Dodaj do ulubionych

Ile zapłacić?

10.11.12, 15:34
osoba do pomocy w biurze i w knajpie w czasie weekendów
po 5 ha dziennie
uzgadanianie towaru na niedzielę i poniedziałek, jakieś drobne biurowe sprawy, pomoc na sali i w kuchni, odbiór towaru i sprawdzanie zgodności z zamówieniem i coś, co w danej chwili będzie do zrobienia - raczej nic skomplikowanego
szefowa zrzuciła to na mnie, osoba wybrana, muszę porozmawiać o wynagrodzeniu - szefowa z tego typu ludzi, co raczej zgodzi się na wszystko, no, niemal na wszystko
miejsce pracy - W-wa - centrum miasta, praca z rana, czyli powiedzmy - szósta-siódma i pięć godzin
umawiać się na płatność za godzinę? jak tak to ile zaproponować

help
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Ile zapłacić? 10.11.12, 15:43
      15zl/h
      • ja1ja1 Re: Ile zapłacić? 11.11.12, 09:22
        na czarno 15zł/h, na umowe zlecenie 12zł/h
    • k1k2 Re: Ile zapłacić? 11.11.12, 10:44
      Ja bym powiedziała 100/dzień w koncu to weekend. I nie rozliczala sie co do minuty tylko założyła ze to będzie ok. pięć h
      • soha2 Re: Ile zapłacić? 11.11.12, 17:53
        Nie da się
        otrzymałam polecenie ustalić stawkę za godzinę, nie zmienię polecenia szefowej, bo wiem, że później będę mogła podwyższyć kwotę - szefowa z tych, co to wykonuje się polecenia i dobrze się na tym wychodzi smile
        Więc - przykładowo - jak ustalę stawkę za godzinę np 12 zł, to potem spokojnie jak będzie ok będę mogła podnieść tę kwotę na np 14 - to tylko przykład.
        • k1k2 Re: Ile zapłacić? 12.11.12, 19:54
          No na poczatek to 18PLN/h, zeby tak grozne nie wygladalo. Potem sie wykaz i popros o 20 smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka