym pow > iedziala kobiece A mnie właśnie to się bardzo podoba, że pozy i miny są trochę przesadzone i że to facet jest tu obiektem seksualnym Super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:21 dla mnie wiele z tych poz jest mało seksualnych poprzez przesadę, ale doceniam piekno ciała Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:07 Piękne ciało Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:08 Jak dżdżownica, taki lśniący i łysy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:11 Nie przesadzaj. Popatrz na jego proporcje, na mięśnie zarysowane tam gdzie trzeba...piękne ciało stworzone by je rzeźbić , malowac, fotografować...ale wiadomo- ematkom to i Achilles w połaczeniu z Adonisem wydałby się "taki sobie"p Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:13 Ciało piękne,ale łyse. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:22 jakby miał troche wlosów na brzuchu i kudłate nogi to byłby idealny Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:22 Można dorysowac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:23 Włosy są potrzebne do...? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:26 Mojego widzimisie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:43 Dorysować Ci w paincie włochury? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:47 Nie.zostaw go w całości sobie Odpowiedz Link Zgłoś
gocha0201 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 28.02.12, 13:29 andaba napisała: > Jak dżdżownica, taki lśniący i łysy. No z ust mi to wyjęłaś i do tego układ krwionośny na zewnątrz. Szybko go ubierzcie to wtedy będę się zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:16 Ja to chyba jakas wizualnie aseksualna jestem. Fajnie jak facet jest przystojny i ladnie zbudowany ale to moze miec znaczenie na zywo (polaczone z innymi atrybutami). Na zdjeciu jest calkowicie bezuzyteczne bez dotykania, sluchania i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:34 Ja mam podobnie. Fotka sie nie podniece. Zeby se pofantazjowac musi istniec choc cien szansy, ze te fantazje bede moc realizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:32 ciało ma ładnie wyrzeźbione ale dla mnie ten facet jest kompletnie aseksualny. pręży się jak pannice na wiocha.pl,nie ma włosów (a co-lubię owłosione jajka ),jakiś taki gejowaty jest (żeby nie było nic do gejów nie mam). nie rusza mnie czy mam już kija w tyłku? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:37 czy mam już kija w tyłku? haha zapewnie nie Przepraszam, ale te zdjęcia mnie poruszyły, a to się zdarza bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:11 tak, masz. PS a zapach owłosionych jajek też lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:26 sanrio napisała: > tak, masz. > PS a zapach owłosionych jajek też lubisz? wielkie gie ci do tego Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 18:58 no nie do końca, bo już mi niestety zdążyłaś obrzydzić dzień pisząc o włochatych jajkach Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:59 sanrio napisała: > no nie do końca, bo już mi niestety zdążyłaś obrzydzić dzień pisząc o włochatyc > h jajkach a to już jest twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:31 A to jest jakiś inny? Bo mnie się wydawało, że jeśli człowiek dba o higienę, myje się odpowiednio często i zmienia bieliznę to zapachu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:54 Pochodź sobie z tydzień z 5cm włosami pod pachami to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:02 naomi19 napisała: > Pochodź sobie z tydzień z 5cm włosami pod pachami to pogadamy wg ciebie każdy kto nie goli włosów łonowych śmierdzi? nie wiem czy wiesz ale tam też się należy myć Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:08 Myte minimum dwa razy dziennie nie śmierdzą. No chyba, że opierasz swoje doświadczenia na obcowaniu z brudasami, którzy myją się raz w tygodniu. To tak, przed następnym mycie jest smrodek. Czy uważasz, że nie wygolona do łysa kobieta śmierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:18 nie wiem czy wiesz ale tam też się należy myć o żesz muszę to sobie zapisać, bo znów zapomnę! Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:29 A ty wiesz ile to jest 5 cm w ogole? Widzialas tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:01 nie wiem na szczęście ale wydaje mnie się, że włosy same w sobie też jakiś zapach posiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 27.02.12, 13:24 Nie posiadają. Czyste, umyte nie mają żadnego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:47 ladny chlopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:12 Magia fotoszopa. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:07 Zaraz fotoszop. Piekne ciala wystepuja w naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia a fuu 26.02.12, 10:25 co to za fecet bez kreski włosów od pępka do prącia Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: a fuu 26.02.12, 10:34 facet dobrze zbudowany, ale pozy malo meskie i za malo owlosiony jak dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia no nie wiwem starawy troche 26.02.12, 10:36 wiem co mówie bo mam skłonnosc do chłopców, ale błyszczace miesnie i wygolone jajka to nie dla mnie. ale zdaje sie ze wiekszosci jednak takie sie własnie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: a fuu 26.02.12, 14:51 a no właśnie taki łysy jest, nie podoba mi się przez to zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:30 Oj tam, oj tam, niby powinnam wiedzieć, że fajny, ale jak już mówić o zabawkach, to ja typuję takich mniej karbowanych, no takich smuklejszych, żylastych, ale nie tak natarczywie mięśniastych, ewentualnie lekko nawet zaokrąglonych, ale nie w typie kulturysty. Toteż nie. Czyli raczej albo Mogą być nieco starsze osobniki, chodzi o typ. Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:35 ci powyzej to zdecydowanie za delikatni jak ma moj gust Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:42 No wieeeem, kwestia zapatrywań i zapotrzebowań A taki pan? Za młodu był całkiem całkiem, a delikatnym bym go nie nazwała boingboing.net/images/xeni/t16_summa_iggy_pop_b90c.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:13 straszne szczury Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:56 Ani ten,ani tamten tacy jacyś.... Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:00 O, ci są fajni Lubię takich chłopczykowatych. Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 27.02.12, 10:22 No widzisz pani - bo to się nazywa acquired taste Tego też bym nie wyrzuciła na deszcz i wiatr i40.tinypic.com/4tq05l.jpg no jakoś tak żal by było... Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:57 Ci to są jeszcze gorsi niż łysy Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 28.02.12, 00:56 Tak, oni sa zdecydowanie lekko zaokragleni. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:49 Tyłek fajny, reszta straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:54 Nie podoba mi się. Podoba mi się minister Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:56 Oj Nowak jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:32 Och.. namonciaku.pl/3miasto/51,113052,11198344.html?i=8 Podobno z ministrem to nie grzech Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:41 On jest chyba dosc niewysoki czy tylko mnie sie zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 22:49 Mało ważne, ważne, że nie grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:00 Witam, Na mnie ten widok działa. Tyłeczek, nogi, plecy - boskie są. Nigdy nie miałam takiej maszyny w łóżku;-P Nie wygoniłabym, na pewno. Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:01 Ruch..abym Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:14 do upadłego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:17 morgen_stern napisała: Ruch..abym > Witam, No właśnie to chciałam napisać. Ale się wstydziłam;-P W każdym razie, jestem pierwsza w kolejce, jak będzie jakaś lista społeczna;-D Mój ci on. Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:19 Zdrowy okaz, ciekawa twarz, męskie ciało. Ciekawe jaki ma sprzęt... <rozmarza się> Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:57 W każdym razie, jestem pierwsza w kolejce, jak będzie jakaś lista społeczna Nie sądzisz, że autorka wątku powinna mieć pierwszeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:03 Wydepilowani faceci nieodmiennie kojarzą mi się w Jürgenem Stroopem, a naziści niespecjalnie mnie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:12 Jezusie, polecam jakąś terapię, bo takie skojarzenia nie są zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:23 Nie, to jest po prostu książka, która zrobiła na mnie największe wrażenie. Nie wiem dlaczego (no dobra, wiem, bo to po prostu mistrzowska książka), bo literatury wojennej nie znoszę i oprócz lektur obowiązkowych w szkole nie czytuję. Dawno jej nie odświeżałam, więc coraz mniej mi się kojarzy. Ale Stroop, który opowiada, jak to depiluje klatę, żeby być jak prawdziwy nordyk, który ma owłosienie tylko pod pachami, w okolicy genitaliów i na głowie, jest po prostu nie do zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:36 Też lubię tę książkę, ale chyba za bardzo się tym Stroopem przejęłaś Zresztą ten facet jest wygolony wszędzie, więc taki z niego nordyk jak z mysiej psity wór na mąkę Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:50 > Też lubię tę książkę, ale chyba za bardzo się tym Stroopem przejęłaś No wiesz, naiwna osiemnastolatka z miasta, gdzie Hitler i Stalin zrobili, co swoje... > Zresztą ten facet jest wygolony wszędzie, więc taki z niego nordyk jak z mysiej > psity wór na mąkę No, co Ty, übernordyk! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:59 Ale to było 70 lat temu, na Jowisza! Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:15 Morgen, mnie się wszystko kojarzy ze Stroopem, a nie II-gą wojną. On miał wbrew pozorom życie przed 1939 r. A poza tym Warszawa jest dla mnie miastem zombie - Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:13 Uuuu niezły kąsek! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:01 Nie przemawia do mnie facet liżący sobie bicepsa i trzymający drugą rękę w portkach No i....sam facet przystojny inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:03 Oj, nie. Zbyt umięśniony - przerażają mnie te uda I zbyt wąski w talii Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:40 Jeśli mogę trochę pomarudzić, to wolałabym, by był owłosiony i ciut mniej wyrzeźbiony (za duży kaloryfer). I wtedy byłby idealny Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:58 Widzialam juz te fotki pare dni temu i pierwsza moja mysl byla, ze gosc podobny do mojego nauczyciela plywania. Jedyna roznica to ze moj jest otatuowany i nie taki wygolony. Chcecie sie zapisac na kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:27 mmmmm mniam Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:07 Gejom może się podobać. Tzn. facet ok, ale te pozy, to gładkie wydepilowane ciało, fuj! A zdjęcie przedostatnie to dosłownie jak z jakiegoś magazynu gejowskiego (wyobrażam sobie tylko, bo nie czytuję, ale sądzę, iżby się nadało idealnie). Z resztą, ja nie lubię takich "idealnych"... Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:19 boski! i widać - dzięki tym pozom - że ma do siebie dystans Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 16:45 Niezły, te żyły mi się podobają jakby mniej się błyszczał, miał trochę włosów i twarz taką bardziej po przejściach, byłby absolutnym ideałem Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:14 Aż moje dziecko się zainteresowało Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:25 na tym zdjęciu bardziej mi się podoba a1.ec-images.myspacecdn.com/images01/117/e3ab77dee413f886c39145dcfafbafd5/l.jpg jest taki bardziej ..... ludzki Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:32 Buzia za śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 22:53 Do normalnego życia ładny, wiadomo. Ale nie mówimy o małżeństwie i gromadce dzieciurów. Odpowiedz Link Zgłoś