Dodaj do ulubionych

Program do Pit-ów

05.04.12, 22:29
Dziewczyny macie może linka do jakiegoś programu do pitów gdzie można sobie samemu wybrać organizacje do przesłaniania 1%.
Ja chce na koty, chłop pewnie jakieś dzieci albo coś. Moi rodzice pewnie tez na jakąś fundację teściowa wszystko jedno. Programy w sieci zwykle są wrzucane przez konkretne organizacje i nie ma wyboru dla kogo wysłać a ściąganie kilku programów dla każdego nie ma sensu.

Macie coś ogólnego? Jakiś link? Wdzięczna bym była bardzo.
Obserwuj wątek
    • gk102 Re: Program do Pit-ów 05.04.12, 22:34
      www.mpips.gov.pl/bip/wykaz-organizacji-pozytku-publicznego/#akapit3
    • iwles Re: Program do Pit-ów 05.04.12, 22:35

ale w każdym ściągniętym programie możesz edytować, komu chcesz przeslać 1 %.
      Ja korzystam od kilku lat z programów z tej strony. Fundacja jest wpisana, ale ja mogę zmienić:

pit.dobry.pl/
    • aleksandra1977 Re: Program do Pit-ów 05.04.12, 22:49
      www.e-pity.pl/
      wpisujesz KRS jaki chcesz
    • monika3411 Re: Program do Pit-ów 06.04.12, 01:21
      Polecam skorzystanie ze strony Ministerstwa Finansów Link. OPP wybierasz sama, rozliczenie wysyłasz via Internet, na ewentualny zwrot czekasz bardzo krótko (ja czekałam dwa tygodnie - rozliczałam się w połowie marca).
      • toxicity1 Re: e-pity - help! 16.04.12, 11:03
        Dziewczyny, rozliczyłam parę osób/pracowników za pomocą tego programu i wszystko było ok.
        Dzisiaj chcę rozliczyć rodziców - emerytów i zonk.
        Wiecie może w którą rubrykę wpisać emerytury - jest tylko pozycja emerytury - renty zagraniczne???
        • toxicity1 Re: e-pity 16.04.12, 14:50
          Nieaktualne.
    • klubgogo Re: Program do Pit-ów 16.04.12, 17:26
      Ja zrobiłam tak, że wyliczyłam z programem uznającym kilka wybranych OPP, przepisałam na czysty formularz pobrany z netu i wpisałam wybraną przez siebie, nie zaś narzuconą OPP. Zwierzaki właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka