czar_bajry 29.10.12, 14:27 www.se.pl/wydarzenia/kraj/swiadek-katastrofy-smolenskiej-nie-zyje-prokuratura-okregowa-przejmuje-sprawe_287983.html Coraz bardziej się skłaniam ku niektórym teoriom spiskowym.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebacha Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:10 Ja się dziwię, że niektórzy się nadal nie skłaniają... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_gwarancji Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:16 A może to podwójne zaprzeczenie? Jakiś psychol od Macierewicza zlikwidował osobę blisko związana ze Smoleńskiem tylko po to, by na nowo rozdmuchać temat? I żeby coraz więcej osób "się skłaniało"? Prędzej uwierzę w to, niż w to co Wy Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:46 Ilu członków załogi miał JAK-40? Czy za każdym razem, gdy ktoś z nich umrze inaczej jak nie we własnym łóżku w wieku minimum 90 lat będziemy czytać podobne artykuły? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zowu Smoleńsk 30.10.12, 01:12 Ale to był ten co głośno protestował przeciw temu co zostało podane jako oficjalna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 23:08 Powinni wprowadzic zakaz samobojstw zagrozony karą śmierci. Problem solved. Odpowiedz Link Zgłoś
j_a_ch Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:23 Psychole od Macierewicza niekoniecznie, to ciency w uszach krzykacze...Ale np w interesie Rosji jest, aby piekiełko smoleńskie trwało. Nie zaprzepaszczą okazji, żeby rozgrywać Smoleńsk do usranej. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:25 A coż to za interes ma Rosja? Ciekawam szczerze ciekawam tych interesów. Jeśli dowiem się czegoś więcej niż to, że Polska to takie mocarstwo,które Rosji zagraża itp itd i inne ble ble to będę mile zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:38 jakaś ty niekumata Sadosia, przecież gdyby nie Smoleńsk, to świat nawet by nie wiedział, że takie panstwo jak Rosja istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:40 Aaaaaaaaaaaaa.... niekumata jestem... fucktycznie ! Ekskjuzmij ! Odpowiedz Link Zgłoś
j_a_ch Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:46 Dlaczego skłócona i słaba Polska jest w interesie Rosji wie każde dziecko, ale nie ciągnę wątku bo coś kojarzę, żeś z Rosją związana i bicie piany gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 21:52 Ja cię pytam o interes Rosji a Ty mi o tym z kim lub z czym czuję się związana i o biciu piany... no i weź... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 22:13 I wszystko składa się w logiczną całość - to rosyjska agentka Sadosia go załatwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Zowu Smoleńsk 30.10.12, 20:00 Eeeeee to już było wiadome od samego początku na forumie to mnie zdekodowali już w kilka dni po katastrofie Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Zowu Smoleńsk 30.10.12, 01:14 Rosja to ma chyba interes w tym aby sprawa ucichła a krzykacze zamilkli a nie odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 22:25 Jak to było? Dzwonek do drzwi. - Dzień dobry, przyszliśmy popełnić pana samobójstwo. W internecie krąży już pogłoska, że te seryjne samobójstwa specjalnie popełnia się przed weekendem, żeby do sekcji to i owo przestało być w ciele wykrywalne. A prawdy, czemu tych samobójców aż tylu i czy teorie spiskowe są prawdziwe, pewnie się nigdy nie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: Zowu Smoleńsk 29.10.12, 23:22 A może tak było: "Dobry wieczór, kocha pan swoją rodzinę? Nie chciałby pan, żeby ich spotkało coś złego? No to..." Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Zowu Smoleńsk 30.10.12, 01:54 Ja mam wrazenie ze ten caly Macierewicz to kon trojanski. Szkoda mi rodzin ofiar. Sledztwo, zabezpieczenie terenu, wraku itd. to jest jedna wielka kpina, a ja za kazdym razem kiedy czytam jakies 'nowinki' to czuje politowanie ze smiechem. Wczoraj mialam ochote wstawic w komentarzach buhahahahahahaha. Niestety. W dniu katastrofy jak tylko uslyszalam, ze wina jest pilotow to wiedzialam ze to sie tak skonczy. Mamy cyrk na kolkach. Mnie to nie przeraza, ja sie juz z tego smieje. Rosja to Rosja, a Putin to car a Warszawa kleka przed Kremlem. I odnosze dziwne wrazenie, ze zachod znowu nas 'przehandlowal' albo udaje ze to zrobil. I sie zastanawiam ktora opcja byla by dla nas mniejsza strata pro USraleska czy pro Rosyjska, bo za politykow mamy zwykle za przeproszeniem gnidy, ktore maja w odwloku stan naszej ojczyzny. U Putina podoba mi sie to, ze 'przegonil' USraelitow(z czego wynika pewnie nagonka na niego, w ktora angazuje sie takze pan Kasparow) i chce tworzyc nowa silna Rosje ale zaraz przed oczami staje mi ZSRR i Stalin. Co do seryjnego samobojcy, to nie mam zadnych oporow zeby uwierzyc w niego. Kto rozliczy kogokolwiek w naszym kraju? Nikt. PO nie moze zyc bez PiSu i odwrotnie. Ich glownym zajeciem sa walki w kisielu. I tak wierze w to, ze w Polsce mozna kogos zabic nie ponoszac konsekwencji. Ba, moza zabic nawet wiele razy. Zreszta kto w to uwierzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Zowu Smoleńsk 30.10.12, 20:30 Ja też. Nie mieliście takiego wrażenia sluchając prokutatury, że oni mają coś do ukrycia, mnie te ich tlumaczenia nie przekonały. do tego to samobójstwo. Oczywiście to nie wina Tuska ale nie pamiętam, żeby za prezydentury np Kwaśniewskiego podobne rzeczy się działy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Zowu Smoleńsk 30.10.12, 20:35 Błędy popełnione w śledztwie, sposób prowadzenia tego wszystkiego woła o pomstę - ale wiem, że ktoś w końcu zbije majątek,jak wypuści na rynek wina "Wina Tuska" Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Zowu Smoleńsk 30.10.12, 20:43 Oczywiście to nie wina Tuska Zapomniałam dodać ironię. Odpowiedz Link Zgłoś