panna.sarabella 13.06.12, 13:23 ja tak piłkarsko - nie znam sie na tym zupełnie, a emamy wiedzą wszystko jakie mamy teraz szanse na wyjście z grupy? Rosja ma 3 punkty, my 2, co się musi stać żebyśmy wyszli z grupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 13:31 Musimy wygrac z Czechami. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 13:31 Musimy wygrać z Czechami. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.sarabella Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 13:37 a jeśli z Czechami też zremisujemy? i jeśli z Czechami wygramy to na pewno wychodzimy z grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 13:37 Jak zremisujemy, to nie wychodzimy. Jak wygramy, to wyjdziemy na 100%, tylko albo z drugiego, albo z pierwszego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.sarabella Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 13:49 tylko al > bo z drugiego, albo z pierwszego miejsca. a to ma jakiekolwiek znaczenie dla dalszych rozgrywek? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 13:59 No ma takie, ze jak wychodzimy z pierwszego miejsca gramy z druzyna, ktora zajela drugie w grupie B, ja wychodzimy z drugiego to gramy z ta z pierwszego z grupy B. Czyli 1A - 2B 1B - 2A itd. Ale w naszym wypadku to wszystko jedno, przynajmniej mi Trzeba wygrac z Czechami i bedzie pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 14:10 > Ale w naszym wypadku to wszystko jedno, Fakt, bo na kogokolwiek z grupy B trafimy, będzie... interesująco Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 marne 13.06.12, 18:56 musielibysmy wygrać z Czechami...to byłby cud ranking www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html czesi na 27 miejscu, Polacy na 61 Jedynie podczas meczu z Rosją nasza drużyna potrafi się zmobilizować. gdyby tak samo grala z Grecją jak z Rosją, roznioslaby ich w drobny mak... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: marne 13.06.12, 19:00 Piłka doprawdy nie takie rzeczy widziała, a Czesi nie są przesadnie mocni. Wygrana jest realna. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: marne 13.06.12, 19:09 Nie z naszą drużyną...Tak naprawdę powinni wygrać już z Grecją...szkoda, ze nawet biegac im sie nie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: marne 13.06.12, 19:22 Marudzisz. Z Grecją pierwsza połowa była ok, wczoraj ok była większość meczu. Widziałam, że oni raczej płuca wczoraj wypluwają niż nie chcą biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: marne 13.06.12, 19:28 >Z Grecją pierwsza połowa była ok, Otóż to, a pozniej druzyna polozyla lachę. wczoraj ok była większość meczu.W > idziałam, że oni raczej płuca wczoraj wypluwają niż nie chcą biegać. bo to odwieczny nasz wróg i tylko dlatego mecz nie byl zenada. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: marne 13.06.12, 22:54 Daleka jestem od usprawiedliwiania naszych herosów, ale może faktycznie podgotowali się deczko przy tym zamkniętym dachu na meczu z Grecja? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: marne 13.06.12, 20:52 rita75 napisała: Nie z naszą drużyną...Tak naprawdę powinni wygrać już z Grecją...szkoda, ze nawet biegac im sie nie chcialo. Witam, Nasza drużyna wiele może, tylko ją trzeba odpowiednio zmotywować. Wczoraj nasi byli na haju patriotycznym i pacz pani, jakie z nich wyszły bestie;-P Z Czechami trzeba będzie grać w piłkę, a nie w wojnę i może być kłopot. Ale tak czy siak, "póki piłka w grze", wszystko jest możliwe. W ostateczności, wystarczy bronić bramki i grać na spalone;-P Polska do boju!!! Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: marne 13.06.12, 22:31 Wczoraj nasi > byli na haju patriotycznym i pacz pani, jakie z nich wyszły bestie;-P Z Czecha > mi trzeba będzie grać w piłkę, a nie w wojnę i może być kłopot. Gdyby nasi mieli taką motywację, jak z Rosjanami, bylibysmy mistrzami świata Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: marne 14.06.12, 13:25 Mnie zastanawia inna rzecz. A mianowicie dlaczego Polacy kibicowali tak gorliwie Czechom w meczu z Gracją? Dla nas przecież najkorzystniejszy byłby remis w tym meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: marne 13.06.12, 23:20 Sądzac po pierwszym meczu - to Rosjanie powinni naszych wczoraj rozjechać. A jakoś nie rozjechali. Zaś Czesi swój pierwszy mecz uwalili 1:4. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: marne 13.06.12, 23:24 musielibysmy wygrać z Czechami...to byłby cud > > ranking > rel="nofollow">www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html > czesi na 27 miejscu, Polacy na 61 Tyle, że w tym rankingu dostawało się punkty m.in. za rozegrane mecze eliminacyjne. Jak się ich nie grało (a gospodarze imprezy nie grają), to się nie zdobywało punktów i w rankingu się zostawało nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: marne 13.06.12, 23:26 A Rosja na 13... I co z tego wynika? Meczu nie grają rankingi FIFA, tylko ludzie. Na tym to polega. BTW: niezależnie od tego, jak nasi grają, mają mniej punktów niż reszta państw również z tego powodu, że za mecze towarzyskie jest mniej punktów do tego rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: jakie mamy szanse na wyjscie z grupy? 13.06.12, 23:16 Rosja ma 4, a my dwa. Musimy wygrać z Czechami. Odpowiedz Link Zgłoś