Dodaj do ulubionych

Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny poranek

26.02.12, 08:48

Ufff, jeszcze nie miałam okazji przeczytać tekstu tongue_out, więc nie kojarzę jak się pan nazywa, ale wróżę wielką karierę.
www.pudelek.pl/artykul/38427/nowa_gwiazda_meskiego_modelingu/
Obserwuj wątek
    • moofka Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 08:54
      moze byc
      ale refleksje mam taka smutna
      ze apetyczny facet musi wygladac jak rasowy facet - gdzie wasko, gdzie szeroko, gdzie zylasto
      po swojemu jak pan bog stworzyl
      kobieta zeby uchodzic za piekna musi byc absolutnie niefizjoligiczna
      dluga chuda i bezdupna
      kobieta tzw prawdziwa z krwi i kosci zawsze jest za gruba i za miekka dla obowiazujacych kanonow
      • gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 08:58
        Sądzisz,że go takiego bezwłosego stworzył pan bóg?wink
      • kali_pso Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:10
        > ze apetyczny facet musi wygladac jak rasowy facet - gdzie wasko, gdzie szeroko,
        > gdzie zylasto

Apetyczna kobieta też tak powinna wyglądaćwink kwestia proporcji tylko.
      • dorry Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:32
        > ale refleksje mam taka smutna (...itd)

Refleksja rzeczywiście smutna, bo z d... wzięta i całkowicie nieprawdziwa.
    • koza_w_rajtuzach Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 08:54
      jestem przerażona... wink))
    • aneta-skarpeta Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:02
      o ile facet boski to pozy mi nie pasują, jako nazbyt narcystyczne, moze bym powiedziala kobiece

ale zajrzalam do wujka gugle i on mi powiedział, że ten pan trenował akrobatykę i jest czestym gosciem gazet men to men etc
      www.jurgita.com/images_new/models/M/other/w478xh1000/stephane-haffner-195237-156945.jpg
      • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:20
        aneta-skarpeta napisała:

> o ile facet boski to pozy mi nie pasują, jako nazbyt narcystyczne, moze bym pow
        > iedziala kobiece

A mnie właśnie to się bardzo podoba, że pozy i miny są trochę przesadzone i że to facet jest tu obiektem seksualnym smile Super sprawa tongue_out
        • aneta-skarpeta Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:21
          dla mnie wiele z tych poz jest mało seksualnych poprzez przesadę, ale doceniam piekno ciała
    • kali_pso Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:07

Piękne ciało
      • andaba Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:08
        Jak dżdżownica, taki lśniący i łysy.
        • kali_pso Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:11

Nie przesadzaj. Popatrz na jego proporcje, na mięśnie zarysowane tam gdzie trzeba...piękne ciało stworzone by je rzeźbić , malowac, fotografować...ale wiadomo- ematkom to i Achilles w połaczeniu z Adonisem wydałby się "taki sobie"winkp
          • gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:13
            Ciało piękne,ale łyse.
            • aneta-skarpeta Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:22
              jakby miał troche wlosów na brzuchu i kudłate nogi to byłby idealnybig_grin
              • gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:22
                Można dorysowac hehehe
            • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:23
              Włosy są potrzebne do...? smile
              • gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:26
                Mojego widzimisie.
                • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:43
                  Dorysować Ci w paincie włochury? big_grin
                  • gryzelda71 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:47
                    Nie.zostaw go w całości sobiesmile
        • gocha0201 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 28.02.12, 13:29
          andaba napisała:

> Jak dżdżownica, taki lśniący i łysy.
          No z ust mi to wyjęłaś i do tego układ krwionośny na zewnątrz.
          Szybko go ubierzcie to wtedy będę się zachwycać. smile
    • sueellen Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:16
      Ja to chyba jakas wizualnie aseksualna jestem. Fajnie jak facet jest przystojny i ladnie zbudowany ale to moze miec znaczenie na zywo (polaczone z innymi atrybutami). Na zdjeciu jest calkowicie bezuzyteczne bez dotykania, sluchania i w ogole.
      • franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:34
        Ja mam podobnie. Fotka sie nie podniece. Zeby se pofantazjowac musi istniec choc cien szansy, ze te fantazje bede moc realizowac.
    • paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:32
      ciało ma ładnie wyrzeźbione ale dla mnie ten facet jest kompletnie aseksualny.
      pręży się jak pannice na wiocha.pl,nie ma włosów (a co-lubię owłosione jajka big_grin),jakiś taki gejowaty jest (żeby nie było nic do gejów nie mam).
      nie rusza mnie
      czy mam już kija w tyłku?
      • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:37
        czy mam już kija w tyłku?
        haha zapewnie nie big_grin

Przepraszam, ale te zdjęcia mnie poruszyły, a to się zdarza bardzo rzadko. smile
      • sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:11
        tak, masz.
        PS a zapach owłosionych jajek też lubisz?
        • paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:26
          sanrio napisała:

> tak, masz.
          > PS a zapach owłosionych jajek też lubisz?
          wielkie gie ci do tego tongue_out
          • sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 18:58
            no nie do końca, bo już mi niestety zdążyłaś obrzydzić dzień pisząc o włochatych jajkachtongue_out
            • paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:59
              sanrio napisała:

> no nie do końca, bo już mi niestety zdążyłaś obrzydzić dzień pisząc o włochatyc
              > h jajkachtongue_out

a to już jest twój problem tongue_out
        • graue_zone Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:31
          A to jest jakiś inny? Bo mnie się wydawało, że jeśli człowiek dba o higienę, myje się odpowiednio często i zmienia bieliznę to zapachu nie ma.
          • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:54
            Pochodź sobie z tydzień z 5cm włosami pod pachami to pogadamy smile
            • paartycja Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:02
              naomi19 napisała:

> Pochodź sobie z tydzień z 5cm włosami pod pachami to pogadamy smile
              wg ciebie każdy kto nie goli włosów łonowych śmierdzi?
              nie wiem czy wiesz ale tam też się należy myć tongue_out
              • graue_zone Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:08
                Myte minimum dwa razy dziennie nie śmierdzą. No chyba, że opierasz swoje doświadczenia na obcowaniu z brudasami, którzy myją się raz w tygodniu. To tak, przed następnym mycie jest smrodek. Czy uważasz, że nie wygolona do łysa kobieta śmierdzi?
              • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:18

nie wiem czy wiesz ale tam też się należy myć
                o żesz
                muszę to sobie zapisać, bo znów zapomnę!
            • franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:29
              A ty wiesz ile to jest 5 cm w ogole? Widzialas tyle?
              • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:18
                big_grin
          • sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:01
            nie wiem na szczęściesmile ale wydaje mnie się, że włosy same w sobie też jakiś zapach posiadają.
            • graue_zone Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 27.02.12, 13:24
              Nie posiadają. Czyste, umyte nie mają żadnego zapachu.
    • czarnaalineczka Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 09:47
      ladny chlopczyk
    • rosapulchra-0 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:12
      Magia fotoszopa.
      • franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:07
        Zaraz fotoszop. Piekne ciala wystepuja w naturze.
    • ciociacesia a fuu 26.02.12, 10:25
      co to za fecet bez kreski włosów od pępka do prącia
      • czarnaalineczka Re: a fuu 26.02.12, 10:30
        to nie facet
        to chlopiec
        • ola33333 Re: a fuu 26.02.12, 10:34
          facet dobrze zbudowany, ale pozy malo meskie i za malo owlosiony jak dla mnie..
        • ciociacesia no nie wiwem starawy troche 26.02.12, 10:36
          wiem co mówie bo mam skłonnosc do chłopców, ale błyszczace miesnie i wygolone jajka to nie dla mnie. ale zdaje sie ze wiekszosci jednak takie sie własnie podoba
      • iuscogens Re: a fuu 26.02.12, 14:51
        a no właśnie taki łysy jest, nie podoba mi się przez to zupełnie.
    • hellulah Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:30
      Oj tam, oj tam, niby powinnam wiedzieć, że fajny, ale jak już mówić o zabawkach, to ja typuję takich mniej karbowanych, no takich smuklejszych, żylastych, ale nie tak natarczywie mięśniastych, ewentualnie lekko nawet zaokrąglonych, ale nie w typie kulturysty. Toteż nie.

Czyli raczej

https://25.media.tumblr.com/tumblr_l6dlhrdBQq1qc4reyo1_500.jpg

albo

https://2.bp.blogspot.com/_nbYdNetvTOg/SmQ99fpS79I/AAAAAAAAKZs/m4D1KIQz_9Q/s800/SebastianLund-5.jpg

Mogą być nieco starsze osobniki, chodzi o typ.
      • ola33333 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:35
        ci powyzej to zdecydowanie za delikatni jak ma moj gust smile
        • hellulah Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:42
          No wieeeem, kwestia zapatrywań i zapotrzebowań smile

A taki pan? Za młodu był całkiem całkiem, a delikatnym bym go nie nazwała

boingboing.net/images/xeni/t16_summa_iggy_pop_b90c.jpg
      • sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:13
        straszne szczurytongue_out
      • to_ja_tola Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:56
        Ani ten,ani tamtensmile tacy jacyś....
      • katia.seitz Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:00
        O, ci są fajni smile Lubię takich chłopczykowatych.
        • hellulah Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 27.02.12, 10:22
          No widzisz pani smile - bo to się nazywa acquired taste smile

Tego też bym nie wyrzuciła na deszcz i wiatr i40.tinypic.com/4tq05l.jpg no jakoś tak żal by było...
      • iuscogens Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:57
        Ci to są jeszcze gorsi niż łysy tongue_out
      • nanuk24 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 28.02.12, 00:56
        Tak, oni sa zdecydowanie lekko zaokragleni.
    • ally Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:49
      Tyłek fajny, reszta straszna.
    • gazeta_mi_placi Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 10:54
      Nie podoba mi się. Podoba mi się minister Nowak.
      • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:56
        Oj Nowak jest najlepszy.
        • gazeta_mi_placi Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:32
          Och..

namonciaku.pl/3miasto/51,113052,11198344.html?i=8
          Podobno z ministrem to nie grzech big_grin
          • franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:41
            On jest chyba dosc niewysoki czy tylko mnie sie zdaje?
            • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 22:49

Mało ważne, ważne, że nie grzech.
    • inguszetia_2006 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:00
      Witam,
      Na mnie ten widok działa. Tyłeczek, nogi, plecy - boskie są. Nigdy nie miałam takiej maszyny w łóżku;-P Nie wygoniłabym, na pewno.
      Pzdr.
      Inguszetia
    • morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:01
      Ruch..abym
      big_grin
      • sanrio Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:14
        big_grin do upadłego!!!
      • inguszetia_2006 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:17
        morgen_stern napisała:
        Ruch..abym
        > big_grin
        Witam,
        No właśnie to chciałam napisać. Ale się wstydziłam;-P
        W każdym razie, jestem pierwsza w kolejce, jak będzie jakaś lista społeczna;-D Mój ci on.
        Pzdr.
        Inguszetia
        • morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:19
          Zdrowy okaz, ciekawa twarz, męskie ciało. Ciekawe jaki ma sprzęt... <rozmarza się>
        • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:57
          W każdym razie, jestem pierwsza w kolejce, jak będzie jakaś lista społeczna
          Nie sądzisz, że autorka wątku powinna mieć pierwszeństwo?
      • niutaki morgen:P 26.02.12, 14:34
        do pierwszej krwi...tongue_out
        • morgen_stern Re: morgen:P 26.02.12, 14:52
          Tam pierwszej... ostatniej tongue_out
    • sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:03
      Wydepilowani faceci nieodmiennie kojarzą mi się w Jürgenem Stroopem, a naziści niespecjalnie mnie kręcą.
      • morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:12
        Jezusie, polecam jakąś terapię, bo takie skojarzenia nie są zdrowe smile
        • sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:23
          Nie, to jest po prostu książka, która zrobiła na mnie największe wrażenie. Nie wiem dlaczego (no dobra, wiem, bo to po prostu mistrzowska książka), bo literatury wojennej nie znoszę i oprócz lektur obowiązkowych w szkole nie czytuję. Dawno jej nie odświeżałam, więc coraz mniej mi się kojarzy. Ale Stroop, który opowiada, jak to depiluje klatę, żeby być jak prawdziwy nordyk, który ma owłosienie tylko pod pachami, w okolicy genitaliów i na głowie, jest po prostu nie do zapomnienia.
          • morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:36
            Też lubię tę książkę, ale chyba za bardzo się tym Stroopem przejęłaś smile
            Zresztą ten facet jest wygolony wszędzie, więc taki z niego nordyk jak z mysiej psity wór na mąkę smile
            • sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:50
              > Też lubię tę książkę, ale chyba za bardzo się tym Stroopem przejęłaś smile
              No wiesz, naiwna osiemnastolatka z miasta, gdzie Hitler i Stalin zrobili, co swoje...
              > Zresztą ten facet jest wygolony wszędzie, więc taki z niego nordyk jak z mysiej
              > psity wór na mąkę smile
              No, co Ty, übernordyk!
              • morgen_stern Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:59
                Ale to było 70 lat temu, na Jowisza! smile
                • sanciasancia Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:15
                  Morgen, mnie się wszystko kojarzy ze Stroopem, a nie II-gą wojną. On miał wbrew pozorom życie przed 1939 r.
                  A poza tym Warszawa jest dla mnie miastem zombie -
    • lilly_about Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 11:13
      Uuuu niezły kąsek!
    • to_ja_tola Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 12:01
      Nie przemawia do mnie facet liżący sobie bicepsa i trzymający drugą rękę w portkachuncertain

No i....sam facet przystojny inaczej.wink
    • katia.seitz Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:03
      Oj, nie. Zbyt umięśniony - przerażają mnie te uda wink I zbyt wąski w talii tongue_out
    • a.va Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:40
      Jeśli mogę trochę pomarudzić, to wolałabym, by był owłosiony i ciut mniej wyrzeźbiony (za duży kaloryfer). I wtedy byłby idealny smile
    • franczii Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 13:58
      Widzialam juz te fotki pare dni temu i pierwsza moja mysl byla, ze gosc podobny do mojego nauczyciela plywania. Jedyna roznica to ze moj jest otatuowany i nie taki wygolony. Chcecie sie zapisac na kurs?big_grin
      • niutaki Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 14:27
        mmmmm mniamtongue_out
    • eilian Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:07
      Gejom może się podobać. Tzn. facet ok, ale te pozy, to gładkie wydepilowane ciało, fuj! A zdjęcie przedostatnie to dosłownie jak z jakiegoś magazynu gejowskiego (wyobrażam sobie tylko, bo nie czytuję, ale sądzę, iżby się nadało idealnie).
      Z resztą, ja nie lubię takich "idealnych"...
    • na_pustyni Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 15:19
      boski! i widać - dzięki tym pozom - że ma do siebie dystans
    • peggy_su Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 16:45
      Niezły, te żyły mi się podobają smile
      jakby mniej się błyszczał, miał trochę włosów i twarz taką bardziej po przejściach, byłby absolutnym ideałem wink
      • czar_bajry Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:14
        Aż moje dziecko się zainteresowałobig_grin
    • mamand Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:25
      na tym zdjęciu bardziej mi się podoba

a1.ec-images.myspacecdn.com/images01/117/e3ab77dee413f886c39145dcfafbafd5/l.jpg
      jest taki bardziej ..... ludzki wink
      • antyideal Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 19:32
        Buzia za śliczna crying
        • naomi19 Re: Dla niegrzecznych dziewczynek w niedzielny po 26.02.12, 22:53
          Do normalnego życia ładny, wiadomo. Ale nie mówimy o małżeństwie i gromadce dzieciurów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka