rosapulchra-0 13.05.12, 19:23 Ujęły mnie jego nogi. Fajny chłopaczek, mama może spokojnie być z niego dumna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: Syn Figury. 13.05.12, 19:46 Tia...a widziałas go dzisiaj w tvn ? Miał z matką zdac z relację z filmu "W ciemności". Mówil zatem że .."było super. I fajnie. I fim był fajny. Atmosfera też fajna. I super super.." Przypomniała mi się Ewa Minge udzielając wywiadu po angielsku z jej słynnym :cotton cotton and cotton. Troszkę chłopakowi brakuje w przestrzeni między jednym uchem a drugim Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Syn Figury. 13.05.12, 19:55 Wizualnie go tylko oceniłam. Nie mam innych możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Syn Figury. 13.05.12, 20:02 To się ciesz. Wizualnie jest ok. Tylko wizualnie Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Syn Figury. 13.05.12, 20:28 Ło mamo! Zupełnie się mi nie podoba, wręcz brzydki jest wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Syn Figury. 13.05.12, 20:28 Wygląd syna czy córki to chyba nie jest powód do całkowitej dumy? Chyba potrzeba trochę więcej żeby można było matce powiedzieć: "Możesz być z niego/niej dumna". Strasznie to powierzchowne. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Syn Figury. 13.05.12, 21:27 jak dla mnie calkiem fajny, choc na kolana nie powala. no, ale ja jestem dumna raczej z tego, ze moj starszy po wakacjach idzie do pierwszej klasy, choc w szwajcarskiej zerowce musial najpierw nauczyc sie jezyka, a dopiero potem mogl gonic kolegow. gonienie poszlo mu tak, ze niektorych przegonil i nauczycielka powiedziala, ze po wakacjach zdecydowanie do pierwszej klasy, bo odstaje poziomem na plus. to jest dla mnie powod do dumy, a nie samo to, ze niezly przystojniaczek z niego rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: Syn Figury. 13.05.12, 22:40 niski,krzywe nogi i w dodatku syn Figury... Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: Syn Figury. 13.05.12, 22:31 Gustuję w młodszych chłopcach, ale akurat ten stanowczo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Syn Figury. 13.05.12, 23:56 jesli chodzi o urode, to z tego miksu genowego atutów Figury nie ma. Jesli chodzio fajnośc, bądź niefajnośc, to tu tez nie ma co zawdzieczac Figurze, bo go oddała na wychowania dziadkom, a sama poleciała robic kariere za oceanem (Hollywood nie zawojowała jednak) Odpowiedz Link Zgłoś