mamaemmy 26.12.12, 20:13 Jakie imię dać takiej suni? Piesek (suczka) nie jest mój,tylko rodziców i jest cudny(a) ,tylko imienia brak Pomózcie zdjęcie wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toxicity1 Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 20:16 Mam nadzieję, ze to wątek lajtowy... Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 20:27 Wiewióra, szczura, wigilia, Moje 4 zwierzęta maja dość dziwne imiona Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 20:31 opium74 napisała: > Wiewióra, szczura, wigilia, > Moje 4 zwierzęta maja dość dziwne imiona szczura -cudne Wiewióreczka tak ja ochrzciłam kota,samca (!!) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 20:42 Dopasujcie do charakteru. A tak wyłącznie na podstawie rasy to choćby Szczotka Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 20:48 śnieżka, pusia, lola, sani, balbina, mela Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 20:56 Miłka, Fraszka, Luna, Tak poza tym uważam jak poprzedniczka - imię przynosi zwierzę - wystarczy poobserwować Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.garfielda Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 21:00 imię przynosi zwierzę - wystarczy poobserwować Hmmm. To - cytując Białołęcką - mój powinien nazywać się "Skaranie Losu" i "skończynaszafocie" Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 21:56 Może po prostu Lucyfer albo Blekota? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Imie dla maltańczyka-help 27.12.12, 11:52 widzialam kiedys panienke, co wolala za swoim psem "Regret" Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.garfielda Re: Imie dla maltańczyka-help 26.12.12, 20:57 Ja przerabiałam: "czy to pies czy kot" "gdzie to ma początek" "puszek do pudru" "żywa wycieraczka do butów" Niestety aktualnie: "te kwiatki pięknie kwitną". Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Imie dla maltańczyka-help 27.12.12, 08:51 To piesek czy suczka w końcu? Moje propozycje to Malti albo Malta (dopasować do płci). Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Imie dla maltańczyka-help 27.12.12, 09:20 czarnaalineczka napisała: > bigos Bigos fajny ale Kebab byłby lepszy Moim zwierzętom nadaję imiona zaraz jak tylko pierwszy raz zobaczę zwierzaka. Od razu wiem, że właśnie tak, a nie inaczej powinno mieć na imię i już Problem był tylko z tą ślicznotką bo każdy z naszej czwórki miał inny pomysł. Musiałam sprawdzić w kalendarzu i tego dnia znalazłam 2 imiona, w tym jedno żeńskie, stąd psica ma na imię Diana. Ma też mnóstwo przydomków np. Laleczka, słoneczko, Maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
ala_willa Re: Imie dla maltańczyka-help 27.12.12, 18:42 mam maltańczyka, tylko pieska, imię wybrałam mu jak z nim pobyliśmy parę dni)) są strony z imionami dla psów, może tam znajdziesz, na maltańskim forum widziałam śliczną o imieniu Suzi.. nie zapomnij wstawić zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Imie dla maltańczyka-help 27.12.12, 19:04 Ibiza lub krocej: Ibi. Odpowiedz Link Zgłoś