borys314 Re: 19.05.12, 12:47 Heh, ale by mnie kusił taki zlot... Ale pewnie skończyłoby się na tym, że nie chciałbym pokazać twarzy (choć bardziej to nazwiska), usiadłbym incognito przy sąsiednim stoliku i Was podglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
borys314 Re: może być w maskach :D 19.05.12, 13:03 To trochę perwersyjne. Ale jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: może być w maskach :D 19.05.12, 13:15 tylko należy mieć "oczy szeroko zamknięte " Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: 19.05.12, 13:42 Chcialabym poznac dwie forumki i jednego foremka(nie ciebie b)i tych wszystkich niepijacych facetow ematek.Mnie latwo byloby po numerach auta poznac,choc moge na ta okazje zalatwic sobie czeskie tablice Ogolnie to zatankowalabym do pelna nie tylko auto,bo niektorych na trzezwo bym nie zniosla Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: 19.05.12, 14:09 Z Misiami, świetnie, rozumiem, że to specjalnie dla nas ta strefa kibica w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: 19.05.12, 14:01 mój Boże! Edel, po raz pierwszy mogłabym się kompletnie podpisać pod Twoim postem, łącznie z tablicami czeskimi i tankowaniem ps. chciałabym poznać dżejmsa na łyskaczu albo łyskacza dżejmsona Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: 19.05.12, 14:08 A ja dwa dni temu zakochałam sie w Romanie od pierwszego wpadniecia na jego post Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: 19.05.12, 14:16 A, juz nie wiem ktory to byl, ale przyznam, ze grzebnęlam w wyszukiwarce, by zapoznac sie z dzialalnością no i kocham to mlode chłopię za rewelacyjne poczucie humoru )) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: 19.05.12, 14:14 O widzisz Edel, jak nie piję, to z tobą bym się napiła. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: 19.05.12, 15:23 No,ja wlasnie z Toba i jeszcze z jednatylko moj lekarz kazal mi wreszcie przestac zlopac wino,bo mam marne wyniki moze zrobilby wyjatek na jematkowe spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: ematkowe spotkanie 19.05.12, 15:54 My byśmy musiały z Czarnaalineczką zmieścić się w jedne ciuchy i na jednym krześle usiąść, bo ponoć JEDNO jesteśmy. Jak się okaże, że muszę się z kimś jeszcze dzielić moją osobą, to wymiękam i nie przyjeżdżam. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ematkowe spotkanie 19.05.12, 16:12 Ja z nikim sie dzielic nie musze,ale na mysl,ze mialabym spedzic czas w towarzystwie pani na A co lazi z kijem w d...rozwazam zahaczenie o Holandie,by zakupic cos mocniejszego niz alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: ematkowe spotkanie 19.05.12, 22:13 a to u Was nie sprzedają? Bo u nas i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ematkowe spotkanie 20.05.12, 13:59 W NL wiekszy wyborz reszta spod domu do pierwszego CS mam jakies 40km Odpowiedz Link Zgłoś