miniofilka 25.11.12, 23:59 Fani Sandry Cretu (Menges) zgłosic się! Kocham jej muzę i w ogóle muze z lat 80-90tych Czy ktoś tak ma? Ps. czego słuchają inne 34-latki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_tola Re: Fani Sandry- są tu? 26.11.12, 00:04 nooo własnie słucham www.youtube.com/watch?v=jDA1lRux_vU&feature=related Sandra niekoniecznie,ale Bad Boys Blue Modern Talking Blue system i wieeele by wymieniać No i moja Maddy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Fani Sandry- są tu? 26.11.12, 12:20 to_ja_tola napisała: > nooo własnie słucham > www.youtube.com/watch?v=jDA1lRux_vU&feature=related > Sandra niekoniecznie,ale Bad Boys Blue Uwielbiam te klimaty i jakie wspomnienia... > Modern Talking > Blue system > i wieeele by wymieniać > No i moja Maddy Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Fani Sandry- są tu? 26.11.12, 01:12 to chyba rok 2000,ale taką muzę lubię najbardziej z tych "imprezowych" www.youtube.com/watch?v=35KLBpSpIfg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Fani Sandry- są tu? 26.11.12, 13:36 ja uwielbiam muzykę lat 80. Odkryłam właśnie stację muzyczną TV Stars , tam puszczają właśnie sporo kawałków z tamtych lat. Odpowiedz Link Zgłoś