Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu?

18.10.12, 12:54
I gdzie szukać? wink

Zainspirował mnie wątek o gubieniu brzuszka.
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 12:57
      big_grin
    • amy.27 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 13:35
      no jak gdzie szukać, w googlu.
      Ty znajdujesz klinikę, oni ci znajdą piękne cycki smile
    • sadosia75 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 13:39
      Po ciąży to pewnie w okolicach brzucha ale po karmieniu to raczej w okolicach kolan.
      Był tu kiedyś wątek ,który był bardzo edukacyjny ! a mianowicie chodziło o to czy chodzenie z biustem w kolanach jest zdrowe , skoro nie to czy boli a skoro boli to co z tym zrobić.
      Wyników rozmyślań ematki nie pamiętam a szkoda. bo może poszukiwania piersi po ciąży by były równie fascynujące jak gubienie brzuszków.
    • tylko.przelotem Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 13:52
      W pawlaczu? smile

To zależy ile minęło od odstawienia. Bo u mnie wystarczyło kilka tygodni, żeby dwa smętne pustawe woreczki zaczęły przypominać mój "stary" biust. No i obecnie nie jest źle, a nawet całkiem dobrze smile
      • jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:08
        > Bo u mnie wystarczyło kilka tygodni, żeby
        > dwa smętne pustawe woreczki zaczęły przypominać mój "stary" biust.

O taką odpowiedź mi chodziło.
        Pozostałym paniom dziękuję, zwłaszcza Sadosi i koleżance, co radziła operację plastyczną. Z takimi radami to się wypchajcie. tongue_out Ja chciałam przeczytać, że wróci do normy. Samo.
        Sadosiu, nic mi się nie majta między kolanami, tylko schudło trochę za bardzo. tongue_out tongue_out
        • lauren6 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:13
          > Z takimi radami to się wypchajcie. tongue_out Ja chciałam przeczytać, że wró
          > ci do normy. Samo.

Zaklinanie rzeczywistości?
          • jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:16
            Myślę, że nie jest tak źle, po pierwszej ciąży wrócił do stanu sprzed. A nie karmię dopiero parę dni, więc jeszcze mam nadzieję. big_grin
          • franczii Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:30
            U wieksozsci wraca samo.
        • kk345 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:18
          >Ja chciałam przeczytać, że wróci do normy. Samo.

Samo to nie wroci, ale Lobby pomoże:
          forum.gazeta.pl/forum/f,32203,Lobby_Biusciastych_.html
        • yoka1 jowita 18.10.12, 14:20
          jak ja Ci zazdroszczę że Ci schudło....u mnie na odwrót co mnie załamuje
          • jowita771 Re: jowita 18.10.12, 14:21
            A, bo pewnie miałaś spory. Te spore rosną, a małe jeszcze maleją. Ot, życie.
    • chipsi Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:11
      Gdzie szukać? Na pastwisku można znaleźć. O ile krowy nie zaczęły nosić staników big_grin
      • jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:14
        Już zimno, ja swoje krowy trzymam w oborze o tej porze roku. Ty swoje jeszcze wyprowadzasz?
        • chipsi Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:28
          Ja nie, mój chłop big_grin
    • mdro Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:19
      Na Lobby twierdzą, że nieuświadomiony biust można znaleźć pod pachami i na plecach, może po karmieniu też się tam chowa?
      • jowita771 Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:20
        Mój biust jest uświadomiony i sobie wyprasza takie insynuacje. Tzn, wyprosi sobie, jak się znajdzie. wink
      • chipsi Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:30
        Chciałam napisać że na Lobby mają rację ale nie wiem jak to ująć żeby nie wyszło że regularnie koleżanki cycki oglądam big_grin
    • mayaalex Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:22
      W dobry stanik zainwestowac to sam sie znajdzie.
      Ew. zatrudnic meza lub konkubenta do pomocy w szukaniu.
    • swiecaca Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 14:50
      swojego szukałam aż do kolejnej ciąży big_grin
      • epiphany Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:04
        U mnie było tak samo, tj. do kolejnej ciąży. Trwało to nieco ponad 7 miesięcy (= czas, jaki upłynął między końcem karmienia a zajściem). Mój biust był uświadomiony i nie chował się pod pachami, po prostu zniknął. Dobry biustonosz więc niestety nie wystarczy.
    • czar_bajry Re: Jak znaleźć biust po ciąży i karmieniu? 18.10.12, 15:33
      Musisz zwinąć w rulonik te dwa paski zwisające nad brzuchem i to co wyjdzie wepchnąć w biustonosztongue_out
    • yoko0202 cierpliwie :) 18.10.12, 16:00
      chwilę to może potrwać, czasami się odnajduje po kilku tygodniach a czasami idzie to w miesiące albo jeszcze dłużej
      oczywiście można sobie pomóc - dobra bielizna, i absolutnie polecam wszelkie ćwiczenia na klatkę piersiową, najlepiej z obciążeniami, mogą być hantle itp. (w domu, jeżeli nie ma możliwości iść na siłownię), to nie jest żart, naprawdę biust idzie w górę i do przodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka