japanunieprzerywalempanieposle 27.09.12, 20:47 ktore oprocz always ultra maja ten zelowy chlonny wklad ? albo czy tez moze wystepuje on w czyms innym niz podpaski ? jest mi niezbednie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikimora78 Re: do uzywajacych podpasek 27.09.12, 20:51 W pieluchach? Moze nawet lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: do uzywajacych podpasek 27.09.12, 21:31 granulat znajdujący się w pieluszkach pampers jako żywo przypomina mi "ziemię krystaliczną" , "żelowe kulki", "hydrożel" czy jak to się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: do uzywajacych podpasek 27.09.12, 22:55 zamowilam anionowe podpaski, ktore sa chlonniejsze od standardowych wiec moze one beda miec chlonny ale i cienki wklad. o to mi chdzi. pampy przez to odpadaja sorry nie mam dzieci ale jak w pampach jest zel i dziecko naleje to nie spadu mu pamp od tego calkie msporego ciezaru ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: do uzywajacych podpasek 28.09.12, 07:27 Jak mu zmieniasz częściej niż raz na dwa dni, to nie spada W końcu ileż takie małe dziecko nasika jednorazowo? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: do uzywajacych podpasek 28.09.12, 08:04 takie poltoraroczne to chyba potrafi juz nalac Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: do uzywajacych podpasek 28.09.12, 08:24 To też po kilku sikach widuje się dziecka ze zisem pieluchowym w kroku Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: do uzywajacych podpasek 28.09.12, 15:13 Jak zaczniesz wymieniac czesciej niz raz na dzien to nie beda ciezkie.Nawet majac mocne krwawienia trzeba dlugo czekac,by nasiaknely do tego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: do uzywajacych podpasek 28.09.12, 17:12 eee ale do czego to bylo ? ja ich nie bede uzywac do zadnego krwawienia Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: do uzywajacych podpasek 28.09.12, 17:31 W kwiaciarniach sa zelowe kulki ktore daje sie do wazonow,wysysaja wode i sluza ku. ozdobie,chlonne sa tez zwierzece zwirki Odpowiedz Link Zgłoś