czarnaalineczka 07.06.12, 08:21 warto ? jakos glosno ostatnio o tej ksiazce i impulsywnie zamowilam a teraz sie zastanawiam czy zamowienia nie cofnac warto miec czy nie warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: sztuka prostoty 07.06.12, 09:12 zastanawialam sie ale przeczytalam recenzje i mi sie odwidzialo madrosci w rodzaju kup se jedna torebke w cenie 5 i nos 5 lat mnie nie przekonuja no nie i juz - mnie potrzeba wiecej a mniej znaczy wiecej czytalam juz u anthei jak gdzies sciagne w pdf to chetnie przeczytam, ale tysiecznego rupiecia do domu nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:17 Mam ją,jestem w połowie,kupiłam w Empiku. jak na razie wywaliłam jakies 7 wielkich worków rzeczy/przydasiek itp,ale też zainspirowała mnie do kupienia porządniejszych rzeczy niz mam. Wg mnie-fajna,cieszę się,że ja kupiłam,ale nie wiem,czy za pare miesięcy nie wystawie jej na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:19 ale mozesz jakos bardziej opisac o czym jest ? bardziej obiektywnie niz w recenzjach ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:29 jak na razie dla mnie-zbyt pompatycznie napisane,generalnie nawiązanie do tego,żeby mieć bardzo dobrej jakosci rzeczy-ale jedną taką rzecz-np super torebkę ze skory porządnej firmy niż 15 z bazarku. Jeden super fotel najlepszej jakosci niz tanszy o polowę,np z Ikei ja lubię ksiązki ktore daja mi kopa typu "perfekcyjna pani domu""potega podswiadomosci" "sekret".Sztuka prostoty jest tez ksiązka ktora cos mi dała-wywaliłam tysiace niepotrzebnych badziewi,a tu dopiero przeczytalam połowę. 28zl to nie jest duzo,sprzedam je pewnie za 20 za pare miesięcy więc za 8zl-wg mnie się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:39 "Sztuka prostoty jest tez ksiązka ktora cos mi dała-wywaliłam tysiace niepotrzebnych badziewi," - o, to tak jak ja mnie się książka podobała, fakt: niektóre porady dziwne i nie na nasze warunki (np.właśnie te z torebką), ale czytało się przyjemnie, z kliku rad skorzystałam; kupiłam też "Sztukę planowania"- ale jakoś mi czytanie jej nie idzie, podczas gdy "Sztukę prostoty"- przeczytałam błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:53 >np super torebkę ze > skory porządnej firmy niż 15 z bazarku. > Jeden super fotel najlepszej jakosci niz tanszy o polowę,np z Ikei a napisala skad na to kase wziac ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: sztuka prostoty 07.06.12, 19:11 czarnaalineczka napisała: > >np super torebkę ze > > skory porządnej firmy niż 15 z bazarku. > > Jeden super fotel najlepszej jakosci niz tanszy o polowę,np z Ikei > > a napisala skad na to kase wziac ? nie,ale jakbym sprzedala moje torebki ktore oddałam kuzynce to pewnie mialabym na fotel :p Mialam poł szafy torebek,a tak naprawdę uzywalam tylko tch z Kazara i Benettona,zostaly tylko te.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 10.06.12, 08:39 no to kupuje zwale na was najwyzej Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 28.06.12, 22:29 dziwne to jakies z obsesjami i nerwica natrectw sie troche kojarzy mi ta babka no i sama sobie zaprzecza Odpowiedz Link Zgłoś