Dodaj do ulubionych

Dwóch i pół

27.10.12, 17:57
Kto ogląda ten serial ? emitowany na Comedy Central lub TVN 7.

www.filmweb.pl/serial/Dw%C3%B3ch+i+p%C3%B3%C5%82-2003-126122
Obserwuj wątek
    • jak_matrioszka Re: Dwóch i pół 27.10.12, 18:24
      Ja, kiedys czesciej, teraz zadziej, bardzo lubie. Tej ostatniej serii, juz bez Charliego, nie widzialam calej.
      • kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 18:40
        jak_matrioszka napisała:

> Ja, kiedys czesciej, teraz zadziej, bardzo lubie. Tej ostatniej serii, juz bez
        > Charliego, nie widzialam calej.

Widziałem z 10-12 odcinków z Ashton Kutcher'em nie pasuje mi gość , Sheen odbił takie piętno na tym tytule , ze nikt tam nie pasuje w jego miejsce .
        • jak_matrioszka Re: Dwóch i pół 27.10.12, 19:03
          Zgodze sie smile Mam wrazenie iz Kutcher to zapchajdziura, tesknie za Sheenem smile
          • kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 20:28
            jak_matrioszka napisała:

> Zgodze sie smile Mam wrazenie iz Kutcher to zapchajdziura, tesknie za Sheenem smile

Sheen zmartwychwstał smile) Na Comedy Central widziałem dwa nowe odcinki komedii z nim ale nie jest to niestety powrót do Dwóch i Pół ((

www.comedycentral.pl/shows/jeden-gniewny-charlie/episodes/jeden-gniewny-charlie-exclusive-preview/video/jeden-gniewny-charlie-preview-1-849024/
    • beliska Re: Dwóch i pół 27.10.12, 18:31
      Lubię dwóch i półsmile
    • sylki Re: Dwóch i pół 27.10.12, 18:38
      oglądam na iitv.info
      • kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 20:22
        sylki napisała:

> oglądam na iitv.info

Co to za cudo ??
        • e-milia1 Re: Dwóch i pół 27.10.12, 20:32
          na poczatku mi sie podobal, po czasie mi sie znudzil. mialam wrazenie, ze teksty i sytuacje, ktore kiedys byly smieszne, zaczely sie powtarzac i przestaly smieszyc. z czasem serial stal sie nudny. nie ogladam...
          • kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:00
            e-milia1 napisała:

> na poczatku mi sie podobal, po czasie mi sie znudzil. mialam wrazenie, ze tekst
            > y i sytuacje, ktore kiedys byly smieszne, zaczely sie powtarzac i przestaly smi
            > eszyc. z czasem serial stal sie nudny. nie ogladam...

jedyne co się powtarza to mimika , teksty są zawsze oryginalnie nowe smile
        • sylki Re: Dwóch i pół 27.10.12, 21:26
          wejdz i zobacz smile
          zycia mi nie wystarczy by wszystkie seriale tam zamieszczone obejrzec big_grin
          • kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:09
            sylki napisała:

> wejdz i zobacz smile
            > zycia mi nie wystarczy by wszystkie seriale tam zamieszczone obejrzec big_grin

No właśnie znalazłem to i życia brak na te 715 seriali smile))
    • princy-mincy Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:03
      pare osob mi polecalo,, ale nie znosze Sheena wiec nie dalam rady tego ogladac
      • kolter-xl Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:26
        princy-mincy napisała:

> pare osob mi polecalo,, ale nie znosze Sheena wiec nie dalam rady tego ogladac

Nie każdy jest doskonały .
        • sylki Re: Dwóch i pół 27.10.12, 22:32
          ale masz na myśli Sheena czy Princy wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka