Dodaj do ulubionych

sztuka prostoty

07.06.12, 08:21
warto ?
jakos glosno ostatnio o tej ksiazce i impulsywnie zamowilam a teraz sie zastanawiam czy zamowienia nie cofnac tongue_out
warto miec czy nie warto ?
Obserwuj wątek
    • moofka Re: sztuka prostoty 07.06.12, 09:12
      zastanawialam sie
      ale przeczytalam recenzje i mi sie odwidzialo
      madrosci w rodzaju kup se jedna torebke w cenie 5 i nos 5 lat mnie nie przekonuja
      no nie i juz - mnie potrzeba wiecej
      smile
      a mniej znaczy wiecej czytalam juz u anthei
      jak gdzies sciagne w pdf to chetnie przeczytam, ale tysiecznego rupiecia do domu nie chce wink
      • mamaemmy Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:17
        Mam ją,jestem w połowie,kupiłam w Empiku.
        jak na razie wywaliłam jakies 7 wielkich worków rzeczy/przydasiek itp,ale też zainspirowała mnie do kupienia porządniejszych rzeczy niz mam.
        Wg mnie-fajna,cieszę się,że ja kupiłam,ale nie wiem,czy za pare miesięcy nie wystawie jej na allegro wink
        • czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:19
          ale mozesz jakos bardziej opisac o czym jest ?
          bardziej obiektywnie niz w recenzjach ?
          • mamaemmy Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:29
            jak na razie dla mnie-zbyt pompatycznie napisane,generalnie nawiązanie do tego,żeby mieć bardzo dobrej jakosci rzeczy-ale jedną taką rzecz-np super torebkę ze skory porządnej firmy niż 15 z bazarku.
            Jeden super fotel najlepszej jakosci niz tanszy o polowę,np z Ikei wink
            ja lubię ksiązki ktore daja mi kopa typu "perfekcyjna pani domu""potega podswiadomosci" "sekret".Sztuka prostoty jest tez ksiązka ktora cos mi dała-wywaliłam tysiace niepotrzebnych badziewi,a tu dopiero przeczytalam połowę.
            28zl to nie jest duzo,sprzedam je pewnie za 20 za pare miesięcy więc za 8zl-wg mnie się opłaca smile
            • marzeka1 Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:39
              "Sztuka prostoty jest tez ksiązka ktora cos mi dała-wywaliłam tysiace niepotrzebnych badziewi,"

- o, to tak jak ja smile mnie się książka podobała, fakt: niektóre porady dziwne i nie na nasze warunki (np.właśnie te z torebką), ale czytało się przyjemnie, z kliku rad skorzystałam; kupiłam też "Sztukę planowania"- ale jakoś mi czytanie jej nie idzie, podczas gdy "Sztukę prostoty"- przeczytałam błyskawicznie.
            • czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 07.06.12, 18:53
              >np super torebkę ze
              > skory porządnej firmy niż 15 z bazarku.
              > Jeden super fotel najlepszej jakosci niz tanszy o polowę,np z Ikei wink

a napisala skad na to kase wziac ?tongue_out
              • mamaemmy Re: sztuka prostoty 07.06.12, 19:11
                czarnaalineczka napisała:

> >np super torebkę ze
                > > skory porządnej firmy niż 15 z bazarku.
                > > Jeden super fotel najlepszej jakosci niz tanszy o polowę,np z Ikei wink
                >
                > a napisala skad na to kase wziac ?tongue_out

nie,ale jakbym sprzedala moje torebki ktore oddałam kuzynce to pewnie mialabym na fotel :p
                Mialam poł szafy torebek,a tak naprawdę uzywalam tylko tch z Kazara i Benettona,zostaly tylko te..
    • czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 10.06.12, 08:39
      no to kupuje
      zwale na was najwyzej tongue_out
    • czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 28.06.12, 22:06
      no i czytam to arcydzielo suspicious
      • moofka Re: sztuka prostoty 28.06.12, 22:20
        i jak? warto?
        • czarnaalineczka Re: sztuka prostoty 28.06.12, 22:29
          dziwne to jakies big_grin
          z obsesjami i nerwica natrectw sie troche kojarzy mi ta babka
          no i sama sobie zaprzecza
Inne wątki na temat: