inez21 04.12.12, 09:03 Wszystkim Basiom,Basieńkom,Barbarom i Barbórkom wszystkiego najlepszego w dniu imienin)) Samego słońca i radości nawet w ten zimny moroźny dzień. A w prezencie: www.youtube.com/watch?v=mwzeESMsjrM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarling Re: Barbórka 04.12.12, 12:12 Barbórka kojarzy mi się wyłącznie z Rajdem Barbórki, pierwszymi mrozami i zmarzniętym tyłkiem na Karowej.Ale to fajne skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Barbórka 04.12.12, 13:32 Moze kiczowata ale zawsze mi sie z Baskami cieplo kojarzy: www.youtube.com/watch?v=mfdYogd9h8c Wszystkiego NAJ Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Barbórka 04.12.12, 14:40 bi_scotti !! prawie sie popłakałam! tę piosenkę śpiewał mi mój śp. tata! nawet nie wiedziałam, ze to Wodecki śpiewał... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak ale fajny komentarz pod tą pisenką 04.12.12, 14:48 Even ,I don't understand the text,of this song,I want to thank U for posting!! very easy+nice tune,I've never heard before ... as I feel very close to a woman,called "Basia",it just "fits" ... so thanx again !! Best Regards !! Kammler03 Odpowiedz Link Zgłoś