Dodaj do ulubionych

Onkolog, Łódź, potrzebny :(

14.08.12, 10:56
wrzuciłam juz na inne forum ale tu też zapytam bo ematki wiedzą wszystko tak jak Lobbystki smile
kobietki pomóżcie, potrzebuję namiary na dobrego onkologa, najlepiej specjalistę od piersi. Muszę jechać na konsultację. Mam dwa nazwiska, Zbigniew Morawiec i Wojciech Jabłoński albo Jabłkowski (bo dostałam wersję Jabłoński ale w google wyskakuje mi Jabłkowski). I jeszcze orientacyjnie ile to kosztuje, czy w czasie wizyty w cenę wliczone jest np USG czy trzeba dopłacać, czy lekarz przyjmuje także w szpitalu (odpukać, żeby nie było potrzebne). W każdym razie potrzebna jest konsultacja psia jego mać sad
Obserwuj wątek
    • kura28 Re: Onkolog, Łódź, potrzebny :( 14.08.12, 11:15
      Jarosław Jakubik
    • anetapzn Re: Onkolog, Łódź, potrzebny :( 14.08.12, 11:26
      Polecam Morawca, nie wiem dokladnie, gdzie teraz przyjmuje. Kilka alt temu moja mama dosyć długi okres czasu była jego pacjentką, ale w szpitalu Kopernika. Na pewno gdzieś prywatnie przyjmuje, poszukaj i w rejestracji ci wszystko powiedzą, ile, za co etc.
      • czarnulkaaa2 Re: Onkolog, Łódź, potrzebny :( 14.08.12, 14:24
        Ja nie ematkowa, tylko podczytująca wink ale może pomogę..
        Specjalistami od chirurgii sutka są obydwaj-i Morawiec i Jabłkowski. Jeden i drugi są dobrymi specjalistami. Ja leczę się od kilunastu lat u Jabłkowskiego ( nawracające włókniaki ) i polecam, jest bardzo ok. Przyjmuje w MultiMedzie na Kopernika 67/69, jak byłam ostatnio płaciłam 80 zł za wizytę. Nie robi usg, więc będziesz musiała wykonać gdzie indziej. Dr Jabłkowski pracuje w szpitalu Kopernika, kiedyś pracował na jednym oddziale z Morawcem-w tej części onkologicznej na Paderewskiego, teraz przeniósł się do dużego Kopernika, jest na oddziale onkologii ginekologicznej, bodajże...
        Morawiec jest rownież dobrym specjalistą, niestety nie wiem jak wygląda finansoweo-podejrzewam że wizyty są droższe, bo On jest ordynatorem oddziału...
        pzdr
    • carmela_soprano Re: Onkolog, Łódź, potrzebny :( 14.08.12, 15:49
      Dr Maciej Berkan. Przylazłam do niego przerażona z guzkiem w piersi. Uspokoił, wytłumaczył, zbadał, wysłał na badania, potraktował jak człowieka, a nie jak kawałek mięsa. To niby powinno być normą, ale wiadomo... On przyjmuje w prywatnych klinikach (ja płaciłam koło stówy za 1 wizytę, bo zależało mi na czasie), ale z tego co czytam w google, pracuje też w szpitalu UM.

USG czy biopsje robisz gdzie indziej, pan doktor mi nawet tłumaczył, dlaczego, kwestia doświadczenia, odpowiedzialności, spojrzenia kilku par oczu.
      • alfa36 Re: Onkolog, chirurg, potrzebny :( 17.11.13, 19:51
        Podciągam wątek. Szukam w Łodzi, Poznaniu, Warszawie chirurga specjalizującego się w guzach żołądka.
        • kamil868686 Re: Onkolog, chirurg, potrzebny :( 02.02.14, 14:18
          Prof. Strzelczyk- myślę, że klasa sama w sobie w tym temacie. Pracuje w Łodzi w szpitalu Barlickiego, a przyjmuje prywatnie na pewno w dr Lik Clinic.
          • owianka Re: Onkolog, chirurg, potrzebny :( 02.02.14, 14:52
            Uwaga, spamer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka