asia_i_p 20.12.12, 19:34 Żaden z kanałów telewizyjnych mi dostępnych nie nadaje jutro 2012. I w zasadzie tylko PULS i AXN się wzięły za katastroficzne i to takie średnie. Liczyłam na dużą dawkę dobrych filmów katastroficznych i jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: Pragnę zaprotestować 20.12.12, 19:37 Jutro katastroficzną akcję każdy ma mieć (gratis) z okna Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Pragnę zaprotestować 20.12.12, 19:38 no właśnie, dziwne. Taka oczywistość wydawało by się. Taka szansa na promocję prawie darmową Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: Pragnę zaprotestować 20.12.12, 19:40 National Geographic daje jutro przez cały dzień dokumenty typu 'Ostatnie dni ludzkości', 'Przepowiednie Majów' i w tym klimacie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Pragnę zaprotestować 20.12.12, 19:47 Al Jazeera ma juz od tygodnia super programy o Majach i innych kulturach Ameryki Poludniowej z calym kompletem info dla potencjalnych turystow-katastrofistow Ale to takie bardziej dokumentalne i na powaznie - nawet sie przestraszyc nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Pragnę zaprotestować 20.12.12, 19:48 Daje albo moze nie zdazyc dac :p Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: Pragnę zaprotestować 20.12.12, 19:55 > moze nie zdazyc dac :p Słuszna uwaga i pewnie dlatego zaczęli już dzisiaj po południu Odpowiedz Link Zgłoś