Dodaj do ulubionych

Jestem rozdziewiczona!

24.11.12, 09:41
Nagle trafiły mi się 3 h wolne, tylko dla mnie. Gazetka, pilocik, kawusia... I trafiłam na jakąś "Super nianię" na tvn style. Rany boskie, kto to produkuje? Kto to ogląda? Drewniani aktorzy, niańka, która, hi, hi, grzebie w dokumentach firmowych (i z jednej kartki odczytuje, ile ludzie zarabiają miesięcznie) i wrzeszczy na dzieci. Rodzice, którzy rzekomo oglądają wszystko w samochodzie telewizyjnym nie biegnąc dzieciom na pomoc. Czuję się zgwałcona przez oczy. Sądziłam, że Anthea Turner to najgorsze, co mogło mi się zdarzyć, a tu proszę!

Taki sobie sobotni off topic wink Czy ktokolwiek toto ogląda?
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 10:00
      >Czy ktokolwiek toto ogląda?

Zapewne te osoby, które oglądają ukryte prawdy czy inne dlaczego ja tongue_out

Nianie oglądałam 2x, tzn spojrzałam z ciekawości przez jakieś 10 minut. Totalna porażka tvn-u.
      • stuletnia_stokrotka Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 12:24
        ja nie oglądam i nie zamierzam ale to jest na zasadzie-jest popyt i jest podaż.
        podejrzewam ,że widownia to głównie panie w stylu i wieku mojej mamy, choć pewnie nie tylko.
    • kub-ma Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 12:31
      Widziałam reklamę i nie chcę więcej.

• barbibarbi Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 12:37
      no to nie widziałaś chyba "dlaczego ja" albo "pamiętnik z wkacji"
      To nie aktorzy tylko amatorzy, a swoją drogą to czego to ludzie nie zrobią dla kasy, pawiana robić z siebie na ekranie i jeszcze własne dzieci w to mieszać, dno! I żadne domy i wille w których mieszkają (a może na niby mieszkają) im nie pomogą, dla mnie to patologia spoleczna i tyle. A te niby nianie, własną twarz pokazywać i udawać złodziejkę czy mitomankę dla paru groszy, wstyd!
      • memphis90 Re: Jestem rozdziewiczona! 25.11.12, 19:05
        Hej, hej, widziałam raz "Pamiętnik z wakacji"! Zrobiło to na mnie tak piorunujące wrażenie, że do dzisiaj pamiętam pasjonującą historię nastolatki, która przyjechała sama na luksusowe zagraniczne wakacje w celu utraty cnoty!

Z rzeczy szokujących przypomniał mi się jeszcze cały kanał Wedding TV nadający relacje z polskich ślubów, z pijanymi wujkami, przetaczaniem jajek, skakaniem na balonach i święceniem paprotką. smile
    • wimperga Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 14:06
      Moja znajoma - kobieta mądra, sympatyczna i rozsądna pasjami ogląda " Ukrytą prawdę" i "Dlaczego ja". Co więcej, uważa, że tak wygląda prawdziwe życie. Swoje uważa za wyjątkowo nudne.
      • majenkir Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 14:16
        O rany big_grin! Zobaczcie to: odcinek dla doroslych? big_grin(od 19:40)
        • najpiekniejszawklasie Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 18:11
          big_grin big_grin big_grin dzięki za linka!! Daaaawno się tak nie uśmiałam. Najlepszy tekst odcinka "idę oglądać gołe d..py, idę oglądać gołe d..y"
        • to_ja_tola Re: Jestem rozdziewiczona! 25.11.12, 19:14
          kur...a jestem sama i sama przed sobą wstydziłam się to ogladaćtongue_out
      • jagienka75 Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 14:44
        wimperga napisała:

> Moja znajoma - kobieta mądra, sympatyczna i rozsądna pasjami ogląda " Ukrytą pr
        > awdę" i "Dlaczego ja".

Wczoraj był całkiem fajny odc z serii DJ, w którym to mąż nie pozwalał żonie pracować. Wyraził zgodę na to , by sobie dorabiała na pół etatu w kwiaciarni. Nie było mowy o pracy na cały etat, o jakichkolwiek kursach itd...
        W końcu pan tak przegiął pałę, że żona wyrzuciła go z domu i rozwiodła się z nim.
        Takie historie mają również miejsce w realu i nie uważam oglądanie TS oraz DJ, za coś,było obciachem.
        Inne odcinki są śmieszne, jak np historia 18 latki, która za wszelką cenę chciała poznać bogatego chłopaka, wziąć z nim ślub w LAS VEGAS, dzięki czemu nie musiałaby się uczyć i pracować. Wstydziła się swoich rodziców, gdzie jej ojciec był "tylko" mechanikiem.

• baltycki Re: Jestem rozdziewiczona! 24.11.12, 14:24
      memphis90 napisała:

> Czuję się zgwałcona przez oczy.
      To w oczodól tez mozna????????
    • memphis90 Re: Jestem rozdziewiczona! 25.11.12, 19:06
      A widziałyście Baśkę Perfekcyjną Panią Domu?
      • iwoniaw Umarłam i płaczę! :-D 26.11.12, 12:11
        Lepsze niż oryginał, bez dwóch zdań. big_grinDD
        • aneta-skarpeta Re: Umarłam i płaczę! :-D 26.11.12, 12:41
          generalnie nie lubie Baśki, ale rewelacyjnie to wyszłobig_grin
    • kotobala Re: Jestem rozdziewiczona! 26.11.12, 00:59
      No, niestety nikt Ci nie pomoże, bo emama nie ma telewizora... A durnot, w wolnym czasie, też raczej nie ogląda...
      • thaures Re: Jestem rozdziewiczona! 26.11.12, 10:42
        No, na jedną nianię nawet czekałam- bo program był nagrywany w moim mieście, m. in. w szkole gdzie pracuje przyjaciółka. Wiedziałam z opowieści, że dzieci upiorne i chciałam zobaczyć co owa niania zrobi... Myślę, że niektóre metody są ok, ale mnie nie pasuje ona. Zwłaszcza, że parę lat temu pojawiła się co chwila w mediach jako autorytet od dzieci....
        Ja w wakacje miałam dwa tygodnie tylko dla siebie- siedziałam przed tv- byłam w szoku , że istnieje tyle programów po polsku, i że ktoś niektóre audycje nagrywa czy daje na to kasę. Niania czy pani domu wśród nich , to perełki....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka