ogien_woda 21.04.12, 13:09 Facet przepuszcza Cię przodem, po czym mówi:masz fajne spodnie(obcisłe jeansy).Co ma na myśli? a) ma dobry gust b)sprawię jej komplement c)ma fajny tyłek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidemonka Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:14 To znaczy że każdy facet to męska szowinistyczna i seksistowska świnia Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:15 d) a powiem jej tak, niech ma zagwozdkę do kombinowania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ogien_woda Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:17 a może że nigdy w życiu nie widział takiej wielkiej pupy? Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:29 Ważniejsze, co ja mam na myśli, gdy to słyszę. A mam na myśli: "wypad, chamie". Odpowiedz Link Zgłoś
ogien_woda Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:34 tzn,że trzeba się obrazić? )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 16:11 Nie, nie trzeba sie obrazac, a nawet nie nalezy. Nabakier nie odroznia niesmialego komplementu od ewidentnego chamstwa typu "sluchaj, masz takie fajne spodnie, ze bym cie zerznal od tylu". Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:32 Ha, zagadka Sfinksa prawie ja tez, gdy mi chłopak rzucil ileś lat temu "fajne łydki"zastanawialam sie: fajne łydki= a/ fajne łydki b/ niefajne łydki c/ łydki fajne ale reszta...oj d/ masz dziure w ponczochach Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:52 Ale jaki facet? Jeśli to mój osobisty, to wiem bardzo dokładnie co ma na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
ogien_woda Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:56 Wiesz,nie znam Twojego faceta,a ten o którym mowa to facet,który robi podchody, w sensie chce być ze mną w związku,ale nie wie jak mi to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:57 No to wyjdź z założenia, że powiedział Ci komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:59 a skąd wiadomo o tej chęci do związku wobec tego? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:01 Oj jakis tam facet, doszły czy niedoszły, swojego zwykle sie rozumie, albo nie przywiazuje do jego słów takiej wielkiej wagi A ten Twoj prezentuje zachowanie w stylu" chcialabym i boję się" ? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:03 ten o którym mowa to facet,który robi podchody, > w sensie chce być ze mną w związku,ale nie wie jak mi to powiedzieć. Jak tak,to pierdołowaty jest.Lubisz takich? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 16:17 gryzelda71 napisała: > > Jak tak,to pierdołowaty jest.Lubisz takich? Nie każda lubi tupeciarzy... ( ja tak! ) Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 16:07 który robi podchody, > w sensie chce być ze mną w związku,ale nie wie jak mi to powiedzieć. z przedszkola dopiero wyszedl, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 13:58 Rozbawiłaś mnie. Rozkminiałam tak w liceum spojrzał na mnie- kocha, nie kocha. Powiedził, ze mam ładny uśmiech co to zmoze oznaczac?. Zaprosił na imprezę to będzie randka czy zaprosił mnie jak kolezankę?. Wyluzuj co ma być to będzie. Podobasz mu się to wszyszystko w najblizszym czasie się wyklaruje. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:00 Jak chce być z tobą to powiedział nieudolny komplement ale chłopak sie starał. W liceum spotykałam się z pewnym chłopcem i juz miał się zbilzac pocałunek kiedy on odpalił, ze mam takie ładne uszy tak mnie tym rozbawił, że pocałunek się przesunął ale chciał dobrze i w stresie mu nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
ogien_woda Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:05 Słodkie.Ten mimo 30-kilku lat zachowuje się jak niezdarny chłopiec.Tak,chciałby a boi się.Niby coś tam z siebie wykrztusza a asekuruje się,że nie jest pewien.Potem tysiąc smsów.No jak nastolatki.Starzy a głupi oboje Odpowiedz Link Zgłoś
borys314 Re: 21.04.12, 16:22 > Słodkie.Ten mimo 30-kilku lat zachowuje się jak niezdarny chłopiec.Tak,chciałby > a boi się.Niby coś tam z siebie wykrztusza a asekuruje się,że nie jest pewien. Nie chcę być złośliwy, ale to naprawdę - jak mawia mój syn - żal.pl Jeśli nie chcesz do emerytury czekać na jego ruch, to go jakoś ośmiel. Chyba że on z gatunku "Nie całuj mnie pierwsza, nie całuj mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:01 Podoba mu się bo przepuścił ją i skomplementował spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:03 Dziewczyna powyzej napisała, że chłopak chce z nia byc. Wiec potraktowałaqbym to jako komplement, który srednio mu wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:04 nie chłopak chce z nią być,tylko jej sie wydaje,że on chce z nią być.To nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 16:09 A skad ona to wie, skoro jej tego nie powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
ogien_woda Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:02 Stara baba bawi się w nowy związek i w związku z tym ma pewne obawy.Jeden mąż poszedł na odstrzał na własne życzenie,a tu kroi się następny zawodnik.Wiem dziecinne,ale chyba przez niemiłe doświadczenia analizuję każde jego zachowanie rozkładając na czynniki pierwsze i ważąc każde jego słowo.Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:05 I najbardziej zagadkowe jego zdanie to te o spodniach? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 14:07 facet mysli : ma fajne spodnie tez sobie takie kupie , moj chlopak bedzie zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
borys314 Re: 21.04.12, 16:00 c) To oczywisty eufemizm. Myślisz, że co - nogawki Twoich spodni mu się podobały? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: 22.04.12, 11:54 Ładnie podszyte. Może facet się krawiectwem interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Co autor miał na myśli? 21.04.12, 16:11 moze tak d) spodnie nawet i fajne, ale nie do tej figury zartowalam Odpowiedz Link Zgłoś