mma_ramotswe 22.10.12, 17:26 Osoba A: - to spotkasz się ze mną? Osoba B: - Tak. Osoba A: - Pójdziesz ze mną na kawę? Osoba B: - Tak. A musi to być teraz? Pytanie do Was: Czy osoba B chce się spotkać z osobą A? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: chce czy nie chce 22.10.12, 19:25 Nie chce i próbuje się wykręcić Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: chce czy nie chce 22.10.12, 20:41 > - Tak. A musi to być teraz? Chce,ale nie w tej chwili. Czy ty zawsze jesteś gotowa na ew kawy?Pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: chce czy nie chce 22.10.12, 21:01 Gdyby mi zależało na tej osobie, to odpowiedziałabym po prostu, że chcę. To, że dodaje jakby z obawą, czy to musi być teraz, to moim zdaniem świadczy, że jej nie zależy, że wolałaby to odwlec, tylko boi się powiedzieć wprost Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: chce czy nie chce 22.10.12, 21:37 Niekoniecznie. Czasem naprawdę są sytuacje, gdy jest coś ważnego i raczej nie powinno się z tego rezygnować dla owej kawy. Oczywiście, że dałoby radę zrezygnować, ale ryzyko z tym związane jest spore, więc lepiej byłoby kawę przełożyć na inny dzień. A już stwierdzenia, że gdyby mi zależało na tej osobie, to coś tam są niedojrzałe i ocierają się o temat "dowodów miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: chce czy nie chce 22.10.12, 21:46 Może być tak jak mówisz, pod warunkiem że jest to osoba z zaburzeniami w stronę aspagera Powiedzenie: tak. A musi to być teraz? Jest generalnie niezbyt miłe Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: chce czy nie chce 22.10.12, 22:06 Tak też myślę, to słowo "musi" wygląda tak, jakby osoba B traktowała spotkanie z osobą A jako niemiły obowiązek. Zgodziła się, bo jest taka dobra i łaskawa, ale może chociaż da się to odwlec Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: chce czy nie chce 22.10.12, 21:32 Może nie tyle nie chce, co uważa że osoba A oczekuje za dużo po tej znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
anti_stress Typowo babskie 22.10.12, 21:57 Jakie to typowo babskie. A co miała osoba x na myśli jeśli tak powiedziała, czy chciała tak czy nie ,czy siak czy tak. Faceci nie zastanawiają się nad takimi bzdurami i o ileż mają łatwiejdze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: chce czy nie chce 22.10.12, 21:55 a jaka relacja jest między tymi osobami? Odpowiedz Link Zgłoś