wespuczi 16.10.12, 18:40 transmisja na sport.tvp.pl/ tylko dla widzow w polsce, a ci z polski co poza polska sa gdzie maja ogladac? ma ktoras jakis cynk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: polska - anglia 16.10.12, 18:43 oo a w telewizji nie bedzie? ja koniecznie chcialam ogladac, moze gdzies meza na trybunach wypatrze ale interneta to ja sobie meczem na 2 godziny zajac nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: polska - anglia 16.10.12, 18:45 Kurcze nie doczytałam że spoza polskiSorry Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - anglia 16.10.12, 18:45 ano bedzie - tylko ze ja za wilelka woda to chyba przez skaypa musze ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: polska - anglia 16.10.12, 18:52 Leci jeszcze na Polsacie sport ,niewiem czy odbierasz na jakiejś satelicie czy coś?Nie bardzo się orientuję Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - anglia 16.10.12, 18:57 Proszę,wiele miejsc do wyboru. sportv.pl/transmisja-online-8972--polska-anglia-.html Ja się jeszcze zastanowię czy oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - anglia 16.10.12, 19:09 dzieki dobra kobieto! otworze sobie jakies piwko albo margerite zmiksuje i dam rade chyba Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - anglia 16.10.12, 19:11 hehe ogladam jakis wywiad teraz - ale pan dziennikarz przygadal wasilewskiemu - ze ma spowazniec lol Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: polska - anglia 16.10.12, 20:04 a dlaczego dachu nie zamykają...toż leje,na błoto czekają Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: polska - anglia 16.10.12, 20:09 Piłkarze grywają też podczas deszczu, żadna nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: polska - anglia 16.10.12, 20:15 albo lubią tak na odwrót...jak upał to zamknięty,jak deszcz to otwarty w sumie cwane,będzie na co zwalić przegraną.. nie wiedziałm,że dachy odkrywane robi się tak dla bajeru.. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: polska - anglia 16.10.12, 20:25 O mojej 4:00 po poludniu a Waszej 10:00 wieczorem Kanada bedzie grac z Hondurasem (w Hondurasie!), zeby sie zakwalifikowac do World Cup musimy albo wygrac, albo zremisowac - szanse sa maciupenienkie Jak sie ktos zmeczy trzymaniem kciukow z PL, to potrzymajcie troche za Kanade, OK? W ramach pomocy slabszemu, lezacemu na obu lopatkach Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: polska - anglia 16.10.12, 20:28 Zrobi się. A ty zaraz za Polskę trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: polska - anglia 16.10.12, 20:53 angazetka napisała: > A ty zaraz za Polskę trzymaj Za Polske to ja mam palce skrzyzowane genetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: polska - anglia 16.10.12, 21:08 ale wiocha przez jewropą 4 lata stadiony budowali za ciezkie pieniadze a tu przez jesienny deszczyk nie ma gdzie meczu rozegrac lol, nawet bym sie smiala zlosliwie gdyby nie to, ze tam moj staruszek moknie wsciekly pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: polska - anglia 16.10.12, 22:07 Ale piłkarze nożni grają na boisku, a nie na basenie... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: polska - anglia 16.10.12, 20:43 ciekawe czy w ogole bedzie... czemu..czemu nie zamkneli tego ebanego dachu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: polska - anglia 16.10.12, 21:06 Jak rozumiem wciąz dachu nie zamykamy? Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: polska - anglia 16.10.12, 21:11 Jezu,jak mój stary bluzga Kolega zaproszony,wódeczka schłodzona,kotletów im nasmażyłam Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: polska - anglia 16.10.12, 21:18 Dlaczego zamkniecie tego dachu to taki problem? Na pierwszej stronie GW pisza, ze "niebezpieczne" - w ogole nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: polska - anglia 16.10.12, 21:24 ponieważ trzeba było go otworzyć od początku,a nie jak już nazbierał wody... Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - anglia 16.10.12, 21:32 poza tym slyszalam ze mecz powinien sie odbyc w takich samych warunkach jak trening w/g zasad fifa, poniewaz trening byl przy otwartym boisku nie moga zamknac na mecz.. nie wiem ile w tym prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry skandal 16.10.12, 21:34 To jest skandal, mamy stadion za miliony i odwołujemy mecz bo murawa zalana. Z tym dachem to jakaś grubsza afera Odpowiedz Link Zgłoś
maderta Re: polska - anglia 16.10.12, 21:52 Co jak co, ale wynik zaskakujący )). Odpowiedz Link Zgłoś
ivana6 Re: polska - anglia 16.10.12, 22:00 Po euro zdjęto warstwę drenażową, trawa teraz ma 5 -6 cm, ale woda nie wsiąka, bo nie ma w co. Nie ma szans na mecze w deszczu. Bareja to jest pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Angazetka ... 16.10.12, 23:12 ... mysle, ze mozesz juz przestac trzymac kciuki - zaczyna sie II polowa i Honduras wygrywa 5:0. Nie chce byc pesymista ale daj paluszkom odpoczac Chyba pora sie napic, eh ... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka [...] 16.10.12, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Angazetka ... 16.10.12, 23:53 Rozgromienismy Honduras wygral 8:1 - ide sie upic chociaz to school night, eh ... Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Angazetka ... 17.10.12, 00:20 po dwakroc zawiedzona jestes - ja w takim razie po trzykroc - meczu nie bylo, kanada przegrala, a jak jutro beda grali to bede grzac fotel dentystyczny najprawdopodobniej Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Angazetka ... 17.10.12, 00:29 wespuczi napisała: > a jak jutro beda grali to bede grzac fotel dentystyczny najprawdopodobniej > Na taka okolicznosc najwazniejsze zeby dentysta byl przystojny i mial ekran TV wmontowany w sufit - wtedy wszystko gra i buczy jak nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Angazetka ... 17.10.12, 20:21 Oj, wiem, wiem... Śledziłam ten mecz i bardzo współczułam Kanadyjczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - anglia 17.10.12, 00:22 no ale co twoim zdaniem z tym fantem zrobic pokutne worki wlozyc czy co? stadion jest piekny - jeden z najlepszych w europie - jedyny problem to menadzment - do odstrzalu! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Tusk "Ten rząd jest jak stadion narodowy" 16.10.12, 23:14 www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/tusk-ten-rzad-jest-jak-stadion-narodowy,202549.html łahahahahahahahahahah tekst po kilku miesiacach nabiera innego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: polska - anglia 17.10.12, 00:02 Cos na rozluznienie ofsajd.onet.pl/fotogalerie/polska-anglia-basen-na-narodowym-wedlug-internauto,5279421,12935449,galeria-duzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - anglia 17.10.12, 00:26 A dzis z kolezanka o pogodzie rozmawialismy i akurat o tym,ze w Polsce to czesto powodzie sa,alez to aktualne No to bedzie smiech na cala Europe.Swoja droga czy deszcz w pazdzierniku jest czyms dziwnym? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: polska - anglia 17.10.12, 10:11 Ty wez lepiej powiedz czy mecz wczoraj ogladalas ze Szewdami Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: polska - anglia 17.10.12, 20:20 No, roztrwonić w pół godziny cztery bramki przewagi to nie każdy by umiał... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: polska - anglia 17.10.12, 00:31 Ale przynajmniej z góry wiadomo dlaczego przegramy. We wtorek by wygrali a o środzie to w ogóle nie było mowy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: polska - anglia 17.10.12, 02:16 Ale wiesz, że to jest straszny wstyd dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: polska - anglia 17.10.12, 10:00 No nie mow Rosa, ze sie przejelas. Ja uwielbiam tragikomedie Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: polska - anglia 17.10.12, 10:23 Pewnie, że się przejęłam. Spać z tego powodu nie mogłam Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: polska - anglia 17.10.12, 07:49 Piękny mecz, ileż emocji Jak tym razem ktoś za to nie beknie, to będzie przesada przesady. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: polska - anglia 17.10.12, 07:55 A widziałaś, żeby kiedykolwiek ktokolwiek z PZPN beknął za cokolwiek? To państwo w państwie. Pamiętacie jak był pomysł, żeby wprowadzić tam kuratora czy cos w tym rodzaju? Zaprotestowała albo FIFA albo UEFA. Kolesiostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - anglia 17.10.12, 08:07 m.deser.pl/deser/51,120178,12684064.html wesolo mi Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: polska - anglia 17.10.12, 08:52 Najlepsze jest w tym wszystkim gadanie, że pogody jest nieprzewidywalna. Czy my w XV wieku żyjemy? Od ładnych paru dni zapowiadano na wtorek załamanie pogody i ulewę. Do tego źle przygotowana murawa, bez drenażu. Najbardziej mi żal tych, którzy kupili bilety, załatwili wolne, a dziś nie obejrzą, bo nie będą mogli zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - anglia 17.10.12, 10:07 No,a nie?zima zawsze zaskakuje drogowcow,nawet jak przychodzi punktualnie pierwszego dnia zimy deszcz w pazdzierniku moze wiec bardzo zaskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: polska - anglia 17.10.12, 10:14 Co do drogowcow, to kiedys byl wywiad w radiu z przedstawicielem i on mowil ze nie moga odrazu wyjzedzac jak tylko snieg zacznie padac, musza poczekac az warunki beda 'wystarczajace' do odsniezania. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: polska - anglia 17.10.12, 10:02 A widzieliscie desant kibicow? Najlepszy punkt wieczoru eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-ms/desant-kibicow-na-zalana-murawe-stadionu-narodoweg,5279429,12935270,fotoreportaz-maly.html Szoste zdjecie najbardziej mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - anglia 17.10.12, 10:14 www.abendblatt.de/sport/article109904617/Polen-und-England-kapitulieren-vor-Regenguss.html Ostatni akapit i foto mi sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Wimbledon - historie dachowe :) 17.10.12, 10:48 Problemy z Wimbledońskim dachem Anglicy się śmieją, ale nie tak dawno mieli takie same problemy. Podczas tegorocznego tenisowego turnieju Wimbledon problemy z dachem i deszczem były notoryczne. Pisał o tym korespondent Gazety Wyborczej i Sport.pl w Londynie Jakub Ciastoń. "Nie ustają kontrowersje wokół dachu nad kortem centralnym i polityki organizatorów związanej z jego zasuwaniem. Zaczęło się jeszcze w zeszły czwartek, gdy organizatorzy przykryli kort w trakcie meczu Rafaela Nadala z Lukasem Rosolem. Nad kortem zapadały ciemności, a dach wyposażony jest w sztuczne oświetlenie więc można było dokończyć spotkanie. - Rozumiem, że zasunięcie dachu musi zająć kilka minut, ale 40? - narzekał po porażce Hiszpan. Aż tyle czasu potrzeba jednak, żeby uruchomić klimatyzację 15-tysięcznych trybun. W piątek organizatorzy spodziewali się deszczu, więc na wszelki wypadek zasunęli wart 80 mln funtów dach jeszcze przed meczami. Ale prognozy Met Office okazały się chybione i z nieba nie spadła ani kropla. - Pod dachem gra się zupełnie inaczej. Kozioł piłki, brak wiatru, akustyka, wszystko jest inne, co oczywiście ma wpływ na grę - mówił Federer. - Rozumiem intencję organizatorów, ale efekt był taki, że choć nie padało, zagraliśmy cały dzień pod dachem. Wimbledon to jednak turniej na otwartym powietrzu, tak powinno zostać - dodał Szwajcar, który musiał odrabiać stratę dwóch setów z Francuzem Julienem Benneteau. W sobotę żeby dokończyć mecz Murray'a i Marcosa Baghdatisa znów zasunięto dach i włączono sztuczne oświetlenie, choć nie padało. Około godz. 22.30 kibice ze zdumieniem zobaczyli na telebimie komunikat, że mecz zostanie przerwany o 23, bo takie są " wymogi bezpieczeństwa". Okazało się, że turniej ma umowę z hrabstwem Merton, na terenie którego położone są korty i ze względów bezpieczeństwa przed północą tłumy kibiców muszą opuścić dzielnicę. Chodzi m.in. o to, że po północy przestaje jeździć metro do centrum. - Nie jesteśmy w Nowym Jorku, gdzie metro jeździ całą dobę, ani w Melbourne, gdzie na korty można dojść spacerkiem - wyjaśniali organizatorzy. Murray zdążył w sobotę dosłownie w ostatniej chwili - meczbola wygrał o 23.02. " Organizatorzy stąpali po cienkim lodzie. Jeśli czwarty set byłby bardziej wyrównany nasz jedyny zawodnik musiałby kończyć spotkanie III rundy w poniedziałek, choć wszyscy inni są już w IV rundzie" - napisał " Times" (niedziela jest w Londynie tradycyjnym dniem wolnym). Gazeta dodała, że polityka zasuwania dachu jest nieprzejrzysta. Na pytanie dziennikarza " Timesa", czy nie można włączyć świateł bez dachu, dyrektor turnieju Richard Lewis, odparł, że nie, bo "nie ma intencji rozgrywania w Londynie sesji nocnej". " Skoro tak, to dlaczego przykrywamy kort, gdy nie pada deszcz? To przecież też jest wbrew logice, bo to turniej na otwartym powietrzu" - napisał Neil Harman, wieloletni korespondent brytyjskiego dziennika." www.sport.pl/pilka/1,65037,12684589,Polska___Anglia__Anglicy_nie_smiejcie_sie__A_co_z.html Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: polska - anglia 17.10.12, 10:11 Jest dach, jest impreza A swoja droga to Niemcy tez sie nie popisali. Wygrywali 4:0, zeby w ostatnich 30 minutach zremisowac 4:4 Odpowiedz Link Zgłoś
loverosa Re: polska - anglia 17.10.12, 11:45 Wstyd na cały świat...no nie mogę hahahahhahahaaa Jak graliśmy z Grecją w upale dach był zamknięty,a teraz gdy byla ulewa otwarty HAAAAAAAAAAAAaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: polska - anglia 17.10.12, 15:17 Ja uwielbiam Late nie wiem czy jest gdzies na świecie podobny czołg pancerny jak ten facet. Oglądam z nim wywiad i sikam. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - anglia 17.10.12, 17:15 Podejście drugie Oczywiście dach zamknięty jak nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - anglia 17.10.12, 19:16 baaardzo ładnie chłopaki grały, normalnie jestem z nich dumna Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Remis 17.10.12, 20:22 I jest super Oglądałam w pubie, emocje jak na Euro. Brakowało mi ich. No i Obraniak przeklina po polsku. W końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Remis 17.10.12, 21:33 Oglądałam tylko fragment 2. połowy i ucieszyłam się, że przyzwoicie grają. I kondycji im starczyło na dłużej niż połowa 1. połowy Odpowiedz Link Zgłoś