fankajanka 29.02.12, 11:06 Przy załozeniu, ze nie ograniczja was finanse Jakies zwiazane z wasza praca, zawodem, czy raczej ogólnorozwojowe? Lubicie sie szkolic, chetnie korzystacie z takich mozliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejla81 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 11:13 Na PRINCE2 i inne związane z zarządzaniem projektami. Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 11:34 hmmmm....chcesz się szkolić z tej metodyki a w internecie nie warto poszukac...? Mozna znaleśc nie tyle kurs co studia podyplomowe współfinansowane z UE. Ja sama poszłam na bazy danych i BI - zapłaciłam 1500 z czego 700 zł dostałam z powrotem w ksiażkach.... Takie studia na np. politechnice warszawskiej kosztują ponad 7000 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 11:48 Wszystko można w Internecie znaleźć, ale nie po wszystkim masz certyfikat. Zresztą u mnie to nie jest nawet kwestia pieniędzy, ale braku czasu na razie. Jak będę miała więcej czasu, to wtedy będę rozważać różne opcje. Znalazłam nawet ostatnio taki kurs całkiem finansowany z UE, ale niestety nie spełniałam kosmicznych warunków (pracująca kobieta po pięćdziesiątce ze średnim wykształceniem) Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 11:55 tam gdzie ja studiowałam były studia z zarządzania projektami. I na koniec dostawało się voucher na egzamin. Był to wymóg, do egzaminu trzeba było podejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 12:19 Ja wiem, że są takie studia. Problem polega na tym, że kurs trwa 3 dni, a studia podyplomowe rok Zobaczymy, jak będzie u mnie z czasem za kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kolektorekk Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 15:52 jeśli chodzi o prince2 to polecam zarządzanie projektami Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 11:31 poszlabym na studia MBA Odpowiedz Link Zgłoś
notoczo Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 12:30 ja chętnie wzięłabym udział w jakieś super szkole gotowania np u gordona ramsay'a, mógłby na mnie nawet klnąć a co! albo gzieś do włoch, hiszpanii, portugalii do jakiegoś starszego/wybitnego szefa kuchni...ehhh marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 15:03 Ja bym wolała do Bourdaina, chociaż po kursie u niego, to pewnie trzeba od razu na odwyk pójść Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 21:40 O tak, ja też się zapisuję Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 12:26 do głowy przychodzi mi tylko szkolenie z pierwszej pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 12:53 z autoCAD-a i jemu pokrewnych Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 13:16 Kurs coachingu Kurs rosyjskiego Kurs masażu ajurwedyjskiego Jakieś plastyczne - rzeźba w glinie, witraże, malarstwo Z takich przydatnych do pracy, to kurs marketingu internetowego, kurs pisania opowiadań... o ile jest coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanik Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 29.02.12, 15:03 coaching, może finanse dla niefinasitów czy coś w tym stylu, zarządzanie w zespole rozproszonym. plus kurs technik relaksacyjnych;D Odpowiedz Link Zgłoś
empirical Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 16:02 Kurs szycia, kurs japonskiego...chetnie bym sie zapisala, ale nie mam czasu. Planuje w przyszlym roku kurs na prawo jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 16:15 Na żadne. W momencie zdania dyplomu przyrzekłam sobie, że już niczego się w życiu nie będę uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 16:25 ?? rozumiem, ze to chodzi TYLKO o kursy? Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 16:36 Zawodowo ciągle się szkolę, więc nie jestem sfrustrowana Ale poszłabym bardzo bardzo na kurs szycia, na razie ograniczona jestem do projektów w głowie. Chętnie też nauczyłabym się pracy w ceramice, tylko potem ktoś musiałby mi zasponsorować pracownię. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 17:24 Marzy mi się logopedia z neurologopedią, ale do tego nie ma dofinansowania. Mogłabym też zrobić terapie pedagogiczną. Gdybym miała sponsora, ani chwili bym się nie wahała. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 10:02 zebra12 napisała: > Marzy mi się logopedia z neurologopedią, ale do tego nie ma dofinansowania. Mog > łabym też zrobić terapie pedagogiczną. Gdybym miała sponsora, ani chwili bym si > ę nie wahała. no wlasnie, nie pisalas w tamtym watku czy podjelas decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 19:45 Jeszcze nie wiem. Szkołę nam zamykają i martwię się o pracę, a bez pracy nie będę mieć funduszy. Muszę poczekać na decyzję, co do etatów od września. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 21:35 > Przy załozeniu, ze nie ograniczja was finanse I przy założeniu, że nie ogranicza nas wymiar tygodnia 24x7 Wypadałoby podyplomówkę z bibliotekoznawstwa zrobić i nauczyć się w końcu niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 22.03.12, 22:06 MBA jęz. francuski jakiś indywidualny coaching Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 00:37 Chcialam sie zapisac na kurs budowania loghouses ale trwa 2 tygodnie i sporo kosztuje wiec troche mi zal urlopu, i forsy wciaz nie mam az w takim nadmiarze zeby zainwestowac. Ale jak Najmlodszy skonczy studia wiosna 2013, to moze sie zbiore w lecie 2013 i spelnie chetke Zeby bylo jasne co bym chciala umiec zbudowac: Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 00:50 O tak, tak! Naucz się, a potem wpadnij do Polski i mi takie zbuduj. Wiesz, musisz po szkoleniu dalej ćwiczyć to budowanie, bo inaczej zapomnisz, jak się to robi Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 00:56 a.va napisała: > O tak, tak! Naucz się, a potem wpadnij do Polski i mi takie zbuduj. Wiesz, musi > sz po szkoleniu dalej ćwiczyć to budowanie, bo inaczej zapomnisz, jak się to ro > bi Zebys sie nie zdziwila jak sie zglosze - ja mam straszne parcie na "construction" - od czasu do czasu udzielam sie spolecznie w Habitat for Humanity wlasnie na budowach, pomagalam juz niejednym znajomym w kladzeniu patios, w powaznych remontach domow, fascynuje mnie hydraulika i jedyne czego wciaz sie jakos boje to elektrycznosc - tego nie tykam. Ja sie lubie "urobic po lokcie" Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 20:06 No to czekam Jakby co służę poczęstunkiem (mogę ci zamówić żarełko na wynos, pisałaś kiedyś, że takie najbardziej lubisz, pamiętam, bo mnie to wtedy urzekło ). Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 23:23 Ojej - w niemal identycznej spędzam co roku część wakacji! A parcie na budowanie ma tato mojej córki - postawił sobie dom pod lasem praktycznie samodzielnie, w sensie jak najbardziej dosłownym, z wyjątkiem paru tygodni kiedy mu pomagał - z dobrego serca - jakiś Amerykanin. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 24.03.12, 06:30 bi_scotti, ladna ta chatka. Ale widzialam tex fajne w okolicach Algonquin, bale drewniane byly ogromne, taka chatka bym nie pogardzila A ja bym zrobila Forensic Nursing Certificate, czyli certificat na "pielegniarke-CSI". Pielegniarki po takim kursie zbieraja, zabezpieczaja, dokumentuja i przechowuja wszelkie dowody zebrane od ofiar przemocy seksualnej, gwaltow, przemocy domowej, ktore potem moga byc uzyte w sprawach karnych. W momencie ofiara pojawia sie na Izbie Przyjec (ER), pielegniarka CSI jest wzywana aby zajac sie pacjentka/pacjentem, nawiazac kontakt terapeutyczny, pacjenci najczesciej ufaja pielegniarkom bardziej niz oficerom policji w takich sytuacjach. AgaRN www.youtube.com/watch?v=9XrdJrMQseo Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 kursy BHP 23.03.12, 18:53 i załozyłabym własna firmę. Niezłe pieniądze za niewielka robotę. Mam już zawód ale gdybym nie miała to na pewno bym uderzała w tę działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 20:00 Obsługi wózka widłowego i koparki. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 20:43 nie wiem, czy to moge jako kurs zakwalifikować, ale od dłuższego juz czasu przymierzam się do warsztatów flamenco... w ogóle z chęcią uczestniczyłabym w kazdym kursie tańca Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 22:10 Pierwszej pomocy. I myślę o tym bardzo poważnie. Dla mnie i mojej rodziny. Boję się, że jeśli komuś z nas coś się zdarzy, to nie będziemy umieli pomóc. A potem już zupełnie dla siebie, dla przypomnienia, szybki kurs robienia na drutach i szydełkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 22:22 Hm, ciezkie pytanie, ale chyba lepiej byłoby mi zdac prawko, gdyby mnie nie ograniczały finanse - a kolejna kasa za kolejny egzamin wzmaga stres Chętnie wybrałabym sie na jakis wypasiony kurs animacji postaci na potrzeby gier komputerowych, szkoda ze raczej takich nie ma;P Wszysyc animatorzy sa rozchwytywani i nie maja czasu na bzdety BTW wiekszosc kursów dotyczących grafiki komputerowej mozna znalezc w necie, czesc z nich jest naprawde wartosciowa i moze dostarczyc super zabawę w pełni za darmo, np. www.videocopilot.net/tutorials/ - gorąco polecam. Chyba z chęcia zrobiłabym kurs szycia, troche szyc umiem, ale chciałabym np. umiec szyc super ciuchy dla siebie Kurs tanca tez byłby niezły, szkoda ze mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 22:43 Mega intensywny zaawansowany angielski z amerykańskim lektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 23:29 A planuję jeden, od jesieni, ale jeszcze pisać nie będę, co by nie zapeszyć. Związany z zawodem, ale też lekkie przekierowanie, z jakąś szansą na usamodzielnienie się zawodowe wieksze, i żeby wiek zaawansowany był atutem, a nie zawadą. Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 23:32 Komunikację interpersonalną albo coaching. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 23:42 kurs na ninja Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_poruszyciel Re: Na jakie szkolenie poszłybyscie? 23.03.12, 23:43 Na razie ITIL - póki co próbuję od firmy dostać, jak się nie da to zrobie sama w końcu Odpowiedz Link Zgłoś