wiecznie-zapominam-login 05.06.12, 07:39 Chcę zabrać małe dziecko do kina ,nie bardzo wiem na co ale wybrałam "Goryl śnieżek w Barcelonie" czy to dobra bajka dla 4 letniego dziecka, czy może polecicie coś innego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 07:39 pilne Odpowiedz Link Zgłoś
jorn1 Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 07:53 Bylam na Gorylu z klasa siedmiolatkow i nie polecam dla mlodszych dzieci. Sa dosc straszne sceny z wielkim gorylem, kilkoro dzieci sie balo, poza tym fabula jest chyba zbyt zagmatwana jak dla 4-ro latka, sama mam syna w tym wieku i nie zamierzam go zabierac na Goryla.. Ale film fajny, starszym dzieciom sie bardzo podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 07:59 to na jaką bajkę go zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:01 Jest Kopciuszek inna historia, Królewna śnieżka www.cinema-city.pl/index.php?module=movie&action=repertoire&cid=1084 Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:20 Mój 4,5-latek doskonale się bawił na filmie i nie miał problemów z akcją. Sporo wiedzy uzupełniliśmy mu naszymi własnymi wspomnieniami z Barcelony, a z zwłaszcza z parku Guell. Są dzieci bystre i bardziej bystre Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:39 to konkretne dziecko nie jest przyzwyczajone do widoku scen mega brutalnych więc raczej zachwycone nie będzie szczególnie sceną ataku wielkiego goryla.............to nie jest kwestia "bystrości" Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:49 Jaasne, krew i sperma ścieka po ścianach, a dziecko będzie miało traumę do końca życia. Pad klosz chowajmy, pod klosz Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:55 sperma?..serio sperma........... a no to idę Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 09:07 idź, a potem wypowiadaj się o filmie, który widziałaś Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 09:09 nooo chyba że skończy się na sali zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 09:11 sali zabaw zamiast kina (ależ ja dzisiaj niezdecydowana jestem na wszelki wypadek lepiej dziecku powiedzieć że to będzie niespodzianka bo nie wiadomo gdzie nas w ogólnym rozliczeniu wywieje Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:58 chyba na piratów pójdziemy swoją drogą lipa że nie ma żadnych naprawdę fajnych bajek dla małych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 07:51 Są zwiastuny przecież w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:05 no dobra wg zwiastunów goryl odpada kopciuszek też Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:11 Byłam na bajce i autentycznie poczułam się oszukana W 75% to film a nie bajka. I autentycznie - goryl, scena porwania dzieci, walka z czarownica.. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login chyba odpadam :( 05.06.12, 08:09 nie widzę żadnej bajki dla małego dziecka....... może sprawdzę inne kina Odpowiedz Link Zgłoś
jorn1 Re: chyba odpadam :( 05.06.12, 08:11 Moj mlodszy byl wczoraj z grupa przedszkolana ( 3 i 4 latki ) na Loraxie, podobalo sie bardzo i dzieciom i paniom. Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: chyba odpadam :( 05.06.12, 08:21 nie widzę lorax w żadnym kinie Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Kino, goryl śnieżek, małe dziecko..warto? 05.06.12, 08:13 zdecydowanie nie dla takiego malucha może jakiś poranek? Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login piraci 2D? 05.06.12, 08:26 może to będzie dobre..kto był? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: piraci 2D? 05.06.12, 08:44 byłam na piratach z 4latką i 6 latką.im się bajka podobała (ja się wynudziłam ) nie ma takich drastycznych scen, więc polecam. wiem, że jeszcze jest jakaś bajka Tulisie, ale chyba tylko w 3D wiec nie byłam z moimi córkami. Lorax też jest bardzo fajny, ale już chyba nie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: piraci 2D? 05.06.12, 09:10 Piraci to najlepsza animacja jaką od dawna widziałam. Moim zdaniem dorosły właśnie powinien docenić. Lorax fajny ale nie rewelacyjny. Dla czterolatka zdecydowanie Lorax a nie Piraci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie-zapominam-login Re: piraci 2D? 05.06.12, 09:12 lorax nie jest wyświetlany Odpowiedz Link Zgłoś