Dodaj do ulubionych

Portal randkowy

27.05.12, 20:34
Mój mąż zarejestrował się na jednym(chyba jednym)portalu randkowym.Odkryłam to przypadkiem.Rozmawiać na ten temat nie chce.Na każde poruszenie przez mnie tego tematu reaguje złością.Ciągle zapewnia,że mnie kocha i niczego w naszym związku mu nie brakuje.To przeczy jedno drugiemu.Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • kosmitka06 Re: Portal randkowy 27.05.12, 22:15
      - obserwować Pana
      - zrobić "na złość" i zrobić podobnie, niech odkryje coś co jego wkurzy... jakiś spacer ze znajomym, foto jakiegoś pana na Twojej poczcie/komputerze
      - wywalić na zbity pysk
      • jola-kotka Re: Portal randkowy 28.05.12, 02:07
        ja nie rozumiem problemu sama mam takich kont kilka,a zapewniam cie ,ze absolutnie niczego nie brakuje mi w moim zwiazku,wrecz przeciwnie mam o wiele wiecej niz kiedykolwiek moglabym sobie wyobrazic.
        Po co te konta?dla zabawy,dla poznania fajnych ludzi,z ktorymi nigdy oprocz przyjazni nic mnie nie bedzie laczyc.
        Fakt moje pierwsze malzenstwo rozwalilo sie,przez moje konto na gg,ale bylo mega nie udane.
        Dzisiaj dziekuje bogu,ze je mialam i pewnej nocy napisalam do pewnego cudownego faceta.
        Odpusc mu.
        • maggi9 Re: Portal randkowy 28.05.12, 06:38
          Ale do poznawania fajnych ludzi nie wystarczy konto na portalu społecznościowym?
          Jak dla mnie właśnie do tego one służą.A randkowe jak sama nazwa wskazuje do poznawania ludzi na randki.Owszem właściwie i na jednym i na drugim można poznać fajnych ludzi i ewentualne "randki" czy "seks" ale ludzie będący w parach i zakładający konta na portalach randkowych są dla mnie co najmniej podejrzani.
        • jagienka75 Re: Portal randkowy 28.05.12, 09:38
          jola-kotka napisał(a):

> ja nie rozumiem problemu sama mam takich kont kilka,a zapewniam cie ,ze absolut
          > nie niczego nie brakuje mi w moim zwiazku,wrecz przeciwnie mam o wiele wiecej n
          > iz kiedykolwiek moglabym sobie wyobrazic.
          > Po co te konta?dla zabawy,dla poznania fajnych ludzi,z ktorymi nigdy oprocz prz
          > yjazni nic mnie nie bedzie laczyc.

Gdyby rzeczywiście niczego Ci w związku nie brakowało, nie zakładałabyś w ogóle kont na portalach randkowych. Wybacz, ale dla mnie osoba z takim podejściem, jak Twoje, jest niepoważna i na miejscu Twojego partnera, nie traktowałabym poważnie Waszego związku.
          Albo rybki, albo akwarium.
    • wjw2 Re: Portal randkowy 28.05.12, 08:08

> Ciągle zapewnia,że mnie kocha i niczego w naszym związk
      > u mu nie brakuje.To przeczy jedno drugiemu.Co o tym myślicie?

Myślę, że mąż nie mówi Ci prawdy. Gdyby było jak Cię zapewnia, nie szukałby nowych znajomości na portalu randkowym, od tego są portale społecznosciowe.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka