bez_seller 14.03.12, 15:56 Jakbym miala utworzyc rzad polski z ematek, na ministra do spraw rodzinnych powolalabym Hellulah. Dalsze propozycje prosze. Ministerstw jest duzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitahaya1 Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:07 Ale czy Iksińska ma być misterem polityki pracy i społecznej, bo najchętniej rozdałaby każdemu i wszystko oraz "uczciwa praca i godna płaca dla każdego", czy może dlatego, że umie trzymać politykę w ryzach? Jakie kryterium? Póki co mam kandydatkę na ministra (ministrę) spraw zagranicznych. Gwarantuję, że nikt by z kraju nie wyjechał a jeśli już, wstępu z powrotem by nie miał Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:13 Masz na mysli gazete? Na ministra zdrowia dziennik_niecodziennik Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:19 pitahaya1 napisał: Póki co mam kandydatkę na ministra (ministrę) spraw zagranicznych. Gwarantuję, > że nikt by z kraju nie wyjechał a jeśli już, wstępu z powrotem by nie miał A czy to nie dzialka ministra turystyki? Jedynym kryterium powinno byc dobro Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:28 No to coś w tym jest Jeśli w pozytywnym znaczeniu to moja kandydatka na ministrę spraw zagranicznych się nie nadaje. Co drugiemu po pysku by dała. A Polakom, którzy z kraju wyjechali (zarobkowo lub turystycznie), automatycznie odbierałaby paszport. Ja bym poszła w drugą stronę, czyli kogo byście na danym stanowisku nie widzieli Kto namieszałby bardziej niż Arłukowicz z Rostowskim razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:24 Ile kasy zostanie e budzecie gdy zabroni organizowania hucznych imprez typu sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:28 Biorąc pod uwagę kompetencje i obszar zainteresowań MŚ, to o wiele więcej pożytku z Sadosi byłoby na poziomie samorządowym, więc namów ją lepiej na kandydowanie w lokalnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:20 Triss na ministra pracy i ps. Pocałunek śmierci, wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:46 Lilki69 w zadnym wypadku na ministra gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:50 Czy stanowiska konsularno-ambasadorskie tez beda rozpatrywane? Bo mnie sie marzy jakis dluzszy pobyt w Bhutanie - dokad/do kogo mozna wyslac CV? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Rzad Polski 14.03.12, 16:57 bi_scotti napisała: > Czy stanowiska konsularno-ambasadorskie tez beda rozpatrywane? Bo mnie sie marz > y jakis dluzszy pobyt w Bhutanie - dokad/do kogo mozna wyslac CV? > Zadnych Bhutanow. Ambasadorem w Kanadzie Cie mianujemy. Ale co to? Zima w tym roku byla calkiem laskawa, przeszla bokiem, przez Europe. Odpowiedz Link Zgłoś