Dodaj do ulubionych

sms w telefonie męża - ciekawy

• brak.slow _____ 30.10.12, 12:51
      Chyba sama kreujesz sobie rzeczywistość na taką jaką chciałabyś mieć. oszalałaś po tylu latach bycia okłamywaną.
      Kobieto facet puka tą cizię od lat! na to wskazują te smski po nocach, a treść ostatniego powinna być dowodem w sprawie rozwodowej. trzeba było zabezpieczyć dowody, zrobić zdjęcie smsa, wraz z widocznym numerem od kogo przyszedł.

Na razie nie przyznawaj się, że wiesz, daj mu trochę czasu niech dostaje nowe smsy, zbieraj dowody. Będą Ci bardzo potrzebne.
      • mozambique Re: _____ 30.10.12, 14:30
        osobiscie znam 2 przypadki w ktorych pan zdradzał zone z sąsiadka zza płotu
        oczywiscie brzydką, męską i kompletnie nieatrakcyjną ( to slowa samego mężusia)
        • kokardka12 Re: _____ 01.11.12, 17:26
          kurcze, ale ona jest naprawde brzydka, zle się ubiera, zle się maluje, no taka po prostu nieładna kobieta, tak ją postrzegam
          • imasumak Re: _____ 01.11.12, 18:24
            Widać Twój mąż postrzega ją inaczej.
      • jola-kotka Re: _____ 30.10.12, 17:46
        Bardzo duzo materacow tutaj mamy.
    • yoko0202 no przedszkole normalnie 30.10.12, 23:37
      sms bynajmniej nie niewinny od baby, która jak rozumiem za Twoim chłopem lata od lat, i coś tam kiedyś było, a Ty mężusiowi konfrontacji nie zrobisz, treść wiadomości analizujesz na milion sposobów, do jej męża chcesz dzwonić i bóg wie co jeszcze wyczyniać.
      ja bym zrobiła temu panu natychmiast taki dżihad w chałupie, że utopienie się w wiejskim wychodku pełnym goo**wna mogłoby w porównaniu z tym stanowić przyjemność, a następnie zaproponowała rozwód, a już co najmniej żeby się na parę tygodni wyniósł z chałupy i dał mi pomyśleć.
      no ale Ty tego nie zrobisz, a ten pan do końca Waszych dni będzie Ci wciskał tyle kitu, że starczyłoby do wszystkich okien w województwie podlaskim
    • kosmitka06 Kokardka12 powiedz... 01.11.12, 00:10
      co postanowiłaś zdziałać?
    • imasumak Re: sms w telefonie męża - ciekawy 24.01.13, 01:08
      Ciekawa jestem, jakie zakończenie owa historia smile
    • mama_duzych_dzieci Re: sms w telefonie męża - ciekawy 24.01.13, 12:35
      ja do kawki sobie poczytałam i tez jestem kokardko ciekawa co dalej wynikło ))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka