Dodaj do ulubionych

Tabletki Azalia - skutki uboczne

23.11.12, 20:30
Witam smile
Od 16 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne Azalia, na poczatku wszystko bylo w porzadku i czulam sie dobrze, jednak ostatnio jakis miesiac temu czesto pobolewal mnie brzuch wiec poszlam do ginekologa, ktory stwierdzil ze tak jest po dlugim stosowaniu tych tabletek, cos mi tam przepisal i wszystko wrocilo do normy. Jednak teraz dla odmiany od kilku dni co chwile jest mi niedobrze, muli mnie itd;/ zastanawiam sie czy to tez moze byc efekt uboczny tych tabletek? czy ktoras miala jakies efekty uboczne przy tych tabletkach?
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: Tabletki Azalia - skutki uboczne 23.11.12, 20:33
      moze to byc obajw brania w ogole tabletek, nie tyle ze antykoncepcyjnych ale tabletek jako takich. branie kazdego leku to jakies obciązenie dla żołądka, mozliwe ze Twój juz protestuje.
      • woruska Re: Tabletki Azalia - skutki uboczne 23.11.12, 21:19
        Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych a brałam około 22 miesięcy.
        • anka_1_979 Re: Tabletki Azalia - skutki uboczne 28.03.15, 21:05
          biore azalię od 14 dni dopiero(wczesniej bralam regulon) i od 3 dni bardzo bolą mnie sutki i czuje się jak przed okresem, moze to przejdzie poczekam jeszcze ale czy ktoras z was miala podobne objawy??
    • majeczka200 Re: Tabletki Azalia - skutki uboczne 28.03.15, 22:32
      Jedyne aczkolwiek uciążliwe skutki jakie miałam podczas brania Azalii to plamienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka