mamaemmy 02.07.12, 19:07 ..na weselu oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:16 a nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_piet Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:23 a nie bylo tanca Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:41 teraz też tańca mieć nie będę tylko sam ślub, obiad w knajpie i o 18:00 kino Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:59 ale skoro musisz już mieć wesele to może David Bowie - Tonight. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:23 Nie było tańców. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:34 Nie miałam wesela a tym samym pierwszego tańca ale prez całe małżeństwo moja piosenka motto jest "Przetańczyć z Toba chcę cała noc.... i nie opuszczę cie juz na krok... Anny Jantar Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:47 i ten właśnie utwór ja miałam na pierwszy taniec Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 04.07.12, 10:51 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_poruszyciel Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:37 Odkryjemy miłość nieznaną Alicji Majewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:08 pierwszy_poruszyciel napisała: > Odkryjemy miłość nieznaną Alicji Majewskiej świetne,tak samo jak jantarki piosenki-pod warunkiem ze w orkiestrze jest kobieta..u nas nie ma wiec musem było wybrac taka która spiewa facet. Ale to jest swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:45 wybierz "Zono moja" Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:39 My mieliśmy I want it all Bryana Adamsa. Nigdy nie przepadałam za Bryanem, ale ten kawałek jest idealny: w stylu reggae (a my punky-reggae we krwi mamy) i tekst fajnie pasuje na taką okazę Więc bujaliśmy się przy nim na dzień dobry. prostopleer.com/tracks/4525593SgD1 Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:45 "Niebieska piosenka". Na sali weselnej dominował kolor niebieski-mój ulubiony, no więc piosenka też niebieska. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy slonko! 02.07.12, 19:55 slonko1335 napisała: > "Niebieska piosenka". Na sali weselnej dominował kolor niebieski-mój ulubiony, > no więc piosenka też niebieska. tą? my tez ją miec będziemy ! Jest piekna i słowa do nas baaardzo pasują.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: slonko! 02.07.12, 20:00 jorn1 napisała: > "I'll stand by you" Pretenders piękna Ale kojarzy mi się z zupelnie innymi czasami/facetem Odpowiedz Link Zgłoś
jorn1 Re: slonko! 02.07.12, 20:36 A to faktycznie nie moze byc . Mnie sie zawsze podobala ale o dziwo nie kojarzyla z niczym, wiec byla idealna jako pierwsza piosenka, no i tekst pasujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: slonko! 02.07.12, 20:08 Tak, tą. Mi do dzisiaj się bardzo podoba Będzie walczyk na koniec czy przekiwacie? czy jakaś inna aranżacja? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: slonko! 02.07.12, 20:11 "Everybody loves somebody" - wersja oryginalna Gerarda jakiegostam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: slonko! 02.07.12, 20:16 najsmieszniejsze jest to,że z każdym innym facetem umiem tańczyc,a on z każda inną(podobno) ale razem nam nie wychodzi tak,że obawiam sie ze bedzie dwa na jeden.. generalnie puszczałam ta piosenkę w oryginale kilku osobom i reakcje sa od ciarek na ręcę po lzy w oczach (większosc tego nie zna!!),mam nadzieję,że orkiestra tego nie schrzani Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: slonko! 02.07.12, 21:48 Tez miałam "niebieską piosenke" - orkiestra leciutko to przearanżowała , żeby łatwiej było walca tańczyć Fajnie nam wyszedł "pseudo wiedeński wirujący w prawa stronę " na finał Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: slonko! 02.07.12, 23:46 Kurcze, a mnie duzy smutek ogarnal w trakcie sluchania tej piosenki, chyba przez muzyke Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 19:47 Proponują Ci tą: www.youtube.com/watch?v=zRWhsvG8RtY&feature=results_video&playnext=1&list=PL2ADDD33E75815A51 Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:02 www.youtube.com/watch?vh5qj2Fmr6U&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy iuscogens 02.07.12, 20:06 czad uwielbiam ta piosenkę,ale mój w zyciu nie zgodziłby sie na playback ,a orkiestra by tego na pewno tak nie zagrała.. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: iuscogens 02.07.12, 21:47 A moja się nie podoba? Na pewno oryginalna pod względem częstotliwości grania jej na weselach Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: iuscogens 02.07.12, 22:35 Że też nie znałam jej wcześniej!, jak nic byłaby pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: iuscogens 03.07.12, 11:18 A dlaczego mieliby tak nie zagrać? Trzeba tylko dobrą orkiestrę znaleźć, a nie grajków z remizy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 22:31 o tak, piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_agadir Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:07 Time of my life, finałowa piosenka z Dirty Dancing. Było też podnoszenie - skromniejsze niż oryginał ale również efektowne Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:18 beauty_agadir napisała: > Time of my life, finałowa piosenka z Dirty Dancing. Było też podnoszenie - skro > mniejsze niż oryginał ale również efektowne marzenie!!! uwielbiam i zawsze to chciałam zatanczyc -zwłascza ze moja sukienka sie idealnie nadaje do tego,ale mój narzeczony niekoniecznie Ale u Was musialo to swietnie wyglądac! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-osama Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:15 "Wielka miłość" Krajewskiego. Choć trudno imprezę na 25 osób w salonie u teściów nazwać weselem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:20 mama-osama napisała: > "Wielka miłość" Krajewskiego. Choć trudno imprezę na 25 osób w salonie u teśció > w nazwać weselem. aj tam aj tam,jak sa tance-jest wesele Mialam ta piosenke na pierwszym slubie. Ale na rozwodzie nie było jej Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:25 kołysanka dla nieznajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:23 'Stars shining bright above you....' Mamas and Papas www.youtube.com/watch?v=LpofWUAZqfw Jak tylko się poznaliśmy, to jakoś słyszałam tę piosenkę w radiu i tak mi się z naszymi początkami kojarzyła. poza tym jest taka wyluzowana... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy joxanna 02.07.12, 20:33 joxanna napisała: > 'Stars shining bright above you....' Mamas and Papas > > www.youtube.com/watch?v=LpofWUAZqfw > Jak tylko się poznaliśmy, to jakoś słyszałam tę piosenkę w radiu i tak mi się z > naszymi początkami kojarzyła. poza tym jest taka wyluzowana... fajna-ale mialas z płyty czy orkiestra ja grała??? Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: joxanna 03.07.12, 12:11 Nie, dj. Nie lubię orkiestry, wolę oryginalne wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: joxanna 03.07.12, 13:23 Wesela nie mieliśmy, ale szwagier zaśpiewał nam przy akompaniamencie pianina Sen o victorii Dżemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 20:52 Najpiękniejszą to było tyle lat temu... ale do dziś mnie ciarki przechodzą jak to słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 21:03 A potem "cudownych rodziców mam" ? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 21:05 www.youtube.com/watch?v=orCiC9-p7yE&feature=related klasyczny rytm, łatwy do zatańczenia Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 21:08 Biały Miś. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 21:10 całkowicie celowo i obciachowo tę tylko lepiej zagraną... Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 21:32 Te - wlasnie w takiej wersji jest najpiekniejsza Fajnie wyszlo, bo rano zrobilismy wypad w plener z niekonwencjonalnym fotografem. W poblizu bylo lotnisko szybowcowe, do jednej fotki stanelismy przy szybowcu, a chwile pozniej panowie z lotniska krzykneli do pilota :Kaaaziiiik, chcesz przeleciec panne mloda? i przelecielismy sie wszyscy (z zielonym ze strachu fotografem) nad miastem. Fly me to the moon Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 21:37 Meat Loaf "I'd lie for you". Mieliśmy DJa, więc nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 21:57 Nie miałam wesela, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 22:15 Slave to love - B.Ferry Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 22:22 Dean Martin "Dream a little dream of me" Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga polecam :) 02.07.12, 22:22 piękne i efektowne: www.youtube.com/watch?v=14yrjpcCZpY parę lekcji z instruktorem załatwi sprawę, rumba nie jest trudna, o ile ktoś ma choć odrobinę słuchu ) Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 22:27 Piękna i rycerz A. Lipnickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: Justyna i Piotr... 02.07.12, 22:43 www.youtube.com/watch?v=SjQxHSm4XC4-- <"Byłam idealną mamą... dopóki nie urodziłam dzieci"!> Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: Jaką miałyście piosenkę na pierwszy taniec ? 02.07.12, 22:40 Wesele na 13 osób "Złoty krążek" www.youtube.com/watch?v=iXF2VUOr30o Odpowiedz Link Zgłoś