czar_bajry 28.02.12, 21:38 Włączcie TVN...a teraz przyznać się która to........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezee Re: Szybko, szybko 28.02.12, 21:47 No i proszę obie bohaterki nie sprzątające w necie siedzą cholera ja tez duzo przy kompie , tez duzo zajęc , tez nie lubie sprzatać i nigdy nie miałam perfekcyjnie czystej lśniącej chaty ale rozglądam się własnie w przerwie na reklame i serio mam w domu wersal w porównaniu do tego co widzę w tym programie. Nie , ludzie tak nie mają w domach... ten syf jest podkręcony na potrzeby produkcji na 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Szybko, szybko 28.02.12, 21:46 Ale że o ten bałagan chodzi? Różne ludzie mają problemy ..... Zastanawiam się, dlaczego niektórzy decydują się na pokazanie swojego mieszkania w takim stanie. To jakiś element terapii? Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Szybko, szybko 28.02.12, 22:00 OMG - odkazanie kuchni z maskach? To ja syfiara jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Szybko, szybko 28.02.12, 22:03 dopiero wlaczylam, ominelo mnie najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Szybko, szybko 28.02.12, 22:11 ale - bo nie widziałam - tam był BRUD czy bałagan?... Odpowiedz Link Zgłoś