mamaemmy 04.10.12, 15:41 Nie wiem,gdzie ten watek.. A wreszcie mamy Wiem,że lilly_abot-tak sie to ;piszę?i rosa? Ale jeszcze byly zgloszone fajne osoby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chipsi Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 15:48 Może nie jestem fajna ale baaardzo lubię takie fotki... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 15:51 ja sie nie zglaszama ale jestem fajna Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 15:58 to już po ? A mnie się wydawało, że to gdzieś dopiero teraz będzie... no to gratuluję i szczęścia życzę ! I poproszę o fotkę bo się pewnie gdzieś po Krakowie ( dobrze kojarzę? ) mijamy i nawet nie wiemy, ze to my. a tak to chociaż ci dzień dobry powiem Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: odbierzcie pocztę ;) n/t 05.10.12, 09:03 Wielkie dzięki! Siem wzruszyłam Piękni jesteście, tacy szczęśliwi. A same fotki też śliczne, zawsze fascynowało mnie że można zrobić takie zdjęcia w tak zwyczajnych w sumie miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 16:44 Mnie! Mnie! Mnie miałaś wysłać! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 łooooo jezusićku kochanyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! 04.10.12, 16:50 Aleś ty piękna! Jak z obrazka zupełnie!! Oczu oderwać nie mogę.. A ten twój mąż też niczego sobie, choć dla mnie zdecydowanie za szczupły. Bo wiesz, ja z tych, co jak nie ma lustrzycy co najmniej, to nijak się zainteresować nie umiem Fotki rewelacyjnie cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: łooooo jezusićku kochanyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! 04.10.12, 16:51 ano umiesz wywołać usmiech na mej twarzy,umiesz dzieki za taki cudny komplement,kochana Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: łooooo jezusićku kochanyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! 04.10.12, 17:28 To nie komplement Czysta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: łooooo jezusićku kochanyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! 05.10.12, 09:11 > esz, ja z tych, co jak nie ma lustrzycy co najmniej, to nijak się zainteresować > nie umiem Rosa, nie wiedziałam że jesteś taka zboczona jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy rosa:) 04.10.12, 16:50 sprawdz pocztę poszło do Ciebie kilka fotek i może Ty pamietasz,jak sie pisze nick-lilly_abbot? tak jak napisalam? Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: rosa:) 04.10.12, 17:53 Mamo, serdecznie gratuluję, szczęścia! Możesz też mi podeslać Odpowiedz Link Zgłoś
pocztarenata Re: koza :) 04.10.12, 18:34 A ja mogę ? Kocham oglądać ślubne sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 18:36 a cioci samo zuo prześlesz? miło byłoby Cię zobaczyć, w dodatku w tak ważnym dla Ciebie dniu Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 18:55 Witam, Nie znamy się dobrze, więc nie proszę o fotki. Ale wrzuć może jedno na forum, bez głowy oczywiście(hi, hi...) to wyprodukujemy pochlebnego tasiemca na temat twojej sukni ślubnej. Taki mały prezencik forumowy z okazji zamążpójścia;-P Masz odwagę?;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:12 inguszetia_2006 napisała: Masz odwagę?;-D > Pzdr. > Ing Mam dzis dobry dzień sprawdz gazetową co do sukienki--mialam skromna,koktajlową a co do fotki na forum-wyslalam juz kiedys fotke bez twarzy-zdjecie z bukietem-sprawdz poczte to zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:19 a ja też bym chciała zobaczyć taka ciekawska jestem. I wszystkie tak zachwalają to może i ja pozachwalam? Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:19 Dawaj na forum, co tak pstrkasz po trochu? Tylko z twarzą , rosa chali, że taka piękna Wszystkie chcemy zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:24 ja bardzo pieknie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:29 a tez poprosze jak mozna moze byc sama sukieninunia jak sie krepujesz Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:31 zeby uwiatygodnic swoja postac dodam, ze ubilam transakcje za mamakotula. chyba rok temu sprzedlam dzieciakowe ksiazki o tematyce plastycznej Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:35 przekonalaś mnie uwielbiam Martę alias mamakotula o ile nie poknociłam,że to Marta ale do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:47 zmienilam ustawienia. teraz mozesz sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:31 wysyłam tylko na gazetową :p sprawdzcie poczte p.s -dzieki za miłe maile na nasz temat Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:39 doszli, dzieki przeogromne jacy zakochani duzo szczescia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
karo.8 Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 19:42 tez chciałabym zobaczyć zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 20:01 mamaemmy napisała: > inguszetia_2006 napisała: > > Masz odwagę?;-D > > Pzdr. > > Ing > Witam, Bardzo dziękuję. Jest mi bardzo miło. Obejrzałam;-D Odważna z ciebie dziewczyna i piękna, dojrzała panna młoda. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Dostałam! 04.10.12, 20:06 Dziękuję. Zdjęcia są śliczne. Fajna z was para. Jest w was coś takiego oryginalnego, co was wyróżnia w tłumie No i podtrzymuję, ze bukiet śliczny, chociaż myślałam, że jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Dostałam! 05.10.12, 20:14 sliczne foty tylko czemu ja bylam pewna ze ty blondynka jestes ? chyba sobie ciebie wyobrazalam jako powiekszona emke Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy czarnaalineczka 05.10.12, 20:28 czarnaalineczka napisała: > sliczne foty > tylko czemu ja bylam pewna ze ty blondynka jestes ? > chyba sobie ciebie wyobrazalam jako powiekszona emke > w sumie swoje wlosy mam ciemny brąz,ale jeszcze 2 lata temu byłam platynowa blondynkA ale mentalnie to jam blondynka :p Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 20:55 Ja poproszę! Jeśli można, rzecz jasna, ale mam nadzieję, że można Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy poszło na gazetową :) 04.10.12, 21:11 sorki,że selekcja,ale wysyłam tylko tym kogo znam Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: poszło na gazetową :) 04.10.12, 22:48 Akurat mailowałam ze sprzedawcą z Allegro a do tego zawsze używam maila "pocztarenata" i z rozpędu poprosiłam na niego o fotki Dzięki , że mimo to wysłałaś Gratuluję serdecznie, wyglądacie na bardzo szczęśliwych Sukienka bardzo ładna ,wszystko dobrane prefekcyjnie a bukiet? prześliczny, za moich czasów królowały storczyki A mąż wcale nie taki chudy. Mój wygląda jak C3PO z Gwiezdych Wojen Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 22:52 Ja też chciałam... poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 04.10.12, 23:47 Nie wiem czy jestem fajna, ale fotki poproszę, w końcu przez ostatnie pól roku trochę żyłyśmy Twoim ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: imasumak 05.10.12, 00:33 Dziękuję bardzo. Bardzo sympatyczna z Was para. Ty masz taki bardzo ciepły typ urody A mąż wcale nie jest za chudy, nie wiem co ta Rosa wypisuje Dużo szczęścia życzę P.S. Sukienka piękna, bezpretensjonalna i dziewczęca. Świetnie dobrane dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: imasumak 05.10.12, 03:00 Oj tam, gdybyś mojego suma zobaczyła z lustrzycą obowiązkową, to być mnie rozumiała i poparła Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 i ja zobaczyłam 05.10.12, 09:19 fajna z was para Szczęścia życzę. A bukiet po prostu cudowny. I pan mąż bardzo sympatycznie wygląda. No taka serdeczność od niego bije Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy dzięki dziewczyny:) 05.10.12, 09:28 za takie fajne mile slowa i życzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rafaleczka Re: dzięki dziewczyny:) 05.10.12, 11:18 ja tez poprosze, uwielbiam ogladac zdjecia! a na dodatek tak mi sie nie chce dzis pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: dzięki dziewczyny:) 05.10.12, 18:22 rafaleczka napisała: > ja tez poprosze, uwielbiam ogladac zdjecia! a na dodatek tak mi sie nie chce dz > is pracowac wysłałam,ale nie masz chyba konta na gazetowej,tak samo jak japanunieprzerywalempanieposle i wrednadziewucha .. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 05.10.12, 18:12 ja też! ja też! proszę Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: ej komu ja to miałam fotki ślubne wysłać? 05.10.12, 19:37 dziękuję! jest mi niezmiernie miło, że podzieliłaś się swoim ślubnym szczęściem również ze mną; zdjęcia obejrzałam z ogromną przyjemnością; z całego serca życzę Wam, żeby ta bajka trwała całe Wasze wspólne, długie i szczęśliwe, życie ściskam mocno! Odpowiedz Link Zgłoś