rosapulchra-0 Re: Dla psiar!! Dedykowane!! 24.09.12, 17:45 Ale że bo co?? Zdjęcie nie pasuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Dla psiar!! Dedykowane!! 24.09.12, 18:04 najbardziej się u nas zgadza ta radość niezależnie czy wyszłam na cztery sekundy czy na cztery godziny w sobotę jak ją z córką zawieźliśmy do ciotki, bo my z małżonkiem mieliśmy rocznicę ślubu... to od soboty godz. 14 do niedzieli godziny 16 nie zjadła nic i nie wysiurała się. a jak weszłam do ciotki, to się z babcią pokładały ze śmiechu, bo nie wiadomo kto na mnie bardziej skakał - pies, czy córka. miłość psia każdego dnia mnie po prostu ... zaskakuje i robi ze mną takie: "ŁAAAAAŁ" kocham śmierdzielkę jak niewiadomoco! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dla psiar!! Dedykowane!! 24.09.12, 18:18 No ja próbuję tak naprawdę przekonać do siebie jednego blondyna kociego. Jest zajefajnie przystojny, ma po prostu przeprzystojną paszczę, nogi takie potężne, ciało sprężyste, ale miękkie w dotyku, ogon długi i futrzasty.. Normalnie miłość mojego życia! I tak się bujam z nim od kilku miesięcy. A wczoraj moja córka, pod moją nieobecność zamknęła go w naszym domu, wpadł do living roomu, usiadł w kąciku i tak siedział w tym kąciku aż dziewczę sobie przypomniało, że kota zamknęło gdzieś kilka godzin później!! No myślałam, że ją zatłukę!! Od razu wpuściłam go na dwór, ale już wiem, że kilka miesięcy moich starań poszło do nieba Odpowiedz Link Zgłoś