Dodaj do ulubionych

Toniemy, pomóżcie

20.04.12, 07:28
Ja proponuję zwolnić kilku prezesów, dyrektorów i innych darmozjadów, pociotków, szwagrów, pozmniejszać pensję, w końcu mamy kryzys. To i kasa się znajdzie od razu.
Jak sobie inne stacje radzą bez abonamentu? Może warto na to zwrócić uwagę telewizjo "publiczna" z wątpliwej jakości misją.
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • a_andzia28 Lisowi obciąć 20.04.12, 07:53
      pensyjkę też można.
      Dla mnie to po prostu jakieś chore.

www.se.pl/wydarzenia/kraj/tomasz-lis-92-000-zza-jeden-odcinek-swojego-programu-w-tvp-2-umowa-firmy-lisa-z-telewizja-po_247993.html
    • premeda Re: Toniemy, pomóżcie 20.04.12, 08:04
      Z misyjnych programów to ja kojarzę tylko teatr telewizji i niedzielny film przyrodniczy, bo kocham kino to dyskusyjny mocno jest. Cała reszta to jest zwykły komercyjny chłam, na dodatek na żenująco niskim poziomie. Niech zmniejszą pensję swoim sławom telewizyjnym to nawet im zostanie nadwyżka.
    • grabed Re: Toniemy, pomóżcie 20.04.12, 08:21
      To jest chore. My mamy się składać na ich apanaże?
    • feel_good_inc Re: Toniemy, pomóżcie 20.04.12, 08:29
      attiya napisała:
      > Ja proponuję zwolnić kilku prezesów, dyrektorów i innych darmozjadów, pociotków
      > , szwagrów, pozmniejszać pensję, w końcu mamy kryzys. To i kasa się znajdzie od
      > razu.

Wyjątkowo naiwna jesteś. TVP to bardzo sprawna maszyna do wyprowadzania pieniędzy. Dlatego nigdy nie będzie ich za dużo.

> Jak sobie inne stacje radzą bez abonamentu? Może warto na to zwrócić uwagę tele
      > wizjo "publiczna" z wątpliwej jakości misją.

Patrz punkt 1. A w sprawie misji racz nie żartować, bo to powód do płaczu, a nie żartów.
      • attiya Re: Toniemy, pomóżcie 20.04.12, 09:28
        wiesz, jak chcę sobie coś "misyjnego" oglądnąć to idę do teatru, na koncert itd....to wtedy jest dla mnie misja a nie teatr telewizji taki, jak pan z pisu siedzący w zarządzie uzna za stosowny
        i msza w tv w jakieś tam święta katolickie
    • karra-mia Re: Toniemy, pomóżcie 20.04.12, 10:25
      no i zyczę im powodzenia, oby zeszli jak najgłębiej i już więcej nosa ponad powierzchnię nie wychylili.
    • chcesztomasz Re: Toniemy, pomóżcie 20.04.12, 10:30
      Ja w telewizji publicznej lubię tylko ziemca - jak jest oglądam wiadomości, jak jest ktos inny nie. A jak już Krasko prowadzi to białej gorączki dostaje - skąd on wziął taki akcent?
      Ja bardzo przepraszam ale jak można mieć problemy finansowe płacąc ogromne pieniądze Gwiazdom, które nic nie wnoszą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka