Dodaj do ulubionych

Katarzyna W. zwiała

• demonii.larua Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 13:47
      Prokuratura i policja daje ciała na całej linii, Rutkowski miesza, w ogóle syf kiła i mogiła.
    • d.o.s.i.a Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 13:49
      Przepraszam, a czy ona miala areszt domowy czy co?
      • iwles Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 13:55

a to już męża trzeba spytać.
      • iwoniaw Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 13:57
        prokuratura nie zamierza jej szukać, dopóki nie zignoruje kolejnego wezwania na przesłuchanie (dotąd się zgłaszała). No ale tu pół forum chciałoby ją widzieć w dybach co najmniej, bez względu na dowody i ustalenia.
        • d.o.s.i.a Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:01
          Czasami mysle, ze bardzo niewiele zmienilo sie od czasow sredniowiecza i ze prosty lud to wciaz tylko prosty lud.
          • iwles Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:09

prosty nie prosty, ale empatyczny i współczujący mężowi, zaniepokojonemu zniknięciem żony.
            • pade Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:17
              że co???
              empatyczna jestem, ale dla Bartusia nie mam za grosz współczucia, on się do tej sytuacji przyczynił, jego mamunia też, przed chwilą był z nią wywiad, wyrwało jej się co nieco..
              • iwles Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:22

przecież to ironia była, ech....
                • pade Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:59
                  to trzeba było chociaż język wystawićtongue_out
              • nutka07 Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:54
                Co mowila supertesciowka?
                • pade Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:58
                  eh, że Bartus dla Kasi wszystko poświęcił, ona dla niego nic, że powinien na kartce bilans zrobić, pewnie nie raz będą ten wywiad powtarzać
                  • nutka07 Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 15:21
                    Co za krówsko.
            • tymianek21 wzruszający list! 04.04.12, 14:19
              RMF 24 opublikował list !
              "Bartek kocham Cię, mój miły. Nie chcę Ci robić problemów. Ale nie mogę patrzeć, jak przy mnie umierasz każdego dnia. Nie szukaj mnie proszę. Jakoś sobie poradzę.
              Powiedziałam, co mogłam, ale bez mediów i tego szumu, który się wokół mojej osoby zrobił
              Podpis nieczytelny"
              www.rmf24.pl/fakty/polska/news-matka-madzi-zniknela-zostawila-list-pozegnalny,nId,596143.
        • nutka07 Re: Oczywiście, że nie miała i dlatego 04.04.12, 14:53
          Czyli sprawy nie ma, ciekawe kto to wszystko nakreca.
    • rosapulchra-0 Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 14:21
      dziewczyna nie żyje, prawda? uncertain
      Fajerwerki pewnie już szykujecie na tę okazję, co?
      • pade Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 14:29
        wg zalinkowanej niżej jasnowidzki to sie stanie 6 kwietnia
        brak słów

rosa nikomu nie zyczę śmierci, nikomu, Kaśce też nie

ale wiem jedno, mają dostep do internetu, czytali komentarze, nie dały im do myślenia? że może czas skończyc tę szopkę?
      • aquuaa Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 14:32
        rosapulchra-0 napisała:
        > dziewczyna nie żyje, prawda? uncertain
        > Fajerwerki pewnie już szykujecie na tę okazję, co?

No cos Ty - smierc to najlatwiejsza kara.
        Nie ma to jak gnic w wiezieniu, byc szykanowana przez wspolwiezniarki i klawiszy przez 25 lat a pozniej wyjsc na wolnosc, doswiadczyc smierci spolecznej, zdechnac z niedostatku i glodu.
        Taki nieco dluzszy czas na 'refleksje' nad swoim zyciem bylby w tym przypadku bardzo pozadany.
      • 18_lipcowa1 Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 14:46

rosapulchra-0 napisała:

>

ja tak
        nalezy jej sie
        • nutka07 Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 14:56
          A za co jej sie nalezy?
          • kamelia04.08.2007 Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 18:56
            nutka07 napisała:

> A za co jej sie nalezy?
            >

za niewinnosc.

Po prostu biedna Kasia skrzywdzona przez los.

najpierw podła teściowa, potem podstępna ciąża, potem bezczelne dziecko wyslzneło sie jej z kocyka złosliwie rostrzaskujac sobie smiertelnie głowe o próg, do tego przyczepił sie do niej prokurator i jeszcze musi sie z niewinności biedaczka tłumaczyc.
            • nutka07 Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 19:08
              A tak konkretnie?
      • kamunyak Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 14:49
        Nigdy nie słyszałam o samobójcy, który przed popełnieniem sepuku pakuje walizkę i zabiera ją ze sobą..
        Najwyraźniej Kasieńce szkoda było zostwić dopiero co kupionych modnych ciuchów.
        Wyrachowana przebiegła i kłamliwa lisiczka, ot co.
        Ciekawe co ją tak przeraża w tym wariografie? bo tylko ten przyrząd jest w stanie zmusić ją do konkretnych działań.
      • nutka07 Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 14:49
        Zrob liste i przy mnie napisz NIE.
      • zabulin Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 15:08
        Ja nie.

W ogóle bym tego nie chciała.

Chciałabym, żeby znaleźli ją żywa i na tylę zdrowa aby mogła odpracowac kasę, ktorę dzieki jej klamstwom perfidnym poszla na akcje poszukiwawcza.Bezcelową jak wiemy.

Ale w PL tak to nie działa. Nieuczciwych utrzymuje Państwo.

Jak ją znajda, osadzą, to w najgorszym wypadku pójdzie do pierdla i placic za jej wysiadywanie w więziennej swietlicy placić będziemy znowu my.
      • fifiriffi Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 16:54
        rosapulchra-0 napisała:

Ale ty to wiesz?

No przykro mi....Jetsem za tym żeby poniosła konsekwencje,ale nie żeby ktoś ją zabił.
        >
        • nutka07 Re: Będziecie się cieszyć, jeśli okaże się, że 04.04.12, 17:24
          Przeczytaj tytul postu Rosy wink
    • lilly_about Na demotach jest dobry tekst 04.04.12, 14:32
      Sezon I - cała Polska szuka Madzi
      Sezon II - cała Polska szuka Kasi
      Niech to się już skończy, bo ile można.
      • heca7 Re: Na demotach jest dobry tekst 04.04.12, 14:52
        Gazeta nie może się zdecydować i raz zasłania oczy Katarzynie, raz je odsłaniawink
        Jeszcze parę zwrotów akcji i będzie można sprzedać pomysł na film do Holiłudu tongue_out
        • nutka07 Re: Na demotach jest dobry tekst 04.04.12, 15:01
          Mysle ze juz w tej chwili w Ameryce zrobiliby z tego niezly film, jakis thriller.
        • guderianka dziwię się 04.04.12, 15:02
          Że tyle wytrzymała. Im więcej szumu wokół nich tym więcej we mnie współczucia. Guupia pewnie jestem, naiwna ale początkowy szok wywołany sprawą, żal, poczucie oszukania i nerwy minęły. Pojawiło się zniechcęcenie, potem rozdrażnienie tym szumem. Teraz autentycznie mi jej szkoda, szkoda mi krzywdy która została jej wyrządzona, zdjęcia dziennikarzy, postawa Rutkowskiego. Na jej miejscu bez względu na to jaka jest prawda nie wytrzymałabym w takiej atmosferze, zwiałabym z dala od nich wszytskich...
    • chcesztomasz Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:19
      A co dopiero początkiem tygodnia Rutkowski zapowiadał, że pewna rodzina celebrytów, którzy się ukrywają coś szykuje. Wczoraj myślałam, że to badanie tej osobniczki płci żeńskiej będzie tą sensacją a tu proszę. To lepsze niż M jak miłość. Takie emocje każdego dnia.

Ja się pytam czy to się kiedyś skończy. Czy serio nie można nic zrobić tylko patrzeć chcąc nie chcąc na ten cyrk?
      • tezee Re: buahahahaha 04.04.12, 15:26
        popuszczam ze śmiechu .... podobno jakiś dziennikarzyna zostawił ślady buta bo wlazł do Wasniewskich o 8 rano buahahahahaah
        • tezee Re: buahahahaha 04.04.12, 15:29
          Widzę że juz nawet prokuratura ma problem żeby się powstrzymać od śmiechu , Rutkowski , dziennikarze wszyscy rechotają , przypadkowi ludzie na brifingu prasowym machają i mają ubaw....
          ponure żarty
          • aneta-skarpeta Re: buahahahaha 04.04.12, 15:34
            poza tym, że polowe ludzi ogarnia pusty smiech to prokuratura i policja daje tak dupy na kazdym kroku, od poczatku, że to smutne

bo dali dupy i tyle i dlatego jest ten caly cyrk

• tezee Re: buahahahaha 04.04.12, 15:44
              Choć cyrk niezły i rozrywka przednia to jednak kontekst jest ponury więc kto jak kto ale prokuratura jako instytucja powinna zachować powagę bo sie kompromituje ! nie może być tak że uhahana pani prokurator z uśmiechem na ustach wygłasza komunikaty do mediów. Od Rutkowskiego nie ma co oczekiwac przyzwoitości tak jak od przypadkowej stonki na ulicach ale organy panstwowe by się na prawde wstydziły ...
        • aneta-skarpeta Re: buahahahaha 04.04.12, 15:30
          tyle dobrego, że nasz rambo znad wisły orzekł, że nie podejrzewa katarzyny o taka perchidie, zeby samej nabyc buty w rozmiarze 40 i 4 i dla zmyłki zrobiła slady

a ja mam pytanie, po blocie ten dziennikarz chodził, że aż slady zostawił?big_grin
        • nutka07 Re: buahahahaha 04.04.12, 15:38
          A co on robil tam o 8 rano, skoro Bartek wstal ok 9?
          • aneta-skarpeta Re: buahahahaha 04.04.12, 15:39
            chciał im zrobic suprise i nabrudzicbig_grin
        • aquuaa Re: buahahahaha 04.04.12, 15:40
          No co chcesz?
          Przeciez poczytne gazetki placa za informacje a wiec dziennikarzyna byl wlazl (butow nie wytarl - cham jaki) i pomogl jej napisac te listy, zeby miec sensancje na dzis.
          Kasce odpalil pare groszy, odwiozl ja na pociag bo sam do redakcji na 8:00 z nowinami polecial tongue_out
          • nutka07 Re: buahahahaha 04.04.12, 15:41
            Podpis jej nieczytelny, wiec moze sie jeszcze podpisal.
          • aquuaa Re: buahahahaha 04.04.12, 15:44
            Ps. a maz Bartek jak sie dowiedzial, ze jego gwiazda ZNOW bedzoe udzielac wywiadu i to o 6 rano to zawinal sie na drugi bok i stwierdzil, ze to chromoli smile
    • chcesztomasz Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:25
      No i najważniejsze, czy ona nie mogła tak od razu schować się tylko serwować nam tą szopkę?
    • antyideal Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:26
      Tajemniczego mezczyzny jednak nie bylo, to kamerzysta łaził.
      Rutkowski za kare skonfiskowal mu buty ( nr 44 ) tongue_out
      • tezee Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:31
        dziennikarz wlazł im do lokalu ale kasia bez problemu się ulotniła bez jednego pstryka aparatu fot, WOW no niebywałe
      • peggy_su Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:33
        Noo ale połowa ematek już zdążyła orzec, że KW z gachem uciekła ...
        • nutka07 Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:36
          A druga polowa zalapala, ze to byly zarty.
          • aneta-skarpeta Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:38
            aaaaaa
            big_grin
            • nutka07 Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:39
              To ochraniacz byl, ogarnij sie wink
              • attiya Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:51
                jaki ochraniacz? to był ten, co ten głaz przywalił, przyszedł uzgodnić linię obrony :d
                a Bartuś leżał pokotem, bo jak nic mu coś dosypali
                a na poważnie, no nikt, nikt nie widział jej uciekającej
                jakiś monitoring w pobliżu jest tam?
                • nutka07 Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 17:32
                  Karamba

https://ryszard.se/images/pedro.jpg

naturalnie bez butow 40 i 4...
                  • nutka07 Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 17:38
                    Film pogladowy

Karammbaaa

www.youtube.com/watch?v=AhJo9r8T9HQ&feature=related
        • aneta-skarpeta Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:38
          peggy, gdzie wyczytalas, ze ktos sugeruje ze z kochasiem uciekła, bo nie widze, ale moze slepa jestemsuspicious
          • antyideal Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 15:41
            Oj zarty byly, bo to takie romantyczne moglo byc...tongue_out
        • natalinek.j A widziałyście wywiad.... 04.04.12, 15:44
          z mamą Bartka?
          Wydaje się, że mówiła szczerze, ale...... tyle kłamstw w tej sprawie już było, że ciężko w cokolwiek wierzyć. Matka stoi murem za swoim synem. Ale powiedziała moim zdaniem ciekawą rzecz, że wie iz jest coś takiego, ze można kogoś z miłości kryć, zdaje sobie z tego sprawę, ale na pewno nie wierzy, że mógłby mieć związek ze smiercią córki, albo zakopaniem zwłok.
          Takie odniosłam wrażenie, że ona dopuszcza taką opcję, że Bartek wie co się stało i moze tylko kryć Katarzynę, bo tak bardzo ją kocha.
          A swoja drogą to chyba musi być na prawdę wielka miłość - z jego strony oczywiście.
          • tezee Re: A widziałyście wywiad.... 04.04.12, 15:48
            Słuchajcie DEAL z Superakiem , jak nic ...
            tzn układ z tabloidem i wszyscy liczą kasę wink
          • nutka07 Re: A widziałyście wywiad.... 04.04.12, 15:48
            A nie przyszlo Ci do glowy, ze ona to powiedziala zeby kryc wlasnego syna?
            Moze to Kaska go kryje z milosci.

Supertesciowka jest calkowicie niewiarygodna dla mne, trzeba by ja mocno przeswietlic.
            • kocio_007 Re: A widziałyście wywiad.... 04.04.12, 16:04
              A moim zdaniem Katarzyny już żywej nie zobaczymy
              i teściówka w wywiadzie, i rutkowski
              wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,5085018,temat.html
              już na nią wydali wyrok. Winna oczywiście. Dzięki temu bartus jest bezpieczny.
            • edelstein Re: A widziałyście wywiad.... 04.04.12, 16:13
              Sezon pierwszy-cala Polska szuka Madzi
              sezon drugi-cala Polska szuka Kasi
              sezon trzeci-cala Polska szuka pana o rozmiarze buta 44
              A w sezonie czwartym bedzie-cala Polska szuka Bartka,a potem juz poleci tesciowa,ojciec itd.
              Moda na sukces,a ematki za ta szopke placa z wlasnych podatkow.
              • julka-4 Re: A widziałyście wywiad.... 04.04.12, 16:23
                Brama na pilota,wejscie na kod,monitoring i ochrona Rutkowskiego,a jakiś dziennikarz sobie tak poprostu wlazł?Pomijam już szczegół nie zamkniętych drzwi mieszkania przy tym dzikim tłumie który podobno im się zbierał pod oknami i chciał ich zlinczowac.Nikt nic nie wie, nikt nic nie widział.Śmiechu warte,komedia jakich mało.big_grin
                • aleksandra1977 Re: A widziałyście wywiad.... 04.04.12, 16:30
                  julka-4 napisała:

> Brama na pilota,wejscie na kod,monitoring i ochrona Rutkowskiego,a jakiś dzienn
                  > ikarz sobie tak poprostu wlazł?Pomijam już szczegół nie zamkniętych drzwi miesz
                  > kania przy tym dzikim tłumie który podobno im się zbierał pod oknami i chciał i
                  > ch zlinczowac.Nikt nic nie wie, nikt nic nie widział.Śmiechu warte,komedia jaki
                  > ch mało.big_grin

wlasnie
                  • tezee Re: Pojechała pociągiem... 04.04.12, 16:34
                    do Sosnowca podobno , ktoś zgłosił na policję.
                    • tezee Re: Pojechała pociągiem... 04.04.12, 16:36
                      Kto z Sosnowca niech się rozgląda bo po mieście chodzą słuchy że Kasia dotarła , choć moze to kolportacja plotek kto wie....
                    • aquuaa Re: Pojechała pociągiem... 04.04.12, 21:11
                      tezee napisał:
                      > do Sosnowca podobno , ktoś zgłosił na policję.

No a czy ja nie mowilam, ze dziennikarz ja podrzucil na dworzec smile
                      Kurcze, chyba rozminelam sie z powolaniem.
                      Nie wiem tylko czy teraz wstapic w szeregi Rutkowskiego czy do Jackowskiego sie przylaczyc... Zobaczymy kto wiecej placi tongue_out
    • fifiriffi Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 16:51
      Ślady w mieszkaniu rodziców Madzi mogą pochodzić z butów, które mamy zabezpieczone. Są to buty pracownika jednej z telewizji, który wszedł o 8 rano do mieszkania, nie informując nikogo

tu się"wyprowio"big_grin
      • azjaodkuchni Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 17:27
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Matka-Madzi-odnaleziona,wid,14388676,wiadomosc.html?ticaid=1e369&_ticrsn=3
        Podobno się odnalazła.
    • gku25 Ponoć się znalazła 04.04.12, 17:02
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Matka-Madzi-odnaleziona,wid,14388676,wiadomosc.html
      • rita75 Istny cyrk 04.04.12, 17:28
        to nawet byłoby śmieszne, gdyby nie trup dziecka w tle.
    • chyba.ze Już się znalazła 04.04.12, 18:24

... i o co to całe larum?
      • nutka07 Re: Już się znalazła 04.04.12, 18:37
        To cale larum bylo po to, zeby Kris Bond mogl oswiadczyc ze rezygnuje z tej sprawy.
        • antyideal Re: Już się znalazła 04.04.12, 18:51
          Teraz najbezpieczniejszym miejscem bylby dla niej areszt, niestety.
          • imasumak Re: Już się znalazła 04.04.12, 19:16
            No nie wiem. Współosadzone też będą miały swój pogląd na sprawę. I zapewne żadnych oporów, żeby dać temu wyraz uncertain
            • aquuaa Re: Już się znalazła 04.04.12, 21:08
              masumak napisała:
              > No nie wiem. Współosadzone też będą miały swój pogląd na sprawę. I zapewne żadn
              > ych oporów, żeby dać temu wyraz uncertain

Ups - no to mialaby pecha.
              Bo ta Kasienka to w ogole pechowa dziewczyna jest: najpierw upuszcza dziecko, ktore nieszczesliwie umiera, pozniej otrzymuje cios tepym narzedziem w glowe (chyba od tego ciosu zapomina, ze ciosu nie bylo, dziecka nie porwali a sama ukryla zwloki), pozniej jeszcze te okropne media ja przesladuja dzien i noc a adwokat odmawia dalszej wspolpracy i na koniec jeszcze mialaby miec 'klopoty' z wspolosadzonymi. Jak pech to pech - no nic nie poradzisz smile
              • imasumak Re: Już się znalazła 04.04.12, 21:18
                Daruj sobie durne komentarze, skoro nie stać cię na inne.
                • aquuaa Re: już się znalazła 04.04.12, 21:50
                  imasumak napisała:
                  > Daruj sobie durne komentarze, skoro nie stać cię na inne.

Zdystansuj sie troche kobieto... Nie masz wiekszych zmartwien niz to czy jakas KW trafi do pudla a tam jej wtluka lub nie?

To prosze - oto SENSOWNA i zupelnie na powaznie porcja zmartwien, specjalnie dla Ciebie na dzisiejszy wieczor oraz na bliska przyszlosc:
                  www.polityka.pl/kraj/analizy/1525333,1,pedofil-zabojca-wychodzi-na-wolnosc.read
                  Jesli nadal szczerze obchodzi Cie czy KW dostanie lomot czy nie - wiecej pytan nie mam.
    • chcesztomasz boję się. 04.04.12, 19:04
      oglądam czasami te programy po północy gdzie pani pyta: " znajdź róźnicę", znajdz to, ogladnij jakie to państwo".

a dzis się boję, że będzie:

- zgadnij jak uciekła K. W
      - znajdz róźnicę w KW przed i po
      - gdzie ucieknie K. W jutro.

A co będzie w familiadzie?

• nutka07 Re: boję się. 04.04.12, 19:11
        Karamba

https://www.bochnianin.pl/forum/download/file.php?avatar=3899.jpg
        • edelstein Re: boję się. 04.04.12, 21:27
          Szpieg z krainy Deszczowcow,ale fajna bajka o profesorze Gabce,leci ona jeszcze?
          • nutka07 Re: boję się. 04.04.12, 21:33
            Tutaj leci wink

www.youtube.com/watch?v=dGc5HYKlTcA&feature=relmfu
    • aneta-skarpeta Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 19:34
      najlepsze w tym wszystkim jest to, że rambo ma dowod w postaci butów rozm 40 i 4

az strach pomyslec co tam robił ten dziennikarz, ze zapomniał o butachbig_grin
      • kozica111 Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 20:03
        Jakoś mi jej szkoda, w zasadzie teraz dopiero...chyba teraz zaczyna się zachowywać normalnie...sad
        • pitahaya1 Teorii spiskowej ciąg dalszy 04.04.12, 20:19
          Jak juz Kasia ochłonie i zacznie mysleć to może się okazać, że co nieco to ona wie. I może zacznie mówić z sensem, przy okazji ujawniając niewygodne fakty.
          Jakby się okazało, że jednak pan R. jakiś interes w tym miał?
          A jakby wyszło, że ta Kasia to jednak sama nie była w momencie śmierci córki?

Mam wrażenie, że ona teraz zaczyna normalnie wyglądać. I może być tak, że bez R. i męża za plecami może zacząć ozorem chlapać, o ile będzie miała co mówić.
        • edelstein Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 21:31
          Faktycznie b.normalne jest okazyeanie niewinnosci poprzez ucieczke przed badaniem wariografem.
          • joanna35 Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 21:35
            Jakiś kryminolog czy prawnik wypowiadał się, ze to, że nie poddała się temu badaniu nie ma żadnego znaczenia. Miała prawo odmówić, tym bardziej, o ironio, że jest podejrzana.
          • kozica111 Re: Katarzyna W. zwiała 05.04.12, 18:47
            Normalnie, w sensie że rozumiem /domyślam się/ czemu tak zdecydowała.
      • kamunyak Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 20:40
        > najlepsze w tym wszystkim jest to, że rambo ma dowod w postaci butów rozm 40 i
        > 4
        >

Ja to myślę, że Patrol R. to zdarł te buty z biedaczyny.
        No bo przecież rano dowodu w postaci butów roz 40 i 4 nikt nie pokazywał.
        • antyideal Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 20:49
          Tak to jest jak sie nie wie do czego sluzy wycieraczka.
          Błoto go zdradzilo tongue_out
          • iwles Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 20:55

i dobre wychowanie wink
            zdjąl buty w przedpokoju, tylko zapomnial zalożyć przed wyjsciem.
            • edelstein Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 21:33
              Teraz ma sens ten upor jematek,ze w odwiedzinach butow sie nie zdejmujewink
    • bezpocztyonline Czy jest tu jakiś detektyw? 04.04.12, 22:04
      Po co Rutkowski miał dzisiaj przeprowadzać badania Katarzyny W. na wariografie?
      Badać ją powinny policja i prokuratura.
      Ale wynajęty przez jej rodzinę detektyw?
      Po co on to robi?
      • nutka07 Re: Czy jest tu jakiś detektyw? 04.04.12, 22:12
        Rutkowski chcial zdekodowac Katarzyne.
        • antyideal Re: Czy jest tu jakiś detektyw? 04.04.12, 22:13
          Wszyscy jestesmy detektywami tongue_out
          • nutka07 Re: Czy jest tu jakiś detektyw? 04.04.12, 22:14
            Ja jestem szpiegiem.

Karamba suspicious
      • nutka07 Re: Czy jest tu jakiś detektyw? 04.04.12, 22:17
        A tak na serio

- Ta rozmowa miała zrzucić lub potwierdzić pewne podejrzenia, które niestety mieliśmy, w związku z tym, że Katarzyna W. udzieliła wywiadu dla stacji TVN24. W 3. minucie tego wywiadu zaczęła zachowywać się dość dziwnie. Analiza behawioralna wykonana dla nas spowodowała konieczność wykorzystania wariografu i utwierdzenia się w przekonaniu czy jest winna, czy też nie - mówił Rutkowski.

Link do watku
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,134850437,,Analiza_behawioralna_Katarzyny_W.html?v=2
        • bezpocztyonline Re: Czy jest tu jakiś detektyw? 04.04.12, 22:34
          nutka07 napisała:

> A tak na serio
          >
          > - Ta rozmowa miała zrzucić lub potwierdzić pewne podejrzenia, które niestety
          > mieliśmy, w związku z tym, że Katarzyna W. udzieliła wywiadu dla stacji TVN24.
          > W 3. minucie tego wywiadu zaczęła zachowywać się dość dziwnie. Analiza behawio
          > ralna wykonana dla nas spowodowała konieczność wykorzystania wariografu i utwie
          > rdzenia się w przekonaniu czy jest winna, czy też nie - mówił Rutkowski.

Obejrzałam tę "Rozmowę w toku", ale nie widziałam tam nic podejrzanego.

Rozmawiali o problemach Madzi ze zdrowiem zaraz po jej urodzeniu, o chrzcie z wody (chrzcił ją Bartek w szpitalu), pani Drzyzga powiedziała, że mała tak ciągle walczyła o życie, Bartek na to, że Madzia się urodziła w rocznicę bitwy pod Grunwaldem, więc jego mama mówiła, że "się urodziła mała Grunwaldówka i tak dzielnie walczy", pani Drzyzga wspomniała, że "tata rycerz", Bartek, że właśnie w związku z narodzinami Madzi nie pojechał na rekonstrukcję bitwy pod Grunwaldem, a Kasia w tym momencie nie wytrzymała, rozpłakała się i wyszła. Naprawdę nic niewłaściwego w jej zachowaniu nie widzę.
          Niewłaściwe były raczej idiotyczne teksty pani Drzyzgi.
          • czytalniada Re: Czy jest tu jakiś detektyw? 05.04.12, 07:46
            bo to nie chodzi o rozmowy w toku a o wywiad dla tvn 24- to są dwa inne wywiady
          • fifiriffi Re: Czy jest tu jakiś detektyw? 05.04.12, 13:28
            > Niewłaściwe były raczej idiotyczne teksty pani Drzyzgi.

mam takie samo zdanie
    • antyideal Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 23:17
      Streszczenie dzisiejszego odcinka dla tych co nie nadazaja za akcja wink

katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11485878,Saga_rodziny_W__Co_w_kolejnym_odcinku_.html
      • nutka07 Re: Katarzyna W. zwiała 04.04.12, 23:33
        Piekne wink
        • wioskowy_glupek Re: Katarzyna W. zwiała 05.04.12, 13:22
          wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/bez-litosci,1,5079169,wiadomosc.html
          Sama prawda...
    • rosapulchra-0 A tak zupełnie poza tematem. 05.04.12, 13:36
      Nie uważacie, że oni są do siebie bardzo podobni?
      • wioskowy_glupek Re: A tak zupełnie poza tematem. 05.04.12, 14:04
        Słyszałam taką opinię od wielu, osób ale zupełnie jej nie podzielam. Dla mnie osobiście on to jest niezłe ciacho, ona jest po prostu brzydka. Dla mnie więc nie mogą być podobni smile
      • gaga-sie Re: A tak zupełnie poza tematem. 05.04.12, 14:13
        Moim zdaniem maja podobne usta, słabo widoczne rynienki nad górną wargąwink i podobne oczy.
        • rosapulchra-0 Re: A tak zupełnie poza tematem. 05.04.12, 14:15
          IHMO wyglądają bardziej jak rodzeństwo, a nie małżeństwo.
          • iwles Re: A tak zupełnie poza tematem. 05.04.12, 14:24

nie wiem, jak to się dzieje, ale wiele małżeństw albo się upodabnia do siebie z czasem, albo się dobierają na zasadzie jakiegoś tam podobieństwa smile
            • rosapulchra-0 Re: A tak zupełnie poza tematem. 05.04.12, 16:37
              No podobno tak, ale oni, młodzi bardzo wiekiem i stażem, wyjątkowo szybko się upodobnili do siebie IHMO
    • antyideal Re: Katarzyna W. zwiała 05.04.12, 15:19
      Haha, byla analiza behawioralna, teraz czas na analize sposobu odzywiania Katarzyny W...
      77% czytelnikow orzeklo, ze ziemniaki, kotlet mielony i brokuly sa ok. Wreszcie jakis pozytyw tongue_out

www.se.pl/wydarzenia/kraj/posilek-matki-madzi-po-ucieczce-co-jadla-wasniewska-w-kryjowce-w-sosnowcu-zdjecia_249851.html

• ciastolina84 Re: Katarzyna W. zwiała 05.04.12, 16:56
        nie no szok!!!! Żeby już resztki żarcia po katarzynie zbierać?? Może jeszcze znalezisko na Allegro wystawią???
        • wioskowy_glupek Re: Katarzyna W. zwiała 17.04.12, 13:24
          Chyba po woli zaczyna się niestety wyjaśniać dlaczego Katarzyna zwiała...

wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,5105907,temat.html
          Cała ta sprawa może być jeszcze bardziej obrzydliwa niż już się wydaje... Czyżby wybierała dzień wcześniej miejsce ?
          • toxicity1 Re: Katarzyna W. zwiała 17.04.12, 13:33
            No tak, ucieczka stulecia.
            Do mieszkania rodziców - ostatni adres, pod którym byłaby szukana...
            • wioskowy_glupek Re: Katarzyna W. zwiała 17.04.12, 13:52
              A to jej rodzicie mieszkają na ogródkach działkowych ???
              • toxicity1 Re: Katarzyna W. zwiała 17.04.12, 14:24
                wioskowy_glupek napisała:

> A to jej rodzicie mieszkają na ogródkach działkowych ???

Na policji czy tam w prokuraturze podała nowy adres - adres domu, że się tak wyrażę rodzinnego.
                Na tych ogródkach działkowych nie przebywała w styczniu, tylko w czasie kiedy działkowicze ruszają do wiosennych prac. Być może jej rodzice tam mają ogrodek.
                Z tego co mówiły w tv osoby, którą ją przy tych działkach widziały nie przemykała pochylona do ziemi tylko siedziała sobie na jakimś murku.
                Powtórzę - ucieczka stulecia.
                • wioskowy_glupek Re: Katarzyna W. zwiała 17.04.12, 15:07
                  Podała go bo nie miała innego wyjścia skoro ją znaleźli...
                  Zazwyczaj w środku marca ludzie na ogródkach grillują no tak to logiczne że tam właśnie się na obiad udała.
                  No i to że następnego dnia był przewidziany był wariograf, też jest zupełnie normalne...
                  • toxicity1 Re: Katarzyna W. zwiała 17.04.12, 15:13
                    Wiesz co, jak dla mnie taka cwana gapa jak ona, w kontekście tego, co dotychczas nawywijała, gdyby NAPRAWDĘ chciała uciec nie pojechałaby do Sosnowca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka