jowita771 18.10.12, 12:54 I gdzie szukać? Zainspirował mnie wątek o gubieniu brzuszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amy.27 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 13:35 no jak gdzie szukać, w googlu. Ty znajdujesz klinikę, oni ci znajdą piękne cycki Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 13:39 Po ciąży to pewnie w okolicach brzucha ale po karmieniu to raczej w okolicach kolan. Był tu kiedyś wątek ,który był bardzo edukacyjny ! a mianowicie chodziło o to czy chodzenie z biustem w kolanach jest zdrowe , skoro nie to czy boli a skoro boli to co z tym zrobić. Wyników rozmyślań ematki nie pamiętam a szkoda. bo może poszukiwania piersi po ciąży by były równie fascynujące jak gubienie brzuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.przelotem Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 13:52 W pawlaczu? To zależy ile minęło od odstawienia. Bo u mnie wystarczyło kilka tygodni, żeby dwa smętne pustawe woreczki zaczęły przypominać mój "stary" biust. No i obecnie nie jest źle, a nawet całkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:08 > Bo u mnie wystarczyło kilka tygodni, żeby > dwa smętne pustawe woreczki zaczęły przypominać mój "stary" biust. O taką odpowiedź mi chodziło. Pozostałym paniom dziękuję, zwłaszcza Sadosi i koleżance, co radziła operację plastyczną. Z takimi radami to się wypchajcie. Ja chciałam przeczytać, że wróci do normy. Samo. Sadosiu, nic mi się nie majta między kolanami, tylko schudło trochę za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:13 > Z takimi radami to się wypchajcie. Ja chciałam przeczytać, że wró > ci do normy. Samo. Zaklinanie rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:16 Myślę, że nie jest tak źle, po pierwszej ciąży wrócił do stanu sprzed. A nie karmię dopiero parę dni, więc jeszcze mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:30 U wieksozsci wraca samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:18 >Ja chciałam przeczytać, że wróci do normy. Samo. Samo to nie wroci, ale Lobby pomoże: forum.gazeta.pl/forum/f,32203,Lobby_Biusciastych_.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 jowita 18.10.12, 14:20 jak ja Ci zazdroszczę że Ci schudło....u mnie na odwrót co mnie załamuje Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: jowita 18.10.12, 14:21 A, bo pewnie miałaś spory. Te spore rosną, a małe jeszcze maleją. Ot, życie. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:11 Gdzie szukać? Na pastwisku można znaleźć. O ile krowy nie zaczęły nosić staników Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:14 Już zimno, ja swoje krowy trzymam w oborze o tej porze roku. Ty swoje jeszcze wyprowadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:28 Ja nie, mój chłop Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:19 Na Lobby twierdzą, że nieuświadomiony biust można znaleźć pod pachami i na plecach, może po karmieniu też się tam chowa? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:20 Mój biust jest uświadomiony i sobie wyprasza takie insynuacje. Tzn, wyprosi sobie, jak się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:30 Chciałam napisać że na Lobby mają rację ale nie wiem jak to ująć żeby nie wyszło że regularnie koleżanki cycki oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:22 W dobry stanik zainwestowac to sam sie znajdzie. Ew. zatrudnic meza lub konkubenta do pomocy w szukaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:50 swojego szukałam aż do kolejnej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:04 U mnie było tak samo, tj. do kolejnej ciąży. Trwało to nieco ponad 7 miesięcy (= czas, jaki upłynął między końcem karmienia a zajściem). Mój biust był uświadomiony i nie chował się pod pachami, po prostu zniknął. Dobry biustonosz więc niestety nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:33 Musisz zwinąć w rulonik te dwa paski zwisające nad brzuchem i to co wyjdzie wepchnąć w biustonosz Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 cierpliwie :) 18.10.12, 16:00 chwilę to może potrwać, czasami się odnajduje po kilku tygodniach a czasami idzie to w miesiące albo jeszcze dłużej oczywiście można sobie pomóc - dobra bielizna, i absolutnie polecam wszelkie ćwiczenia na klatkę piersiową, najlepiej z obciążeniami, mogą być hantle itp. (w domu, jeżeli nie ma możliwości iść na siłownię), to nie jest żart, naprawdę biust idzie w górę i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś