Dodaj do ulubionych

Do tych, co kumają "Klan"

26.02.12, 22:42
Ha, z okazji śmierci Ryśka obejrzałam, po wielu latach, kilka odcinkówbig_grin
Proszę o uświadomienie:
- z kim jest Jacek i gdzie jest Beata??
- skąd się wzięła Herbuś??
- co to za wysyp "kuzynów" (u Trojanowskiej, u Lubiczów)
- i kiedy na miłość boską zmienili czołówkę??;P
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:44
      też po kilku latach mnie to przerosło big_grin
      a x lat temu uwielbiałam Klan smile
      • tezee Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:48
        Ryska widziałam na pudelku robiac codzienny przegląd portali , według mnie nie da się tego oglądać tak samo jak mody na sukces , nie jestem w stanie. Coraz gorzej patrzy sie też na M jak miłość ,nie jest to produkcja wybitna ale jeszcze jakis czas temu można było włączyć do prasowania i wciągało wątki były do przełknięcia , teraz prawdziwa chała .
        Jedyne co jeszcze oglądam z tego typu seryjnych tasiemców paździerzy to jest Na wspólnej.
        • anias29 tezee 26.02.12, 22:51
          Klan obejrzałam na vod, rzeczywiście masakra
          na wspólnej nigdy nie oglądałam
          • mamaemmy Re: tezee 26.02.12, 22:56
            anias29 napisała:

> na wspólnej nigdy nie oglądałam

jesoo TYLE straconych lat big_grin
            • anias29 mamaemmy 26.02.12, 22:59
              > jesoo TYLE straconych lat big_grin

kwiikbig_grin
              • dorry Re: mamaemmy 26.02.12, 23:11
                Posikałam się ze smiechu! Przestańcie.
            • tezee Re: tezee 26.02.12, 23:02
              Ten serial Na wspólnej to był kiedyś gniot na zagranicznej licencji mało ciekawy ale przez lata bardzo fajnie się rozwinął , coraz lepiej go pisali , ewoluował ,w pozostałych serialach jest tendencja odwrotna po latach nie da się patrzeć. Kiedyś M jak milosc oglądali wszyscy , dziś nawet najbardziej wytrwali zaczynają mieć dość fabuły.
              • sueellen Re: tezee 26.02.12, 23:24
                Ja m jak milosc nie ogladalam dlugo, dlugo, odkad wyjechalam z PL (wczesniej bylam wierna) az ktoregos roku pojawil sie watek z krowa i znow zaczelam ogladac w internecie, ale jak sprawa krowy sie wyjasnila, znow odpuscilam (az do wypadku Hanki)
        • mamaemmy Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:51
          tezee napisał:

> Jedyne co jeszcze oglądam z tego typu seryjnych tasiemców paździerzy to jest Na
          > wspólnej.

Ano to tak jak ja smile
        • deodyma Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:01
          ze mna podobnie.
          Klan przestalam ogladac juz dawno temu, nie dalo sie.
          nie ogladalam nawet smierci Ryskasmile

> Jedyne co jeszcze oglądam z tego typu seryjnych tasiemców paździerzy to jest Na
          > wspólnej

ja tez.
          jedyny serial, jaki ogladam.
          • mamaemmy Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:07
            deodyma napisała:

> nie ogladalam nawet smierci Ryskasmile

ja też nie ;/ A Piotra Cyrwusa widze li i jedynie w niedziele wieczorem w ławce obok u Dominikanów tongue_out
            za to ogladałam śmierc Hanki-mimo,że MJM nie oglądam big_grin
            • deodyma Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:10
              nic nie mam do Cyrwusa, ale ile razy przez przypadek zobaczylam w tv Klan i jego, noz mi sie w kieszeni otwieral.
              kiedys lubilam ten serial, dzis patrzec na niego nie moge.
              • czar_bajry Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 00:29
                Ale Ryśka już nie ma, życie swe młode poświęcił....
    • sadosia75 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:45
      Jacek to mąż Beaty ojciec Małgosi.
      Beata po prostu nie wróciła do domu. Szukali jej itp. a ona sobie zadzwoniła i powiedziała, ze nie wraca.
      Herbuś uczy tańczyć Bożenkę .
      Nie wiem co za kuzyni. jeden z nich to kurzyfarmer jest. i odnalazł się po wydaniu ksiązki o lubiczach.
      czołowkę chyba w zeszłym roku. o ile pamiętam.
      • naomi19 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:48
        Beatka porzuciła męża i dwójkę dzieci, bo...?
        • sadosia75 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:50
          gdyż, ponieważ smile
          Serio smile
          • naomi19 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:55
            zostało to wyjaśnione?
            • sadosia75 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:57
              No właśnie tak to wyjasnili " gdyż ponieważ. "
              czyli ogólnie to nie wiadomo nic a jeśli ktoś by zadawał niewygodne pytania to odpowiada się gdyż wink
              A tak poważnie to Beata zadzwoniła do Itaki o ile dobrze pamiętam i powiedziałą, że żyje i nie wraca i żeby jej nie szukali. i to wszystko. nie wiadomo o co poszło. i dlaczego uciekła.
      • anias29 Sadosiu 26.02.12, 22:48
        > Jacek to mąż Beaty ojciec Małgosi.

ja pytałam Z KIM jest Jacekwink bo KIM jest to ja wiemsmile

z resztę info piękne dziękismile

• sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 22:50
          A widzisz błysknąc kciałam big_grin
          A więc
          Jacek jest z agatą,która jest córką Gabrieli a ta z kolei pracuje razem z Moniką w restauracji.
          dziwne, że nie zastanawiasz się kim jest kołek obok rudej big_grin a ten to dopiero jest ciekawą postacią big_grin
          • anias29 Re: Sadosiu 26.02.12, 22:54
            > A widzisz błysknąc kciałam big_grin

hihi

> Jacek jest z agatą,która jest córką Gabrieli

aaa, skumała ja!

> dziwne, że nie zastanawiasz się kim jest kołek obok rudej big_grin

no właśnie, kim jest??
            • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 22:57
              Jakiej rudej?????????

Aaa Lubiczówny?
            • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:00
              A to jest Norbert. Poznali się na studiach,które lubiczówna ofkors skończyła z wybitnym wynikiem
              Norbi ma schzofrenię tak jak jego matka. jego choroba objawia się tym, że kazał zbierać olce paragony ze sklepów... a u jego matki tym, że tańczyła w swoim domu.
              swego czasu jak tylko wprowadzili się do rysiowego mieszkania ( tak naprawdę to mieszkanie jest po matce Maćka ) i żyli za to co dadzą lubicze to biedny Norbi musiał sprostać zadaniu i musiał podołać w łożu. więc pokazali olkę i kołka.
              on spocony i dyszący a ona w barchanowej koszuli zdyszana na skrzypiącym łóżku. po tym widoku pól polski straciło jakiekolwiek zainteresowanie sexem i przyrost naturalny spadł!
              • anias29 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:03
                o matko, teraz mnie tymi barchanami zaciekawiłaś!!big_grin
              • lykaena Re: Sadosiu 26.02.12, 23:23
                Sadosia kocham Ciębig_grin
                Daj linka do tego seksu w barchanach, proszę.
                Ja klaunu nie oglądam tzn. tak sporadycznie raz ma 2 mce.
                Ale czytuje forum seriale i tam polewam wink
                • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:31
                  A kij nie pamiętam kiedy to było ! ale na serialach poszukam na pewno gdzieś ten link jest! jak znajdę to wstawię! ale żeby później nei było na mnie, że wam libido spadło do -10!
              • toxicity1 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:36
                sadosia75 napisała:

> A to jest Norbert. Poznali się na studiach,które lubiczówna ofkors skończyła z
                > wybitnym wynikiem
                > Norbi ma schzofrenię tak jak jego matka. jego choroba objawia się tym, że kazał
                > zbierać olce paragony ze sklepów... a u jego matki tym, że tańczyła w swoim do
                > mu.

No, nie do konca tak jest. Niedawno trafił do psychiatryka, bo rozmawiał prowadził głośną rozmowę z matką, a właściwie sam ze sobą.

> swego czasu jak tylko wprowadzili się do rysiowego mieszkania ( tak naprawdę to
                > mieszkanie jest po matce Maćka )

To nie jest mieszkanie po matce Maćka. Tamto mieszkanie sprzedali, żeby móc kupić większe.
                Mieszkanie o którym piszesz wynajmowała Czesia. Kiedy miała się wyprowadzać, kupili je Ryśki. Mieli akurat przypływ gotówki - Grazynka sprzedała hektary.

i żyli za to co dadzą lubicze to biedny Norbi
                > musiał sprostać zadaniu i musiał podołać w łożu. więc pokazali olkę i kołka.
                > on spocony i dyszący a ona w barchanowej koszuli zdyszana na skrzypiącym łóżku.
                > po tym widoku pól polski straciło jakiekolwiek zainteresowanie sexem i przyros
                > t naturalny spadł!
                • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:40
                  Faktycznie! z tym mieszkaniem to masz rację! coś mi wbiło w głowę, że to Maćkowe.
                  o tej rozmowie z mamą Kołka to nie wiedziałam. to pewnie w tych przegapionych odcinkach było.
                  • toxicity1 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:46
                    sadosia75 napisała:

> Faktycznie! z tym mieszkaniem to masz rację! coś mi wbiło w głowę, że to Maćkow
                    > e.
                    > o tej rozmowie z mamą Kołka to nie wiedziałam. to pewnie w tych przegapionych
                    > odcinkach było.

smile
                    Olka wchodzi do mieszkania - słyszy głos Norberta - mówi coś nt obrony pracy dyplomowej, tłumaczy się, używa słowa "mamo" ... nagle dzwoni jego komórka - Olka spogląda kto dzwoni... matka.
                    Podobno stres zwiazany z obroną...
                    Z tym mieszkaniem to stara sprawa, trochę ludzi już się przez nie przewinęło, więc można się pogubić.wink
                    • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:49
                      O widzisz! A ja nie wiedziałam, że to tak wyszło. myślałam, że tylko o te paragony chodzi. i aż zatrzęsłam się nad biednym kołkiem, że go do szpitala wsadzili.
                      • czar_bajry Re: Sadosiu 27.02.12, 00:36
                        Głupoty gadacie, Olka i Norbi nie poznali się na uczelni tylko pod szkołą Pawełka, Norbi przyjechał na starym motorze z koszem, wiem co piszę bo świadkiem tego epokowego wydarzenia byłam a z Norbim fajki pod płotem szkoły paliłambig_grin
                        No i razem z moim młodym ( tym samym który był najpierw dzieckiem Bogny a następnie Wiesi i Darka) statystowałam w tym odcinkubig_grin
                        Kurcze ciekawe co na to mój mąż powie? Bognę i Wiesie pewnie jakoś zniesie ale Darka??????????
                        • jowita771 Re: Sadosiu 27.02.12, 11:34
                          A Twój mąż nie wie, że wypożyczasz jego dziecko?
                          • czar_bajry Re: Sadosiu 27.02.12, 23:20
                            Ja tam nigdzie nie wypożyczam jego dzieckatongue_out
                            Ale wie, że jego syn grywa czasamismile
                  • czar_bajry Re: Sadosiu 27.02.12, 00:17
                    Dobrze gadasz, mieszkanie było Maćkowie tylko Ryśki je sprzedalitongue_out
                • sueellen Re: Sadosiu 26.02.12, 23:48
                  hahahhahaha!!!!!!!!!

A ja myslalam, ze z Norbim to taka senscja bo chodzi o tego Norbiego od Kobiety sa gorace! nawet mi to ladnie gralo i pasowala. Ola z mala chinka w tle i norbi ze swoim przebojem. A tu schizofrenia...

A, BTW co u Czesi?
                  • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:51
                    Cześka to kobieta byznesu!
                    Żyją w domu Anulki ( Czarzycy syn grał Anulkę big_grin ) która jest nieślubnym dzieckiem Dareczka. Czesia otworzyła domowe przedszkole czy jak to ona tam nazywa. Zatrudniła Kaję ( koleżankę? ) któa mieszkała w tej samej wioski, z której pochodzi Czesława i Daruś już leci na Kaję. Czyli gdyby nei szerokie futryny w domu to by Cześka z rogami się nie mieściła w drzwiach.
                    • toxicity1 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:57
                      sadosia75 napisała:

> Cześka to kobieta byznesu!
                      > Żyją w domu Anulki ( Czarzycy syn grał Anulkę big_grin ) która jest nieślubnym dzieck
                      > iem Dareczka. Czesia otworzyła domowe przedszkole czy jak to ona tam nazywa. Za
                      > trudniła Kaję ( koleżankę? ) któa mieszkała w tej samej wioski, z której pochod
                      > zi Czesława i Daruś już leci na Kaję. Czyli gdyby nei szerokie futryny w domu t
                      > o by Cześka z rogami się nie mieściła w drzwiach.

Oj Sadosiu, Sadosiu.
                      Widzę, ze piszesz alternatywny scenariusz.big_grin
                      • sadosia75 Re: Sadosiu 27.02.12, 00:04
                        A co się nie zgadza? Żyją w domu Anulki, ona ma przedszkole i Kaja łypie na Darka a on na nią.
                        Znowu coś pokićkałam? A oni sami się już nie orientują kto z kim i dlaczego! big_grin
                        • dziennik-niecodziennik Re: Sadosiu 27.02.12, 09:37
                          pokickalo o tyle ze kolezanka byla Jagoda, ktora zwinela sie znienacka z narzeczonym za granice, zostawiajac Czeske na lodzie. efektem bylo poszukiwanie przez Darka na uczelni studentek, efektem czego z kolei bylo znalezienie Kai.
                    • sueellen Re: Sadosiu 27.02.12, 00:09
                      Mam rozumiec, ze Darek zdradza Czesie, ale Czesia to toleruje. Ale dlaczego mieszkaja w mieszkaniu corki Darka ktora w dodatku jest chlopcem? I skad ona ma to mieszkanie? Od czajbajry tongue_out? Kto wychowuje Anulke i ile to dziecko ma lat?

Ten serial jest nieprzyzwoity...
                      • sadosia75 Re: Sadosiu 27.02.12, 00:12
                        Jeśli Czarzyca oddała mieszkanie dla Cześki a nie dla mnie to ja z nią zrywam!!
                        Jak ją zobaczysz to jej to powiedz bo ja mam zamiar obejrzeć dumę i uprzedzenie. tak mnie na romantyki się zebrało po całej tej klanowej aferze smile
                        • czar_bajry Re: Sadosiu 27.02.12, 00:21
                          Zdurniałaś babo jedna, jakie mieszkanie to dom jest normalnie ale z racji tego że mój syn jest chłopcem a nie dziewczynką to chata przeszła mi koło nosasad
                      • czar_bajry Re: Sadosiu 27.02.12, 00:20
                        Mam rozumiec, ze Darek zdradza Czesie, ale Czesia to toleruje. Ale dlaczego mie
                        > szkaja w mieszkaniu corki Darka ktora w dodatku jest chlopcem? I skad ona ma to
                        > mieszkanie? Od czajbajry tongue_out? Kto wychowuje Anulke i ile to dziecko ma lat?
                        >
                        > Ten serial jest nieprzyzwoity...

No teraz to już nie dość, że się zasmarkałam to jeszcze fotel zmoczyłambig_grin
                        • sueellen Re: Sadosiu 27.02.12, 00:36
                          Dobra, dobra, teraz to Cie na dlugo zapamietam. Bzykalas sie z Darkiem z Klanu!
                          • czar_bajry Re: Sadosiu 27.02.12, 00:37
                            Ty weź jeszcze mój mąż to przeczytabig_grin
          • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 22:55
            Kurcze innym radzę aby ze zrozumieniem czytali a samo co....????
            Tak jak Sadosia błysnąć chciałambig_grin
            Ale już się rehabilituję i przebijam Sadośkę, Agata była wcześniej z synem Moniki tylko zapomniałam jak mu byłotongue_out
            • anias29 Re: Sadosiu 26.02.12, 22:57
              > Ale już się rehabilituję i przebijam Sadośkę, Agata była wcześniej z synem Mo
              > niki tylko zapomniałam jak mu byłotongue_out

aaa, to dlatego wydała mi się ona (Agata) znajoma hehe
              a synowi było... hmmm.... nie pamiętambig_grin
            • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 22:57
              Przebijam Czart!
              to był Daniel chory na Aids big_grin teraz mieszka w Jukeju ma żone oraz dziecię big_grin
              • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 23:00
                Phi .... Agata była wcześniej z jakimś Niemcem i był to chyba brat Jerzegotongue_out
                • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:02
                  Never! serio? nie pamiętam tego... to chyba była z tym Niemcem jak moja Julka miała bezsenności big_grin i Klanu nie oglądałam bo odsypiałam .
                  • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 23:09
                    Wątek z Niemcem był, tylko nie jestem pewna powiązań z Jerzymbig_grin
                    • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:10
                      Wiesz co od tygodnia wkuwam na pamięć kilka ważnych pism ale nie mogę ich zapamiętać. ale klan to kurdę pamiętam idealnie... że też człowiek ma taką śmieciową pamięc.
                      • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 23:15
                        A co najlepsze ja nawet regularnie Klanu nie oglądambig_grin
                      • dziennik-niecodziennik Re: Sadosiu 26.02.12, 23:17
                        no co wy.
                        z Oskarem, Niemcem - bratem Jerzego - to była Kinga, była kobieta Michała. a Agata kręciła z takim chłopaczkiem, synem jakiegos kontrahenta swojego ojczyma o ile pamietam, ale nic tam nei wyszło takiego.
                        niemozliwe żeby Agata była z Oskarem.
                        • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 23:18
                          Przecież się nie upieram, pamiętam tylko wątek niemieckibig_grin
                          • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:21
                            Ty się za dużo tv naoglądałaś... wątek Niemiecki? co jeszcze? mgła była sztuczna a brzozy w ogóle nie było?
                            Czarzyca! Ty przestań z tymi Niemcami wink
                            • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 23:25
                              Ale serio, ona chciała Niemca a potem już nie bo Jacek się nawinął....a myślisz, że dlaczego Beata zniknęła? Podobno jakieś interesy na wschodzie robiłatongue_out
                              • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:27
                                To był syn tego brata Jerzego! Masz rację! on ją chciał a ona jego nie chciała albo to ojciec nie chciał żeby syn chciał agatę!
                                Masz rację no! przypominam sobie!
                                • czar_bajry Re: Sadosiu 26.02.12, 23:34
                                  No i jeszcze zapomniałam napisać iż mąż Czesi ma nieślubne dziecko a to dziecko w dzieciństwie grał mój synbig_grin
                                  No i córka moja też zagrała w kilkunastu odcinkachbig_grin
                                  • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:36
                                    Twój syn jest Anulką??????????
                                    O matulu!
                                    • czar_bajry Re: Sadosiu 27.02.12, 00:26
                                      Był przez ok 1,5 rokubig_grin
                                      A wcześniej był dzieckiem no tej rehabilitantki co najpierw sypiała z Michałem a potem za Leszka , brata Kryśki wyszła ale jej dziecko to pierwsze ( też dziewczynka) grał tylko w jednym odcinku , wtedy jak spotkała w galerii handlowej, odnalezionego Michała, ha patrzcie co te dzieci Chojnickich tak znikają, najpierw syn a teraz córka!
                                      O Bogna jejbig_grin
                            • sueellen Re: Sadosiu 27.02.12, 00:40
                              Brzoza i mgla jest z watku rosyjskiego! watek niemiecki chowa sie na slasku!
              • sueellen Re: Sadosiu 26.02.12, 23:40
                Jak daniel ma zone i dziecie jak ma aids? Wyleczyli go?
                • sadosia75 Re: Sadosiu 26.02.12, 23:40
                  No jak wyleczyli? udało się im farciarzom spłodzić zdrowe dziecko ! smile
      • mamaemmy Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:50
        Ania pytała z kim jest Jacek,bo to,kim jest bylo na samym poczatku,czyli jakieś 15 (??) lat temu smile
        • czar_bajry Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:58
          Aj tam, aj tam, już to wiemy ale Ty nie wiesz, że to wina małego Zbig_grin
      • czar_bajry Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 22:50
        Czołówkę to chyba ze dwa lata temu zmienili.
        A Jacek to od samego początku jest, tak więc nie bardzo wiem skąd to zdziwienietongue_out
        Serio Beata zadzwoniła????
        • anias29 czar 26.02.12, 22:52
          > A Jacek to od samego początku jest, tak więc nie bardzo wiem skąd to zdziwienie
          > tongue_out

pytałam Z KIM jest Jacek, do cholery;P
          • sadosia75 Anias! 26.02.12, 22:54
            Ty pisz większe Z to nie będzie problemów! bo u Ciebie jakieś takie małe, nieśmiałe i w ogóle. ledwo zauważalne! się jeszcze kompleksów to Z nabawi... big_grin
            • anias29 Re: Anias! 26.02.12, 22:55
              ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz

hiiiibig_grin
              • sadosia75 Re: Anias! 26.02.12, 23:01
                a co to ostanie Z jakieś takie pokrzywdzone? czy Ty chcesz je wpędzić w głębokie choroby ?
                Podszkol się do kolejnego wątku! wink
          • czar_bajry Re: czar 26.02.12, 22:56
            Oj przecież już wiem i zrehabilitowałam się pod Sadosiabig_grin
            • anias29 Re: czar 26.02.12, 22:58
              > Oj przecież już wiem i zrehabilitowałam się pod Sadosiabig_grin

oj tam, oj tam, się rozminęłyśmy;p
        • sueellen Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:00
          Beata uciekla? Moze do rafalskiego? Moglaby byc Rafalskim. A Malgosia to tez corka Beaty czy tylko Jacka?
          I jeszcze chcialam zapytac co u Michla, Kingi i chlopcow?
          Bylabym wdzieczna za streszczenie jak sie potoczylu losy Agnieszki i Oli? ostatnie 5 lat w telegraficznym skrocie bym prosila...
          Ciocia bozeszty moj (nie pamietam imienia) zyje jeszcze i ta babka "moj swietejpamieci maz" dalej sprzata u doktorstwa?

No i na koniec, jak sie maja moi ulubiency - absolutnie i w rzeczy samej?
          • czar_bajry Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:07
            No więc tak Aga sypiała z dawną miłością swojej matki czyli Wujkowiczem a na dokładkę to chyba ślub z nim miała a potem urodziła dziecko takiemu jednemu który Kindze dawał narkotyki i zmuszał do prostytucjitongue_out A jeden z jej narzeczonych zginął w wypadku.... Kinga była związana z bratem Jerzego- Oskarem i nie jestem pewna czy czasem Agata z nim nie sypiała.
            Michał się ożenił a żona zdradziła go z Rutką ( to ten przez którego Jerzy miał kiedyś kłopoty) i zaszła w ciążę pozamałżeńską. Michał kocha żonę i chyba jej wybaczy, w końcu on też ma dzieci z innąbig_grin
            Bożenka kocha się w kuzynie ale ona jest adoptowana to chyba możetongue_out
            Ryśka zabili, a Grażynkę podrywa pewien profesor.
            • sadosia75 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:09
              Uuuu a Rysiek i jego akcja w burdelu??!!
              Przeca on człowieka zabił!
              • czar_bajry Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:14
                A tak, koleżankę Bożenki porwali do burdelu i Rysiek ją uratował zabijając ochroniarza.
                Wątek Agi jest mi bliski bo mój małżonek też chce do Australii a ja w krajubig_grin - samo życietongue_out
            • sueellen Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:38
              W ktorym kuzynie kocha sie Bozenka? W Jasku Beaty? A, Monika tez miala syna, Daniela. On chyba mial HIV? Co z nim?
              • czar_bajry Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 00:27
                Ona kocha się w Miłoszu to taki nowy kuzyn
          • sadosia75 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:08
            No nie do rafalskiego. ot zawinęła się i tyle ją widzieli. u rafalskiego jasiek teraz mieszka,któremu trzeba przeszczepić nerkę. a w szpitalu poznał dziewuchę ( jasiek nie nerka smile ) i do dziś pamiętam poruszenie na forumie jak wyznałam wam, że jasiek ma już wąsik.... ech ten wątek... big_grin

Małgosia to córka i betki i trupiej głowki. jacka się znaczy.

Michał się ożenił z jak jej tam by nie było bo nie pamiętam. ona mu rogi doprawiła i zaszła w ciąże bo z nim nie mogła bo jej pochwa nie tolerowała jego plemników... i teraz ona jest u swoich rodziców a on poszedł jej powiedzieć, żeby byli jednak razem ale ona nie może bo kocha tamtego. a tamten ma ją tradycyjnie w de... Kinga mieszkałą u chojnickich. ale czy dalej tam mieszka to nie wiem. bo gdzieś kilka odcinków przegapiłam.

u olki to norbi ( kilka wątków wyżej ) aga hmm... no tu tradycyjnie sukces z porażką i seksem w tle big_grin
            ta jej córka poznała wreszcie ojca swojego. ( bo ona ma córkę ty wiesz o tym prawda? big_grin ) ojciec był podejrzewany o pedofilię i coś jeszcze. siedzi za kratami. aga w między czasie chciała otworzyć kawiarnię czy coś ale jej nie wyszło. za to poznała pana prawnika,który teraz wyjechał do australii a ona została w kraju.

Stenia dalej sprząta.

absolutnie przeszła lekkie załamanie jak przybrany syn bzykał się z siostrą jerzego kamilą. ale w rzeczy samej jak zwykle stoicki spokój bo używali prezerwatyw.
            • sueellen Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:21
              Rany kochany, ale sie pozmienialo! Nie, nie wiedzialam, ze Aga ma corke.
              Swoja droga to ciekawe ze najszarsze serialowe myszy (Aga w Klanie, Marta w MjM) sa najwiekszymi lamaczkami meskich serc i naja najwiecej perypetii milosno-seksowych.
              Skad u absolutnie przybrany syn? A co z Iwonka?
              rozumiem, ze Michal i Kinga to zakonczony rodzial? A Kinga u ekstesciow mieszkala?
              O Norbim sobie doczytam,

Acha, a doktostwo dalej maja cala chalupe z IKEI czy sie przedizajnowali? tongue_out
              • sadosia75 Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:25
                Syn przybrany jest u w rzeczy samej. nie wiem czy absolutnie też go przybrała sobie. a ten syn to przypadek bo w rzeczy samej kiedyś stał się ofiarą kradzieży biednego chłopca ( błażej ów syn big_grin ) który chciał wyżywić swoich braci bo coś tam nie halo z ich rodzicami. no i błażeja przysposobili sobie, nawet pojawili się ci jego bracia później ale wcięło ich tak szybko jak szybko się pojawili.
                Tak prowadzą ich wątek, że rozdział nie jest zakończony. chyba jednak będą ich swatać na nowo. I tak mieszkała u jego rodziców ( bo to nie teściowie bo małżeństwem nie byli a ona do jego rodziców mówi per państwo )
                gdzieś tam im Rysio robił remonty ale czy obstawili się znowu w Ikeę to nie wiem. a Ty wiesz, że Koniaczki mają syna? Krysia zaciązyła szczaśliwie smile
                • sueellen Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 00:02
                  Niemozliwe! Od kiedy maja syna?

Syn przybrany jest u w rzeczy samej. nie wiem czy absolutnie też go przybrała s
                  > obie.

Czy mam rozumiec ze absolutnie i w rzeczy samej nie sa juz razem??
              • dziennik-niecodziennik Re: Do tych, co kumają "Klan" 26.02.12, 23:28
                Iwonka jak była zagramanica tak jest nadal. w serialu pojawia sie tylko we wspominkach.
                Michał i Kinga to rozdział - hmmm - przerwany smile po zdradzie żony Michał wiecej czasu spedza z Kingą i chłopcami i wygląda jakby tam sie cos miało zadziac na nowo...
                Kinga mieszka u tesciów, bo po rozstaniu z bratem Jerzego nie za bardzo miala gdzie mieszkac i oni zaproponowali żeby sie przeprowadzila. ostatecznie to ich wnuki.
                doktorostwo sie przedizajnowali ale nie wiem czy nie znow na Ikeę, az tak sie nei znam.
          • mamaemmy Anias! 26.02.12, 23:10
            kochana,nie pamietam,żebys miała taki własny swój watek na emamie-i w dodatku taaaki dlugi smile smile
            p.s do jutra będzie ze 100 postów.
            • czar_bajry Re: Anias! 26.02.12, 23:17
              A jak się zapytasz która Klan ogląda to wszystkie się wyprąbig_grin
              • sadosia75 Re: Anias! 26.02.12, 23:19
                Ja się zawsze przyznaję! że ogląda, że jestem wielką fanką, że kiedyś to specjalnie wybrałam jedną z sieci komórkowych, żeby w trakcie Klanu do Mamy dzwonić i razem wspólnie oglądać i przeżywać lajf big_grin
                Uwielbiam Klan i to ich idealne życie big_grin Koniaczki są genialne, ich córki sex bomby. wszyscy ze wszystkimi się tam bzykają albo mają zamiar bzykac! no mały kraj lubiczów end co w warszawie big_grin
            • anias29 mamaemmy 26.02.12, 23:20
              > kochana,nie pamietam,żebys miała taki własny swój watek na emamie-i w do
              > datku taaaki dlugi smile smile

w rzeczy samej, nie miałam, absolutnie big_grin

> p.s do jutra będzie ze 100 postów.

haha, za to przypomniało mi się, jak jakieś 8-9 lat temu obejrzawszy w TV powtórkę "W labiryncie", skrobnęłam posta na gazecie (byłam pod wrażeniem, jak serial "sprzaśniał" po latach), chyba jeszcze jako gosc, bo loginu nie posiadałam, i poszłam spać, a potem się okazało, że wacik miał kilkaset postówwink
    • nanuk24 jeju! jeju! 26.02.12, 23:25
      A ja ostatni raz ogladalam w 2000roku. Czy moglby mi ktos strescic?wink
      • czar_bajry Re: jeju! jeju! 26.02.12, 23:31
        Phi, poczytaj to co powyżej napisano i będziesz miała streszczenie, dodaj do tego jeszcze raka Krysi i narodziny Pawełka. Pani Stenia nadal herbatkę parzy ....
      • sueellen Re: jeju! jeju! 26.02.12, 23:34
        sadosia mi juz wszystko powiedziala.
        1. Ola jest z Norbim
        2. Aga ma dziecko ktorego ojciec jest pedofilem
        3. Beata i Jacek maja corke Malgosie, Beata zostawila meza i dzieci i zwiala z serialu
        4. Jas ma chore nerki i mieszka u Rafalskiego, czyli ojca
        5. Doktorstwo jest razem i dalej sprzata u nich stenia
        6. ciocia stasia zyje
        7. michal i jego losy sa dla mnie niejasne ale nie jest Kinga (ta z ktora ma blizniaki) choc Kinga mieszka u jego rodzicow. Michal ozenil sie z jaks inna ktora go zdradza bo ma uczulenie na jego plemniki ale jemu to nie przeszkadza.
        8. Jerzy ma siostre Kamile
        9. Ktos bzyknal czyjegos kuzyna ale przyszywanego czyli sie nie liczy
        10. Absolutnie ma mala depresje z powodu punktu 9, w rzeczy samej ma sie dobrze
        11. Rysiek napadl na burdel i nie zyje.
        12. Grazynka randkuje z jakims profesorem
        13. Bozenka jest irytujaca
        14. Macius podobno sie zakochal i chce sie zenic
        • sadosia75 Re: jeju! jeju! 26.02.12, 23:35
          Raz Ci wybaczyłam jak napisałaś, że Twój m chce żeby go wypchano i ustawiono w drzwiach na powitanie gości ale tym razem to koleżanko przesadziłaś! takiego śmiechu to ja dawno nie miałam! aż czkawki dostałam! następny raz w przyszłym kwartale proszę zaserwować!
          • czar_bajry Re: jeju! jeju! 26.02.12, 23:39
            O przepraszam to co napisałaś w punktach jest tworem moim i sadosi a Ty wymieniłaś tylko koleżankę S, czuję się zlekceważona....
            • sadosia75 Re: jeju! jeju! 26.02.12, 23:41
              O tak tak ja potwierdzam! takich bzdur ja sama naprodukować nie mogłam! tym zawsze towarzyszy mi albo Czar albo angazetka!
            • sueellen Re: jeju! jeju! 26.02.12, 23:44
              O przepraszam, zlalyscie sie mi w jedno smile
        • nanuk24 Re: jeju! jeju! 27.02.12, 01:03
          sueellen napisała:

> 1. Ola jest z Norbim

Ole pamietam, ale nie wiem, kto to Norbi. Byl on w serialu 11 lat temu?

> 2. Aga ma dziecko ktorego ojciec jest pedofilem

Cos podobnego! Ostatni raz ja widzialam, kiedy zaczynala prace w agencji reklamowej porzucajac studia, czym zezloscila rodzicow.

> 3. Beata i Jacek maja corke Malgosie, Beata zostawila meza i dzieci i zwiala z
          > serialu

Porzucila dzieci?
          > 4. Jas ma chore nerki i mieszka u Rafalskiego, czyli ojca

Jasia pamitam. Niemowlem byl, do tego bardzo bladym, akurat zdiagnozowali mu te chore nerki. Juz 11 rok biedaczek czeka na ten przeszczep.Co za zycie.
          I Beatka Jasia porzucila? Kiedy? Dlaczego? Co za...

> 5. Doktorstwo jest razem i dalej sprzata u nich stenia

Steni nie pamietam, ale dobrze, ze ma prace i wszystko u niej w porzadku.

> 6. ciocia stasia zyje

Super!

> 7. michal i jego losy sa dla mnie niejasne ale nie jest Kinga (ta z ktora ma bl
          > izniaki) choc Kinga mieszka u jego rodzicow. Michal ozenil sie z jaks inna ktor
          > a go zdradza bo ma uczulenie na jego plemniki ale jemu to nie przeszkadza.

Michala pamietam jako knabrnego nastolatka z noga w gipsie. Ale te dzieci rosna!

> 8. Jerzy ma siostre Kamile

i zone Elzbiete, tak? Dobrze, bo 11 lat temu kryzys przechodzili przeciez.

> 9. Ktos bzyknal czyjegos kuzyna ale przyszywanego czyli sie nie liczy

Oczywiscie.

> 10. Absolutnie ma mala depresje z powodu punktu 9, w rzeczy samej ma sie dobrze

Absolutnie nieco krzyliwa. A jak to z tym bzykaniem z ktorego powodu ma depresje. Czyzby ona chciala byc bzyknieta?
          A w rzeczy samej to ten doctor, ktory zdradzil zone z czarnowlosa Brodzikowa?

> 11. Rysiek napadl na burdel i nie zyje.

Tak. Widzialm te akcje na jutjub

> 12. Grazynka randkuje z jakims profesorem
          > 13. Bozenka jest irytujaca

Bozenka byla dzieciatkiem malym 11 lat temu, akurat mama jej umarla

> 14. Macius podobno sie zakochal i chce sie zenic

Macius tez byl kilkulatkiem.

Lezka sie w oku zakrecila.
          • sueellen Re: jeju! jeju! 27.02.12, 01:51
            Npisalam, ze jest z Norbim bo zrozumialam, ze jest z Norbim tym od kobiety sa gorace a tu sie okazalo ze z Norbim ze schizofrenia w dodatku kiepskim w lozku. Nie znam faceta, ale wiem ze zbiera paragony.

Beata porzucila Jasia dlatego, ze uciekla, a uciekla poniewaz porzucila.

Steni nie pamietasz? Stenia to ta co jej maz nieboszczyk zawsze mawial...

Absolutnie ma przyszywanego syna co bzyknal kuzyna i dlatego ma depresje.

• sueellen Re: jeju! jeju! 27.02.12, 02:02
              Aaa, a najwazniejsze w tym wszystkim, zebys nie przegapila, skup sie:
              Ola z Norbim, tym od paragonow, mieszkaja w mieszkaniu po Czesi, krewnej Grazynki, ktora zdradza maz Darek. Czesia z Darkiem mieszkaja teraz u corki Darka i czar_bajry, Anulki, od czasu do czasu zmieniajacej sie w chlopca. A czarbajry pali z Norbim od paragonow fajki pod szkola. Jak tak dalej pojdzie z nim tez bedzie miec dziecko, tylko nie wiem czy mieszkan ma wystarczajaco duzo na stanie dla wszystkich dzieci?
              • nanuk24 Re: jeju! jeju! 27.02.12, 02:10
                matkoboskoczestochosko! To w to wszystko jeszcze jest Czar_bajry wmieszana!?

koniec swiata! absolutnie!
              • czar_bajry Re: jeju! jeju! 27.02.12, 22:39
                Normalnie umarłam ze śmiechubig_grin
            • nanuk24 Re: jeju! jeju! 27.02.12, 02:08
              > Nie znam faceta, ale wiem ze zbiera paragony.

Dobrze. Znaczy, zdecydowanie lepiej, niz mialby butelki zbierac czy tam puszki.

> Absolutnie ma przyszywanego syna co bzyknal kuzyna i dlatego ma depresje.

O rany, a wjai sposob on sie do Absolutnie doszyl?
              • sueellen Re: jeju! jeju! 27.02.12, 14:19
                podobno okradl w rzeczy samej i juz tak zostal.
          • dziennik-niecodziennik Re: jeju! jeju! 27.02.12, 09:46
            a tak w ogole to zdaje sie ze Olka jest...wdową! smile
          • gazeta_mi_placi Re: jeju! jeju! 28.02.12, 08:53
            Aga ma dziecko z pedofilem? Wydaje mi się to nie być technicznie możliwe.
    • gazeta_mi_placi Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 09:51
      A kto to jest "drobiarz"? Co pewien czas pojawia się ta nazwa na forum seriale. To jakiś narzeczony Izy Zapitego Kościotrupa?
      I jeszcze co z biologicznymi rodzicami Bożenki? Była jeszcze jakaś z jej matką biologiczną po adopcji? Kojarzę, że kiedyś było coś o jej bracie (biologicznym), ale potem przestałam oglądać ten serial.
      Co się stało z tym bratem (o ile faktycznie był)?
      A to prawda, że ta była narkomanka Michała od bliźniaków dorabiała sobie kiedyś jako kurewka? I co z nią? Ma jakiegoś faceta i kto opiekuje się bliźniakami?
      • dziennik-niecodziennik Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 10:41
        > A kto to jest "drobiarz"? Co pewien czas pojawia się ta nazwa na forum seriale.
        > To jakiś narzeczony Izy Zapitego Kościotrupa?

"drobiarz" to kuzyn Bolesław, odnaleziony w okolicznosciach literackich. ma ferme i przetwornię drobiu, stąd ksywa. nie jest niczyim narzeczoym, ma swoją żone i swojego syna.

> I jeszcze co z biologicznymi rodzicami Bożenki? Była jeszcze jakaś z jej matką
        > biologiczną po adopcji? Kojarzę, że kiedyś było coś o jej bracie (biologicznym)
        > , ale potem przestałam oglądać ten serial.

nic. blysnęli i zniknęli.

> A to prawda, że ta była narkomanka Michała od bliźniaków dorabiała sobie kiedyś
        > jako kurewka? I co z nią? Ma jakiegoś faceta i kto opiekuje się bliźniakami?

podobniez prawda, choc nie pamietam czy byla prostytutką, czy tylko striptiserką. ziwazana byla jakis czas z bratem Jerzego, Oskarem, potem sie rozstali i od tej pory jakos tak iskrzy miedzy nia a michalem na powrót. bliźniakami opiekuje sie cały czas.
        • gazeta_mi_placi Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 10:44
          W jakich okolicznościach literackich? A ta matka bliźniaków skoro została striptizerką znaczy wróciła z powrotem do ćpania? Bo chyba pokazywaniem cyców nie zarabiała na pieluszki dla bliźniąt smile
          • dziennik-niecodziennik Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 10:49
            > W jakich okolicznościach literackich?

zdaje sie ze na skutek ukazania się drukiem ksiązki o klanie Lubiczów. pierwsza napisała zdaje sie Maria, ciąg dalszy puściła Elżbieta. niech mnei ktoś poprawi jesli sie myle.

> A ta matka bliźniaków skoro została strip
            > tizerką znaczy wróciła z powrotem do ćpania? Bo chyba pokazywaniem cyców nie za
            > rabiała na pieluszki dla bliźniąt smile

nie, tym sie zajmowala dawno, jeszcze jak cpała. teraz nie cpa, pracuje jako księgowa.
            • sadosia75 Re: Do tych, co kumają "Klan" 27.02.12, 13:03
              Przypadkiem nie u jacja trupiej głowki albo u koniaczka lubicza w elmedzie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka