brak.slow _____ 30.10.12, 12:51 Chyba sama kreujesz sobie rzeczywistość na taką jaką chciałabyś mieć. oszalałaś po tylu latach bycia okłamywaną. Kobieto facet puka tą cizię od lat! na to wskazują te smski po nocach, a treść ostatniego powinna być dowodem w sprawie rozwodowej. trzeba było zabezpieczyć dowody, zrobić zdjęcie smsa, wraz z widocznym numerem od kogo przyszedł. Na razie nie przyznawaj się, że wiesz, daj mu trochę czasu niech dostaje nowe smsy, zbieraj dowody. Będą Ci bardzo potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: _____ 30.10.12, 14:30 osobiscie znam 2 przypadki w ktorych pan zdradzał zone z sąsiadka zza płotu oczywiscie brzydką, męską i kompletnie nieatrakcyjną ( to slowa samego mężusia) Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka12 Re: _____ 01.11.12, 17:26 kurcze, ale ona jest naprawde brzydka, zle się ubiera, zle się maluje, no taka po prostu nieładna kobieta, tak ją postrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 no przedszkole normalnie 30.10.12, 23:37 sms bynajmniej nie niewinny od baby, która jak rozumiem za Twoim chłopem lata od lat, i coś tam kiedyś było, a Ty mężusiowi konfrontacji nie zrobisz, treść wiadomości analizujesz na milion sposobów, do jej męża chcesz dzwonić i bóg wie co jeszcze wyczyniać. ja bym zrobiła temu panu natychmiast taki dżihad w chałupie, że utopienie się w wiejskim wychodku pełnym goo**wna mogłoby w porównaniu z tym stanowić przyjemność, a następnie zaproponowała rozwód, a już co najmniej żeby się na parę tygodni wyniósł z chałupy i dał mi pomyśleć. no ale Ty tego nie zrobisz, a ten pan do końca Waszych dni będzie Ci wciskał tyle kitu, że starczyłoby do wszystkich okien w województwie podlaskim Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: sms w telefonie męża - ciekawy 24.01.13, 01:08 Ciekawa jestem, jakie zakończenie owa historia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci Re: sms w telefonie męża - ciekawy 24.01.13, 12:35 ja do kawki sobie poczytałam i tez jestem kokardko ciekawa co dalej wynikło )))) Odpowiedz Link Zgłoś