kozica111 04.07.12, 13:12 Co w nim jest że kobitki tak za nim latają? Każda inna nie tylko fizycznie ale chyba i mentalnie i psychicznie a tak je zakręcił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_lu Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:17 Nie wiem, jest to jakieś tajemnicze zjawisko, które na mnie nie działa. Dla mnie gość jest straszny, nie mogę znieść ani jego wyglądu, ani "gadki", ani "tfurczości". Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:27 jego fenomen polega na tym,ze on te swoje zony lansuje na gwiazdy,jak one juz nimi sa i on jest ich cieniem,zamienia taka pania na kolejna mysz,i swoj proceder powtarza. Laski na niego leca bo slawny i moze ma cos w sobie nie wiem,ale na bank wiedza,ze zyska na tym ich kariera a i o nim wtedy jest glosno,bo po ich troje juz chyba sladu nie ma,wiec cos trzeba robic. Moim zdaniem pomimo wszystko jakies uczucia w tych jego zwiazkach sa to nie tak,ze czyste wyrachowanie ze strony kobiet,przynajmniej ja to tak widze. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:26 M.W jako mlody chlopak jeszcze w czarnych wlosach z Magda u boku byl dla mnie mniam.Teraz juz nie to,muzyka nie ta. Mnie tam smieszy,ze nikt tego nigdy nie sluchal,a swego czasu ciezko bylo o bilety na koncerty,w cholere plyt sprzedanych,a i jakims cudem kazdy zna slowa tych najpopularniejszych hitow M.W, cuuuuuud ja tam slucham do teraz i nie uwazam tego za ujme. Znam duzo brzydszego faceta,chama strasznego,ale ma powodzenie jak casanova.Jak to lecialo,kazda potwora ma amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:32 U mnie w miescie te koncerty były darmowe i ludzie schodzi się na nie tłumnie, ale były to osoby głównie, ekhem, specyficzne. Gdy ktoś znajomy mówi mi, że nigdy tego nie słuchał, w pełni mu wierzę. Kiepski gust jest powszechny, ale jednak dalej nie obowiązkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:52 Uuu watek obok jest dedykowanym takim jak ty,co to uwielbiaja oceniac cudzy gust.No,a tak pieknie brzmi:de gustibus non disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:00 Ten wątek już w pierwszym poście jest wyraźnie dedykowany tym, którym Wiśniewski się nie podoba i dziwią się tym, co na niego lecą. To już Twoja sprawa, że chciałaś udowodnić, że wszystkim się podoba, tylko wstydzą się przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:08 Co za olsniewajacy wniosek zastanawiam sie jak nie mozna lubic czyjejs tworczosci skoro sie nigdy nie ruszylo tylka,by sie z nia zapoznac?i skad te tlumy na koncertach sie braly,skad te zlote i platynowe plyty za sprzedaz,skoro praktycznie nikt nie sluchal? Darmowe koncerty to moze byly potem jak grupa sie rozpadala,bo z czasow Justyny to bilety byly nie do zdobycia.Za darmo to sobie mozna bylo posluchac z daleka.Z reszta skad ty to wiesz czy za darmo czy nie,w koncu zupelnie nie twoj klimat,wiec trzymasz sie z daleka? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:17 Nie twierdzę, ze nikt tego nie słuchał, ale że odbiorca był specyficzny. I akurat nie szukałabym go na forum ematka, bo tu spodziwałabym się raczej kilku sztuk najwyżej. Wiem, ze za darmo, bo przeglądam od lat programy imprez w moim mieście. Britney Spears też sprzedaje dużo płyt, ale nie dowodzi to, że jej muzyka ma jakąkolwiek wartość, albo że wszyscy jej słuchają, tylko wstydzą się przyznać. Ale owszem, każdy ją słyszał i jakieś zdanie o niej ma. Ale słyszeć a słuchać to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:49 Czekam na zdefiniowanie tego specyficznego odbiorcy,bo ja wiem m.in. o nauczycielach,o kulruroznawcach,robotnikach i pan na wysokich stanowiskach sluchajacych tej muzyki.Poza tym w de tez Ich Troje jest znane i nagrywali z M.R,z reszta czesc tekstow i muzyki sa jego tylko przetlumaczone na j.polski.A M.R jest super wykonawca,znanym i lubianym tutaj. Poza tym wspolczuje ludziom dla ktorych wszystko co czytaja.sluchaja musi miec jakas wartosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 15:04 edelstein napisała: .Poza tym w de tez Ich Troje jest znane i nagrywali z M.R,z reszta c > zesc tekstow i muzyki sa jego tylko przetlumaczone na j.polski.A M.R jest super > wykonawca,znanym i lubianym tutaj. No teraz to polecialas z posligiem Ich Troje w De jest moze znane ale wsrod Polonii. Ich nie kojarzy nikt i nikt nie wie o ich istnieniu, nie leca w radio, w TV, nigdzie, kilka lat temu startowali do Eurovision Song z jakas piosenka po niemiecku i sie dalej nie zakwalifikowali. Zreszta z czego ma byc znany? Ze spiewa po polsku covery Die toten Hose, ktore w oryginale sa lepsze? A kto to jest ten MR, bo to ze sobie kilka piosenek Campino i od Ärzte zaspiewal, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 15:14 Owszem sa znani,spotkalam rodowitych Niemcow ktorzy slyszeli o Ich Troje,z reszta jesli sie na youtube wlaczy MR to wyskakuja odnosniki do Ich Troje.Oczywiscie,ze nie leca,niemieckie tez w Pl nie leca,raz moze sie na Rammsteina nadzialam.Jakos nikt nie dyskredytuje tu M.R i czesto mozna go uslyszec.Tylko w Pl panuje przekonanie,ze muzyka na granicach disco polo i popu jest be.Tu ludzie sie przy takiej muzyce bawia i o jessu chyba kazdy zna slowa piosenek tego typu.No,ale tu ludzie nie musza sie dowartosciowywac Dostojewskim i Chopinem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 15:32 edelstein napisała: > Owszem sa znani,spotkalam rodowitych Niemcow ktorzy slyszeli o Ich Troje,z resz > ta jesli sie na youtube wlaczy MR Nie myl pojec, jesli nawet kilka osob ich kojarzy z wakacji na Mazurach albo wypadu do Gdanska to nie znaczy ze sa znani, na litosc boska. Skoro nie graja zadnych koncertow, nawet klubowych, nie wydaja plyt, nie ma ich w mediach - wiec jak niby mieliby byc znani, rozpoznawalni I kto to jest MR? Jako zywo nie kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 15:50 Matthias Reim,ciezko nie kojarzyc W tej chwili Ich Troje nie istnieje wlasciwie,wiec czego sluchac?Caly czas rozmawiamy o czasach przeszlych dosc mocno gdzie koncertow sluchaly tlumy.To nie bylo rok czy dwa lata temu tylko z 10. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 16:09 edelstein napisała: > Matthias Reim,ciezko nie kojarzyc nie no sorry, to jest typowy przedstawicie C-Prominent, takich mniej wiecej wysylaja do Dzungli i karmia karaluchami, zeby mogli swoje dlugi posplacac. Jak dla mnie to mozesz sluchac a nawet zachwacac sie czym tylko chcesz, ale nie pisz, ze IT jest znane czy zrobilo jakakolwiek kariere w De, bo to nieprawda jest. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 16:58 No coz skoro nie sluchasz to skad mozesz wiedziec ile osob z de ich lubi?poza tym MR jest dalej znany i nie mow,ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 21:07 Ale nie az tak, zeby kazdy kojarzyl jego inicjaly. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 01:58 No i zaraz beda kolejne dzieci a za trzy lata nowa laska i rozwod. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 15:56 mrumru22 napisała: > I kto to jest MR? Jako zywo nie kojarze. )))))))) Juz wiem. Sorry, ale ten pan oprocz jednego hitu 30 lat temu znany jest i owszem ale glownie z prasy bulwarowej i Unterschicht-TV Sender z innych poczynan, bynajmniej nie muzycznych. > Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 17:39 Oooooo tak, MR wielkim artystą jest! Rockman w guście namiotów piwnych na Majorce. Ps. Do Dschungelcamp pasuje idealnie - wieczny bankrut i celebryta najniższej półki Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 17:54 w zalaczeniu przesylam piosenke Wielkiego Artysty MR - Edel, das Lied ist nur für dich! www.youtube.com/watch?v=pEE8uVCF0tk Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:08 Rzucasz sie jak g...w sloiku,a reklama b.fajna.Nie jest jedynym artysta,ktory poprawia tak swoj budzet.Maloby zostalo co nigdy w zadnej reklamie nie uczestniczyli. Ja lubie jego muzyke,lubie jego twarz i cudza frustracja tego nie zmieni,rzucaj sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:13 edelstein napisała: > Rzucasz sie jak g...w sloiku,a reklama b.fajna.Nie jest jedynym artysta,ktory p > oprawia tak swoj budzet.Maloby zostalo co nigdy w zadnej reklamie nie uczestnic > zyli. > Ja lubie jego muzyke,lubie jego twarz i cudza frustracja tego nie zmieni,rzucaj > sie dalej. heheh frustacja nei uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:20 Nie,to ty nie rozumiesz,to,ze ty jestes jak kukielka i lubisz to co wiekszosc,bo co ludzie powiedza to tylko twoj problem.Ja mam pojemny tylek i nie musze sie przejmowac,a ty,no coz,moze jak jeszcze piec razy podkreslisz jacy oni sa be to ci ulzy,czego ci zycze.Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:23 edelstein napisała: > Nie,to ty nie rozumiesz,to,ze ty jestes jak kukielka i lubisz to co wiekszosc,b > o co ludzie powiedza to tylko twoj problem. buhahaha psychoanalityczka sie znalazla od siedmiu bolesci ...wie lepiej co mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 07:48 jeśli już lecimy incjałami, rozumiem, że twój pojemny tyłek dobrze się sprawdza w kontekście DP? Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:22 edelstein napisała: > Rzucasz sie jak g...w sloiku ooo poetka na miare muzy jakiej slucha > Ja lubie jego muzyke,lubie jego twarz i cudza frustracja tego nie zmieni,rzucaj sie dalej. No coz, na twarzy to on mam akurat wypisane conajmniej 30 lat ciezkiego naduzywania alkoholu, ale kazdemu podoba sie co innego. In dem Fall - viel Spaß beim Zuschauen udn Hören. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:03 Nie wiedzialam,ze namioty maja gusta poza tym tobie sie nie musi ani ballermann podobac,ani piosenkarze tam wystepujacy.Na szczescie nie wszyscy musza sie bawic wylacznie w rytmach muzyki klasycznej a juz w szczegolnosci bawic sie w towarzystwie burakow co sortuja ludzi wg polek. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:12 edelstein napisała: > Nie wiedzialam,ze namioty maja gusta poza tym tobie sie nie musi ani ballerm > ann podobac,ani piosenkarze tam wystepujacy.Na szczescie nie wszyscy musza sie > bawic wylacznie w rytmach muzyki klasycznej nie wiem czy to do mnie ale miedzy ballarmann a muzyka klasyczna jest co najmniej kilka innych kategorii. a juz w szczegolnosci bawic sie w towarzystwie burakow co sortuja ludzi wg polek. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:25 Mowi ci cos slowo “przyklad“?chyba nie.Jest miliom roznych nurtow,a ja lubie muzyke z Ballermanna i szczerze powiedziawszy mam w d...co odpiszesz,bo nie zamierzam upodoban zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:31 edelstein napisała: > Mowi ci cos slowo “przyklad“?chyba nie.Jest miliom roznych nurtow,a > ja lubie muzyke z Ballermanna i szczerze powiedziawszy mam w d...co odpiszesz, > bo nie zamierzam upodoban zmieniac. alez sie ciskasz Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 01:43 edelstein napisała: > Nie wiedzialam,ze namioty maja gusta No akurat TE NAMIOTY gusta mają określone, a disco polo to przy nich Chopin > poza tym tobie sie nie musi ani ballermann podobac,ani piosenkarze tam wystepujacy. Co tam piosenkarze, najlepsi to są Niemcy tamże przebywający kwiat narodu, można by rzec Skoro ci się tam podoba, to nieźle się zniemczyłaś, bo normalny Polak wytrzymuje tam do pół godziny > Na szczescie nie wszyscy musza sie bawic wylacznie w rytmach muzyki klasycznej Oooo, ten argument mnie powalił. Co ma muzyka klasyczna do tego? Od Bacha i Beethovena do Ballermana są jeszcze lata świetlne innych galaktyk muzycznych > a juz w szczegolnosci bawic sie w towarzystwie burakow co sortuja ludzi wg polek. Owszem sortują i mają do tego prawo. Ty też masz prawo np. wychwalać zawodowe prostytutki pod niebiosa i stawiać je za wzór bizneswomen, co chętnie czynisz. Wolnoć Tomku w swoim domku. A opinię swoją drogą wyrazić zawsze można , wszak mamy wolność słowa, czyż nie? pozdrawiam cieplutko EOT Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 10:27 disco polo też ostatnio coraz popularniejsze - nawet na Viva polska ma swój program w weekend. czy to oznacza, że podoba się wszystkim, tylko każdy się wstydzi?... wątpliwe. wg mnie po prostu to "sztuka" dla mas. jeśli się do tych mas zaliczasz to nie znaczy, że każdy obok również Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:27 Nie wiem czy mentalnie tak bardzo różnią się od siebie. Może poza obecną żoną każda z byłych miała widoczne parcie na szkło, a małżeństwo z Wiśniewskim to prosta droga do stania się polską celebrity. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:46 lauren6 napisała: > Nie wiem czy mentalnie tak bardzo różnią się od siebie. Może poza obecną żoną k > ażda z byłych miała widoczne parcie na szkło, a małżeństwo z Wiśniewskim to pro > sta droga do stania się polską celebrity. nastepna w kolejce czeka i juz sie przy nim kreci - ta panienka spod Zielonej Budki, co zapragnela zostac choreografka Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 21:08 Dobre . Slub wezma tym razem w obrzadku koptyjskim . Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:55 Nie dziwię się że te trzy pierwsze poleciały na to - jakieś pokręcone babki, ale Ta ostatnia/czwarta sprawia ważnienie twardo stąpającej po ziemi, rozsądnej kobiety, która poszukuje MĘŻCZYZNY..cóż pozory mylą. Ciekawe czy jak pozostałe naiwne dziopki wytatuuje sobie gdzieś jego podobiznę. ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:15 Już ma wytatuowane jego imię na przedramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:55 Pewnie to samo, co w każdym innym toksycznym facecie. Pan M.W. podobno w pierwszym kontakcie jest niezwykle ujmujący, przypuszczam, że na kobietach może robić wrażenie bezradnego i takiego do "zaopiekowania". Może to potwierdzać fakt, że najnowszy model pani Wiśniewskiej był jego coachem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 13:59 redheadfreaq napisała: . Może to potwierdzać fakt, że > najnowszy model pani Wiśniewskiej był jego coachem. hehe przeczytalam COUCHem ) Serio byla coachem? A od czego?? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:03 Zielonego pojęcia nie mam, ale pamiętam doskonale wypowiedź jakiegoś pana z jakiejś grupy coachingowej, że romans z klientem to skrajny nieprofesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 17:43 redheadfreaq napisała: > Zielonego pojęcia nie mam, ale pamiętam doskonale wypowiedź jakiegoś pana z jak > iejś grupy coachingowej, że romans z klientem to skrajny nieprofesjonalizm. A mało to tuzów polskiej psychologii miało romanse z pacjentkami? Wojciech Eichelberger na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:04 aż tak bardzo wyeksploatowany i przechodzony towar kategorii entej nie interesuje mnie co do samych kobiet, no cóż....oczy im bielmem zaszły zapewne albo i z myśleniem nie za bardzo, skoro tak lgną do niego Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:05 Na pewno nie dlatego, że jest celebrytą. Moim zdaniem to patologiczny typ, od którego lepiej trzymać się z daleka, póki można. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:41 sława. nawet przebrzmiała to afrodyzjak dla masy kobiet. poza tym nie wątpię, że ma dobrą gadkę, a może jest też dobry w szantażu emocjonalnym, cholibka wie. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Ano fenomen fenomen 04.07.12, 14:54 normalnie -ma pewnie dobry bajer, moze jest czarujący, wrażliwy, dobry w łożku złym facetem w mojej opinii na pewno nie jest ze ma 3 ex zony? Cóz,niejeden normalny facet ma wiecej ex partnerek a ze jemu akurat kazdy zwiazek konczy sie slubem- jego prawo. Jest płaczliwy , jego image mi sie nie podoba ale mam do niego wiele sympatii bo nie boi sie zyc jak chce. To jest kolejny człowiek po Dodzie, Ronaldo itp ktory mówi co chce, robi co chce, zarabia na tym kupe kasy i ma w d... co o nim mowią. i tego mu Polacy nie wybaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ano fenomen fenomen 04.07.12, 18:11 Polacy nie wybaczaja,ze ktos ma ich w d...,a juz forumki w szczegolnosci.Lubie patrzec jak sie rzucaja Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Ano fenomen fenomen 04.07.12, 21:03 ależ on wcale w de nie ma. gdyby miał, nie robiłby publicznej szopki ze swojego życia. on się tym rzucaniem karmi, a nie je olewa. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ano fenomen fenomen 04.07.12, 21:29 Jemu zalezy,by mowili,ale ma w de co to za slowa sa.“A niech gadaja“. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 14:54 Muzułmańskie szaty bym przywdziała, a tego obleśnego typa nie tknęła. Nie wiem, nie rozumiem, jak można dotknąć tę kreaturę. Jest to dla mnie gorzej niż obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 15:21 Nie wiedziałam że miał czarne włosy kiedyś, fajniej wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 15:42 Tajnerowa do ślubu nawet sie na blond ufarbowała, wygląda jak kopia wszystkich poprzednich żon.... w sumie niebrzydka dziewczyna, niejednego mogła mieć, a jak sie skutecznie kolorowy cudak obok niej zakręcił.... Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 17:53 Wiśniak to dla mnie siara do sześcianu, ale jedno trzeba mu przyznać - umie wydobyć piękno z przeciętnych, bądź wręcz całkiem nieciekawych kobiet. Ładnie przy nim wyglądała Magda Femme, z Mandaryny zrobił seks bombę, również przedostatnia żona która była wpierw szarą myszą, osiągnęła przez chwilę szczyty seksapilu (efekt upadł błyskawicznie wraz z małżeństwem). I nie zgodzę się absolutnie, że Tajnerowa niejednego mogła mieć. Jak ją poznał, to była przeciętną dziewczyną ze znaczną nadwagą, ubraną wciąż w ten sam okropnie niemodny czerwony paltocik. Wyładniała przy nim o kilka długości! Schudła! Więc przynajmniej jeden mierzalny talent ten facet ma. Powinien założyć szkołę urody dla Pań, byłby w tym zdecydowanie lepszy niż w swoich kiczowatych muzycznych produkcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 18:21 A ja myślę, że pan ma gruby portfel i nie żałuje kasy na babeczk,i a poza tym jest średnio ciekawy, czepliwy i nie do końca zdrowy na umyśle więc panie wieją jak już im luksus znudzi. Oglądałam namiętnie "Jestem jaki jestem " i stąd moje wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 04.07.12, 20:42 co on ma w sobie, nie mam pojecia, ale ciekawi mnie jedno- jak nazwie swoje przyszle potomstwo, ktore zgodnie ze wzorem pojawi sie wkrotce, w krotkim odstepie czasu i w dwoch sztukach. obstawiam zyrandol i kinkieta, albo nasturcja i pafnucy. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 01:47 Ja proponuję Nabuchodonozor i Isaura Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 09:46 Nie wiem, ale mialam okres fazy na Ich Troje, jako dorosła z ukształtowanym gustem muzycznym osoba (22lata). Ciągle ich słuchalam A Michał mi się śnił kilka razy Dobra, a teraz lincz Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru22 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 12:51 guderianka napisała: > Nie wiem, ale mialam okres fazy na Ich Troje, jako dorosła z ukształtowanym gus > tem muzycznym osoba (22lata). Ciągle ich słuchalam A Michał mi się śnił kilk wiesz co, w gruncie rzeczy oni sie kiedys nawet niezle zapowiadali, pamietam tak z 15 lat temu jakies piosenki... Ci wielcy ludzie i kilka innych. Byla tez taka formacja Spooko czy cos takiego. Fakt, zawsze byli lekko teatralni, ale ogolnie nie bylo sie do czego przyczepic. Tylko pozniej, z biegiem lat niestety cos sie z nimi a szczegolnie z MW porobilo. Coraz bardziej durne stroje, teksty, zachowanie na scenie, lansowanie sie na polboga a piosenki coraz marniejsze. Moze to alko a moze sodowka, najpewniej jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Fenomen M.Wiśniewskiego 05.07.12, 13:36 To byla chyba ich pierwsza plyta, wtedy ich sluchalam, nie byli zbyt popularni. Jakis czas potem bylo 'A wszystko to bo ciebie kocham' i od tego nagrania zaczela sie bryndza. Odpowiedz Link Zgłoś