Dodaj do ulubionych

Syn Figury.

13.05.12, 19:23
Ujęły mnie jego nogi. Fajny chłopaczek, mama może spokojnie być z niego dumna wink
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: Syn Figury. 13.05.12, 19:46
      Tia...a widziałas go dzisiaj w tvn ? Miał z matką zdac z relację z filmu "W ciemności".
      Mówil zatem że .."było super. I fajnie. I fim był fajny. Atmosfera też fajna. I super super.."

Przypomniała mi się Ewa Minge udzielając wywiadu po angielsku z jej słynnym :cotton cotton and cotton. wink
      Troszkę chłopakowi brakuje w przestrzeni między jednym uchem a drugim wink
      • rosapulchra-0 Re: Syn Figury. 13.05.12, 19:55
        Wizualnie go tylko oceniłam. Nie mam innych możliwości sad
        • guderianka Re: Syn Figury. 13.05.12, 20:02
          To się ciesz.
          Wizualnie jest ok. Tylko wizualnie wink
          • dzoaann Re: Syn Figury. 13.05.12, 20:09
            wizualnie tez cienko...
    • demonii.larua Re: Syn Figury. 13.05.12, 20:28
      Ło mamo! Zupełnie się mi nie podoba, wręcz brzydki jest wg mnie big_grin
    • wrednadziewucha Re: Syn Figury. 13.05.12, 20:28
      Wygląd syna czy córki to chyba nie jest powód do całkowitej dumy? Chyba potrzeba trochę więcej żeby można było matce powiedzieć: "Możesz być z niego/niej dumna". Strasznie to powierzchowne.
    • a_lex Re: Syn Figury. 13.05.12, 21:09
      mama też ma niezłe nogi smile
      • eliszka25 Re: Syn Figury. 13.05.12, 21:27
        jak dla mnie calkiem fajny, choc na kolana nie powala. no, ale ja jestem dumna raczej z tego, ze moj starszy po wakacjach idzie do pierwszej klasy, choc w szwajcarskiej zerowce musial najpierw nauczyc sie jezyka, a dopiero potem mogl gonic kolegow. gonienie poszlo mu tak, ze niektorych przegonil i nauczycielka powiedziala, ze po wakacjach zdecydowanie do pierwszej klasy, bo odstaje poziomem na plus. to jest dla mnie powod do dumy, a nie samo to, ze niezly przystojniaczek z niego rosnie wink
        • marina2 Re: Syn Figury. 13.05.12, 22:40
          niski,krzywe nogi i w dodatku syn Figury...
    • sanrio Re: Syn Figury. 13.05.12, 21:27
      big_grin no po mamie ich raczej nie odziedziczyłbig_grin
      • katus118 Re: Syn Figury. 13.05.12, 22:31
        Gustuję w młodszych chłopcach, ale akurat ten stanowczo nie.
    • kamelia04.08.2007 Re: Syn Figury. 13.05.12, 23:56
      jesli chodzi o urode, to z tego miksu genowego atutów Figury nie ma.

Jesli chodzio fajnośc, bądź niefajnośc, to tu tez nie ma co zawdzieczac Figurze, bo go oddała na wychowania dziadkom, a sama poleciała robic kariere za oceanem (Hollywood nie zawojowała jednak)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka