pade 21.04.12, 20:50 Marcin Spenner mnie zachwycił Boys band ekhmm, zabawny, reszta taka sobie a kto Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roks30 Re: X- factor oglądacie? 21.04.12, 20:56 Lubię Kwaśnik, Spenner miło mnie zaskoczył, ale najbardziej czekam na Bajkę i Bibę. Aha i nie bardzo rozumiem zachwyty nad Podsiadło. Jak dla mnie trochę bezbarwny i nie zawsze dobrze śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: X- factor oglądacie? 21.04.12, 21:04 Ja w ogóle nie ogladam od dawna żadnych bitw, x factorów czy innych takich....no chyba że sam finał...jest tłum bezbarwnych, na siłe lansowanych osób. Np ta cała Ada Szulc ma jakis taki miałkliwy głos, kompletnie mi nie podchodzi... Kiedys lubiłam idola i po tym programie najwięcej osób odniosło sukces, teraz jest męczący natłok ludzi nijakich... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: X- factor oglądacie? 21.04.12, 21:06 ja poprzedniej edycji tez nie ogladałam, ale w tym programie poziom jest naprawde wysoki, przyjemnie się ich słucha Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: X- factor oglądacie? 21.04.12, 21:09 Najgorzej jak ktoś z cienkim głosikiem śpiewa piosenkę czarnego artysty, o wtedy jest masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Rewelka... 21.04.12, 21:17 Jak dla mnie wszyscy są zajefajni....Bardzo wysoki poziom....kocham ich wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Rewelka... 21.04.12, 21:20 > Jak dla mnie wszyscy są zajefajni....Bardzo wysoki poziom....kocham ich wszystk > ich... serio? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Jasne że nie. 21.04.12, 21:38 Soul City do odstrzału jak dla mnie... Następnie Dawid Podsiadło... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Jasne że nie. 21.04.12, 21:59 Moim zdaniem ten ostatni zaśpiewał najlepiej, no i zespół 9 osób dał czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: X- factor oglądacie? 21.04.12, 22:13 Dawid Podsiadło to najlepiej śpiewający człowiek w tym programie. Prawdziwy talent. Reszta bardzo, bardzo przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: X- factor oglądacie? 22.04.12, 11:32 Nie, reszta nie jest bardzo, bardzo przeciętna. Marcin ma niewątpliwy talent, do tego rozwojowy, bo należy pamiętać, że śpiewa dopiero od 3 lat i to do dej pory do lustra. Joanna Kwaśnik natomiast jest całkiem świadomym i skończonym muzykiem. Bardzo zdolna dziewczyna, absolutnie nieprzeciętna. Właściwie nie wiem co ona robi w tym programie, przy Gienku Losce też sobie zadawałam to pytanie. Zespoły natomiast bardzo, bardzo dobre. Chłopaki mnie trochę śmieszą ale trudno im odmówić profesjonalizmu. W grupie Tatiany bardzo podoba mi się Dawid i Bajka. Zwłaszcza Bajka. Ewelina według mnie powinna najszybciej odpaść, zresztą odebrała miejsce w finale lepszym od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: X- factor oglądacie? 21.04.12, 22:59 Najlepsi wg mnie Bajka,Kwaśnik,Spenner,Podsiadło Nie zachwyca Biba i zespoły(Soul City był dzisiaj fajny) Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: X- factor oglądacie? 22.04.12, 11:03 Kiedyś ogladalam tego typu programy. Gdy byłam wiernym fanem zachwycali mnie śpiewajacy- show, ich poziom, uwagi jury. Teraz gdy czasem właczę w necie pojedyncze wykonanie, nie kojarząc uczestnikow a więc bez tego emocjonalnego ladunku to widzę, ze a) te "najlepsze" gwiazdy fałszują niemiłosiernie b) glosy mają słabe c) nic oryginalnego nie wnoszą. Ogladalam 1 odcinek x-factor i żadnej gwiazdy tam nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: X- factor oglądacie? 22.04.12, 17:08 Lubię tego rodzaju programy, chociaż mam pełną świadomość, że samym głosem kariery się nie robi. Tylko świetnym repertuarem. Największe osobowości polskiej sceny, artyści, którzy stali się ikonami muzycznymi, to ludzie bez głosu, ale z repertuarem i przekazem. Ciechowski, Staszczyk, Staszewski. Oczywiście są też świetni wokaliści, ale to raczej mniejszość. Dlatego owszem, lubię posłuchać dobrze śpiewających uczestników, ale wielkim znakiem zapytania są dla mnie ich późniejsze losy. Wyjątkiem jest program Must be the music, tam większośc ludzi prezentuje swoją muzykę. W X Factor kibicuję Dawidowi Podsiadło, zresztą już w poprzedniej edycji był moim faworytem. Wtedy wyrzucono dwóch najlepszych gości - Dawida i Rafała Majewskiego (tego drugiego nawet nie wiadomo czemu, bo w boot campie nie pokazali ani sekundy z jego występów). Ucieszyłam się więc, że Dawid zjawił się po raz drugi. Dla mnie ten chłopak ma niepowtarzalny klimat w glosie, jaki lubię najbardziej. Trochę brudny, trochę stłumiony, nawet nie porafię tego określić. Urzeka mnie po prostu. Na dodatek wybiera repertuar, jaki lubię. U2 po prostu jakbym sobie zamówiła. Myślę, że o wygraną rywalizować będą Dawid i Marcin Spenner, 60/40 że wygra Marcin. Marcin ma wszystko, aby stać się ulubieńcem publiczności. Wygląd, brzemienie głosu (ma jeden taki rejestr, który mnie naprawdę zachwyca), dobór repertuaru (takie utwory trafiające w szerokie gusta, zwłaszcza kobiet), fajną, ujmującą osobowość. Nie obrażę się, jak wygra, chociaż wolałabym Dawida. Lubię też bardzo Joannę. Grunt, że w tej edycji nie ma okazów typu pani Małgosia z poprzedniej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś